"SKUTEČNÉ" zprávy z Ukrajiny + Výpovědi obyvatel! /již NEpravidelně aktualizováno

Vše o ukrajinském konfliktu
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

"SKUTEČNÉ" zprávy z Ukrajiny + Výpovědi obyvatel! /již NEpravidelně aktualizováno

Příspěvek od CZkotas »

Dodám, že všechny zprávy z "konfliktu" mám sesbírány z internetu a nejedná se o můj vlastní text a informace předávám pouze dále. A je na vás, zda budete věřit médiím a vládě, která nás balamutila kolem ko*kovid histerie a masové psychózy skoro dva a půl roku, anebo budete dále číst alternativní informace a poskládáte si výsledný obrázek sami, jako puzzle, co dává větší smysl..
CZkotas
Pravda je neustále pod útokem, čtěte nezávislé (alternativní) zprávy, dokud ještě můžete!
Obrázek

Hezké sobotní odpoledne, jen krátké info - objevil jsem toto video s CZ titulky (15min):
https://rumble.com/vzbjw3-skuten-zprvy- ... vatel.html

Jedná se o skutečné zprávy ze zničeného Mariupolu na Ukrajině = tedy výpovědi obyvatel. A to mě navedlo na YT kanál reportéra Patrick Lancaster https://www.youtube.com/channel/UCbjTWV ... 5ZYgbqe2_w
= Tedy Informace přímo z místa dění a se skutečnými výpověďmi lidí atd.

Dodám toto:
Stejné, jak to bylo u ko*kovid narativu a propagandě (která stále pokračuje a hnedle jen tak nezmizí), založené pouze na lžích a dezinformacích, se jede i na proti Ruské vlně také plné lžích, nenávisti a manipulace. Dlé mého názoru je už dobrých 40-50% obyvatel zfanatizovaných a zhypnotizovaných nacismem a krveprolitím a nenávidí vše Ruské, akorát si neuvědomují dost věcí a spojitostí kolem toho všeho.. Jejich mozek (zřejmě zahrotovaný Sproteiny a různými parazity, jinak si to nedokážu vysvětlit, protože TA stejná váda a média tady veřejně lhali a lžou už přes dva a půl roku) jim nedokáže přijmout “jinou verzi” a troufám si tvrdit, že se jedná o 100% ovakcinovaných, tedy zřejmě mysl ovládaných lidí, protože, masmédia dělají výbornou práci a tady nikdo, nikdy nebude potrestán za jediný výrok, ať už zpětně či čase budoucím. Tady se jen potrestá vždy ten, kdo řekne nebo projeví jiný názor, ten bude utlačován, mazán z diskusích, umlčen, zabanován na soc. médiích a brzy bude i snad zatčen a uvězněn. Orwell World jede podle notiček…
Jak už jsem (nejednou) zmínil v diskuzích, tedy vše od potravinové krize, nedostupnosti potravin a chybějících potravin, skrze následné inflaci a nejpozději za pár měsíců (léto+-) dorazí ještě hyperinflace, nejen na jídlo, palivo. A kdy všechna “ofic.” média (prostě všechna masmédia, tzn. TV, Seznam aj. manipulátoři – propagující na zakázku jen jeden narativ = lži) už vysílají další a další zaručené informace a “důkazy” že za vším stojí Rusko. Ještě jednou: Všichni lidi (nebo jak je nazvat), kteří stále věří v další propagandu, kdy např. zpětně už nadávají i na samotný ko*kovid si prostě neuvědomují, že právě tato stejná média a vlády řídili a rozdělili celou společnost a byli to právě oni, kteří to vše způsobili.
Nás už asi nic nezachrání, nepřijde žádný zlom, všímejte si také, jak všechny prokazatelné články ohledně např. kovid lžích, či jak bude Zelensky a jiní sedět za zločiny proti lidskosti, jak se chystají velké soudy kolem spásných "vakcín" a že se provalí ko*kovid podvod, jak Fauci aspol. prokazatelně lže a vždycky lhal atd.atd…
= To vše je vždy formulováno jen v budoucích časech. Reálně se doopravdy neděje nic, co by pomohlo alespoň trochu vítězit nad zlem. Na podzim to stejně lidi udělají znovu, myslím vyhrnout rukávy a “perte do do mne” ..

Je to všechno šílené, NWO je defakto tady, už se dostáváme do finální fáze, vše jede podle plánů a veškerá politika je jen a pouze divadlo, nikdo nás z toho politicky nedostane, všechny státy jsou pouze divadlem..

Z naprosto žádného rozumného důvodu se naše vláda Západo-řiťolezů dle rozkazů ze Západu (která ignorovala mnohem smrtonosnější války v Jemenu a Sýrii) rozhodla zavést sankce proti Rusku kvůli jeho sporu s Ukrajinou. Ignorantští a zmanipulovaní dobrodinci situaci nekonečně zhoršili tím, že nutí České společnosti a podnikatele přerušit všechny obchod s Ruskem.

A Rumunsko vydává občanům pilulky jódu.
Rumunsko v rámci přípravy na jadernou válku vydává občanům pilulky jodidu draselného. Rumunské ministerstvo zdravotnictví spolu s dalšími vládními představiteli vyhlásilo kampaň, jejímž cílem je "informovat obyvatelstvo o způsobu podávání a skladování tablet jodidu draselného" v očekávání jaderného konfliktu. "Ministerstvo zdravotnictví a Národní zdravotní pojišťovna stanoví zákonný postup pro distribuci tablet jodidu draselného pro obyvatelstvo ve věku od 0 do 40 let," uvádí se v oznámení rumunské vlády. (Související zpráva: "Jodidový systém je v ČR dostupný od roku 2007: Vzpomínáte si, jak japonská vláda přiznala, že měla po jaderné havárii ve Fukušimě Daiči rozdávat občanům tablety jodidu draselného?).
Jodid draselný funguje tak, že pomáhá blokovat vstřebávání radioaktivního jódu štítnou žlázou. V případě jaderné havárie by mohl jodid draselný zachránit štítnou žlázu před poškozením radiací. "Štítná žláza nedokáže rozlišit mezi neradioaktivním a radioaktivním jódem," uvádí se v infografice amerického Centra pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC). "Absorbuje oba druhy." "Když člověk užívá KI (jiný název pro jodid draselný), štítná žláza absorbuje neradioaktivní jód obsažený v léku. Protože KI obsahuje tolik neradioaktivního jódu, štítná žláza se "naplní" a následujících 24 hodin nemůže absorbovat žádný další jód - ani stabilní, ani radioaktivní." Evropská komise vyzývá všechny členské státy EU, aby začaly vytvářet zásoby jodidových tablet Podle zpráv začne Rumunsko distribuovat tablety v druhé polovině dubna. Vláda neuvedla, proč tak činí, ani nevysvětluje naléhavost této kampaně. Ukazuje se, že Rumunsko má s Ukrajinou společnou hranici dlouhou 381 kilometrů, takže se možná připravuje na vyostření konfliktu....

A ceny energií a potravin prudce narostou, po inflaci dorazí ještě hyperinflace, která tady bude ještě několik měsíců poté. A nezapomeňte, že většina původních černobílých válečných filmových záběrů, které vidíme a které na nás dělají dojem, byla zfalšována.
Naposledy upravil(a) CZkotas dne 21 črc 2023, 12:40, celkem upraveno 19 x.
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
MajkaB
Příspěvky: 7
Registrován: 09 dub 2022, 18:49
Jméno a příjmení: MajkaB.

Re: "Skutečné" zprávy z Ukrajiny (+výpovědi obyvatel)

Příspěvek od MajkaB »

Jen na připomenutí - ten "vpád" proběhl po pozvání některých českých politiků.
niki0711
Příspěvky: 3
Registrován: 10 dub 2022, 14:22
Jméno a příjmení: Denis Mariak

Re: "Skutečné" zprávy z Ukrajiny (+výpovědi obyvatel)

Příspěvek od niki0711 »

Já bych chtěl zareagovat na toho Fialu pod nickem Mirec! Zažil jsem osobně vpád Sovětského svazu a vojsk VS do Československa ,,a tohle nevyvolal západ, to vyvolali rusáci. Vy neoliberální blázne vygumovaný ČT, vy jste maximálně zažil přebalování vás ještě v 15 letech to je tak vše jinak by jste nenapsal tokové zvěrstvo a brutální lež! Kdyby jste něco zažil vy 20 letý jelimáne tak jistě víte, že ohledně obsazení Československa vojsky VS hlasovalo 6 lidi a z toho 5 Ukrajinců! A jestli on je konspirační teoretik, pak vy jste opravdu hloupý ubohý chudáček, odchovaný ČT. Mimo jiné jsem rád, že vás netrápí, že tady okupovalo naši zemi vojsko VS z kterého byla drtivá většina Ukrajinců a prezidentem SSSR by vy ubožáku, bud hloupý nebo prolhaný, Ukrajinec ne Rus! Tedy pro Vás hlupáčku či kdo ví kým nasazený darebačku z neziskovky, byl to Leonid Iljič Brežněv!!! Kde tam vidíte ty Rusy chudáčku s vypláchnutou palici!
niki0711
Příspěvky: 3
Registrován: 10 dub 2022, 14:22
Jméno a příjmení: Denis Mariak

Re: "Skutečné" zprávy z Ukrajiny (+výpovědi obyvatel)

Příspěvek od niki0711 »

Lid neprobraly ani dva roky covid podvodu tak si zaslouží to co na ně zrůdy chystají. Jistě budou nadšeně bojovat za přežití USA s nesplatitelnými dluhy. O nic jiného tady totiž nejde. Evropa se na příkaz USA, zřekla všech komodit z Ruska a světe div se nebo opice od obrazovky ČT div se, ale
Americký pán našich politických mrzáku, nakupuje ropu z Ruska v daleko větším množství než před sankcemi a hádek opičáku komu ji budou prodávat za třikrát vyšší cenu?
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: "Skutečné" zprávy z Ukrajiny (+výpovědi obyvatel)

Příspěvek od CZkotas »

Mirec píše:Hluboce s vámi soucítím, ale bohužel musím konstatovat, že jste se stal obětí nesmyslných konspiračních teorií. Zažil jsem osobně vpád Sovětského svazu a vojsk VS do Československa ,,a tohle nevyvolal západ, to vyvolali rusáci, východní národ bez morálky, nesmírně krutý a zaostalý. Nepřejte se dostat do jejich rukou. VZpamatujte se, a nebo se tam jeďte podívat, abyste to viděl na vlastní oči, nyní oslepené lživou propagandou.
Cože?! Jinak mozek, rozum, hlava, ruce a nohy, celkově psychika v pořádku?
Chápu, proč jste tady na fóru - kde budete vyvolávat flame, trolling.. Tedy propagovat jedinou propagovanou verzi narativu, kdy vše je automaticky lež. Bohužel, uvěřil jste jedné verzi pravdy (stejně jako u předešlé celosvětové lži se jménem "kovid" a tady dodám, že ta STEJNÁ média, co stojí za kovid masírkou, tak propagují vše s tímto "konfliktem"), kterou vám někdo podstrčil, ale z dobrým úmyslem to nebylo.

A zajímalo by mě, co jsem zde uvedl jako deinformaci.
Že Rumunsko vydává občanům pilulky jódu, nebo že ceny energií a potravin narostou, bude inflace a hrozí nedostatek potravin, anebo v čem jsem dezinformoval, či ohledně vlády ČR a zavedení sankcí a tudíž likvidaci podniků, do toho plyn, paliva atd.atd..a mohl bych pokračovat, ale nebudu s vámi ztrácet můj čas a energii. Toto zde bude jediná a poslední komunikace s vámi, protože, cemepry, dezinformátory, elfátory, čučkaře z BISky apod. tady vážně nepotřebujeme, děkujeme. Vraťte se na seznam, zapněte si pravdu v TV a všech masmédiích.

A ještě jednou:
To, co se děje na Ukrajině, ať se to někomu líbí a nebo nelíbí, nikterak nevybočuje z jiných konfliktů, co na světě probíhají prakticky každý den.. A vše co se děje je jen zástěrka a divadlo, všechny státy jsou divadlem. Mainstreamoví novináři (TV, Seznam, idnes, centrum...) informují denně, aby jsme zamysleli nad válkou na Ukrajině. Při pohledu na zprávy byste si mysleli, že Ukrajina je jediným problémovým místem na světě. Ale to byste se mýlili. Např. Podle OSN sedm let trvající válka v Jemenu zabila do konce roku 2021 odhadem 377 000 lidí - a nyní zabíjí více lidí než boje na Ukrajině. Jemenská válka je označována za největší humanitární krizi na světě. Saúdové zasáhli do toho, co bylo v podstatě občanskou válkou. Válka v Sýrii trvá již deset let a předpokládá se, že v ní zahynulo 610 000 lidí. Proč média neinformují na podporu obyvatel Jemenu a Sýrie? Odpověď samozřejmě zní, že invaze na Ukrajinu byla zorganizována a zmanipulována "těmi" na Západě, aby pomohla prosadit nedostatek energie a potravin.. Pokud vám to mozek nebere, chybí vám konceptuální gramotnost, to není ale moje vina. Vraťte se na seznam, zapněte si pravdu v TV a všech masmédiích
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: "Skutečné" zprávy z Ukrajiny (+výpovědi obyvatel)

Příspěvek od CZkotas »

Ukrajina ztrácí několik protiletadlových raket S-300 týdně. Ale stále jich má stovky:
https://www.forbes.com/sites/davidaxe/2 ... reds-left/

Ukrajinská armáda byla poražena, zbývá už jen vyčistit terén (Životopis - Larry C. Johnson je veteránem CIA a Úřadu ministerstva zahraničí pro boj proti terorismu. Je zakladatelem a řídícím partnerem společnosti BERG Associates, která byla založena v roce 1998. Larry poskytoval 24 let výcvik komunitě speciálních operací americké armády.), více v odkazu:
https://dailyexpose.uk/2022/04/08/ukrai ... -defeated/
"Válka pro Ukrajince skutečně skončila. Byli rozemleti na kousky, o tom není pochyb, navzdory tomu, co slyšíme z našich mainstreamových médií. Takže skutečná otázka pro nás v této fázi zní: Budeme žít s ruským lidem a jeho vládou, nebo budeme pokračovat v tomto druhu změny režimu převlečené za ukrajinskou válku? Přestaneme používat Ukrajinu jako beranidlo proti Moskvě? ..což jsme fakticky udělali."
A válka je hrozná věc, ale pokud Rusko zastavilo rozvoj globalismu a jednoho světového řádu, budeme mu nakonec vděční. Globalismus je zodpovědný za smrt milionů lidí na celém světě.. A Svět se štěpí, mění a aktuální pozice USA dokázala zničit petrodolar, přinést obrovskou inflaci a odříznout Západ od zbytku světa, ale proces včetně kovid podovodu stále pokračuje... Uidíme, co přinesou nadcházející dny.
Nezapomeňte: Můžeme věřit pouze jeden druhému. Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se všem masmédiím, Bojujte proti lžím.
Naposledy upravil(a) CZkotas dne 11 dub 2022, 14:17, celkem upraveno 1 x.
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Jaja
Příspěvky: 1
Registrován: 11 dub 2022, 10:40
Jméno a příjmení: Jana Fialová

Re: "Skutečné" zprávy z Ukrajiny (+výpovědi obyvatel)

Příspěvek od Jaja »

CZkotas píše:Hezké sobotní odpoledne, jen krátké info - objevil jsem toto video s CZ titulky (15min):

Kód: Vybrat vše

https://rumble.com/vzbjw3-skuten-zprvy-ze-znienho-mariupolu-vpovdi-obyvatel.html
Jedná se o skutečné zprávy ze zničeného Mariupolu na Ukrajině = tedy výpovědi obyvatel. A to mě navedlo na YT kanál reportéra Patrick Lancaster

Kód: Vybrat vše

https://www.youtube.com/channel/UCbjTWVaRx6jMN5ZYgbqe2_w

= Tedy Informace přímo z místa dění a se skutečnými výpověďmi lidí atd.

Dodám toto:
Stejné, jak to bylo u ko*kovid narativu a propagandě (která stále pokračuje a hnedle jen tak nezmizí), založené pouze na lžích a dezinformacích, se jede i na proti Ruské vlně také plné lžích, nenávisti a manipulace. Dlé mého názoru je už dobrých 40-50% obyvatel zfanatizovaných a zhypnotizovaných nacismem a krveprolitím a nenávidí vše Ruské, akorát si neuvědomují dost věcí a spojitostí kolem toho všeho.. Jejich mozek (zřejmě zahrotovaný Sproteiny a různými parazity, jinak si to nedokážu vysvětlit, protože TA stejná váda a média tady veřejně lhali a lžou už přes dva a půl roku) jim nedokáže přijmout “jinou verzi” a troufám si tvrdit, že se jedná o 100% ovakcinovaných, tedy zřejmě mysl ovládaných lidí, protože, masmédia dělají výbornou práci a tady nikdo, nikdy nebude potrestán za jediný výrok, ať už zpětně či čase budoucím. Tady se jen potrestá vždy ten, kdo řekne nebo projeví jiný názor, ten bude utlačován, mazán z diskusích, umlčen, zabanován na soc. médiích a brzy bude i snad zatčen a uvězněn. Orwell World jede podle notiček…
Jak už jsem (nejednou) zmínil v diskuzích, tedy vše od potravinové krize, nedostupnosti potravin a chybějících potravin, skrze následné inflaci a nejpozději za pár měsíců (léto+-) dorazí ještě hyperinflace, nejen na jídlo, palivo. A kdy všechna “ofic.” média (prostě všechna masmédia, tzn. TV, Seznam aj. manipulátoři – propagující na zakázku jen jeden narativ = lži) už vysílají další a další zaručené informace a “důkazy” že za vším stojí Rusko. Ještě jednou: Všichni lidi (nebo jak je nazvat), kteří stále věří v další propagandu, kdy např. zpětně už nadávají i na samotný ko*kovid si prostě neuvědomují, že právě tato stejná média a vlády řídili a rozdělili celou společnost a byli to právě oni, kteří to vše způsobili.
Nás už asi nic nezachrání, nepřijde žádný zlom, všímejte si také, jak všechny prokazatelné články ohledně např. kovid lžích, či jak bude Zelensky a jiní sedět za zločiny proti lidskosti, jak se chystají velké soudy kolem spásných "vakcín" a že se provalí ko*kovid podvod, jak Fauci aspol. prokazatelně lže a vždycky lhal atd.atd…
= To vše je vždy formulováno jen v budoucích časech. Reálně se doopravdy neděje nic, co by pomohlo alespoň trochu vítězit nad zlem. Na podzim to stejně lidi udělají znovu, myslím vyhrnout rukávy a “perte do do mne” ..

Je to všechno šílené, NWO je defakto tady, už se dostáváme do finální fáze, vše jede podle plánů a veškerá politika je jen a pouze divadlo, nikdo nás z toho politicky nedostane, všechny státy jsou pouze divadlem..

Z naprosto žádného rozumného důvodu se naše vláda Západo-řiťolezů dle rozkazů ze Západu (která ignorovala mnohem smrtonosnější války v Jemenu a Sýrii) rozhodla zavést sankce proti Rusku kvůli jeho sporu s Ukrajinou. Ignorantští a zmanipulovaní dobrodinci situaci nekonečně zhoršili tím, že nutí České společnosti a podnikatele přerušit všechny obchod s Ruskem.

A Rumunsko vydává občanům pilulky jódu.
Rumunsko v rámci přípravy na jadernou válku vydává občanům pilulky jodidu draselného. Rumunské ministerstvo zdravotnictví spolu s dalšími vládními představiteli vyhlásilo kampaň, jejímž cílem je "informovat obyvatelstvo o způsobu podávání a skladování tablet jodidu draselného" v očekávání jaderného konfliktu. "Ministerstvo zdravotnictví a Národní zdravotní pojišťovna stanoví zákonný postup pro distribuci tablet jodidu draselného pro obyvatelstvo ve věku od 0 do 40 let," uvádí se v oznámení rumunské vlády. (Související zpráva: "Jodidový systém je v ČR dostupný od roku 2007: Vzpomínáte si, jak japonská vláda přiznala, že měla po jaderné havárii ve Fukušimě Daiči rozdávat občanům tablety jodidu draselného?).
Jodid draselný funguje tak, že pomáhá blokovat vstřebávání radioaktivního jódu štítnou žlázou. V případě jaderné havárie by mohl jodid draselný zachránit štítnou žlázu před poškozením radiací. "Štítná žláza nedokáže rozlišit mezi neradioaktivním a radioaktivním jódem," uvádí se v infografice amerického Centra pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC). "Absorbuje oba druhy." "Když člověk užívá KI (jiný název pro jodid draselný), štítná žláza absorbuje neradioaktivní jód obsažený v léku. Protože KI obsahuje tolik neradioaktivního jódu, štítná žláza se "naplní" a následujících 24 hodin nemůže absorbovat žádný další jód - ani stabilní, ani radioaktivní." Evropská komise vyzývá všechny členské státy EU, aby začaly vytvářet zásoby jodidových tablet Podle zpráv začne Rumunsko distribuovat tablety v druhé polovině dubna. Vláda neuvedla, proč tak činí, ani nevysvětluje naléhavost této kampaně. Ukazuje se, že Rumunsko má s Ukrajinou společnou hranici dlouhou 381 kilometrů, takže se možná připravuje na vyostření konfliktu....

A ceny energií a potravin prudce narostou, po inflaci dorazí ještě hyperinflace, která tady bude ještě několik měsíců poté. A nezapomeňte, že většina původních černobílých válečných filmových záběrů, které vidíme a které na nás dělají dojem, byla zfalšována.
Dobrý den,
dnes jsem zkoumala internet a je zajímavé, že jodové tablety, které máme doma (jsme v pásmu jaderné el. Dukovany, tudíž je každoročně dostáváme) nelze nikde sehnat (exspirace je u nich do 09/2022, tak jsem zvědavá, co nám budou v září rozdávat, když tablety nejsu na trhu k sehnání). Hned mi vystanula jedna vzpomínka, jak jsem četla jednu z "konspirací", že Gates a spol. již vynalezli tabletu, která v sobě bude obsahovat mikročip, který potřebují dostat do lidí (v rámci transhumanizace) a tato pilulka bude právě jako obrana proti záření v případě jaderného konfliktu. Zajímalo by mě, co si o tom myslet?
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: "Skutečné" zprávy z Ukrajiny (+výpovědi obyvatel)

Příspěvek od CZkotas »

Jaja píše: Dobrý den,
dnes jsem zkoumala internet a je zajímavé, že jodové tablety, které máme doma (jsme v pásmu jaderné el. Dukovany, tudíž je každoročně dostáváme) nelze nikde sehnat (exspirace je u nich do 09/2022, tak jsem zvědavá, co nám budou v září rozdávat, když tablety nejsu na trhu k sehnání). Hned mi vystanula jedna vzpomínka, jak jsem četla jednu z "konspirací", že Gates a spol. již vynalezli tabletu, která v sobě bude obsahovat mikročip, který potřebují dostat do lidí (v rámci transhumanizace) a tato pilulka bude právě jako obrana proti záření v případě jaderného konfliktu. Zajímalo by mě, co si o tom myslet?
Dobrý den, hezký den. Já nakupuji skrze zahraniční eshopy, ale u nás jdou běžně zakoupit, pohledejte např. slovní spojení "kelp tablety" např:
https://www.zbozi.cz/hledej/?q=kelp%20t ... m=referral

A já nakoupil nedávno zde, 250ks tablet za směšnou cenu 121,- Kč s DPH a dodání proběhlo na druhý den na ČP do balíkovny..:
https://naturawit.cz/product-cze-100-Sw ... query_id=1

A dodám, že jód z mořské řasy je účinnější a jedná se tedy o přírodní zdroj jódu. Kelp je nebohatší zdroj jódu..
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
lapiduch
Příspěvky: 1
Registrován: 09 dub 2022, 11:56
Jméno a příjmení: Františe Dobrota

Re: "Skutečné" zprávy z Ukrajiny (+výpovědi obyvatel)

Příspěvek od lapiduch »

CZkotas píše:
Jaja píše: Dobrý den,
dnes jsem zkoumala internet a je zajímavé, že jodové tablety, které máme doma (jsme v pásmu jaderné el. Dukovany, tudíž je každoročně dostáváme) nelze nikde sehnat (exspirace je u nich do 09/2022, tak jsem zvědavá, co nám budou v září rozdávat, když tablety nejsu na trhu k sehnání). Hned mi vystanula jedna vzpomínka, jak jsem četla jednu z "konspirací", že Gates a spol. již vynalezli tabletu, která v sobě bude obsahovat mikročip, který potřebují dostat do lidí (v rámci transhumanizace) a tato pilulka bude právě jako obrana proti záření v případě jaderného konfliktu. Zajímalo by mě, co si o tom myslet?
Dobrý den, hezký den. Já nakupuji skrze zahraniční eshopy, ale u nás jdou běžně zakoupit, pohledejte např. slovní spojení "kelp tablety" např:
https://www.zbozi.cz/hledej/?q=kelp%20t ... m=referral

A já nakoupil nedávno zde, 250ks tablet za směšnou cenu 121,- Kč s DPH a dodání proběhlo na druhý den na ČP do balíkovny..:
https://naturawit.cz/product-cze-100-Sw ... query_id=1

A dodám, že jód z mořské řasy je účinnější a jedná se tedy o přírodní zdroj jódu. Kelp je nebohatší zdroj jódu..
Velmi pozorně a s nadšením sleduji Vaše příspěvky zde i jinde (badatel..). Jsem velmi rád, že je více lidí se zdravým rozumem, jen člověk neví , jak se tomu všemu co zde nastává bránit.
Kodl
Příspěvky: 1
Registrován: 11 dub 2022, 23:16
Jméno a příjmení: Karel Sychra

Re: "Skutečné" zprávy z Ukrajiny (+výpovědi obyvatel)

Příspěvek od Kodl »

Tolik bych nejásal. Tablety vydávané u Dukovan a CO mají 65mg jodidu draselného https://www.leano.cz/jodid-draselny-ham ... -tablety-4 a dávka pro dospělého je 2 tablety naráz.
Kelp obsahuje v lepším případě 150ug jodidu na tabletu, tj těch tablet bych musel spolknout 867ks, pro stejné množství jodidu draselného. I kdyby se ten přírodní jód vstřebával 10x líp, tak pořád je to o tom polknout těch tablet celý balení na posezení. Na druhou stranu lepší než nic. Hlavně pro děti. Pořád ale věřím, že na tohle nedojde.
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: "Skutečné" zprávy z Ukrajiny (+výpovědi obyvatel)

Příspěvek od CZkotas »

Kodl píše:Tolik bych nejásal. Tablety vydávané u Dukovan a CO mají 65mg jodidu draselného https://www.leano.cz/jodid-draselny-ham ... -tablety-4 a dávka pro dospělého je 2 tablety naráz.
Kelp obsahuje v lepším případě 150ug jodidu na tabletu, tj těch tablet bych musel spolknout 867ks, pro stejné množství jodidu draselného. I kdyby se ten přírodní jód vstřebával 10x líp, tak pořád je to o tom polknout těch tablet celý balení na posezení. Na druhou stranu lepší než nic. Hlavně pro děti. Pořád ale věřím, že na tohle nedojde.
Dodám, nesrovnávejte "obsah jodidu" atd. jde i o vstřebání do organismu aj., není to jen o obsahu jódu..

Pro srovnání např. uvedu informace kolem zinku, kdy zinek je cenným nástrojem v prevenci a samotném boji proti různým virům, chřipce atd. Je důležité si uvědomit, že ačkoli může být zinek účinný, pokud jde o samotné zabíjení viru, není vždy snadné dostat se tam, kde je třeba, aby měl tento účinek. A tady hraje velkou roli "zinkový ionofor" = který pomáhá zinku dostat se dovnitř buněk, aby mohl působit. I samotný Ivermektin je vlastně také zinkový ionofor, to je jeden z (mnoha jiných) důvodů, proč je vlastně tak účinný (např.prokazatelně umí: snižuje jakoukoli virovou zátěž tím, že inhibuje replikaci, při preventivním použití snižuje infekci o 90 %, urychluje uzdravení, chrání před poškozením orgánů, snižuje všeobecně riziko úmrtí atd.). Existuje prokazatelně "přírodní látka" s podobným účinkem v podobě kvercetin (quercetin):
https://www.zbozi.cz/hledej/?q=Querceti ... m=referral
A díky kvercetinu není třeba navštěvovat lékaře, protože každý může zajít do lékárny a koupit si kvercetin + zinek. Doporučuji je kombinovat s vitaminy C a D, aby vznikl silný posilovač imunity. A neuškodí denně vypít šálek zeleného a černého čaje - ty akcelerují taky s pomocí kverectinu zinek do buněk, kde je potřeba..

To máte něco i s např. Vit.C (kyselina askorbová aj. chemka), je významný rozdíl mezi chemko tabletou 1000mg a klidně i 2000mg VS čistý organický vit.C prášek klidně i 200-500mg. Tělo to vyuije všechno jinak a ty umělé "vitaminy" se nedostanou do buněk atd. tam kde mají a tělo využije jen z malé části, zbytek vyloučíte a zbytečně zatížíte tělo. A všimněte si cen, obyč. vit. C 100ks tablet kolem 150 - 200Kč (500-1000mg) VS čistý organický prášek/výtažek rozpustný ve vodě kdy cena je i 4-6 násobná ale tělo ho využije přesně tak jak se má.. je toho docela hodně v této oblasti...

Založím zde brzy nové téma ohledně doplňků stravy, vitamínů, léčebných protokolů,, vše kolem C+D+Zinek, isoprinosine a jeho protokol pro lékaře a zdravotníky, ale až bude na to časový prostor.
A Hippokrates před více než 2000 lety řekl: "Ať je jídlo tvým lékem a lék tvým jídlem".
Protože vše příroda už zařídila, máme tady byliny, ovoce a zeleninu, vitamíny..lidské tělo je tvořeno vodou+bílkovinami+aminokyselinami....
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: "Skutečné" zprávy z Ukrajiny (+výpovědi obyvatel)

Příspěvek od CZkotas »

lapiduch píše:Velmi pozorně a s nadšením sleduji Vaše příspěvky zde i jinde (badatel..). Jsem velmi rád, že je více lidí se zdravým rozumem, jen člověk neví , jak se tomu všemu co zde nastává bránit.
Díky, cením si toho.. Ano, jsem to já (CZkotas), a občasně i na badatel, otevrisvoumysl, AENews aj...
A bránit se, jediná cesta jak z toho ven, je informovat co nejvíce lidí koleb sebe, předávat informace, jiná možnost už asi není a jo, dělat přesně opak všeho, než se nám říká a tvrdí. Tzn. např. nenosit nikde ani žádné roušky aj. masky apod. stavět se tomu na odpor... Demonstrace jsou k ničemu, těm nahoře to bude vždycky jedno, stejně to udělají, jak po nich ti ještě výše chtějí.
Politici jsou jen loutky a všechno je to pouze divadlo, které nás má odlákat od pravého účelu toho všeho - TOTAL CONTROLL a probíhající DEPOPULACE pokračuje, po umělém nachlazení alias ko*kovid společně s vakcínami (od samotného "shedding" tedy samotné vypouštění sra*ek do okolí a na další lidi po samotný toxický Sprotein aj.), po umělě vyvolaném konfliktu se řítíme bohužel do FINÁLNÍ FÁZE a upřímě, bojím se už teď podzimu, kdy přijdou i další tzn. NOVÁ GENERACE DEPOPULAČNÍCH VAKCÍN apod...
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: "Skutečné" zprávy z Ukrajiny (+výpovědi obyvatel)

Příspěvek od CZkotas »

Ukrajinská propaganda byla ODHALENA poté, co se ukázalo, že tweet "Ruské mobilní krematorium" pochází z 8 let starého videa na YouTube! Tweet zveřejnil mainstreamový server NEXTA, který se na této platformě může pochlubit téměř milionem sledujících. Tweet získal přes 7 000 retweetů a téměř 11 000 lajků - a stále se počítá..:

"Mobilní krematorium v #Mariupol," stojí v tweetu. "Starosta Mariupolu Vadim Bojčenko dnes prohlásil, že ve městě začala fungovat #ruská mobilní krematoria". "Podle něj mohly v Mariupolu zemřít desítky tisíc lidí a kremace "zahlazují stopy po zločinech".
viz: https://twitter.com/nexta_tv/status/1511664812719235073

Ale, jednoduché zpětné vyhledávání obrázků odhalilo, že "mobilní krematorium", které zřejmě spaluje oběti na Ukrajině, je ve skutečnosti screenshot z 8 let starého videa na YouTube! Obrázek z 8 let starého videa na YouTube se od včerejška sdílí, jako by šlo o aktuální fotografii mobilního krematoria, které Rusko používá k ukrývání obětí na životech. Srovnejte snímek obrazovky z videa a obrázek, který se šíří jako virus:
https://twitter.com/Cernovich/status/15 ... 0144119811

Zdá se, že "kontroloři faktů" (viz: Kdo jsou vlastně "ověřovatelé faktů" (Fact-checking): https://forum.zdraveforum.cz/viewtopic.php?f=10&t=24) z mainstreamových médií dávají ukrajinské propagandě volný průchod a Twitter na tweet neumístil "varovný štítek", který by uživatele upozornil, že se jedná o zjevnou falešnou zprávu, jejímž cílem je oklamat xD viz: https://summit.news/2022/04/07/viral-mo ... ube-video/
Asi takto: Tento falešný příběh se objevuje už podruhé. Tento nesmysl s "mobilními krematorii" se odehrál na začátku války, právě v době "Hadího ostrova". Došla jim propaganda, tak to teď recyklují.
https://twitter.com/DarnelSugarfoo/stat ... wsrc%5Etfw
A dodám, že Tweet se objevil ve stejné době, kdy ukrajinské úřady v Mariupolu začaly tvrdit, že ruské jednotky "spalují těla desítek tisíc civilistů" v rámci "nové Osvětimi": https://www.lbc.co.uk/news/bodies-10-00 ... ematorium/

Od začátku války se objevilo nespočet falešných zpráv, které buď zcela zinscenovali, nebo si je vymysleli ukrajinští představitelé a které zůstaly bez kontroly "ověřovatelů faktů". Patří mezi ně fraška "duch Kyjeva", údajné "zabití" ukrajinských vojáků na Hadím ostrově a "útok" na památník holocaustu v Kyjevě, který se nikdy nestal.

Víte, jaký je rozdíl mezi dezinformací a dezinformací? Když americká televize s českou licencí CNN Prima News uveřejní na svých sociálních sítích fotografii dvou Ukrajinek se samopaly Kalašnikov, že se rozhodly jít do války proti Rusku a chránit svoji zem, tak je to bráno jako fakt. A přitom je to dezinformace. ..Jedná se totiž o promo fotografii dvou ukrajinských modelek z roku 2019, kde pózovaly pro fotografa. Jedná se totiž o promo fotografii dvou ukrajinských modelek z roku 2019, kde pózovaly pro fotografa. CNN Prima News k fotografii na Instagramu však přidala tento popis: Momentálně měly žít úplně jiný život. Ale chtějí chránit svou zem. A tak mladé Ukrajinky se přidaly do války proti Rusku. Tomu říkáme kuráž.
Obrázek

Televize po několika hodinách status smazala. Nicméně z přiložených fotografií vidíte, jak se v ČR dělá za bílého dne propaganda. Fotografii s oběma dívkami lze nalézt na stovkách webů pomocí Google Search, viz:
Obrázek
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: "Skutečné" zprávy z Ukrajiny (+výpovědi obyvatel)

Příspěvek od CZkotas »

Stejně jako německá invaze do Polska vedla ke druhé světové válce, tak se zdá být stále pravděpodobnější, že ruská invaze na Ukrajinu by mohla posloužit jako záminka k rozpoutání třetí světové války? Už není pochyb o tom, že NATO záměrně dotlačilo Rusko k invazi na Ukrajinu. Stejně tak to není nejhorší vojenská aktivita, k níž v současnosti dochází. Války v Jemenu a Sýrii zabily mnohem více lidí, ale u západních politiků a novinářů nevzbudily téměř žádný zájem..

Nemyslím si, že by někdo, kdo prostudoval důkazy, nesouhlasil se závěrem, že Rusko bylo inspirováno k invazi na Ukrajinu, aby pomohlo realizovat plány těch, kteří stojí za Velkým resetem. Nedostatek potravin, pohonných hmot a hnojiv, který je přímým důsledkem zinscenované invaze, zničí světovou ekonomiku a vyžene vzhůru inflaci, ceny a úrokové sazby. Na Západě, zejména v Evropě, nastane velké strádání..
Skutečné náklady však pocítí Afrika a Asie, kde v příštích měsících zemřou stovky milionů lidí hlady. Bylo by naivní si myslet, že jde o něco jiného než o záměrnou genocidu.

A média svou práci odvedla dobře. Dopisní sloupce jsou plné požadavků na další akce, další náboje, další válku. Političtí představitelé mluví o sesazení Putina a jeho zatčení. Lidé, kteří během války mezi Ruskem a Ukrajinou v roce 2014 nic neříkali, jsou nyní najednou plní hrůzy. Lidé, kteří Putina ignorovali, když zplynoval divadlo plné lidí, jsou najednou zděšeni - protože jim bylo řečeno, aby byli zděšeni. Lidé, kteří ignorovali Putina, když nechal zemřít námořníky v jaderné ponorce, jsou najednou šokováni - protože jim bylo řečeno, že mají být šokováni.
Lidé, kterým byl vymyt mozek, aby požadovali větší válku, byli zmanipulováni a neuvědomují si, že jsou zneužíváni. Jsou to ti samí lidé, kteří uvěřili mýtu o globálním oteplování. Jsou to lidé, kteří s neomezeným nadšením přijímali jedovaté experimentální vakcíny. Tito lidé byli formováni, vyškoleni a proměněni v důvěřivé poslušné služebníky Velkého spiknutí za reset.

Podívejte se, co se děje:
1) Většina zemí stojící i za sankcemi proti Rusku (včetně ČR) posílá na Ukrajinu zbraně a vojáky (označované nevyhnutelně jako poradci), čímž se zapojili do konfliktu.
2) Veřejnost je vybízena k podpoře Ukrajiny. Média pod vedením těch samých neustále informují o zvěrstvech (která se mohla, ale nemusela stát) a povzbuzují veřejnost, aby volala po větším zapojení Západu.
3) Jednotliví ruští občané (kteří se možná žádných zločinů nedopustili, natož aby se podíleli na invazi na Ukrajinu) jsou pronásledováni a trestáni. Sportovcům a hudebníkům, kteří jsou náhodou Rusové, je upírána možnost provozovat své řemeslo jen proto, že mají ruský pas. Podnikatelům je odebírán majetek - jen kvůli jejich občanství.
4) A znovu: veřejnost je neustále vyzývána k podpoře Ukrajiny. Ukrajinská vlajka vlaje na veřejných budovách i na soukromých stožárech po celé ČR a všude po světě. Neviděl jsem žádné známky podpory utlačovaného lidu Sýrie nebo utlačovaného lidu Jemenu, ale s lidem Ukrajiny se zachází jako s něčím výjimečným.

Existuje snad někdo, kdo nevěří, že by politické loutky (nejen z ČR) uvítali možnost zatlačit nás ještě hlouběji do konfliktu - ať to stojí, co to stojí? Zdá se, že konspirátoři, kteří poslední dva roky ovládali svět a mezi jejichž veřejně proklamované cíle patří genocida, digitální zotročení a světová vláda, nyní tlačí veřejnost k tomu, aby požadovala přímé zapojení ČR a dalších zemí do konfliktu na Ukrajině..

A co pak?
Zapojí se Čína na podporu Ruska? Využije Čína válku jako záminku k obsazení Tchaj-wanu? Co se stane na Blízkém východě? Nastává zlá doba, kterou organizují a řídí konspirátoři. A nevinní občané, kteří nosí, mávají nebo vyvěšují své malé vlajky na podporu Ukrajiny, jim hrají do karet.

Před dvěma měsíci byla třetí světová válka téměř nemožná. Dnes byste museli být velmi naivní, abyste si neuvědomili, že třetí světová válka je součástí jejich plánu. A pokud třetí světová válka začne, pak nebudou existovat žádná pravidla.
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: "Skutečné" zprávy z Ukrajiny (+výpovědi obyvatel)

Příspěvek od CZkotas »

Co vám “české” dezinformační média neukáží.. Vítali by obyvatelé Mariupolu invazní armádu? Je to ruská invaze, jak nám tvrdí mainstreamové média nebo válečná operace za osvobození lidí od ukrajinských neonacistů?!
Prapor armády DLR Somali jede na Azovstal:
https://rumble.com/v11r5e7-prapor-armdy ... vstal.html

Pravda o utečencoch z Mariupoľa, ktorých Rusi vraj násilne (!) unášajú na územie Ruskej federácie:
https://gloria.tv/post/FtkgL3xK16Sy2Jj7s3VkocHKg#

Legendární prapor DLR Somalli opouští po vítězné bitvě Mariupol a míří na východní frontu..
https://rumble.com/v124gvm-legendrn-pra ... front.html

Chovali se k nám jako k podlidem říká o působení Azovu v Mariupolu obyvatel města:
https://rumble.com/v11r5nn-chovali-se-k ... -msta.html

3x z Mariupolu, aneb "toto!" v TV aspol. nikdy neuvidíte...:
https://www.facebook.com/RudawGeneratio ... 2814966320
https://www.facebook.com/11294817464184 ... 7854890786
https://www.facebook.com/RudawGeneratio ... 4132954230


Začíná to bezprávím, selektováním na lidi I. a II. kategorie, udáváním sousedů a končí to bratrovražedným vražděním... Už ten dokument ani nemažou, asi abychom si zvykali? Donbass dokumentární film z r.2016, cz titulky:
https://www.youtube.com/watch?v=06Wtc2CtP30

Koncem týdne dostal Azov druhou nabídku od Rusů k opuštění závodu se zárukou nezabití a hajzlové nevyužili nabídku. Nevěřím, že tam je jeden jediný ještě živý donbaský civil:
https://ria.ru/20220420/gumoperatsiya-1784594059.html
Tunely Azovstalu se zbývajícími 1000 až 2500 osobami:
Obrázek Obrázek

Ukrajinští ozbrojenci střílejí z minometů pod kryty obytných budov a ze všech sil se snaží vyvolat opětovanou palbu, při níž mohou trpět domy i civilisté. Po výstřelu se okamžitě chystají k útěku, nechávají na dvoře vykopané zákopy (!) a utíkají před palbou:
https://t.me/RVvoenkor/9116

Ukořistěné americké Javeliny, které našla Ruská armáda na předměstí Charkova po ústupu ukrajinské armády:
Obrázek

"Nasunování zbraní na Ukrajinu ze Západu lze proto považovat za 3. světovou válku vedenou s Ruskem skrze prostředníka, skrze Ukrajince. A opravdu platí, že Západ se rozhodl na Ukrajině bojovat proti Rusku do posledního Ukrajince, protože všechno tomu odpovídá. Západ sype Ukrajině zbraně horem spodem, ale ve výsledku na Ukrajině umírají jen ti Ukrajinci, a když neumřou, tak utečou a ty zbraně ze západu zahodí do trávy a Rusové jimi potom vyzbrojují vojáky DLR a LLR..."

Ve Státní dumě byl předložen návrh zákona na změnu ruské vlajky na rudou se sovětskou symbolikou?
https://news.rambler.ru/politics/485119 ... imvolikoy/

+BONUS: V Evrope jsou zakazana pismena V a Z. Reakce ruske armady, cela abeceda:
https://imgur.com/a/cDnKyYW



//EDIT 26.4.:
Válka na Ukrajině vyčerpává americké zásoby zbraní a americký obranný průmysl má potíže s výrobou jejich náhrad:
https://www.bloombergquint.com/gadfly/r ... iding-kyiv
“Amerika se na Ukrajině řídí strategií ‘arzenálu demokracie’: Vyhýbá se přímému zásahu proti ruským útočníkům, zatímco ve spolupráci se spojenci a partnery poskytuje kyjevské vládě peníze a zbraně. Tato strategie, připomínající americkou podporu Velké Británii v letech 1940-41, se osvědčila. Přesto s tím, jak se válka dostává do kritické fáze a Rusové se chystají upevnit svou moc na východní Ukrajině, se arzenál demokracie vyčerpává.” Situace navíc odhaluje slabinu USA pro případ, že by někdy v blízké budoucnosti došlo k další velmocenské válce, kterou bychom museli vést.
“Pentagon plánuje ve svém příštím rozpočtu investovat do munice více než 20 miliard dolarů. Zda však bude průmyslová základna schopna podporovat tak masivní nákupy v budoucnu, je ve hvězdách – v době, kdy Amerika vydává munici stále intenzivněji,” uvádí se ve zprávě.
Někteří dodavatelé zcela odstoupili od dodávek, takže neexistuje žádná možnost, jak nahradit životně důležité materiály. Jiní klíčoví dodavatelé jsou v zahraničním vlastnictví a nemají domácí kapacity na výrobu důležitých dílů a materiálů, což vytváří riziko, že by se konflikt s Čínou mohl opírat o díly vyrobené v Číně.

Ruská Federální bezpečnostní služba (FSB) zveřejnila záběry ze zatčení neonacistů, kteří na příkaz Bezpečnostní služby Ukrajiny (SBU) plánovali zavraždit novináře Vladimira Solovjova. FSB v pondělí oznámila, že zatkla skupinu členů neonacistické teroristické organizace "Národní socialismus / Bílá síla", kterou tvořili ruští občané, kteří plánovali na příkaz Bezpečnostní služby Ukrajiny zabít Solovjova:
https://www.youtube.com/watch?v=9cy54COuZjs

„Takhle to u nás všechno bouchá, všechno létá osm let … jsme vyděšeni,“ říká obyvatelka obce Popasna, LLR.
Její dcera, osmiletá Saša, žije pod ostřelováním celý život. Podle matky se před několika lety malém stala tragédie: dívka se dostala pod palbu. Život jí zachránila její kočka. Nyní je rodina jediná, která žije na ulici, nejsou tam žádní další obyvatelé. Babička, matka a dcera se skrývají před ostřelováním ukrajinské armády ve sklepě bez elektřiny:
https://odysee.com/@karpiCz:f/takhle_to ... _osm_let:5


Dodám, že uzavření Šanghaje Čínou je samozřejmě vymyšlené, strategický cíl těchto výluk je dvojí:
1) Eliminovat politické disidenty jejich vyhladověním, i kdyby to mělo znamenat vyhladovění celé budovy nevinných lidí najednou..
!!2) Narušit dodavatelský řetězec dílů a materiálů do západních zemí, poškodit jejich ekonomiku a omezit jejich schopnost vyrábět munici a zbraňové systémy (které jsou posílány na Ukrajinu k boji proti Rusku).
Tímto jednáním Čína způsobuje celé globální ekonomice infarkt a není jasné, zda pacient přežije…

Příklad za všechny: Společnost Raytheon nyní tvrdí, že do roku 2023 nebude moci vyrábět žádné rakety Stinger, a plány na aktualizovaný design střely Stinger se dokonce nezačnou vyrábět dříve než v roce 2027!!
https://strangesounds.org/2022/04/no-ne ... king.html
A mimojiné to znamená, že Amerika se nemůže bránit invazi vedené Čínou atd.


//EDIT 2.5.2022:
Občané Mariupolu vypráví o zážitcích s ukrajinskými nacisty:
https://rumble.com/v12wnjd-oban-mariupo ... cisty.html

Ruská armáda zásobuje Mariupol pitnou vodou:
https://rumble.com/v12wzgj-rusk-armda-z ... vodou.html

Ruská armáda rozdává humanitární pomoc 28.4. na osvobozených územích:
https://rumble.com/v12wxqv-rusk-armda-r ... zemch.html

Ruská armáda rozdává humanitární pomoc v Alošky v Chersonské oblasti:
https://rumble.com/v12dt8o-rusk-armda-r ... lasti.html

Zelenský plánuje s veliteli pluku Azov masakr v Buči:
https://rumble.com/v12e2cq-zelensk-plnu ... v-bui.html
https://rumble.com/v12e2zs-prezident-ze ... i-v-b.html
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: "SKUTEČNÉ" zprávy z Ukrajiny + Výpovědi obyvatel

Příspěvek od CZkotas »

Přináším aktuální záběry z místa dění, výpovědi obyvatel a tedy "skutečné zprávy" a ne jako prolhané média, které nás od kovidu úmyslně krmí lhaním a lhaním! Odkazy na videa níže mají délku trvání od několik vteřin po jednu dvě minuty v průměru a pokud je potřeba, opatřeny i CZ titulky. Po shlédnutí ... Přijdou vám pořád všechny "Z" opravdu jako fašisti? Nebo snad okupanti a násilníci? Pro ty, co ještě neví, co znamená to písmeno "Z" = ZASČITA NARODA tedy "záchrana." Už těch skoro tří letých lží od vymyšlenosti kolem kovidu začínám mít opravdu dost..

Vlak pomoci směřuje přees celé Rusko z Vladivostoku do Luhanska: https://rumble.com/v13ax71-vlak-pomoci- ... anska.html
Humanitární pomoc z Krymu pro Melitopol: https://rumble.com/v13jw37-humanitrn-po ... topol.html
Ruská armáda dětem: https://rumble.com/v13k0mt-rusk-armda-dtem.html
Izjum po osvobození ruskou armádou: https://rumble.com/v13jwaf-izjum-po-osv ... rmdou.html
Výpověď ženy z osvobozené Volnovachy o střelbě Ukrajinských vojáků do civilistů: https://rumble.com/v13aye3-vpov-eny-z-o ... ilist.html

=Z Mariupolu=
Biolaboratoř NATO obsazená ruskou armádou v Mariupolu: https://rumble.com/v13jtpu-biolaborato- ... upolu.html
Program biologických zbraní NATO na Ukrajině: https://rumble.com/v13jzxt-program-biol ... rajin.html
Výpovědi obyvatel:
Bojovníci Azova v Mariupolu byly postrachem obyvatel města: https://rumble.com/v13a25t-bojovnci-azo ... -msta.html
Žena z Mariupolu vzkazuje prezidentu Zelenskému, že zničil její město: https://rumble.com/v13b073-ena-z-mariup ... -msto.html
Obyvatel Mariupolu k řádění Ukrajiny: https://rumble.com/v13jxzj-obyvatel-mar ... acist.html
Občan Mariupolu vypovídá o střelbě Azova na civilisty: https://rumble.com/v13jxtf-oban-mariupo ... listy.html
Uprchlice z Mariupolu vypovídá o tom, že Azov zapaloval sklepy kde se ukrývali civilisté: https://rumble.com/v13k3lh-uprchlice-z- ... ali-c.html

Ruští lékaři poskytují pomoc obyvatelům Mariupolu: https://rumble.com/v13k18r-rut-lkai-pos ... upolu.html
Video z evakuace civilistů z Azovstalu: https://rumble.com/v13k0wj-rusk-ministe ... stalu.html

Polská armáda se chystá na západní Ukrajinu: https://rumble.com/v13jys5-polsk-armda- ... ajinu.html
Polské kolony tanků směřují na Ukrajinu: https://rumble.com/v13jyyt-polsk-kolony ... ajinu.html

Takhle si Ukrajina váží pomoci - vyhozená na hranicích se Slovenskem: https://rumble.com/v13k27h-ukrajinsk-po ... nskem.html
Ukrajina ostřeluje civilní autobusy v Doněcku municí kterou dodala i česká vláda: https://rumble.com/v13k2mr-ukrajint-nac ... -esk-.html


Soňa Peková(které si vážím, její vystoupení je PROKÁZANÝ FAKT a kdo tvrdí opak, ten lže!)- o biolaboratořích na Ukrajině:
https://rumble.com/v13mh23-soa-pekov-o- ... rajin.html


//EDIT 11.5.:
Další videa z místa dění, kdy Rusko jsou přece nacisti...ukažte mi někdo z TV, Seznam (a dalších dezinformátorů) nějaké video z místa dění, kde je vyobrazené obyvatelstvo a kde jim Ukrajinci pomáhají, alespoň jedno takové...

Spojené státy masivně přesouvají vojenskou techniku na severní ruské hranice: https://rumble.com/v146h89-spojen-stty- ... anice.html
Západní zbraně zabavené čečenským specnazem: https://rumble.com/v146p3b-zpadn-zbran- ... nazem.html
Zelenskyj a Hitler - oba narkomani: https://rumble.com/v146ks1-zelenskyj-hi ... omani.html
Ve Lvově se rozprodává západní humanitární pomoc: https://rumble.com/v146k63-ve-lvov-se-r ... pomoc.html

Osvobození civilisté z Azovstalu odjíždějí za asistence ruské armády do bezpečí: https://rumble.com/v146cur-osvobozen-ci ... bezpe.html
Ruští vojáci dodali obyvatelům osvobozené charkovské oblasti 40 tun potravin: https://rumble.com/v146g67-rut-vojci-do ... ravin.html
Ruská armáda dodává na osvobozené území tuny potravin humanitární pomoci: https://rumble.com/v146fi1-rusk-armda-d ... omoci.html
Ruští vojáci pomáhají seniorům, kteří žijí už 8 let pod palbou Ukrajinců v Doněcké oblasti: https://rumble.com/v146gi5-rut-vojci-po ... lasti.html
V Melitopolu se pracuje na úklidu osvobozeného města: https://rumble.com/v146iub-v-melitopolu ... -msta.html

Výpovědi obyvatel:
Ukrajinka vypovídá o ostřelování ukrajinskou armádou: https://rumble.com/v146hzh-ukrajinka-vy ... rmdou.html
V osvobozeném Mariupolu se 9. května posmi letech znovu slaví Den vítězsví nad nacismem: https://rumble.com/v146jjv-v-osvobozenm ... ad-na.html
Obyvatelka Mariupolu - Zelenský je zkorumpovaná pakáž: https://rumble.com/v1454yh-obyvatelka-m ... n-pak.html
Co si myslí obyvatelé Mariupolu o prezidentu Zelenském: https://rumble.com/v1454dx-co-si-mysl-o ... enskm.html
Obyvatelka Mariupolu - Azov nás nepovažoval za lidi: https://rumble.com/v1454pb-obyvatelka-m ... -lidi.html
Obyvatelka obce u Doněcku vypráví o svých zkušenostech s ukrajinským ostřelováním: https://rumble.com/v1455bt-obyvatelka-o ... lovnm.html

Z bojiště:
Jednotky ruské armády dobývají Charkovskou oblast: https://rumble.com/v146h4x-jednotky-rus ... blast.html
Ruské těžké dělostřelectvo v akci u Charkova: https://rumble.com/v146fxl-rusk-tk-dlos ... rkova.html
Válka na Ukrajině kde bojuje Rusko s NATO: https://rumble.com/v146jtl-vlka-na-ukra ... -nato.html
Vznášedlo ruské armády projíždí při pravidelné patrole přes Chersonskou oblast: https://rumble.com/v146kdv-vznedlo-rusk ... blast.html

Římem prošel 8. května průvovod proti politice Spojených států a NATO pod heslem NATO jsou vrazi: https://rumble.com/v146ioh-mem-proel-8. ... em-na.html
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: "SKUTEČNÉ" zprávy z Ukrajiny + Výpovědi obyvatel

Příspěvek od CZkotas »

Ukrajina přece vyhrává a hrdě bojuje proti ruské okupaci, ale něco mi na tom stále nehraje, takže, jak to že: tři stovky opuštěných zraněných ukrajinských vojáků z nemocnice zachránili ruští vojáci v Donbasu? Viz: https://www.youtube.com/watch?v=cBrNTNMs5_g
Nooo, Zelenskyyy a jeho tým nemají čas se jimi zabývat, mají přece plno hostů ze Západu a USA..

//EDIT
Na úvod: včera venku s rodinou na dětském hřišti jsme potkali dvě děti a dva dospělé skandující heslo: "SLAVA UKRAINI" sami si vyhledejte vznik a co to znamená. Protože většina stále nechápe jeho význam..
Všechny videa z místa dění níže mají řádově několik sekund (či pár minut) a český překlad...

Luhanský domobranec svědčí o zločinech nacistů v tajném vězení praporu Ajdar: https://rumble.com/v14la4p-luhansk-domo ... ajdar.html
Ruská armáda - Tuhle válku jsme nezačali ale ukončíme ji vítězstvím: https://rumble.com/v14qus1-rusk-armda-t ... zstvm.html
Ruské děti píší ruským vojákům na ukrajinskou frontu: https://rumble.com/v14qvmb-rusk-dti-p-r ... rontu.html

Kratičké video = Putin k Evropě - čím chcete topit? https://rumble.com/v14qskl-putin-k-evro ... topit.html
Ukrajinský kompars pro západní média. Do kamery musíš brečet, za slzy je příplatek: https://rumble.com/v14qxor-ukrajinsk-ko ... latek.html
Ohňostroj ve Volgogradě na počest ukončení Dne Vítězství 9. května: https://rumble.com/v14m0q4-ohostroj-ve- ... kvtna.html
Oslava Stepana Bandery v Kyjevě: https://rumble.com/v14m0yg-oslava-stepa ... kyjev.html
Ruské děti píší ruským vojákům na ukrajinskou frontu: https://rumble.com/v14qvmb-rusk-dti-p-r ... rontu.html
Ukrajinský voják - vedení 36. brigády uteklo: https://rumble.com/v14qxv5-ukrajinsk-za ... teklo.html
Ostřelování domů Gorlovce v DLR ze strany nacistů: https://rumble.com/v14qq5n-ostelovn-dom ... acist.html
Použití chemických zbraní ukrajinskou armádou u Charkova: https://rumble.com/v14lz74-pouit-chemic ... rkova.html
Voják DLR k používání obyvatel Mariupolu jako lidských štítů: https://rumble.com/v14r14d-vojk-dlr-k-p ... ch-tt.html
Podmnínky v Azovstalu pro uvězněné nacisty z prapora Azov jsou neudržitelné. Všude hoří: https://rumble.com/v14qqhl-podmnnky-v-a ... -vude.html
Útoky na Azovstal - nacisté mají jen dvě možnosti - zemřít nebo se vzdát: https://rumble.com/v14qz3b-toky-na-azov ... -vzdt.html

Další den, další výpovědi obyvatel přímo z místa dění:
Obyvatelé Mariupolu vyjadřují šéfu DLR vděčnost za osvobození od nacistů: https://rumble.com/v14lux8-obyvatel-mar ... acist.html
Obyvatelka Mariupolu o svých zážitcíh s ukrajinskou armádou: https://rumble.com/v14ly66-obyvatelka-m ... rmdou.html
Obyvatelé Mariupolu vypráví o hrůzách které zažili s ukrajinskými nacisty: https://rumble.com/v14lxvm-obyvatel-mar ... cisty.html
Obyvatelka Mariupolu vypráví jak nacisté z praporu Azov drželi civiliní obyvatele jako rukojmí: https://rumble.com/v14lyuw-obyvatelka-m ... vatel.html
Obyvatelka Mariupolu Žena vypovídá o zachránění z Azovstalu Ruskou armádou: https://rumble.com/v14r3r3-obyvatelka-m ... rmdou.html
Obyvatel Mariupolu vypovídá o hrůzných zážitcích s nacisty z praporu Azov: https://rumble.com/v14luk6-obyvatel-mar ... -azov.html

FOTO (jedno z mnoha..), kdy západní zbraně zůstanou opuštěné ukrajinskými vojáky na bojišti:
Obrázek Obrázek

Manželky neonacistů z Azovu uvězněných v Azovstalu za ně orodují u papeže Františka: https://rumble.com/v14lbgh-manelky-neon ... ntika.html
+ FOTO:
Obrázek
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: "SKUTEČNÉ" zprávy z Ukrajiny + Výpovědi obyvatel

Příspěvek od CZkotas »

Výsledek Zelenského "promo akce pro západ" na Zmijím ostrově = První záběry zlikvidovaných ukrajinských speciálních jednotek na Hadím ostrově: https://t.me/milinfolive/83308
Azovstal “zápalná” a jiná tvář (a část) Mariupolu: https://t.me/boris_rozhin/48626
Děti v Mariupolu se v pondělí 23.5. vrátí do školy: https://t.me/boris_rozhin/48622

Pokud by Polsko vpadlo na Ukrajinu, tak: Na invazi se nevztahuje pomoc NATO, Polsko přebírá odpovědnost za tu část škod a dluhů, kde dojde k ničení jejich vojsky. Hranici s Ukrajinou nemá Polsko právo “zrušit” (hranice garantují velmoci), ale EU by mohla polskou chybu zneužít, kdy EU loutky by mohly rozhodnout, že dluhy Ukrajiny vůči USA bude platit EU “v rámci pomoci”. Ukrajině (takový návrh již za zněl a jistě i znovu zazní), a Polsko bude platit něco navíc, což se jeho občanům jistě bude moc líbit a tamní vláda to v klidu ustojí.. Do týdne po takové akci může být třetí světová a nebezpečí použití taktických (malých) nukes bude ohromně vysoké. Ale podle US plánovačů to odnese EU, souboj s Čínou má odnést Japonsko, Indie a Austrálie. A pro nás je důležité, aby v nadcházející válce o novou rovnováhu světa Rusko a Čína zůstaly ekonomicky silnými rivaly, Evropa nemá sama šanci stát se svobodnou zemí...

Pravda je neustále pod útokem, čtěte nezávislé (alternativní) zprávy, dokud ještě můžete!
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: "SKUTEČNÉ" zprávy z Ukrajiny + Výpovědi obyvatel

Příspěvek od CZkotas »

Před měsícem Zelenský prohlásil, že srdce odporu proti Rusku bije v Azovstalu. Už dobilo…

18.5.2022, 11:06h - POTVRZENO! Téměř 1000 "bojovníků" Azovstalu se vzdalo:
https://twitter.com/Ukrbreakingnews/sta ... 6119076864

Obrázek

Ti, kteří opouštějí ocelárny, jsou odváženi na území kontrolované Ruskem. Ukrajinské úřady doposud neposkytly aktuální informace o tom, kolik dnes Azovstal opustilo.

962 украинских боевика из “Азовстали” сдалось в плен в Мариуполе — Штаб Теробороны ДНР
И это только на текущий момент.
= 962 AZOVáků vylezlo ven..
https://t.me/s/RVvoenkor

Nový ruský tank terminátor spatřen poprvé na Ukrajině:
https://www.youtube.com/watch?v=tCMIFbreaj0

Mezitím "sračkomet" tn.cz: Evropští lídři se bojí, že Ukrajina porazí Rusko. Mohlo by to způsobit katastrofu
Zdroj: https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek ... _clipboard

//EDIT: +Unikátní záběry z kapitulace bojovníků Azovu po opuštění podzemí v Azovstalu:
https://rumble.com/v1579yr-uniktn-zbry- ... stalu.html
+ Doněcká tisková agentura přinesla reportáž kapitulace neonacistů v Azovstalu:
https://rumble.com/v157a2d-donck-tiskov ... stalu.html
Mezi evakuovanými z Azovstalu je i americký admirál:
Obrázek

Rusko oficiálně: Americké biolaboratoře na Ukrajině prováděly nelegální pokusy na řekách a nakazily děti tuberkulózou:
https://www.rt.com/russia/555333-ukrain ... eriments/
https://www.brighteon.com/44f58f32-da28 ... 0e9b03d884
"Podle generála Igora Kirillova, velitele ruských vojsk jaderné, biologické a chemické ochrany, vyšetřování ministerstva obrany v laboratořích biologických zbraní financovaných Američany poskytlo ruské vládě podstatné důkazy o tom, že se ukrajinská vláda v Kyjevě pokusila v roce 2020 nakazit obyvatele Luhanské oblasti vysoce patogenním kmenem tuberkulózy." "Ukrajina pod dohledem amerických kolegů pravidelně prováděli odběr vzorků vody z řek protékajících Ukrajinou." "Cílem je zjistit v nich přítomnost konkrétních nebezpečných patogenů, včetně cholery, břišního tyfu, žloutenky typu A a E, a vyhodnotit způsob jejich šíření vodou, aby bylo možné vyvodit závěry o schopnosti těchto patogenů zneschopňovat."
=="Poté byl sběr těchto vzorků odeslán do Spojených států," "Proč? Proč Spojené státy shromažďují sbírku nebezpečných patogenů, které by se pak mohly šířit vodami tohoto regionu?"==

RF si pěčlivě vede důkazy o válečných zkočinech nacistů proti lidskosti. Že je Ukrajina prolezlá nacismem, o tom píší západní novináři, kteří se se skutečnou situací seznámili na místě.

//EDIT 21.5.:
Bývalý francouzský mariňák se vrátil z Ukrajiny a tvrdí, že ukrajinští vojáci páchají "válečné zločiny", nejsou to ruské jednotky, kdo je vinen, ale Ukrajinci! Bývalý mariňák Adrien Bocquet řekl francouzské rozhlasové stanici Sud Radio, že byl svědkem "mnoha válečných zločinů" ze strany Ukrajinců, ale žádného ze strany ruských vojáků, a dodal, že je kvůli tomu nesmírně znepokojen, proč Evropa a Spojené státy posílají zbraně rasistickým neonacistům, kteří nosí na svých uniformách nacistické symboly a dokonce jdou tak daleko, že se jimi chlubí!
Obrázek
Zdroj: https://freewestmedia.com/2022/05/14/fr ... e-shocked/
On sám má několik desítek videozáznamů válečných zločinů. V jednom případě viděl stodolu plnou ruských válečných zajatců, kteří byli svázáni a zbiti. "Bojovníci z praporu Azov se jich ptali, kdo jsou důstojníci. Každého ruského vojáka střelili kalašnikovem do kolen. Mám videa, která to dokazují, jinak bych se neodvážil něco takového říct," řekl. Dále uvedl, že ruští důstojníci byli okamžitě zabiti střelou do hlavy. "Tak to chodí, přinejmenším v praporu Azov," řekl bývalý francouzský mariňák...
+ VIDEO: s CZ tit. (1,5minuty):
https://rumble.com/v14y44x-francouzsk-v ... skmi-.html


V Rusku začaly první soudy s nacisty z pluku Azov: https://rumble.com/v15k45c-v-rusku-zaal ... -azov.html
Dospělí i děti na na Donbasu oslavují své hrdiny z ruské armády: https://rumble.com/v15k0kg-dospl-i-dti- ... armdy.html
Nekonečné kolony kamionů převážející obilí z Ukrajiny na Západ: https://rumble.com/v15k15k-nekonen-kolo ... -zpad.html
Víno z Ukrajiny s portrétem Adolfa Hitlera: https://rumble.com/v15jnon-vno-z-ukraji ... tlera.html
Ukrajinští vojáci u Severodoněcku odmítají bojovat: https://rumble.com/v15k4ie-ukrajint-voj ... jovat.html
Ukrajinské děti učí v Polsku děti ve školách nacistikému pokřiku "Sláva Ukrajini": https://rumble.com/v15jnz7-ukrajinsk-dt ... rajin.html
Výchova dětí na Ukrajině k Banderismu pod dohledem nacistického Pravého sektoru: https://rumble.com/v15jxi6-vchova-dt-na ... ktoru.html
Prázdninový tábor banderovců pro ukrajinské děti: https://rumble.com/v15k2fo-przdninov-tb ... k-dti.html
Čečenský specnaz zabavil (opět další) západní zbraně ukrajinské armádě: https://rumble.com/v15k010-eensk-specna ... -armd.html
Jednotky DLR bojující s nacisty v Avdějevce v DLR: https://rumble.com/v15k0va-jednotky-dlr ... v-dlr.html
Zajatí ukrajinští vojáci sbírají mrtvá těla svých kolegů na Donbasu: https://rumble.com/v15jza2-zajat-ukraji ... nbasu.html
Ruské rakety míří na hranice s Finskem: https://rumble.com/v15jmmb-rusk-rakety- ... nskem.html

Osvobození obce Trasovka ruskou armádou: https://rumble.com/v15fu4f-osvobozen-ob ... rmdou.html
Lékařka z Mariupolské nemocnice vydává svědectví o střelbě ukrajinských nacistů na nemocnici: https://rumble.com/v15fe3y-lkaka-z-mari ... a-nem.html
Ukrajinci na Donbase ustupují a rabují obchody a lékárny: https://rumble.com/v14zpbt-ukrajinci-na ... lkrny.html
Ošetřování ukrajinských zraněných vojáků ruskými vojáky: https://rumble.com/v14zijd-oetovn-ukraj ... vojky.html
Domobrana Luhanské republiky pokračuje ve sběru opuštěné vojenské ukrajinské techniky: https://rumble.com/v14yw27-domobrana-lu ... echni.html

AZOV, Mauripol:
Odevzdávání zbraní nacistů z praporu Azov zajatých v Azavstalu v Mariupolu: https://rumble.com/v15k254-odevzdvn-zbr ... upolu.html
Eliminace nacistů uz pluku Azov v ocelárnách Azovstal v Mariupolu: https://rumble.com/v14y3f3-eliminace-na ... upolu.html
Ruská armáda převbáží z oceláren Azovstal v Mariupolu těžce zraněné nacisty z pluku Azov: https://rumble.com/v151mix-rusk-armda-p ... ku-az.html
Konečné dočišťování Azovstalu v Mariupolu: https://rumble.com/v1565qy-konen-doiovn ... upolu.html
Odvoz nacistů z pluku Azov ruskou armádou z oceláren Azovstal: https://rumble.com/v15fsnx-odvoz-nacist ... vstal.html
Převoz zatčených nacistů z pluku Azov z Azovstalu: https://rumble.com/v15fv67-pevoz-zatenc ... stalu.html
Základna Azov u Mariupolu obsazená rukosu armádou - Nechybí ani nacistiká symbolika: https://rumble.com/v14zx7c-zkladna-azov ... bolik.html
Nacistické krysy z Azova lezou z děr v Azovstalu: https://rumble.com/v1565y6-nacistick-kr ... stalu.html


Humanitární pomoc:
Denní konvoje z Ruska na Ukrajinu z humanitární pomocí: https://rumble.com/v14xl9e-denn-konvoje ... omoc.html
Humanitární pomoc ruské armády v Mariupolu: https://rumble.com/v14y6lt-humanitrn-po ... upolu.html
Humanitární pomoc dodaná Ruskem do Doněcku v podobě vozíků pro invalidy: https://rumble.com/v14y5yh-humanitrn-po ... alidy.html
Pomoc v podobě těžkých strojů dorazila z Ruska do Luganské oblasti: https://rumble.com/v14zk73-pomoc-v-podo ... lasti.html
Ruská armáda dodala 55 tun humanitární pomoci lidem v Melitopolském okresu v Záporožské oblasti: https://rumble.com/v14zmdz-rusk-armda-d ... v-zpo.html
Ruská armáda rozdává humanitární pomoc v obci Peršotravneve v Žytomyrské oblasti: https://rumble.com/v14znbb-rusk-armda-r ... lasti.html
Ruská armáda rozdává humanitární pomoc v Rubižném: https://rumble.com/v14zno3-rusk-armda-r ... ubinm.html
Ruský voják věnoval své jídlo potřebným dětem v obci Blagodatnoje na Donbasu: https://rumble.com/v14zv6u-rusk-vojk-vn ... nbasu.html

Další den, další výpovědi obyvatel a z míst "dění:"
Svědectví civilistů z Mariupolu o řádění Azova: https://rumble.com/v15jns9-svdectv-civi ... azova.html
Obyvatelka Mariupolu vypráví o teroru Azovu vůči civilistům: https://rumble.com/v15k222-obyvatelka-m ... listm.html
Obyvatelé Mariupolu svědčí o tom jak je Azov využíval jako živé štíty: https://rumble.com/v15k1vo-obyvatel-mar ... v-tty.html
Obyvatel Mariupolu vypráví o svých zážitcích s plukem Azov: https://rumble.com/v15k1qo-obyvatel-mar ... -azov.html
Svědectví obyvatele Mariupolu o zločinech pluku Azov, který střílel do civilistů: https://rumble.com/v14zoor-svdectv-obyv ... ilist.html
Obyvatelka Mariupolu o rabování ukrajinskou armádou: https://rumble.com/v15fr0r-obyvatelka-m ... rmdou.html
Obyvatelka Mariupolu o útěku starosty a celé prokyjevské administrativy v prvních dnech války: https://rumble.com/v15fr9d-obyvatelka-m ... prvnc.html
Obyvatelka Mariupolu o zastrašování civlistů Azovem: https://rumble.com/v15frfr-obyvatelka-m ... zovem.html
Obyvatelka mariupolu o zkušenostech se členy praporu Azov: https://rumble.com/v15fsal-obyvatelka-m ... -azov.html
Obyvatelka města Popasnaja svědčí o ostřelování ukrajinskými nacistickými ostřelovači: https://rumble.com/v15fs0l-obyvatelka-m ... lovai.html

//22.5.: "Šéf" Azovu je ve vazbě poté, co se v ocelárně vzdalo celkem 2439 bojovníků. Ruské ministerstvo obrany 20. května oznámilo, že území Azovstalu bylo zcela osvobozeno, “podzemní objekty podniku, ve kterých se ukrývali ozbrojenci, přešla pod plnou kontrolu ruských ozbrojených sil.” Celkem podle ministerstva obrany RF od 16. května složilo zbraně a vzdalo se 2 439 nacistů pluku Azov (proti jeho bojovníkům v Rusku byly zahájeny trestní řízení) a ukrajinská armáda, která byla zablokována na území asi měsíc.
https://ria.ru/20220521/azovstal-1789896431.html

Obrázek
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: "SKUTEČNÉ" zprávy z Ukrajiny + Výpovědi obyvatel

Příspěvek od CZkotas »

Na úvod těm, kdo se zastávají nacistů a ofic. mediálních lží a UA...: Azov a zajatý Opolčenec:
https://rumble.com/v1546ld-azov-a-zajat-opolenec.html
+ “Nechceme být potravou pro děla” – výzva Zelenskému vojáků 58. motorizované pěší brigády ozbrojených sil Ukrajiny.
Ve své videozprávě uvádějí, že mnozí z nich nikdy v životě nedrželi zbraň, že nemají munici, zbraně a jídlo, v důsledku čehož odmítají plnit bojové mise. Info tu: https://t.me/opersvodki/4976

Videozprávy:
V Loytyšské Rize pochodovali nacisté se svastikou na bubnech! https://rumble.com/v15z4xy-v-loytysk-ri ... bnech.html
Ruské jednotky v Popasnej pomáhají obyvatelům města pochovávat ukrajinské vojáky: https://rumble.com/v15zc1i-rusk-jednotk ... vojky.html
U Kyjeva v obci Ljutiž lidé nemají povolený přístup do vlastních bytů neboť je tam Ukrajinská armáda! https://rumble.com/v15zcok-u-kyjeva-v-o ... tam-u.html
Ohnivé moře a frontová situace na Severodoněcku a Lisačansku (8min): https://rumble.com/v15xzh9-ohniv-moe-a- ... ansku.html
Zástupci Ukrajiny a červeného kříže kontrolovali podmínky zadržování zajatců z Azovstalu: https://rumble.com/v15k6cs-zstupci-ukra ... ovsta.html
Osvobozené území chemického závodu Zarya v Rubižném: https://rumble.com/v15z0sl-osvobozen-ze ... ubinm.html
Ukrajinci opuštějí u Severodoněcka svoje pozice a hromadně kapitulují: https://rumble.com/v15z2vi-ukrajinci-op ... tuluj.html

Zásobování v osvobozeném Chersonu probíhá přes Krym z Ruska: https://rumble.com/v15z6qy-zsobovn-v-os ... ruska.html
V Mariupolu začala fungovat veřejná doprava: https://rumble.com/v15z51k-v-mariupolu- ... prava.html
Začíná obnova osvobozených území Donbasu. Z Ruska míří na Donbas stavební technika: https://rumble.com/v15z6a0-zan-obnova-o ... hnika.html


Azovstal:
Poslední skupina zajatců opouštějící Azovstal byli elitní nacisté z vedení pluku Azov: https://rumble.com/v15z18f-posledn-skup ... u-azo.html
Ruská armáda prochází celý prostor podzemních chodeb v Azovstalu: https://rumble.com/v15zbgy-rusk-armda-p ... stalu.html
Odminovávání areálu oceláren v Mariupolu po zatčení nacistů z Azovstalu: https://rumble.com/v15zat2-odminovvn-ar ... stalu.html

Z místa dění, situace:
Boje o Severodoněck: https://rumble.com/v15xg37-boje-o-severodonck.html
Ruské obrněnce Terminátor se přesouvají v okolí Severodoněcka na frontu: https://rumble.com/v15xjrf-rusk-obrnnce ... rontu.html
Ruské protiletecké raketové systémy S 300 míří do Luganské oblasti: https://rumble.com/v15z2py-rusk-protile ... lasti.html
Ruská armáda zabavila u Izjumu ukrajinským nacistům americké těžké kulomety: https://rumble.com/v15zbms-rusk-armda-z ... omety.html
Ruské jednotky námořní pěchoty osvobodily město Trojickoje v Luganské oblasti: https://rumble.com/v15z2li-rusk-jednotk ... lasti.html


Výpovědi obyvatel:
Urpchlice z Donbasu vypráví o tom jakou radost cítila když Rusko uznalo nezávislost DLR a LLR: https://rumble.com/v15z4s4-urpchlice-z- ... zvisl.html
Obyvatel Mariupolu chválí ruské jednotky za pomoc městu: https://rumble.com/v15z9pw-obyvatel-mar ... -mstu.html
Obyvatelé obcí u Mariupolu vysvětlují proč se nacisté stáhli bez boje: https://rumble.com/v15za8i-obyvatel-obc ... -boje.html
Obyvatelka Mariupolu popisuje jak jejího zetě zabili vojáci Azova: https://rumble.com/v15zaf6-obyvatelka-m ... azova.html
Výpověď obyvatele osvobozené Volnovachy o teroru ukrajinských vojáků: https://rumble.com/v15z5p6-vpov-obyvate ... -vojk.html
Ostřelování Kujbyševské oblasti ukrajinskými nacisty: https://rumble.com/v15yzw3-ostelovn-kuj ... cisty.html


Humanitární pomoc:
Humanitární pomoc z Ruska v osvobozeném městě Rubežnoje: https://rumble.com/v15xwnl-humanitrn-po ... enoje.html
Ruská humnaitární pomoc pro obyvatele osvobozeného Starobělska: https://rumble.com/v15z2eu-rusk-humnait ... blska.html
Ruská humanitární pomoc pro nemocnice v Luganské oblasti: https://rumble.com/v15xtod-rusk-humanit ... lasti.html
Ruská humanitární pomoc pro obyvatetele osvobozeného Melitopolu: https://rumble.com/v15xvtl-rusk-humanit ... opolu.html
Humanitární pomoc ruské armády v osvobozené osadě v Luganské oblasti: https://rumble.com/v15xw6n-humanitrn-po ... lasti.html
Humanitární pomoc dorazila od Všeruské lidové fronty do Luganska: https://rumble.com/v15xwgn-humanitrn-po ... anska.html


Náčelník ukrajinské vojenské správy přiznal, že situace ukrajinské armády je kritická:
Více s odkazem uvnitř, zde: https://rumble.com/v162wwp-nelnk-ukraji ... ick-a.html
Ruská armáda používá už jiný přístup než v Mariupolu, protože Severodoněck byl evakuován a do značné míry vylidněn již před začátkem ruské invaze, takže ve městě se už nenachází civilisté. Ruská armáda proto na město sype všechno, co má k dispozici a Hajdaj to barvitě moderátorce vylíčil. Ukrajinci začali po 3 měsících najednou chápat, že je Zelenský podrazil a má v plánu je nechat obětovat, aby bojovali do posledního Ukrajince..Na Telegramu se objevují videa nahraná vyzáblými ukrajinskými vojáky, kteří prohlašují, že přestávají bojovat, protože nemají jídlo, nemají munici, nemají zbraně odpovídající charakteru boje, protože nepřítel má těžkou techniku, houfnice, rakety, minomety, tanky a letecké pumy, zatímco Ukrajinci mají v zákopech jen lehké zbraně bez střeliva a k tomu mají ještě hlad. Těžké zbraně dodané ze západu se na frontu vůbec nedostanou, protože Ruská armáda je zničí již během cesty na pozice. Zelenský je nepřítelem a katem ukrajinského lidu, který na podnět Američanů a Britů se rozhodl bojovat proti Ruské armádě do posledního Ukrajince. A vojákům to začíná docházet nejen v zákopech, ale podle toho včerejšího šokujícího přiznání Serheje Hajdaje to už dochází i vysokým štábním velitelům a důstojníkům. Ukrajinský generální štáb zřejmě začal Zelenského ignorovat

//EDIT 28.5.:
..Pravidelně objevují články o ostřelování škol, školek a zdravotnických zařízení ruskou armádou. Útočit na prázdnou školu? Obyvatelstvo bylo evakuováno. Proč by to asi tak dělali?
Proto: Video skrýše se zbraněmi a střelivem, kterou Ukronacisté umístili do školy ve vesnici Toshkovka z LPR, zveřejnil šéf Čečenska Kadyrov:
https://t.me/Soldierline/7319
“Vím, že to nebylo tajemstvím pro žádné střízlivě smýšlející lidi.” že nacisté pro dosažení svých cílů používají ty nejšpinavější triky a triky, a jako další důkaz zveřejňuji toto video. Pouze úplné hnidy jsou schopny zaútočit na školy, nemocnice, školky, nemluvě o civilním obyvatelstvu,” řekl Kadyrov.

Duch Kyjeva odhalen :D
Obrázek
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: "SKUTEČNÉ" zprávy z Ukrajiny + Výpovědi obyvatel

Příspěvek od CZkotas »

Velmi silné video.. Po rozsáhlém dělostřeleckém útoku vtrhli ruští vojáci s velkou přesilou do okopů Ukrajinců. Jeden tam však zůstal, aby hrdinně kryl ústup své jednotky s raněnými, viz:
https://www.youtube.com/watch?v=kbLrfgwHUCw
..bojoval do posledního muže, takových protivníků je třeba si vážit = 2x se mu podaří odhodit nepřátelský granát nazpět. Dron snímá boj a posílá korekci pro palbu. Urputná neústupnost chrabrého obránce končí přesným dělostřeleckým zásahem přímo pod nohy. Kaput. Obětoval se za USA, kyjevské loutky a své kamarády.
Údaje o místě boje nemám. Útok prováděla rozvědka 4. brigády LNR. Zjevně se jednalo o nečekaný přepad, který Ukrajince značně zaskočil. Jiná – zpřesňující verze popisu boje říká toto: Ukrajinský voják byl byl raněn nejprve do ruky. Proto musel házet granáty nevhodnou rukou (dva) nebo vrhal nepřátelské granáty nazpět (dva). Pak byl znovu zraněn a lehl si, načež dostal přímý zásah granátem z АГС nebo minometu. Jeho kamarádům se podařilo útéci, zatímco on to (kvůli ranění či poloze) nestihl a zůstal tam sám, bez krytí.
Bylo mi tam všech líto.. Tohle je skutečná válka a nadšenci, kteří se do ní hrnou, by si měli uvědomit, že všechna politika je divadlo. Všechny státy jsou divadlem. Všechny války jsou vykonstruované, není důvod, aby kdokoli bojoval s kýmkoli.


+

Americké speciální jednotky při bojích na Ukrajině: https://rumble.com/v16i1o5-americk-spec ... rajin.html

Ukrajina začala do teritoriální obrany verbovat děti!
..Tak jako nacisté ke konci druhé světové války: https://rumble.com/v16peil-ukrajina-zaa ... onci-.html
Ukrajinští nacisté nasazují děti už i na frontové linie: https://rumble.com/v16pi6t-ukrajint-nac ... inie.html
Italský zpravodaj z Donbasu se odmítá již dále podílet na mediálních podvodech: https://rumble.com/v16i6qx-italsk-zprav ... odech.html
Nacisté z pluku Azov ukazují své tetování: https://rumble.com/v16jv8c-nacist-z-plu ... etovn.html

Vzpoury a odmítaní UA dále bojovat:
Ukrajinští vojáci poslali Zelenskému dotaz, proč se stará jen o Azováky? Zelenský má největší starost jen o členy neonacistického pluku Azov: https://rumble.com/v16qtdd-ukrajint-voj ... o-azo.html

Požáry vzpoury se šíří u mnohých ukrajinských jednotek: https://rumble.com/v16mqy8-pory-vzpoury ... notek.html
Americké Humvee jako součást ukrajinské konvove prchajícího u Limanu před postupující ruskou armádou: https://rumble.com/v16i1il-americk-humv ... tupuj.html
Další jednotka ukrajinské armády odmítá jít na frontu. Vzpoury jsou na dením pořádku: https://rumble.com/v16i3ox-dal-jednotka ... podku.html
Další jednotky ukrajinců na Donbasu odmítají bojovat: https://rumble.com/v16i3xt-dal-jednotky ... jovat.html
Nacisté prchají od Severodoněcka a zanechávají za sebou velké množství západních zbraní: https://rumble.com/v16jv3w-nacist-prcha ... -zbra.html
Ukrajinci opustili své obranné pozice u Severodoněcku: https://rumble.com/v16pfr1-ukrajinci-op ... oncku.html
Ukrajinský voják který se vzdal jednotkám LLR vyzývá své kolegy aby rovněž složili zbraně: https://rumble.com/v16phs3-ukrajinsk-vo ... li-zb.html

Boje o Severodoněck: https://rumble.com/v16i3ar-boje-o-severodonck.html
Ruské jednotky postupují na Slavjansk: https://rumble.com/v16muee-rusk-jednotk ... jansk.html
Boje v Luhanské oblasti vede s nacisty i čečenský specnaz: https://rumble.com/v16i3hz-boje-v-luhan ... ecnaz.html


//EDIT 1.6.:
Zajatecký tábor na území DLR kde je zadržováno 2 500 nacistů z pluku Azov z Azovstalu: https://rumble.com/v16qyfu-zajateck-tbo ... zovst.html
Zajatý ukrajinský voják popisuje náladu mezi svými kolegy vedením armády: https://rumble.com/v16r030-zajat-ukraji ... armdy.html
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: "SKUTEČNÉ" zprávy z Ukrajiny + Výpovědi obyvatel! /pravidelně aktualizováno

Příspěvek od CZkotas »

Na úvod - Dárek Elona Muska pro Zelenského: https://rumble.com/v17bl0w-drek-elona-m ... nskho.html
A Ruský boj proti nacismu: https://rumble.com/v17b6wk-rusk-boj-proti-nacismu.html

!Severodoněck osvobozen!
https://rumble.com/v17boxq-severodonck-osvobozen.html
https://rumble.com/v17b62k-rusk-armda-o ... pozic.html
https://rumble.com/v17b7zg-severodenck- ... rukou.html
Čečenský specnaz v akci: https://rumble.com/v17arwn-eensk-specna ... -akci.html
Civilní objekty v Doněcku zasažené i českými raketami: https://rumble.com/v17ap9x-civiln-objek ... etami.html


Vyšetřování, informace:
Na úvod - Západní média a jejich dvojí metr: https://rumble.com/v17bd6y-zpadn-mdia-a ... -metr.html
Projekt Nemesis. Každý neonacista je identifikován a čelí trestu: https://rumble.com/v17b3tg-projekt-neme ... restu.html
Vojenští vyšetřovatelé vyšetřují útok ukranských nacistů na civilisty v centru Doněcka: https://rumble.com/v17bbwa-vojent-vyeto ... oncka.html
Ukrajinští nacisté zabili ostřelováním v Makejevce 20 m od Doněcka pětiletou holčičku: https://rumble.com/v17ba76-ukrajint-nac ... oliku.html


Výpovědi obyvatel:
Ukrajinská vojenská medička o tom, jak byla násilím držena nacisty v Azovstalu: https://rumble.com/v17bpsu-ukrajinsk-vo ... stalu.html
Obyvatelka obce v DLR o ukrajinských prolhaných v médiích: https://rumble.com/v17bmme-obyvatelka-o ... mdich.html
Rozhořčení obyvatetelé Donbasu nadávají na zrádce Zelenského: https://rumble.com/v17b5gc-rozhoen-obyv ... nskho.html
Mrtví v Doněcku po ukajinském ostřelování: https://rumble.com/v17av0v-mrtv-v-donck ... elovn.html
Obyvatellka Mariupolu o humanitární pomoci z Ruska: https://rumble.com/v17b2i1-obyvatellka- ... ruska.html
Obyvatelka v Doněcku o ostřelování města ukrajinskými nacisty: https://rumble.com/v17b2a9-obyvatelka-v ... cisty.html
Obyvatelka Svitlodarsku vzpomíná na zločiny ukrajinských vojáků: https://rumble.com/v17b1zf-obyvatelka-s ... -vojk.html
Obyvatelé Svetlodarsku nadšeně vítají ruské osvoboditele: https://rumble.com/v17aw5p-obyvatel-sve ... itele.html
Čekali jsme na na osvobození 8 let: https://rumble.com/v17avz1-obyvatel-osv ... 8-let.html
a: https://rumble.com/v17b756-rut-osvobodi ... ekali.html
Den dětí v Mariupolu organizovaný ruskou armádou: https://rumble.com/v17bl5c-den-dt-v-mar ... rmdou.html
Ruská zmrzlina z Moskevské oblasti dorazila na den dětí do Donbasu: https://rumble.com/v17bnx2-rusk-zmrzlin ... nbasu.html

Ukrajinská armáda a vykrádání bytů civilistů v Charkově: https://rumble.com/v17bq0w-ukrajint-voj ... arkov.html

Osvobozený Krasnyj Lyman zbavují ruské jednotky ukrajinských symbolů: https://rumble.com/v17b3if-osvobozen-kr ... ymbol.html
Banderovci učí na Ukrajině malé děti střílet!!!! https://rumble.com/v17bk1m-banderovci-u ... skaly.html
Mrtvé děti na Donbasu rukamu ukrajinských nacistů: https://rumble.com/v17auxt-mrtv-dti-na- ... acist.html
Ruské dělostřelectvo u Slavjanska ničí ukrajinské pozice: https://rumble.com/v17bocc-rusk-dlostel ... ozice.html
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: "SKUTEČNÉ" zprávy z Ukrajiny + Výpovědi obyvatel! /pravidelně aktualizováno

Příspěvek od CZkotas »

Na úvod: Cizí vlajka může viset jen s českou. Policie brání samostatnou ukrajinskou vlajku proti českému lidu v Praze!: https://rumble.com/v17k331-ciz-vlajka-m ... eskmu.html


A po Severodoněcku... ..
!Ruská armáda osvobozuje už i Donbas!
https://rumble.com/v17kaw5-rusk-armda-o ... onbas.html

Pozice ukrajinských nacistů dobyty a jednotky zničeny ve směru na Mykolajiv: https://rumble.com/v17ka8j-pozice-ukraj ... lajiv.html
Ruská armáda přivezla humanitární pomoc obyvatelům osvobozeného Rudého ústí v DLR: https://rumble.com/v17kb1p-rusk-armda-p ... v-dlr.html

Obyvatelé Melitopolu stojí fronty na žádosti o ruský pas!!: https://rumble.com/v17k8jz-obyvatel-mel ... k-pas.html

Ruští vojáci vzali dívku Evu a její babičku na dovolenou do Kaliningradské oblasti: https://rumble.com/v17kbr9-rut-vojci-vz ... lasti.html
Ruská armáda rozdává v osvobozených městech Donbasu dětem a potravinové balíčky rodičům: https://rumble.com/v17kb97-rusk-armda-r ... rodim.html

Ukrajinská armáda krade humanitární pomoc určenou pro obyvatele Donbasu: https://rumble.com/v17kd9z-ukrajinsk-ar ... nbasu.html
Čečenské jednotky úspěšně zničili nepřátelskou skupinu při strategicky důležité vesnici Kamyševacha: https://rumble.com/v17k395-eensk-jednot ... ici-k.html

Ostřelování Doněcka ukrajinskými nacisty:
https://rumble.com/v17k6z1-nsledky-oste ... cisty.html
https://rumble.com/v17k9c1-ostelovn-don ... cisty.html
https://rumble.com/v17k985-ostelovn-don ... mobil.html

Střepiny, které zničily doněckou školu a zabily civilisty mají označení NATO!: https://rumble.com/v17kcb9-stepiny-kter ... -nato.html
Petrovský okres Doněcku by ostřelován ukrajinskými nacisty raketomety Uragan a Grad: https://rumble.com/v17k9j9-petrovsk-okr ... -a-g.html

Výpovědi obyvatel:
Britský novinář Graham Phillips se ptal obyvatel Mariupolu co si myslí o pluku Azov: https://rumble.com/v17k2af-britsk-novin ... luku-.html
Já jsem tu náhodou nebyla - Dětská výpověď o dnešním ostřelování Kalininského čtvrti v Doněcku: https://rumble.com/v17k4e9-j-jsem-tu-nh ... -donc.html
Obyvatel Mariupolu prozradil, proč podporuje speciální operaci: https://rumble.com/v17k7tl-obyvatel-mar ... eraci.html
Obyvatelé Doněcka jsou pobouřeni bombardováním městských čtvrtí ze strany ukrajinských nacistů: https://rumble.com/v17k7xh-obyvatel-don ... inskc.html
Obyvatelka Mariupolu o rabování ukrajinskou armádou: https://rumble.com/v17k8q3-obyvatelka-m ... rmdou.html

Oděská důchodkyně vyhání ukrajinské vojáky se slovy Oděsa je Rusko: https://rumble.com/v17bn3w-odesk-dchodk ... rusko.html
Rosové na dálném východě na podporu ruské speciální vojenské operace na Ukrajině: https://rumble.com/v17kaph-rosov-na-dln ... rajin.html
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
arwi
Příspěvky: 24
Registrován: 09 dub 2022, 17:20
Jméno a příjmení: Josef Kodada

Re: "SKUTEČNÉ" zprávy z Ukrajiny + Výpovědi obyvatel! /pravidelně aktualizováno

Příspěvek od arwi »

Omlouvám se, ale, podle kterého paragrafu musí viset Ukrajinská vlajka s Českou?

Sice se mi absolutně nelíbí, když se Ukrajinské vlajky všude u nás vyvěšují, ale podle zákona je to v pořádku. To, že to nemají v pořádku v hlavě ti, co to dělají je jiná věc.
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: "SKUTEČNÉ" zprávy z Ukrajiny + Výpovědi obyvatel! /pravidelně aktualizováno

Příspěvek od CZkotas »

arwi píše: 07 čer 2022, 13:30 Omlouvám se, ale, podle kterého paragrafu musí viset Ukrajinská vlajka s Českou?
PS: stejně ji nakonec sundali :) Ukrajinská vlajka jde na ulici v Praze dolů: https://rumble.com/v17lxqh-ukrajinsk-vl ... e-dol.html

Jinak:
https://www.senat.cz/dokumenty/o_senatu ... .2.20&O=10
+ Vítová (ANS): Jak je to s vyvěšováním ukrajinských vlajek na státních institucích? Zákon vychází z toho, že se vždy hovoří o tom, že vyvěšujeme státní vlajku buď samostatně, či spolu s jinými vlajkami a to za určitých pravidel: https://www.parlamentnilisty.cz/politik ... ich-699589

Obecně, podle mezinárodní vlajkové etikety, není vhodné vyvěšovat samostatně vlajku cizího státu na vlastním území, aniž by byla společně s tím vyvěšena domácí státní vlajka! Cizí vlajka totiž značí dobyté území.

Vyvěšování dvou různých státních vlajek:
Při vyvěšování dvou různých státních vlajek je čestné místo vlevo při čelním pohledu na budovu (§ 8 zákona č. 352/2001 Sb.). Druhá státní vlajka se vyvěšuje vpravo od české. Při vyvěšování dvou různých státních vlajek před budovou nebo na průčelí budovy je možné vyvěsit českou státní vlajku zároveň samostatně na střeše budovy, aniž by to bylo chápáno jako projev nadřazenosti jiné státní vlajce. Dvojici různých státních vlajek lze v případě, kdy je k dispozici větší počet stožárů, pravidelně střídat. Českých vlajek nesmí být méně než cizích.

Hierarchie vyvěšování jednotlivých vlajek na českém území
Česká vlajka
Vlajky ostatních států
Vlajka Evropské unie



+ Další (video) zprávy:
V Melitopolu se začal proces získávání ruských pasů: https://rumble.com/v17lznx-v-melitopolu ... h-pas.html
Obyvatel jedné z osvobozených osad se obrátil na ruského vojáka. Neopouštějte nás...: https://rumble.com/v17ngg7-obyvatel-jed ... -ns...html
Rusko není náš nepřítel, naším nepřítelem jsi ty - zajatí ukrajinští vojáci apelují na Zelenského: https://rumble.com/v17nj8h-rusko-nen-n- ... zelen.html
Skupina ukrajinských nacistů se schovává před ruským ostřelováním u Severodoněcku: https://rumble.com/v17nk1x-skupina-ukra ... oncku.html
Ukrajinští nacisté z pluku Azov nechali důchodce umírat hlady ve sklepě: https://rumble.com/v17lzfv-ukrajint-nac ... sklep.html
Ukrajinský voják kterému zachránila život ruská armáda: https://rumble.com/v17ly25-ukrajinsk-vo ... armda.html

+ Sledujte např. i stránky WWIII.news, kde najdete další aktuální informace o rusko-ukrajinské válce, https://wwiii.news/


Zelenského informační válka na Ukrajině vs. skutečná válka Ruska. Zkorumpovaná a neschopná ukrajinská vláda se téměř výhradně soustředí na vytlačování informační propagandy, místo aby vedla skutečnou válku. Na bojišti Ukrajina prohrává tak těžce, že celou ukrajinskou armádu pravděpodobně dělí jen několik týdnů od totálního kolapsu. Přesto "experti" nadále tvrdí, že Ukrajina vítězí a Rusko prohrává a že v poslední době byly nějakým způsobem zabity všechny desítky ruských generálů, ačkoli pro taková absurdní tvrzení existují nulové důkazy.
Rusko mezitím skutečně ostřeluje ukrajinské síly nemilosrdnou palbou vysoce explozivních dělostřeleckých nábojů. Při komunikaci prostřednictvím vysoce výbušných látek není třeba falšovat. Detonace každé nálože vysílá nezaměnitelné poselství: Opusťte tuto oblast, nebo zahynete.
Ukrajina má odborníky na psychologickou válku. Rusko má experty na obrněné zbraně a dělostřelectvo. Hádejte, kdo z nich nakonec zvítězí?
V soutěži mezi kecy a bombami kecy prohrávají.
Všichni neschopní, retardovaní vůdci (západu) si to stále ještě neuvědomili...
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
arwi
Příspěvky: 24
Registrován: 09 dub 2022, 17:20
Jméno a příjmení: Josef Kodada

Re: "SKUTEČNÉ" zprávy z Ukrajiny + Výpovědi obyvatel! /pravidelně aktualizováno

Příspěvek od arwi »

Děkuji za odpověď.

Bohužel (/bohudík, podle toho, jak se na to kdo dívá) neexistuje právní norma, kterou by vyvěšení vlajky cizího státu byl překročen zákon.
Je to jen porušení etiky a morálky. Což lidé, kteří takové věci dělají, stejně ve valné většině nemají a necítí. A ti ještě hloupější raději drží hubu a krok, aby o "něco" nepřišli. Třeba práci, "kamarády".

Holt se jednoho dne probudí a nebudou chápat, proč se mají tak nahovno a proč je všechno v prdeli, když dělali vše, jak přece měli.
Omlouvám se za sprostá slova, ale některé věci se jinak výstižněji popsat nedají.
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: "SKUTEČNÉ" zprávy z Ukrajiny + Výpovědi obyvatel! /pravidelně aktualizováno

Příspěvek od CZkotas »

arwi píše: 09 čer 2022, 07:29...Omlouvám se za sprostá slova, ale některé věci se jinak výstižněji popsat nedají.
Nemáte se vůbec za co omlouvat! Napsal jste to tak, jak to je. Stejně jako já zveřejňuji informace tak, jak ve skutečnosti jsou. Vše od ko*kovid je vždy přesně naopak, než se uvádí.. Kdyby kdokoli před pár měsící vyvěsil jakoukoli jinou vlajku samostatně, měl by ihned, to se vsadím, oplétačky s policií atd. Min. by dostal pokutu anebo na popud by musel cizí vlajku sundat. Teď se to může. Ale běda, jak vyvěsíte jinou než UA!
Ještě jednou sem zmíním tento fakt: Informační válka na Ukrajině vs. skutečná válka Ruska.
Celý západ s Ukrajinou včele jedou informační propagandu. Tečka.


Včerejší perlička: USA: Biden souhlasí s vysláním raket delšího doletu, ale varuje Ukrajinu, aby neútočila na Rusko:
https://finance.yahoo.com/news/1-biden- ... qJgYgxfI9w
Tento krok někteří interpretují jako prudký obrat od jeho dřívějšího slibu, že USA "nepošlou na Ukrajinu raketové systémy, které mohou zasáhnout Rusko", ačkoli Ukrajina souhlasila, že nové rakety k tomuto účelu nepoužije. Ačkoli zbraně pomohou Ukrajincům bránit se, administrativa neumožňuje Ukrajině zaútočit na Rusko. Ukrajinští představitelé prosazovali systémy, jako je vysoce mobilní dělostřelecký raketový systém neboli HIMARS, ale ten je poskytován pouze pod podmínkou, že nebude použit k úderům přes hranice.
"Američané udělali další kšeft, na rozdíl od české nebo slovenské vlády, Češi a Slováci dají Ukrajině vše zadarmo a na oplátku dostanou extrémně drahý plyn a extrémně drahou ropu. A navrch drahou elektřinu! Proč? Protože solidarita! A není pravda, že Rusko nevarovalo před válkou! Už v prosinci Putin varoval, že Rusko nemá už kam ustupovat! Znovu se podívejte na prorocké video ze dne 21.12.2021:"
https://rumble.com/vr8qf7-vladimir-puti ... enskm.html

Dodatek: Rusové svůj talent válčit nezratili. A poměr ztrát ruské a ukrajinské armády je 1:30. Nedůvěřujte vládě, vyhněte se masmédiím, bojujte proti lžím!


//EDIT:
Obyvatelé LLR děkují ruské misi za humanitární pomoc: https://rumble.com/v17yqu4-obyvatel-llr ... pomoc.html
Ruská garda se vrátila ze speciální operace na Ukrajině: https://rumble.com/v17ysgq-rusk-garda-s ... rajin.html
Ničení ukrajinských tanků vysoce přesnými ruskými střelami Krasnopol: https://rumble.com/v17yqcm-nien-ukrajin ... nopol.html
Ukrajinští vojáci schovávající se před ruskou palbou u Severodoněcka: https://rumble.com/v17ytqu-ukrajint-voj ... oncka.html
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: "SKUTEČNÉ" zprávy z Ukrajiny + Výpovědi obyvatel! /pravidelně aktualizováno

Příspěvek od CZkotas »

Děti v Severodoněcku - Kdybychom řekli ukrajinské armádě že jsme pro Rusy tak nás zastřelí: https://rumble.com/v181b0g-dti-v-severo ... s-zas.html
Ruská obrněná vozidla překonávají řeku Severní Doněc: https://rumble.com/v182qfn-rusk-obrnn-v ... -donc.html
Nacisté převálcovaní ruskou armádou u Severodoněcka: https://rumble.com/v181bjm-nacist-pevlc ... oncka.html

Mariupol se vrací do normálního života. Trhy jsou otevřené, veřejná doprava jezdí: https://rumble.com/v181bec-mariupol-se- ... -jezd.html
Odminovávání pobřeží ruskou armádou v Mariupolu: https://rumble.com/v182qb7-odminovvn-po ... upolu.html

V Doněcku po ostřelování ukrajinskými nacisty byla zabita mladá žena: https://rumble.com/v182r89-v-doncku-po- ... d-ena.html
Obyvatel města Kirovska LLR hovoří o nacistických divizích z pluku Azov: https://rumble.com/v182q3z-obyvatel-mst ... -azov.html
Ukrajinská armáda ostřelování Stachanova raketomety 13 obětí a desítky těžce zraněných civilistů: https://rumble.com/v182qs5-ukrajinsk-ar ... nnch-.html

Rusko dodalo humanitární pomoc do Luhanského kojeneckého ústavu z různých regionálních oddělení: https://rumble.com/v182ql7-rusko-dodalo ... ionln.html


DALŠÍ ČEŠI NA UKRAJINĚ DOJEZDILI..TENTOKRÁT Z BRNA. KOLIK JICH JEŠTĚ MUSÍ ZEMŘÍT ZA POLITICKÉ LOUTKY?
Obrázek

viz: https://rusvesna.su/news/1655133656 "Joker" z česka a jeho přátelé nepřežili střet se speciálními jednotkami RF. "Tým speciálních sil skupiny O úspěšně přepadl automobil z České republiky poblíž Slavjansku. Žoldnéři byli zničeni, naši neměli žádné ztráty. "
Obrázek


//EDIT: tak to nebyli češi v tom autě ve zprávě výše - ale: US mercenaries "Joker" killed in an ambush, "jen" měli CZ auto neptejte se proč, viz:
https://www.youtube.com/watch?v=hsEW3r9iPD0
Naposledy upravil(a) CZkotas dne 06 črc 2022, 22:31, celkem upraveno 1 x.
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: "SKUTEČNÉ" zprávy z Ukrajiny + Výpovědi obyvatel! /pravidelně aktualizováno

Příspěvek od CZkotas »

Mariupol - největší vlajka Ruska: https://rumble.com/v18xp4q-mariupol-nej ... ruska.html
Ruští vojáci vítaní na osvobozených územích dětmi i dospělými: https://rumble.com/v18xf96-rut-vojci-vt ... splmi.html
Pohyb ruských vojenských kolon během speciální vojenské operace: https://rumble.com/v18xs7a-pohyb-ruskch ... erace.html

Nedávné ostřelování Makijevky UA: https://rumble.com/v18xpjq-nedvn-ostelo ... -grad.html
Následky ostřelování Stachnovska UA: https://rumble.com/v18xpbo-nsledky-oste ... cisty.html
Ostřelování školy v Gorlovce UA: https://rumble.com/v18wtvq-ostelovn-kol ... -ncky.html

Nové ruské tanky směřují z Moskevské oblasti na frontu: https://rumble.com/v18xpp0-nov-rusk-tan ... rontu.html
Hřbitovy ukrajinských nacistů se plní stále rychleji: https://rumble.com/v18wl6e-hbitovy-ukra ... hleji.html
Jeden z bunkrů nacistů v Azovstalu: https://rumble.com/v18wlyq-jeden-z-bunk ... stalu.html
Pochod zajatých ukrajinských nacistů z Vrubovky: https://rumble.com/v18wvbe-pochod-zajat ... bovky.html
Poslední centra odporu ukrajinských nacistů v průmyslové zóně Severodoněck: https://rumble.com/v18wvq4-posledn-cent ... donck.html
Ukrajinská armáda opouští své pozice v Severodoněcku pod náporem ruských vojáků a vojáků LLR: https://rumble.com/v18x08w-ukrajinsk-ar ... a-voj.html


Doněck je opět pod palbou. Ukrajinské ozbrojené síly opět útočí na civilisty. Videa z místa dění:
https://rumble.com/v18wylg-straliv-zbry ... cisty.html
https://rumble.com/v18wkme-donck-trnice ... cisty.html
https://rumble.com/v18xu96-pi-ostelovn- ... n-civ.html
https://rumble.com/v18x3f2-ukrajint-nac ... oncka.html
https://rumble.com/v18wv5u-ozbrojen-sly ... ytn-b.html
https://rumble.com/v18wt4s-ostelovn-don ... eustv.html
https://rumble.com/v18wk8s-donck-je-opt ... isty..html
https://rumble.com/v18wto8-ostelovn-don ... acist.html
https://rumble.com/v18wkg0-donck-je-opt ... isty2.html
V suterénu ukrajinci ostřelované porodnice v Doněcku jsou desítky žen s dětmi: https://rumble.com/v18x6cc-v-suternu-uk ... -dtmi.html
Ukrajinci ostřelují televizní věž v Doněcku: https://rumble.com/v18xvvi-ukrajinci-os ... oncku.html

Výpovědi obyvatel:
Obyvatelka Popasnoje popisuje chování uktajinských nacistů v Popasné, kteří jí zabili dobytek: https://rumble.com/v18xv5y-obyvatelka-p ... zabil.html
Chlapec z Popasnaje vypráví jak ukrajinští nacisté využívali civilisty jako lidské štíty: https://rumble.com/v18wlic-chlapec-z-po ... idsk-.html
Obyvatel Doněcku se domnívá, že by ukrajinští bojovníci měli být zahnáni k polským hranicím: https://rumble.com/v18wobg-obyvatel-don ... -hran.html
Ukrajinští nacisté odvlekli každého kdo měl v telefonu ruskou sim kartu: https://rumble.com/v18x2o4-ukrajint-nac ... kartu.html
Další výpovědi obyvatel..:
https://rumble.com/v18wn1m-markus-a-jeh ... itelm.html
https://rumble.com/v18wuk6-ozbrojen-sly ... sk-ob.html
https://rumble.com/v18x5pa-uprchlice-z- ... armdy.html
https://rumble.com/v18xq8q-obyvatel-pop ... pomoc.html
https://rumble.com/v18xqta-obyvatelka-m ... acist.html
https://rumble.com/v18xr30-obyvatelka-m ... h-nck.html
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: "SKUTEČNÉ" zprávy z Ukrajiny + Výpovědi obyvatel! /pravidelně aktualizováno

Příspěvek od CZkotas »

//EDIT 24.6.: Počínaje dneškem se na sračkometech (seznam atd.) objevují zprávy, že po Donbasu je pod kontrolou Rusů i Severodoněck..trvalo jim to cca 14dní, než to přiznali. A údajně dostali UA rozkaz stáhnout se :lol: A (nejen) na úvodní stránce seznam zmizela ukrajinská trikolora, mají tam zpátky toho seznam psíka :D = to jde rychle. A dokonce už nechali jen ten podvod kolem "koronaviru" ... a "válka" zmizela :) xD
Mezitím, kapitán ukrajina (jak ale může říci větu: “Nenecháme vás padnout.” Když už, musí formulovat přece větu: “Nenecháme NÁS padnout.” Tenhle člověk je prostě beznadějný případ.):
Obrázek
https://www.youtube.com/watch?v=fUH_cemvwXc
+ Žvásty Fialy: https://pravyprostor.net/zvasty-petra-fialy/

A nyní zpět ke "konfilktu" (na Fialu s pětikolku házím bobek), tady "něco nového":
Děti Donbasu nechtějí slyšet slovo Ukrajina.. Savely z Doněcku nikdy nezažil poklidný život. Narodil se v roce 2014 a vyrůstal pod ostřelováním. Chlapec se naučil určovat typ střely podle zvuku. Nyní je jediným obráncem v domě, protože jeho otec brání vlast v milicích na Donbasu. Chlapec chce zapomenout na slovo „Ukrajina“, které je spojováno s hrůzami války:
https://t.me/MGzpravy/27885

Dopravní infrastruktura Lity klekla a další věci nefunkční..: https://t.me/MGzpravy/27907

Armádní plukovník Douglas MacGregor říká, že Rusko již vyhrálo válku s Ukrajinou:
https://www.infowars.com/posts/ukraine- ... n-failure/
Douglas MacGregor se domnívá, že Ukrajina již válku s Ruskem prohrála. Myslí si však, že mnozí západní představitelé chtějí Ukrajinu nadále podporovat, aby dosáhli svého skutečného cíle - zatáhnout západní svět do přímého konfliktu s Ruskem. "Ukrajina tuto válku prohrála. Řekl bych, že ji prohrála již před nějakou dobou," řekl MacGregor během vystoupení v podcastu soudce Andrewa Napolitana "Judging Freedom".
Ukrajinská armáda také zažívá stovky ztrát denně, ve dnech s opravdu těžkými boji možná až tisíce mrtvých a zraněných, řekl MacGregor. "Jejich armáda je fakticky zničena," řekl. "Házejí záložníky - ekvivalent toho, čemu bychom my říkali národní gardisté - do bzučáku."
Pro srovnání MacGregor poznamenal, že ruský postup se velmi klidně a metodicky vypořádává se všemi překážkami, které mu stojí v cestě. Celá věc je katastrofa. Ale nikdo nechce přiznat selhání, protože pokud ho přizná, ztratí veškerou důvěryhodnost. A mezitím kapitán ukrajina Fiala, poskytuje nadále Ukrajině miliony za milionem a vojenskou techniku financovanou z peněz NÁS, daňových poplatníků..
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: "SKUTEČNÉ" zprávy z Ukrajiny + Výpovědi obyvatel! /pravidelně aktualizováno

Příspěvek od CZkotas »

Důsledky ostřelování Doněcku ze strany ukrajinských ozbrojených sil, na místě mrtví a zranění civilisté:
https://rumble.com/v1a0ok5-v-dsledku-uk ... civil.html
https://rumble.com/v1a0rgb-ukrajinci-za ... ilist.html
https://rumble.com/v1a055t-dsledky-oste ... h-sil.html
https://rumble.com/v1a03z1-donck-msto-p ... lovnm.html
https://rumble.com/v1a05a9-dsledky-oste ... oncku.html
https://rumble.com/v1a07nj-nsledky-oste ... cisty.html

Vyšetřovatelé Vyšetřovacího výboru RFzanamenávají každý ukrajinský zločin na civilistech v Donbasu:
https://rumble.com/v1a0snd-vyetovatel-v ... stech.html


//EDIT:
PERFEKTNÍ ČLÁNEK, KTERÝ DOPORUČUJI VŠEM!!
VIDEO: Drsná realita Donbasu očima ukrajinských vojáků, kteří se děsí místního obyvatelstva, které kreslí “Z” malby na všech místech a toužebně čekají na Ruskou armádu a příchod frontové linie! Deziluze ukrajinské armády z obyvatelstva Donbasu je ničivější zbraní než ruská artilérie a rakety dohromady! Česká ministryně obrany přesto nic nechápe a znovu rozeslala vojákům ostudný pamflet, který označuje Ruskou armádu za hrdlořezy! Česká armáda chce v době likvidační inflace a drahoty nakupovat zbraně za miliardy?
https://aeronet.news/video-drsna-realit ... ove-linie/

Výstroj, kterou za sebou zanechal ukrajinský voják při obkličování Lisičansku Ruskou armádou:
Obrázek

Obrázek
"Ukrajina jako velký šroťák je tak výhodnou záminkou pro nákupy západní techniky za desítky miliard korun v době inflační a energetické krize. Lidem je lháno od rána do večera o Ukrajině, o válce, o její příčině a o stavu bojů na frontě. Jediným výsledkem nakonec bude, že schodek státního rozpočtu ČR se znovu prohloubí, protože tu sešrotovanou techniku odeslanou na Ukrajinu bude nutné nahradit drahými akvizicemi za Západu, rozuměj hlavně z USA, tedy ze země největších hrdlořezů, pokud jde o počet nevyprovokovaných válek bez mandátů RB OSN za posledních 70 let. To je ta největší ironie, kterou ale zacvaká český občan ryjící ústy v zemi likvidované inflací, která mu zničí nejen úspory, ale i životní standard, a ještě mu bude v zimě zima, protože zjistí, že gaza niet."


Ukrajincům jsou vymývány hlavy stejně jako českým a slovenským občanům z médií mainstreamu. Když je ukrajinský mladík odveden na frontu, má v hlavě dezinformace o tom, že za prvé, ukrajinská armáda mohutně vítězí, a za druhé, že místní obyvatelstvo se bojí ruských hrdlořezů a čeká na záchranu a pomoc od ukrajinské armády. S takto vymytými hlavami potom přijdou vojáci na frontovou linii a tam je hodí po hlavě do drsné reality.
Celý den v zákopu spočívá v tom, že se leží v zákopu, zatímco ruská artilérie sype na frontovou linii doteku 50 000 dělostřeleckých granátů denně. Trvá to často 11 hodin. Rusové začnou ráno v 7:00 hodin a střílí do 12:00 hodin v kuse a bez přestávky. Ve 12 hodin střelba utichá, protože Rusové mají oběd. Palba poté pokračuje od 13. hodiny odpoledne a trvá do 18. hodiny.
Šokující den nových ukrajinských odvedenců do zákopů na frontové linii
Potom mají Rusové večeři a je přestávka zhruba do 23. hodiny. To začínají létat Kalibry, které padají na sklady munice v zákopech a na vytipovaná místa, která nasnímala přes den ruská bezpilotní letadla. Kalibrace trvá celou noc, zhruba do 5. hodiny ranní. Potom mají Rusové podle všeho snídani, dvě hodiny je klid. Potom v 7:00 hodin to začíná nanovo, dělostřelecká příprava ruské artilérie. Tento popis pracovního dne ukrajinského vojáka popsal pro ruskou televizi o víkendu jeden z ukrajinských vojáků, které strávil ležením v zákopu od svého odvodu na frontu přes 3 týdny. Pouze ležel v zákopu spolu s dalšími asi 20 ukrajinskými vojáky, kteří tam leželi o několik týdnů déle. K ničemu jiném se nedostali než k ležení..

Teď už můžeme stejně zapomenout na Ukrajinu, Rusové si to tam srovnají, v nedlouhé době začne opět opruz s dalším podvodem = ko*kovidem.. No, už to vlastně začalo. Potichu pěkně na MSM dávají pryč Ukr. hovinka a nasazují všude opět ko*kovid lži a další manipulace.. Ženeme se sice do bídy, ale nijak zvlášť mi to nevadí při představě, že se ten moloch EU konečně sesype i se svou zhovadilou zelenou buzerací..
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: "SKUTEČNÉ" zprávy z Ukrajiny + Výpovědi obyvatel! /pravidelně aktualizováno

Příspěvek od CZkotas »

..A boje pokračují a početní převaha Moskvy si vybírá těžkou daň na obráncích Kyjeva..
Obrázek
Podle zprávy na RT.com jsou nyní nejméně dva tisíce ukrajinských vojáků včetně neonacistického praporu Azov uvězněny v oblasti východního Donbasu poté, co byly obklíčeny ruskými jednotkami, čečenskými bojovníky a ukrajinskými povstalci: https://www.rt.com/russia/557756-number ... ps-reveal/
"Vojáci jsou obklíčeni ve dvou sousedních městech v Luganské lidové republice," uvádí se ve zprávě. Mezi uvězněnými jsou čtyři ukrajinské prapory a také dělostřelecká jednotka, oznámilo ministerstvo obrany. Mezi obklíčenými silami je také asi 120 bojovníků z nechvalně známého 'Pravého sektoru', neonacistické skupiny čítající podle ministerstva až 80 zahraničních bojovníků," pokračovala zpráva...
Obklíčené ukrajinské jednotky se nacházejí ve městech Gorskoje a Zolotoje, která leží jižně od velkých měst Severodoněck a Lysyčansk.

Ukrajina v Kremenčuku zorchestrovala další fake inscenaci stejně jako v Buči: Lidé na sociálních sítích si totiž začali ťukat na čelo, že Zelenský už zase mluví z hladu a plácá podivné nesmysly, protože pokud by v nákupním centru bylo 1 000 lidí, potom by na parkovišti před nákupem muselo být doslova narváno k prasknutí zaparkovanými auty. Poslední recenze nákupního centra od zákazníků na Google je stará přes 4 měsíce, od okamžiku ruské invaze už nic, žádný nový komentář:
Obrázek
Více v článku, zde: https://aeronet.news/video-ukrajina-v-k ... uji-tanky/
Unikátní záběry z úderu ruské rakety Kaliber na závod Kremdash v Kremenčuku: https://rumble.com/v1abgx7-uniktn-zbry- ... enuku.html
Záběry z bezpečnostní kamery v parku dokazují, že raketa dopadla na výrobní halu závodu a nikoliv na obchodní centrum Amstor. Západní média již od pondělí řvou spolu s těmi ukrajinskými jako protržená kvůli požáru nákupního centra Amstor ve městě Kremenčuk na střední Ukrajině. Volodymyr Zelenský nelenil a okamžitě přispěchal s prohlášením, že Rusové úmyslně zaútočili na zaplněné nákupní centrum, kde v té době bylo prý 1 000 lidí na nákupech. Západní média i politici okamžitě tento údajný ruský útok odsoudili. Přitom již včera hned od prvních chvil se začínaly objevovat postřehy a názory, že se zřejmě jedná znovu o podvrh a nehoráznou inscenaci kyjevského režimu. A tyto pochybnosti byly v úterý potvrzeny, protože uniklé video (výše) z bezpečnostní kamery místního parku s jezírkem zachytilo okamžik raketového úderu a hlavně místo exploze.
Co dodat, Ukrajina hraje videohry, fejkuje video záznamy, lže..a kdo lže, ten krade a může i zabít :P

=== UKRAJINSKÉ NEKONČÍCÍ LŽI A PROPAGANDA === UKRAJINSKÉ NEKONČÍCÍ LŽI A PROPAGANDA === UKRA.....
Obrázek
"Člověka to už normálně nudí. Měli by Zelenskemu do toho kokeše něco zamíchat, ať už dá pokoj..."

!Soudní jednání na Ukrajině, kde nacismus přece neexistuje: https://rumble.com/v1a29m1-typick-soudn ... stuje.html
Mládež v Chersonu čistí město od symbolů nacismu a ukrajinské okupace: https://rumble.com/v1a1t4p-mlde-v-chers ... upace.html
Tanky jednotek Luhanské lidové republiky likvidují ukrajinské nacisty: https://rumble.com/v1a20qv-tanky-jednot ... cisty.html
Likvidace české Tatry na Ukrajině: https://rumble.com/v1a1slt-likvidace-es ... rajin.html

Ukrajinští váleční zajatci pod Lisičanskem: https://rumble.com/v1a2bbp-ukrajint-vle ... nskem.html
Ukrajinští nacisté se hromadně vzdávají v oblasti měst Gorskoje a Zolotoje: https://rumble.com/v1a2e1r-ukrajint-nac ... otoje.html
Ukrajinští vojáci zbaběle schovávají ve školách: https://rumble.com/v1a2bub-ukrajint-voj ... kolch.html

Celý den v zákopu spočívá v tom, že se leží v zákopu, zatímco ruská artilérie sype na frontovou linii doteku 50 000 dělostřeleckých granátů denně. Trvá to často 11 hodin. Rusové začnou ráno v 7:00 hodin a střílí do 12:00 hodin v kuse a bez přestávky. Ve 12 hodin střelba utichá, protože Rusové mají oběd. Palba poté pokračuje od 13. hodiny odpoledne a trvá do 18. hodiny. Potom mají Rusové večeři a je přestávka zhruba do 23. hodiny. To začínají létat Kalibry, které padají na sklady munice v zákopech a na vytipovaná místa, která nasnímala přes den ruská bezpilotní letadla. Kalibrace trvá celou noc, zhruba do 5. hodiny ranní. Potom mají Rusové podle všeho snídani, dvě hodiny je klid. Potom v 7:00 hodin to začíná nanovo, dělostřelecká příprava ruské artilérie. Tento popis pracovního dne ukrajinského vojáka popsal pro ruskou televizi o víkendu jeden z ukrajinských vojáků, který strávil ležením v zákopu od svého odvodu na frontu přes 3 týdny. Pouze ležel v zákopu spolu s dalšími asi 20 ukrajinskými vojáky, kteří tam leželi o několik týdnů déle. K ničemu jinému se nedostali než k ležení.

Obrázek
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: "SKUTEČNÉ" zprávy z Ukrajiny + Výpovědi obyvatel! /pravidelně aktualizováno

Příspěvek od CZkotas »

Média lžou, zelensky kokajnuje, ukrajinci hrají videohry a mezitím..:
Lisičansk osvobozen!!
Rusové mají více tanků, než kolik Američané stíhají vyrobit Javelinů na jejich zničení. A nejde jen o tanky. Sovětská armáda byla založená na klasické válečné doktríně mohutné podpory dělostřelecké přípravy, která předcházela tankovému šturmu, za nímž na vozech pěchoty postupovala vojska, tedy sovětská pěchota. Vzdušný prostor zpracovaný dělostřelectvem potom dočišťovaly bitevníky SU-25 a útočné helikoptéry Mil Mi-24.. K těmto bojovým úkolům proto Sovětská armáda potřebovala obrovské množství dělostřelecké munice, která se pouze odhadovala, že může jít až o několik stovek milionů dělostřeleckých granátů, protože skutečná čísla a po ní ani Ruská armáda nikdy neodtajnila. Přestřílet Rusy v dělostřeleckém duelu je tudíž prakticky nemožné a vyloučené..

Vystoupení prezidenta Luganské lidové republiky Leonida Pasečnika k osvobození republiky: https://rumble.com/v1b03bl-vystoupen-pr ... zen-r.html

Nejprve "úvodem":
Jak Ruské jednotky postupují na Lisičansk: https://rumble.com/v1avx8t-rusk-jednotk ... iansk.html
Ruské výsadkové jednotky postupují na Lisičansk: https://rumble.com/v1avxj4-rusk-vsadkov ... iansk.html
Lisičansk byl zcela obklíčen spojeneckými vojsky Ruska, DLR A LLR: https://rumble.com/v1avwot-lisiansk-byl ... a-llr.html
A je to tady: Nad osvobozeným Lisičanskem zavlála vlajka vítězství na nacismem! A hned čtyři videa!!
https://rumble.com/v1avwwm-prapor-vtzst ... anska.html
https://rumble.com/v1aw5r7-nad-osvoboze ... ismem.html
https://rumble.com/v1aw699-v-lisiansku- ... tzstv.html
https://rumble.com/v1aw62v-rusk-armda-o ... acist.html
+
Obyvatelé Lisičansku vítají ruskou armádu a vyprávějí o zločinech nacistů: https://rumble.com/v1aw5g3-obyvatel-lis ... rmdou.html
Obyvatelé Lisičansku v slzách děkují ruským osvoboditelům: https://rumble.com/v1b030h-obyvatel-lis ... itelm.html
A ustupujícím nacistům ve směru na Slavjansk uspořádala ruská armáda ohňostroj: https://rumble.com/v1avy52-ustupujcm-na ... stroj.html
+
Ukrajinci se pokoušejí pod ruskou palbou dostat z obklíčeného Lisičanska - tři videa, tři místa dění:
https://rumble.com/v1avxll-ukrajinci-se ... anska.html
https://rumble.com/v1avxr5-ukrajint-nac ... ansku.html
https://rumble.com/v1avxyx-ukrajint-nac ... ansku.html
+
Ukrajinští bojovníci ustupující ze Severodoněcka zanechali velké množství západních zbraní a munice: https://rumble.com/v1avp87-ukrajint-boj ... ch-zb.html
Jednotky LLR v Lisičansku našli mateřskou školu, ve které se dříve ukrývali nacisté: https://rumble.com/v1aw56d-jednotky-llr ... acist.html
+
Ukrajinští nacisté ostřelovali centrální nemocnici v obci Krasnyj Liman: https://rumble.com/v1avxur-ukrajint-nac ... iman..html
V Mariupolu se rozjela stavební obnova města na plné obrátky: https://rumble.com/v1avyav-v-mariupolu- ... brtky.html

A perlička:
Exkluzivní záběry zachycují zhroucení ukrajinské fronty na Donbasu! Ukrajinští vojáci zahodili samopaly a v panice prchají z bojiště! Lysyčansk padl a celá Luhanská lidová republika byla osvobozena:
https://rumble.com/v1aze55-exkluzivn-zb ... ansku.html
Luhanská lidová republika byla celá osvobozena, ohlásilo ruské ministerstvo obrany. Očekává se ofenzíva na Charkov. Většina ukrajinské armády bude totiž v nejbližších dnech podle pozorovatelů z Donbasu odvolána a převelena k obraně Charkova.

V těchto chvílích probíhá již operace spojeneckých sil s cílem obsazení Seversku:
Obrázek

Dodám, že všechny zprávy z "konfliktu" mám sesbírány z internetu a nejedná se o můj vlastní text a informace předávám pouze dále. A je na vás, zda budete věřit médiím a vládě, která nás balamutila kolem ko*kovid histerie a masové psychózy skoro dva a půl roku, anebo budete dále číst alternativní informace a poskládáte si výsledný obrázek sami, jako puzzle, co dává větší smysl..
CZkotas
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: "SKUTEČNÉ" zprávy z Ukrajiny + Výpovědi obyvatel! /pravidelně aktualizováno

Příspěvek od CZkotas »

Dělostřelci skupiny "O" zničili u Severska přesným zásahem českou samohybnou českou houfnici "Dana-M2" a munice, která ji zničila měla být Krasnopol.
Zpráva zde:https://rusvesna.su/news/1657125783
Video: https://t.me/RVvoenkor/18653
https://www.youtube.com/watch?v=0ECZrs6NbVA
Další čeští hoši to měli za sebou. Tomuhle se říká vysoká přesnost na úrovni 21. století, ale západ zjevně zabřednul ve dvacátým…


Obyvatelé Lysyčansku:
..vyprávějí, jak je ukrajinští bojovníci strašili a vyhrožovali odplatou: https://rumble.com/v1bbwsr-obyvatel-lys ... i-odp.html

..vyvěšují v osvobozeném městě ruské vlajky: https://rumble.com/v1bbx0j-obyvatel-lis ... lajky.html

..vycházejí civilisté ze sklepů a křičí - Naši jsou tady: https://rumble.com/v1bbxi3-v-lisiansku- ... -tady.html

Zástupce velitele 7. brigády Lidových milicí LLR Andrej Skoryj se vrátil do rodného Lysyčanska: https://rumble.com/v1bby0z-zstupce-veli ... -rodn.html

Varja, desetiletá školačka z Lysyčansku vítá ruské vojáky: https://rumble.com/v1bbylj-varja-deseti ... vojky.html
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: "SKUTEČNÉ" zprávy z Ukrajiny + Výpovědi obyvatel! /pravidelně aktualizováno

Příspěvek od CZkotas »

Den nezávislosti v USA pod ukrajinskými symboly: https://rumble.com/v1bqn0b-den-nezvislo ... mboly.html
Ke dnešnímu dni.. Osvobozená Bělogorka! https://rumble.com/v1br3mb-osvobozen-blogorka.html
Kontroly na silnicích prováděné ruskou armádou na osvobozených územích: https://rumble.com/v1bqogj-kontroly-na- ... zemch.html


Z Ruského Bělgorodu:
..zasažen silným ukrajinským ostřelováním: https://rumble.com/v1bqtyj-rusk-blgorod ... lovnm.html
..zasažený dům nacisty za pomocí západních zbraní: https://rumble.com/v1bqmph-zasaen-dm-uk ... orodu.html
..Obyvatelé nosí květiny na místo úmrtí 4 lidí ukrajinského útoku: https://rumble.com/v1br1dr-obyvatel-rus ... -toku.html


Z Mariupolu:
..ruská armáda v vytáhla z řeky obrněný transportér Ukrajiny s těly mrtvých nacistů: https://rumble.com/v1br20t-rusk-armda-v ... vch-.html
..obyvatel vypráví, jak příslušníci Azova měsíc nepouštěli civilisty ze sklepa: https://rumble.com/v1br0x3-obyvatel-mar ... klepa.html
..obyvatelka vypráví, jak příslušníci Azova nepouštěli civilisty ze sklepa: https://rumble.com/v1br1p5-obyvatelka-m ... klepa.html


Ostřelování osvobozené Makyjevky ukrajinskými nacisty: https://rumble.com/v1br2ep-ostelovn-osv ... cisty.html
Ostřelování Doněcka ukrajinskými nacisty: https://rumble.com/v1br27r-ostelovn-don ... cisty.html
Ukrajinští nacisté zasáhli školu v Doněcku: https://rumble.com/v1br0qp-ukrajint-nac ... oncku.html


Projev Vladimira Putina před lídry frakcí Ruské dumy. Vladimir Putin oznámil konec světového řádu Pax Americana! https://rumble.com/v1broch-vladimir-put ... icana.html
Vladimir Putin vystoupil 7. července 2022 před lídry politických frakcí Ruské dumy s projevem, kde hovořil i o Speciální vojenské operaci na Ukrajině a o konci řádu Pax Americana. Video obsahuje klíčovou část projevu.

+ Fiala se snaží o umělý proces v ČR spolu s importem banderovské kultury a současně i kultu Stěpana Bandery. Všude ukrajinské vlajky, v televizích ukrajinské vlajky, politici mají ukrajinské stužky na klopách sak, v novinách a na serverech ukrajinské články v ukrajinštině. Proces povede k importu a transferu banderismu z Ukrajiny do ČR. Tedy nacismu.. Jak obrovskou bezpečnostní hrozbu to vyvolá, to není potřeba zdůrazňovat... A Rakušan zakládá ideovou státní policii po vzoru Gestapa, která půjde po lídrech ideové opozice v ČR. Přesně, jak v projevu varoval ruský prezident
Tyhle pochody Ukrajinců se dají brzy očekávat i v ČR a v celé Evropě:
Obrázek
https://aeronet.news/video-vladimir-put ... ternativu/
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Marťas
Příspěvky: 16
Registrován: 19 dub 2022, 22:32
Jméno a příjmení: Martin Sušovský

Re: "SKUTEČNÉ" zprávy z Ukrajiny + Výpovědi obyvatel! /pravidelně aktualizováno

Příspěvek od Marťas »

Tomu říkám hezký projev státníka :)
Určitě lepší, než blábolení našeho fialově-ukrajinského premiéra.
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: "SKUTEČNÉ" zprávy z Ukrajiny + Výpovědi obyvatel! /pravidelně aktualizováno

Příspěvek od CZkotas »

Marťas píše: 10 črc 2022, 23:31 Tomu říkám hezký projev státníka :)
Určitě lepší, než blábolení našeho fialově-ukrajinského premiéra.
ANO :!:
A já dodám nové zprávy, ale na úvod pozdravím čučkaře, politické loutky a veškerou MSM mediální hovinka.. Třeba se tady dovíte i nějaká fakta a skutečné zprávy...

Pohled na skoro neporušený Lisičansk po osvobození ruskou armádou a útěku nacistů: https://rumble.com/v1bwfpv-pohled-na-sk ... acist.html
Porážka ukrajinské armády u Lisičanska: https://rumble.com/v1bwfdx-porka-ukraji ... anska.html

Ruské tanky se už přesouvají na Donbas: https://rumble.com/v1bwpqf-rusk-tanky-s ... onbas.html
Ruská armáda ukázala, jak minometčíci ostřelují dělostřelecké pozice Ukrajinců: https://rumble.com/v1bwpk1-rusk-armda-u ... ajinc.html

Vojáci 1 roty 1 praporu ukrajinské armády odmítají bojovat a dobrovolně se vzdávají: https://rumble.com/v1bx6vd-vojci-1-roty ... zdvaj.html
Zajatý ukrajinský voják popisuje službu v ukrajinské armádě: https://rumble.com/v1bx47t-zajat-ukraji ... -armd.html

Ukrajina ostřeluje dětská hřiště v Doněcku a zabíjejí děti: https://rumble.com/v1bx8hz-ukrajint-nac ... j-dti.html
Památník dětěm kteří zemřeli při ostřelování ukrajinskými nacisty v Makijevce: https://rumble.com/v1bwytd-pamtnk-dtm-k ... jevce.html
V Doněcku se rozloučili s desetiletou Veronikou zavražděnou západními raketami: https://rumble.com/v1bx4xn-v-doncku-se- ... etami.html

Ukrajinská armáda zaminovává hranici Běloruskem: https://rumble.com/v1bx3ij-ukrajinsk-ar ... uskem.html
Ostřelování železniční stanice v Doněcku ukrajinskými nacisty západními zbraněmi: https://rumble.com/v1bwydt-ostelovn-ele ... ranmi.html
Ostřelování nemocnice v Doněcku západními zbraněmi: https://rumble.com/v1bwy5h-ostelovn-nem ... ranmi.html

Výpovědi obyvatel z místa dění:
Ostřelovali obytné domy, aby nás vyhnali z domů..: https://rumble.com/v1bwekh-ostelovali-o ... pluku.html
Obyvatelé vyprávěli jak vyhlíželi osvobození ruskou armádou..: https://rumble.com/v1bwn7v-obyvatel-sve ... rmdou.html
Obyvatelka Mariupolu vypráví, jak ji ruští vojáci zachránili před ukrajinskými nacisty: https://rumble.com/v1bwnpx-obyvatelka-m ... nacis.html
Rodina z vesnice u Mariupolu vypráví, jak se jim podařilo evakuovat: https://rumble.com/v1bw3ux-rodina-z-ves ... uovat.html
Starosta osvobozeného Kupjansku vypráví o chování ruských vojáků: https://rumble.com/v1bwim1-starosta-osv ... -vojk.html


//EDIT:
Záběry a důsledky po úderu nacistů za pomocí americkým raketami na Novou Kachovku:
https://rumble.com/v1c5ecv-nov-kachovka ... etami.html
https://rumble.com/v1c5ehb-dsledky-toku ... ovku..html
https://rumble.com/v1c5f9d-ukrajint-nac ... etami.html
https://rumble.com/v1c5fed-zbry-den-po- ... hovku.html

+ Útok amerikými raketami na Lugansk: https://rumble.com/v1c5en5-tok-ukrajins ... gansk.html
+ a na Doněck: https://rumble.com/v1c5f1v-tok-ukrajnsk ... donck.html
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: "SKUTEČNÉ" zprávy z Ukrajiny + Výpovědi obyvatel! /pravidelně aktualizováno

Příspěvek od CZkotas »

Voják Ozbrojených sil Ukrajiny o propagandě ukrajinské vlády: https://rumble.com/v1cn5cr-vojk-ozbroje ... -vldy.html

Ukrajinská armáda podminovává most a pokračuje tak v ničení vlastní země: https://rumble.com/v1cqo1v-ukrajinsk-ar ... n-zem.html
Ukrajinští vojáci vypovídají o stavu jednotek. Morální stav je zlomen: https://rumble.com/v1cq24f-ukrajint-voj ... lomen.html
Ukrajinci utíkají na voru do Rumunska aby nemuseli jít na frontu: https://rumble.com/v1cq4zh-ukrajinci-ut ... rontu.html

Ukrajinský voják vypráví, jak na Ukrajině ponižují ruskojazyčné obyvatelstvo: https://rumble.com/v1cn653-ukrajinsk-vo ... lstvo.html

Útok ruských raket ve Vinici zničil základnu Azova. Areál důstojníků byl eliminován+následky (3x video):
https://rumble.com/v1cq6jl-tok-ruskch-r ... inovn.html
https://rumble.com/v1cq60z-tok-na-vinic ... tojnk.html
https://rumble.com/v1cqsdz-nsledky-toku ... -azov.html

Osvobozený domobranec DLR se setkal s ukrajinském vojákem, který ho mučil: https://rumble.com/v1cn0t5-osvobozen-do ... -muil.html

Ruská armáda zaútočila na závod Malyševa v Charkově vyrábějící obrněná vozidla: https://rumble.com/v1cn149-rusk-armda-z ... zidla.html
Ruské tanky bojují o Slavjansk: https://rumble.com/v1cq4kh-rusk-tanky-b ... vjansk.html
Ruské letectvo zaútočilo na vojenské cíle v Oděse raketami X-101 z bombardéru Tu-95: https://rumble.com/v1cqm27-rusk-letectv ... -tu-9.html
Ruská armáda prorazila frontu u Sversku, cesta je zasypána mrtvolami ukrajinských nacistů: https://rumble.com/v1cn545-rusk-armda-p ... inskc.html
Útok ruské armády na ukrajinské nacisty v Nikolajevu: https://rumble.com/v1cpx63-tok-rusk-arm ... ajevu.html
Ruská armáda svádí u Avdějevky urputné boje s ukrajinskými nacisty: https://rumble.com/v1cq1rx-rusk-armda-s ... cisty.html

LLR se vrací ke klidnému životu. Lugans ukázal jak se buduje klinická nemocnice: https://rumble.com/v1cnfwh-llr-se-vrac- ... cnice.html
Ruská armáda poskytuje humanitární pomoc obyvatelům LLR: https://rumble.com/v1cqv41-rusk-armda-p ... m-llr.html

Na jedné z centrálních ulic Lisičansku je vystavena ukořistěná ukrajinská technika: https://rumble.com/v1cq2gd-na-jedn-z-ce ... hnika.html

Ukrajinci zaútočili raketami na Doněck:
https://rumble.com/v1cps3b-ostelovn-ndr ... rtvch.html
https://rumble.com/v1cn3rj-ukrajinci-za ... donck.html


//EDIT:
Rozsáhlá akce ruské armády v Chersonu na likvidaci diverzních nacistikých skupin: https://rumble.com/v1dg8pr-rozshl-akce- ... kupin.html
Ruské raketomety Uragán v akci u Nikolajeva: https://rumble.com/v1dg8ij-rusk-raketom ... ajeva.html
Nová čečenská vojenská vozidla určená pro boj na Donbas: https://rumble.com/v1dg659-nov-eensk-vo ... onbas.html
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: "SKUTEČNÉ" zprávy z Ukrajiny + Výpovědi obyvatel! /pravidelně aktualizováno

Příspěvek od CZkotas »

Obrázek
Ukrajina provedla raketový útok na vlastní válečné zajatce batalionu Azov z Mariupolu,:
https://rumble.com/v1e2esl-ukrajina-pro ... mariu.html

Náměstek ministra informací DLR Daniil Bezsonov zveřejnil na svém kanálu na Telegramu názorné video, které ukazuje několik zohavených a ohořelých těl uvnitř zničené budovy. Nespouštějte video níže, pokud máte slabý žaludek, anebo pokud jsou kolem vás děti, 18+..:
https://aeronet.news/wp-content/uploads ... mp.mp4?_=1

Ukrajina provedla 29. 7. 2022 raketový útok střelami HIMARS na zajatecký tábor Jelenovka se zadržovanými členy praporu Azov, které zajala Ruská armáda v Mariupolu. Útok na zajateckou ubytovnu nepřežilo 40 Azováků. Takhle odplácí Zelenský Azovákům za jejich odpor v Mariupolu do poslední chvíle Ruský poslanec poskytl děsivé a necenzurované video z místa činu a na Zelenského zřejmě čeká válečný tribunál v Moskvě. Útok začne prošetřovat ruská vojenská prokuratura. https://www.rt.com/russia/559831-ukrain ... le-strike/
Kyjevské síly v pátek brzy ráno, když zajatci spali, ostřelovaly zadržovací středisko ukrajinských válečných zajatců, aby “zastrašily” své vlastní vojáky, kteří by se mohli chtít vzdát. “Velké množství ukrajinských vojáků dobrovolně skládá zbraně a ví o humánním zacházení se zajatci ze strany ruské strany,” uvedlo ministerstvo a označilo útok za “nehorázný”. Raketový byl útok motivován i snahou Kyjeva o umlčení zajatců Azovu, aby nemohli dál vypovídat ruským vyšetřovatelům o zločinech ukrajinské vlády.
Úřady v Doněcké lidové republice (DLR) později v pátek uvedly, že počet obětí raketového útoku vzrostl na 53, zatímco 75 bylo zraněno, ale bez započtení civilních zaměstnanců tábora a civilistů. Číslo se proto blíží již dvěma stovkám.
Já za sebe dodám, že přesně tohle dělali i Britové vojákům kolonizovaným zemím ve 2. světové válce..
Záběry paland, na kterých spali ukrajinští zajatci:
Obrázek

Zraněné ukrajinské zajatce ošetřovali venku na cestě:
Obrázek

Exploze rakety utrhla jednomu ukrajinskému vojákovi nohu a bota se vyzula:
Obrázek

Může to být útok znovu na Kyjev, o kterém si šeptají běloruská média v posledních dnech opravdu nezvykle intenzivně, může jít o operaci na Charkovskou oblast, ovšem obecně platí, že čím více zbraní Kyjev dostane, tím dále Ruská armáda dostane rozkaz postoupit. To již potvrdil před nedávnem Sergej Lavrov:
https://rumble.com/v1d4h0z-sergej-lavro ... mnily.html

Celý článek o tomto incidentu, zde: https://aeronet.news/video-zelensky-se- ... ke-armady/



//EDIT: Ukrajinská armáda se v zoufalství uchýlila k další formě terorismu a pomocí mezinárodně zakázané kazetové munice rozsypává raketami nad Doněckem do ulic s obyvateli mezinárodně zakázané motýlkové miny PFM-1 Lepestok bez korozivní autodestrukce! Obětí ukrajinského terorismu v Doněcku se už stalo i několik dětí! Kyjev zahájil evakuaci ze zbytku Donbasu v očekávání vítězství Ruské armády v bitvě o poslední 3 správní města a rovněž z obav, aby ukrajinské obyvatelstvo nezměnilo strany a nezažádalo o ruská občanství po zahájení závěrečné ruské ofenzívy!
Obrázek
Svědecké video zachycuje explozi auta v centru Doněcku po najetí na motýlkovou minu: https://rumble.com/v1eascr-svdeck-video ... vou-m.html
Svědkové v Doněcku natočili zasypávání ulic motýlkovými minami z ukrajinských raket: https://rumble.com/v1easat-svdkov-v-don ... raket.html
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: "SKUTEČNÉ" zprávy z Ukrajiny + Výpovědi obyvatel! /pravidelně aktualizováno

Příspěvek od CZkotas »

Vězení v Jelenovce v DLR na kterou Ukrajina odpálila rakety HIMARS a zabila přes 50 zajatců z Azova: https://rumble.com/v1eskit-vzen-v-jelen ... la-pe.html
Nacisté z praporu Ajdar byli zlikvidováni ruskou armádou u Severska. Z 200 jich přežilo 18: https://rumble.com/v1ert7h-nacist-z-pra ... 0-jic.html
Ukrajinci prchají ze Seversku do Soledaru pod ruskou dělostřeleckou palbou: https://rumble.com/v1es9et-ukrajinci-pr ... albou.html
U Seversku zajala ruská armáda při útoku 20 ukrajinských vojáků: https://rumble.com/v1esp2p-u-seversku-z ... -vojk.html
Polské T-72 ve službě LLR, které ukrajinští vojáci opouštějí: https://rumble.com/v1esj6r-polsk-t-72-v ... poutj.html
Část vojáků z 54 brigády ukrajinské armády se rozhodlo přeběhnout k Rusům: https://rumble.com/v1es24l-st-vojk-z-54 ... -rusm.html
Trofejní zbraně a munice nalezené na území Uglegorska, které osvobodila ruská armáda: https://rumble.com/v1es935-trofejn-zbra ... armda.html

Anglo-americká nevládní neziskovka Amnesty International totiž právě publikovala pro veřejnost zprávu, která by ještě před pár týdny byla nemyslitelná, tedy ze strany západních organizací a neziskovek. Tento dokument není klíčový ani v tom, co obsahuje, jako spíš v tom, že vůbec vyšel a byl publikován, protože to oznamuje zásadní zlom v politice Západu vůči Ukrajině. Tato zpráva je zatroubením k ústupu Západu z Ukrajiny, minimálně je to začátek a signál pro ochlazování podpory Kyjevu ze strany Západu.
Ukrajinská armáda je úplně a doslova jalová. Za půl roku nedokázala vybojovat na Ruské armádě v přímém střetu ani jedno jediné Rusy obsazené město.
Pokračování zde: https://aeronet.news/amnesty-internatio ... e-systemy/
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: "SKUTEČNÉ" zprávy z Ukrajiny + Výpovědi obyvatel! /pravidelně aktualizováno

Příspěvek od CZkotas »

Pozice Ukrajinců v obci Pesky zlikvidovala armáda DLR: https://rumble.com/v1fmb4r-pozice-ukraj ... a-dlr.html
Ruští dělostřelci zničili v Donbasu shluk pěchoty a techniky ozbrojených sil Ukrajiny: https://rumble.com/v1fmfll-rut-dlostelc ... ukraj.html
Ruští výsadkáři dělostřeleckou palbou denacifikují opevnění ukrajinských nacistů u Slavjansku: https://rumble.com/v1fmft3-rut-vsadki-d ... -slav.html
Salva z MLRS Grad na pozice nacistů u Soledáru: https://rumble.com/v1fmfzh-salva-z-mlrs ... ledru.html
Ukrajinské tanky se dostávají pod palbu 10. ruské dělostřelecké brigády u Charkova: https://rumble.com/v1fmhpp-ukrajinsk-ta ... rkova.html

Ukrajinští vojáci, kteří složili zbraně, apelovali na ruské úřady, aby neorganizovaly výměnu: https://rumble.com/v1fja8h-ukrajint-voj ... ly-vm.html
56. brigáda Ozbrojených sil Ukrajiny odmítá bojovat: https://rumble.com/v1fjgtz-56.-brigda-o ... jovat.html
Ukrajinští nacisté v první linii jsou na pokraji nervového zhroucení z ruského dělostřelectva: https://rumble.com/v1fjhhb-ukrajint-nac ... o-dlo.html
Zajatí ukrajinští vojáci u Slavjansku: https://rumble.com/v1fjdq1-zajat-ukraji ... ansku.html
První ukrajinští zajatci z města Peski: https://rumble.com/v1fdr29-prvn-ukrajin ... omali.html
Ukrajinci prchají před postupující ruskou armádou z pozic u Avdějevky: https://rumble.com/v1fj609-ukrajinci-pr ... jevky.html
Výpověď ukrajinského zajatce v ruském zajetí: https://rumble.com/v1fjgnv-vpov-ukrajin ... zajet.html


Útoky ukrajinských nacistů Doněck, videa:
https://rumble.com/v1fdnn7-ostelovn-cen ... destk.html
https://rumble.com/v1fjael-tok-ukrajins ... vadlo.html
https://rumble.com/v1fmaex-po-ostelovn- ... anice.html
https://rumble.com/v1fmaa7-ozbrojen-sly ... oncku.html
https://rumble.com/v1fmbn3-pm-zsah-ze-s ... oncka.html
https://rumble.com/v1fda35-donck-ostelo ... -m777.html

Dělostřelectvo DLR zasahuje ukrajinské pozice, ze kterých se ostřeluje Doněck: https://rumble.com/v1fjhnp-dlostelectvo ... donck.html
Na pozicích Ozbrojených sil Ukrajiny v oblasti Pesok u Doněcka je horko: https://rumble.com/v1flvbl-na-pozicch-o ... horko.html

Výpověď obyvatel:
https://rumble.com/v1flxj1-obyvatel-zpo ... dcery.html
https://rumble.com/v1fm9fn-obyvatel-obc ... listm.html
https://rumble.com/v1fma39-obyvatel-ves ... ruska.html
https://rumble.com/v1fjio3-obyvatel-ves ... jinci.html
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: "SKUTEČNÉ" zprávy z Ukrajiny + Výpovědi obyvatel! /pravidelně aktualizováno

Příspěvek od CZkotas »

Ukrajinci utíkají před kyjevským režimem, aby si zachránili život
Obrázek
Pohraničníkům se pouze střelbou podařilo zadržet osoby odpovědné za vojenskou službu na Zakarpatí. „Obránci vlasti“ se pokusili opustit právě tuto vlast plaváním přes řeku Tisu.

Ukrajinská armáda prorazila střechu budovy ZNPP, kde je skladováno palivo
Obrázek
SIMFEROPOL 29. srpna – RIA Novosti. Střecha speciální budovy č. 1 Záporožské jaderné elektrárny byla proražena v důsledku ostřelování ukrajinskými jednotkami, uvedl zástupce správy Záporožské oblasti Vladimir Rogov. Jak bylo zdůrazněno ve správě Záporožské oblasti, Ozbrojené síly Ukrajiny zahájily dělostřelecký úder z americké houfnice M777 z opačného břehu Dněpru od Nikopole.
Úřady situaci kontrolují, radiační pozadí je normální. Dnes dříve Rogov řekl, že místní úřady připravily všechny důkazy o ukrajinských úderech na jadernou elektrárnu a předají je misi MAAE . Ozbrojené síly Ukrajiny tak v poslední době denně ostřelují Energodar a jadernou elektrárnu nacházející se nedaleko města. Den předtím spadl sestřelený americký kamikadze dron na střechu speciální budovy stanice, jejímž účelem byl sklad vyhořelého paliva. Podle Wall Street Journal bude kontrola MAAE probíhat v ZNPP od 31. srpna do 3. září.

Čeká se na správný vítr … Ukrajinská předpověď: Radioaktivní mrak ze Záporoží půjde k Rusku:
Obrázek
Ukrajinský „Energoatom“ simuloval šíření radioaktivního mraku v případě havárie v Záporožské jaderné elektrárně (ZNPP) ve dnech 28. až 29. srpna s přihlédnutím ke změně směru větru. Směr šíření radioaktivního mraku. Podle nové předpovědi půjde mrak na jihovýchod přes osvobozená území do Ruska. Radioaktivní mrak se měl podle předchozích modelů přesunout na západ – přes území Ukrajiny do Evropy.

Skutečný pomník Stěpana Bandery:
Obrázek
https://aliancenarodnichsil.cz/skutecny ... a-bandery/
Ukažte tuto fotografii co možná největšímu počtu svých známých, přepošlete to dál. Děkuji všem, co k tomu nezůstanou lhostejní! Ať Ukrajinci, a nejen oni, vědí, kdo byl Stěpan Bandera. Dole na pomníku je vyraženo: „Pokud na tohle zapomenu, ať Nebe zapomene na mne.“ Tento pomník se nachází v Polsku a byl udělán podle reálné fotografie popravy dětí, které banderovci, v jejichž čele stál „národní hrdina“, zabíjeli tak, že je drátem připoutávali ke sloupům – šetřili tak náboji… A já dodávám, pošlete to všem našim politikům, kteří s takovým gustem vyřvávají nacistické heslo banderovců: „Ukrajině sláva, hrdinům sláva“, takoví to totiž byli hrdinové! A taková je morální úroveň těch, kteří řídí náš stát! Tak daleko jsme to od roku 1989 dopracovali!
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: "SKUTEČNÉ" zprávy z Ukrajiny + Výpovědi obyvatel! /pravidelně aktualizováno

Příspěvek od CZkotas »

Uniklé video: Ukrajina vozí letadly zraněné vojáky do nemocnic po celé EU:
https://rumble.com/v1kbztb-unikl-video- ... el-eu.html
Na německé alternativě se začínají šířit svědecká videa o tom, jak letadla vozí přímo z fronty zraněné ukrajinské vojáky k léčení do německých nemocnic. Na Telegram uniklo dokonce i video dopravního ukrajinského letadla, které má vymontované sedačky pro pasažéry a místo nich tam jsou lůžka s naloženými ukrajinskými vojáky. Podle informací je vozí letadly po celé EU a svědci to popisují jako horor, přiváží je na korbách náklaďáků a kamionů přímo z fronty na letiště v Kyjevě, je to doslova jako vytahování masa z ruského mlýnku. Jedno z uniklých videí z takového letu máte výše.
A evropské orgány zatím oficiálně potvrdily, že léčí jenom 1 000 ukrajinských vojáků. Více EU přiznat nechce, viz: https://ec.europa.eu/commission/pressco ... IP_22_4882

A tato tabulka ukazuje počet ukrajinských uprchlíků v ruzných státech Evropy. Jsou tam sice starší data ze 13 září, ale udělejte si obrázek sami:
Obrázek
A na počet obyvatel v zamoření fašistickým balastem v Evropě suverénně vedeme…

VIDEO: Český pozorovatel lidových referend na Ukrajině prohlásil, že média v ČR mlčí o nacismu na Ukrajině:
https://rumble.com/v1lh5vz-esk-pozorova ... acism.html
Český pozorovatel Roman Blaško zhodnotil na tiskové konferenci v Luhansku situaci s nedostatečným informováním v českých médiích o skutečném stavu na Ukrajině.
Slovenská pozorovatelka lidových referend na Ukrajině o historickém okamžiku pro slovanské národy:
https://rumble.com/v1lh60p-slovensk-poz ... u-pro.html
Slovenská pozorovatelka lidových referend na Ukrajině Ľubica Blašková řekla, že referenda v ukrajinských regionech o připojení k Rusku jsou historická událost.

Ruská FSB zadržela dva agenty ukrajinské rozvědky SZR, oba dva měli česká schengenská víza a výcvikem prošli v ČR a v Polsku:
Obrázek
Agent SZR Oleksandr Hulko a schengenské české vízum

Ukrajinská SZR je aktivovala teprve nedávno a pověřila je provedením sabotáží a teroristických útoků během referend. Během vyšetřování se však zjistily neuvěřitelné podrobnosti o tom, kde získali výcvik. Oba dva totiž dostali od České republiky udělená Schengenská víza pro volný pohyb po celé EU a jak během vyšetřování uvedli, prošli oba operačním výcvikem ve výcvikových zařízeních v České republice a v Polsku.
Obrázek
Agent SZR Jevhenij Karpenko a jeho české schengenské vízum

Celá ČR by byla zatažena do ruské odvety za takový útok. A divíte se potom těm lidem na jihu a východě Ukrajiny, že chtějí od Západu a od Ukrajiny honem a rychle pryč? Kdo posílá tanky na vlastní obyvatelstvo? Kdo vlastnímu obyvatelstvu zakazuje jeho rodný jazyk? Ti lidé chtějí do Ruska - viz výše tabulka uprchlíků, protože na Ukrajině čelí genocidě. A do toho Ruska si s sebou berou i svoji rodnou zemi. Přesně podle znění Charty OSN o právu národů na sebeurčení. A demokraté musí takové rozhodnutí prostě respektovat...
Pokračování informací, zde: https://aeronet.news/video-luhanska-tel ... -federaci/
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: "SKUTEČNÉ" zprávy z Ukrajiny + Výpovědi obyvatel! /pravidelně aktualizováno

Příspěvek od CZkotas »

Ozbrojené sily Ukrajiny spáchali ďalší odporný vojnový zločin:
https://sk.news-front.info/2022/09/30/o ... ronet.news
Ukrajinské ozbrojené sily ostreľovali kolónu civilných vozidiel v Záporoží, ktoré sa snažili dostať na územie kontrolované Ruskom.
+ Odkud přiletěl 155 mm granát co zabil ty běžence výše. Od banderovců:
https://t.me/rybar/39580

Krymský most má teď obrovské kolony techniky z Ruska:
https://t.me/rybar/39582

Ať ukrajinci i němci klidně pochcipají je nám po nich hovno. Nikdy v celé naši historii pro nás nikdo z nich neudělal vůbec nic dobrého. Skutečnost je taková že je Česká republika pro všechny jen hadr na vytření řitě. Hitlerovi pohrobci nás hodlali prostřednictvím NordStereamu jen rabovat, nic víc nic míň. Není absolutně žádný důvod brečet za ten zmařený projekt. Kdyby si Rus podmanil celou Ukrajinu, nebude to pro střední a východní Evropu znamenat nic jiného než že bude mít levný ruský plyn a ropu z první ruky. Pro nás je rozhodující zda postmajdanslý režim padne nebo ovládne zbytek Evropy.


//EDIT: V Luhansku byl zachycen špičkový ruský tank T-14 Armata:
https://www.youtube.com/watch?v=BtrTgvtgPck
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: "SKUTEČNÉ" zprávy z Ukrajiny + Výpovědi obyvatel! /pravidelně aktualizováno

Příspěvek od CZkotas »

V zajetí se ocitl člen bataliónů, který se podílel na pálení lidí v Oděse v roce 2014: https://t.me/podoljak_jurii/4343
Další video z Kupjanska už zřetelnější: https://t.me/podoljak_jurii/4415

A "ofic. MSMS média" přináší zprávy, že během pondělního bombardování Ruskem 14 lidí zemřelo, další desítky byli zraněni.. Ale při "humanitárním" bombardování Srbska 1.200 lidí zemřelo!
Obrázek
Připomenutí, zde: viewtopic.php?f=10&t=138
Což je samo o sobě dost silný důkaz, že Rusové neútočili primárně na lidi. V opačném případě by takovému ohňostroji padlo za oběť určitě přes tisíc lidí, možná i několik tisíc. Stačilo by se zaměřit na nádraží a školy. Nic takového se nestalo :!:
Běloruský prezident Alexandr Lukašenko zároveň varoval Ukrajinu před možným úderem proti Bělorusku.
“Musíme zjistit, co je ještě třeba udělat pro posílení bezpečnosti našeho státu vzhledem k rychle se měnícímu prostředí,” řekl Lukašenko na setkání s generálním štábem v Centru strategického řízení ministerstva obrany. Lukašenko také řekl, že dostal neoficiální cestou varováni před údery proti Bělorusku z území Ukrajiny.
“My (Ukrajinci) to uděláme tak, aby to byl Krymský most – 2″. Tuto informaci jsem dostal okamžitě,” zdůraznil Lukašenko a dodal: “Řekněte ukrajinskému prezidentovi a dalším šílencům, pokud tam ještě jsou, že Krymský most jim bude připadat jako květina, pokud se svýma špinavýma rukama dotknou alespoň jednoho metru našeho území.”
Generál Armagedon hodlá vypálit 2000 raket za jediný den!
Obrázek
Určitě velmi dobře informovaný šéf běloruské KGB Ivan Tertel oznámil, že závěrečná ofenzíva proti Ukrajině bude provedena od listopadu do února. Generál Ivan Tertel je na sankčním seznamu mnoha zemí, a je věrnou oporou Rusů v Bělorusku. Jeho slova jen potvrzují očekávání analytiků, že současná ruská raketová ofenzíva proti ukrajinské energetické infrastruktuře má za cíl připravit podmínky pro rozsáhlý vpád zmobilizované ruské armády do hloubi ukrajinského území. Ruská mobilizace začala koncem září, a podle ruských mobilizačních předpisů, tak v listopadu mají být k dispozici mobilizovaná uskupení pro operační útočné operace (obklíčení měst jako je Slavjansk), a v prosinci úderná uskupení pro strategické operace (třeba obklíčení Charkova úderem podél Dněpru, nebo úder z Běloruska mezi Kyjev a Lvov, který by odříznul Ukrajinu od polského zásobování). Evidentním cílem ruského plánování, které prozradil Tertel, je využít rozvratu ukrajinské ekonomiky způsobeného raketovými údery na její infrastrukturu, a umocnit jeho výsledek demonstrativním úderem pozemních sil. Tato strategie se zjevně opírá o předpoklad, že se ukrajinská morálka a vůle lidí k odporu v důsledku zimy a ofenzívy zhroutí. Samotné ruské mobilizované síly nebudou mít stále dostatek vojáků, aby území Ukrajiny ovládli celé. (V listopadu ovšem Putin chystá zatím odloženou zářiovou vlnu nástupu branců, která mu může poskytnout dalších 150 tisíc vojáků pro pomocné úkoly v časovém horizontu únor/březen. Při zapojení Běloruských sil by celková ruská síla nasazená proti Ukrajině mohla představovat až 600 tisíc vojáků, čímž by Ukrajinci přišli o svoji početní výhodu.)
Obrázek
V prostoru polských Katovic byly včera zaznamenány pohyby posil na Ukrajinu. Podle Rusů se jedná o přesun 3 kusů německých protiletadlových komplexů Iris-T na Ukrajinu. Němci původně plánovali dodat 4 kusy do konce roku, ale včera v důsledku ruských útoků na ukrajinská města ministryně Lambrechtová přiznala, že dodávky budou urychleny. Podle Němců dokáže tento systém ubránit jedno město před útoky. Teoretický dosah systému je 40 km. Jak bude Iris-T proti ruským raketám efektivní se teprve ukáže, protože od roku 2014 disponuje Saudská Arábie 1400 raketami Iris-T, a ty nedokázaly nedávno efektivně ochránit její ropné rafinerie ani před jemenskými útoky pomocí iránských dronů, které nyní Rusko také používá. (Další odkaz na další útok)
Ruské raketové útoky na ukrajinskou infrastrukturu včera v úterý 11. října pokračovaly neztenčenou mírou. Nově Rusko zahájilo na města palbu zápalnými raketami. Terčem tohoto typu útoku se včera stal přístav Nikopol. Starosta ukrajinského Lvova zveřejnil fotografie (níže) města bez elektřiny a oznámil, že ukrajinská správa nakoupí tisíce “polních kamínek na dříví”, a bude v nich topit na ulicích a chodnících, aby se lidé kolem nich mohli ohřát, a uvařit si jídlo. Také starosta plánuje umístit polní kamna do sklepů v domech, prorazit zdi domů, a průrazy protáhnout roury na odvod kouře z polních kamen. Lidé se potom mají ve sklepech ohřívat, protože v bytech přes se přes zimu nebude topit, a nepůjde v nich elektřina, ani plyn, ani voda. Lvov je na tom na rozdíl od stepních měst dobře, protože v Karpatech jsou lesy. Starosta Lvova věří, že Ukrajinci zimu bez elektřiny, plynu a vody vydrží.
Obrázek
Guvernér Dněpropetrovska Valentyn Rezničenko vyhlásil ve městě regulace přídělu elektřiny. V Kyjevě bylo vyhlášeno období, kdy se budou vypínat světla v různých částech města, a to od 6:00 do 10:00; od 14:00 do 18:00; od 22:00 do 02:00. V ostatních částech města – od 10:00 do 14:00; od 18:00 do 22:00; od 02:00 do 06:00. Ukrajinská vláda včera nařídila opevnit betonovými deskami všechny rozvody elektřiny. Nejvyšší ukrajinští pohlaváři se včera předháněli v ujišťováních, že zima, ani strádání Ukrajince nezlomí. Všem je jasné, že Rusko, jak jsme od léta předpokládali, vsadí na to, že se Ukrajina v zimě zhroutí.
Obrázek
Včerejší satelitní snímek Kyjeva ukazuje mohutné požáry ve dvou zasažených elektrárnách. Podle ukrajinského ministra energetiky Germana Galuščenka Rusko za poslední dva dny vyřadilo 30% ukrajinské energetické infrastruktury. Celý článek na: https://www.michalapetr.com/
A generální tajemník NATO Jens Stoltenberg: “Spojenci NATO poskytli Ukrajině bezprecedentní podporu v podobě schopností, zbraní, munice, různých druhů vojenské podpory. A to je něco, co samozřejmě vítáme, a pak jsme to ze strany NATO podporovali od začátku invaze. Vlastně jsme to dělali už před invazí. Musíme si uvědomit, že spojenci NATO poskytovali Ukrajině podporu od roku 2014, včetně výcviku desítek tisíc ukrajinských důstojníků, vojáků, kteří nyní hrají klíčovou roli v obraně proti ruské agresi proti Ukrajině. Po invazi však spojenci přitvrdili.”

„Oběti“ ruských úderů v Kyjevě natřené červeným sirupem zachycené na videu”
Ukrajina nadále šíří lži o speciální vojenské operaci v Rusku. Krátce po raketových útocích na množství objektů v Kyjevě se na sociálních sítích objevilo video s takzvanými „oběťmi“.
Vedle vojáka stojí starší muž a žena. Jsou ovinuti obvazy. V rukou – nádoba s nějakou červenou tekutinou, pravděpodobně sirupem nebo džemem. Z pohybů ženy je vidět, že se právě touto tekutinou natřela jako obvázaný muž. Žena se pak někoho ptá: „Odfoť mě, Andrej Andrejevič! Teď udělám fotku. Pošlu své sestře do Ruska.” Muž ve vojenské uniformě pomáhá ženě správně držet mobil v ruce, aby vyfotil všechna její takzvaná „zranění“.
VIDEO ZDE: https://youtube.com/shorts/gg9hkY7vMQQ?feature=share
Takto se vyrábějí oběti informační války. Počet civilních obětí v ukrajinských městech po raketových útocích je minimální, jinak by ukrajinské úřady nemuseli přistupovat k takovým padělkům. Smrt člověka je tragédie. Toto nejsou skutečné záběry z masového hrobu s obyvateli Kupjanska mučenými ukrajinskými nacisty, „tohle je jiné“. Je překvapující, že ukrajinští propagandisté ​​dokonce neváhají natáčet taková videa na veřejnosti, tedy je jim naprosto jedno, že to může někdo natočit zvenčí a poslat do sítě jako důkaz lží kyjevského režimu.
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: "SKUTEČNÉ" zprávy z Ukrajiny + Výpovědi obyvatel! /pravidelně aktualizováno

Příspěvek od CZkotas »

Exkluzivní záběry transportu běloruské bojové techniky s invazními znaky:
https://rumble.com/v1ob1r8-exkluzivn-zb ... znaky.html
Velká Británie bude pod vodou a v USA porostou hříbky, protože bylo rozhodnuto o likvidaci Zelenského a jeho režimu. Tyto výroky zazněly v posledním pořadu Valerije Pjakina. A podle posledních informací z Běloruska se chystá otevření Běloruského frontu každým okamžikem, a už nejde jen o teoretické odvozování a spekulace.
Běloruské železnice začaly o víkendu nasunovat k ukrajinským hranicím běloruskou vojenskou techniku, která je již vybavena bílým invazním značením v podobě bílých trojúhelníků s taktickými volacími znaky uprostřed. To samé se odehrává na běloruských silnících, kde dochází k přesunům vojenských nákladních aut s tímto značením.

Bělorusko zadrželo teroristy, kteří byli vysláni z Ukrajiny a měli útočit na železnice:
https://rumble.com/v1oafa2-blorusko-zad ... eznic.htmlBěloruská média stupňují tlak a mluví již otevřeně o ukrajinské agresi proti Bělorusku, protože v neděli byla v Bělorusku rozbita a odhalena diverzní ukrajinská skupina, která byla vyslána do Běloruska kyjevským režimem s cílem páchat terorismus a sabotáže proti Bělorusku. Podle běloruského státního tisku jde o otevřenou agresi ukrajinské junty proti Bělorusku a zajatí teroristé jsou nyní vyslýchání a prý spolupracují a poskytují informace o pozadí agrese.

Bělorusko zahájilo celonárodní protiteroristické cvičení kvůli útokům z Ukrajiny:
https://rumble.com/v1oaf16-blorusko-zah ... ajiny.html
Do čela speciální operace byl dosazen generál Sergej Surovikin, který vydal vojskům Ruské armády na Ukrajině po délce celé fronty rozkaz, aby se okamžitě “na zimu” zakopali a mají čekat na “kroky ze Severu”. Hlavní úder s cílem ukončit válku na Ukrajině přijde podle všeho právě ze severu Ukrajiny a cílem je odstranění současného režimu v Kyjevě, který se útokem na Krymský most transformoval v teroristickou vládu, která představuje hrozbu pro mezinárodní společenství a jmenovitě pro Moskvu a nově i pro Minsk.

MI-6 varovala ukrajinský generální štáb, že Ruská armáda chystá půlmilionový invazní kontingent ze severu pro svržení vlády v Kyjevě. Zelenský od útoku na Krymský most má nálepku teroristy. Bělorusko a Rusko čelí společně ukrajinskému terorismu na svých územích, což vytváří casus belli pro společnou invazi.

Ukrajinský generální štáb v reakci na varování MI-6 již požádal Zelenského o vyhlášení 5. vlny mobilizace, která by měla zahrnovat už i ženy do 35 let věku. Pátá vlna mobilizace dokonce ani neexistuje v ukrajinských vojenských plánech, nemají na to žádné předpisy, protože ukrajinská armáda počítala jen se 4 vlnami mobilizace. Mobilizování i mladých žen je důkazem toho, že loutková vláda v Kyjevě má za úkol vést válku Ukrajiny do posledního nejen Ukrajince, ale i do poslední Ukrajinky.

Takové rozhodnutí lze považovat za znak naprostého šílenství, ale rovněž i terorismu, proti vlastnímu obyvatelstvu. Odstranění vlády Zelenského je jedinou možností, jak ukončit válku na Ukrajině bez politické změny a bez “pomoci” z USA. Spoléhat se na změnu zahraniční politiky amerického Kongresu po volbách je totiž nejisté. A tak v Bělorusku se chystá front, který má tuto válku ukončit. A není proto divu, že spojenecké země Ruska vyzývají své občany k urychlené evakuaci z Ukrajiny.

Zdroje z Kremlu uvádí, že prezident Vladimir Putin v nejbližších dnech svolá do Kremlu mimořádné zasedání Bezpečnostní rady státu v souvislosti s terorismem Ukrajiny proti Ruské federaci a Bělorusku. Mezi ruskými pozorovateli na sociálních sítích se očekává oficiální spuštění Běloruského frontu a změna operace na Ukrajině z čistě vojenské na protiteroristickou operaci.


+

+ videozáběry z okrajiny, dnešní ranní Kyjev - útok iránských dronů:
https://t.me/casusbellilive/75759
Další info a videa, zde: https://href.li/?https://rusvesna.su/news/1665992481
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: "SKUTEČNÉ" zprávy z Ukrajiny + Výpovědi obyvatel! /pravidelně aktualizováno

Příspěvek od CZkotas »

VIDEO: https://twitter.com/DemeryUK/status/1584011464167202816
Bojové záběry z ukr. tanku a ruského konvoje, který vjel přímo do bojů.
Ruský konvoj vjíždí přímo do bojů 25. brigády Ukrajinců u Chersonu..


+Jen malé PŘIPOMENUTÍ, aby se nezapomělo..
Mrtvé děti rukama ukrajinských nacistů!! https://rumble.com/v17auxt-mrtv-dti-na- ... acist.html

Nacismus na Ukrajině stručně a jasně ve 2. minutách, odkaz: https://rumble.com/v122872-nacismus-na-ukrajin.html

A výchova dětí na Ukrajině k Banderismu pod dohledem nacistického Pravého sektoru: https://rumble.com/v15jxi6-vchova-dt-na ... ktoru.html
A prázdninový tábor banderovců pro ukrajinské děti: https://rumble.com/v15k2fo-przdninov-tb ... k-dti.html

A Zelenský plánuje s veliteli pluku Azov masakr v Buči: https://rumble.com/v15k2fo-przdninov-tb ... k-dti.html

Ukrajina verbuje děti: https://rumble.com/v16peil-ukrajina-zaa ... onci-.html
a: https://rumble.com/v16pi6t-ukrajint-nac ... linie.html

Ukrajinská armáda zabila malé dievčatko: https://www.youtube.com/watch?v=c_e_q0QLfL8

Ukrajinské děti učí v Polsku děti ve školách nacistikému pokřiku Sláva Ukrajině: https://rumble.com/v15jnz7-ukrajinsk-dt ... rajin.html

Ukrajinská armáda ostřelování Stachanova raketomety 13 obětí a desítky těžce zraněných civilistů: https://rumble.com/v182qs5-ukrajinsk-ar ... nnch-.html

Ukrajinské ozbrojené síly opět útočí na civilisty.. https://rumble.com/v18wylg-straliv-zbry ... cisty.html
https://rumble.com/v18wkme-donck-trnice ... cisty.html

Děti Donbasu nechtějí slyšet slovo Ukrajina..Savely z Doněcku nikdy nezažil poklidný život. Narodil se v roce 2014 a vyrůstal pod ostřelováním. Chlapec se naučil určovat typ střely podle zvuku. Nyní je jediným obráncem v domě, protože jeho otec brání vlast v milicích na Donbasu. Chlapec chce zapomenout na slovo „Ukrajina“, které je spojováno s hrůzami války, terorem a vraždami, video viz: https://t.me/MGzpravy/27885

Ukrajina ostřeluje dětská hřiště v Doněcku a zabíjejí děti: https://rumble.com/v1bx8hz-ukrajint-nac ... j-dti.html
Památník dětěm kteří zemřeli při ostřelování ukrajinskými nacisty v Makijevce: https://rumble.com/v1bwytd-pamtnk-dtm-k ... jevce.html
V Doněcku se rozloučili s desetiletou Veronikou zavražděnou západními raketami: https://rumble.com/v1bx4xn-v-doncku-se- ... etami.html

Skutečný pomník Stěpana Bandery:
Obrázek

Německá novinářka o vraždění dětí ukrajinskými nacisty v Doněcku: https://rumble.com/v1bwmv3-nmeck-novink ... ncku.html

Osmileté ukrajinské děti trénují s kalašnikovy v nacistických táborech: https://rumble.com/v1eschx-osmilet-ukra ... orech.html

my všichni JSME V INFORMAČNÍ VÁLCE a oběti psychopatů
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: "SKUTEČNÉ" zprávy z Ukrajiny + Výpovědi obyvatel! /pravidelně aktualizováno

Příspěvek od CZkotas »

Kyjev, Ukrajina, končí den a začíná noc (bez elektřiny):
video: https://t.me/boris_rozhin/69070?single
foto: https://t.me/boris_rozhin/69075

Západ mezitím nadále financuje válku na Ukrajině, která bude pro Ukrajince mnohem bolestivější. Už žádné večírky v Kyjevě, když je vypnutý proud a voda. Ukrajinky v ČR by meli plést svetry a Fiala s nimi pak pojede na ukrajinu...

A jak jde čas:
Srpen – ukrajinský ministr energetiky German Galuščenko pro server Politico uvádí, že Ukrajina by mohla okamžitě zvýšit vývoz elektřiny na Západ z tehdejších 100 megawattů na 1690 MW, což by mohlo v zimě “zachránit Evropu”.

Říjen – Ukrajina zkušebně dováží elektřinu ze Slovenska.

Mainstream před pár týdny – Ukrajinci bijou Rusy na všech frontách a rychle si berou zpět ztracená území. Naprosto neschopní Rusové budou brzy vyřízení, je to otázka týdnů.

Mainstream dnes (Seznam zprávy): Rusko maří ukrajinskou ofenzivu vlastním útokem jinde. Útoky na infrastrukturu způsobují masivní výpadky, spotřebu energií bude nutno omezit a ve špičkách vypínat některé spotřebitele. Části země jsou bez vody a energií, v Kyjevě bylo v pondělí 40% spotřebitelů bez vody a 270 tisíc domácností bez proudu. Nedostatek elektřiny také komplikuje provoz železnice, a tedy dopravu zásob k frontě, a práci podniků, které poskytují podporu armádě (opravárenských závodů, ale i třeba muniční výroby, která v určitém měřítku na Ukrajině stále funguje).

Chtěl jsem ještě přidat pár aktuálních výroků premiéra Fialenka k vítězící Ukrajině, vstupu Ukrajiny do EU a NATO a vynikajícím byznysovým příležitostem, které se našim podnikům jistě již brzy otevřou v rámci poválečné obnovy, až Ukrajina slavně zvítězí, ale kopírovat sem tyhlety bláboly naprosto odtržené od reality snad ani není zapotřebí..
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: "SKUTEČNÉ" zprávy z Ukrajiny + Výpovědi obyvatel! /pravidelně aktualizováno

Příspěvek od CZkotas »

Text zkopírován z jedné diskuse:

Unikatni zabery realneho nasazeni TOS-1A natocene Patrickem Lancasterem:
TOS-1A je jeden z top zbrani ktere Rusove maji v arsenalu. Rusove jsou jedini na zemekouli kteri majii ve vyzbroji masivni termobaricky raketomet. Obecne, je velmi malo informaci o tehle zbrani, jeji existence byla docela dlouho zcela utajovana. Zadne jine video realneho nasazeni do ted nebylo verejne dostupne.
Popis tohoto “plamenometu”, je to sice konvencni zbran ale co do urovne destrukce je klasifikovan na urovni takticke atomovky.
https://cs.wikipedia.org/wiki/TOS-1
Presna palba je rizena pomoci dronu Orlan, napred nastrel a pak salva, aby se predeslo zasazeni civilnich cilu.
VIDEO: https://odysee.com/@PatrickLancasternew ... ethrower:7

A mezitím.. Skupina českých žoldáků na Ukrajině natočila video s žádostí o finanční a materiální pomoc:
VIDEO: https://rumble.com/v1s1bf4-velitel-skup ... ln-po.html
Video skupiny českých žoldáků na Ukrajině, kteří natočili video s prosbou o finanční a materiální pomoc před nadcházející zimou na Ukrajině. Prosby jsou rovněž směřovány k lidem, kteří by mohli darovat automobily, se kterými by bylo možné jezdit do akcí, protože auta dlouho nevydrží a brzy se rozbíjí, resp. jsou zničena v boji, ale zde se nemyslí vojenská, ale výhradně civilní technika, kterou žoldáci z ciziny na Ukrajině používají. Skupina 6 českých vojáků na videu je maskována a mají na rukách žluté identifikační bannery ukrajinské armády. Skupina má podle informací naší redakce otevřený bankovní účet v Česku, který jim založila Fiobanka a účet je vedený na jistou ženu. Na účtu začíná historie výpisů od 06.09.2022, viz: https://ib.fio.cz/ib/transparent?a=2102 ... 08.11.2022
Protože je celkem nepochopitelné, proč taková skupina českých žoldáků na Ukrajině nemá podporu od českých vládních orgánů, od Úřadu vlády, od Ministerstva obrany a rovněž od Rakušanova Ministerstva vnitra. Vyvěšovat stupidní vlajky s Putinem v pytli na budovu vnitra, do toho Vítek Rakušan peníze nacpe, ale na podporu českých žoldáků nepřispěje? :idea:
Vybírat peníze pro žoldáky skrze transparentní účet je doslova hra s otevřeným ohněm. Video se žoldáky se objevilo na ruské sociální síti Telegram a začalo se nejen masově šířit, ale podle informací se o něj už zajímají ruské tajné služby, které určitě budou zajímat jména na transparentních účtech. Z hlediska ruských zákonů jde o financování terorismu na Ukrajině a mohou začít pátrat po lidech, kteří na tyto žoldácké skupiny přispívají. Ruská prokuratura, podobně jako ta česká nebo americká, uplatňuje platnost svých trestních příkazů celosvětově, neomezují se jen na území Ruské federace..

MEZITÍM: Zatímco evropské domácnosti, živnosti a podniky se hroutí pod právě přicházejícími novými zálohovými fakturami na elektřinu a plyn, tak Evropská unie v čele s Evropskou radou pod vedením Petra Fialy plánuje tento týden ve středu předložit v EU návrh nové pomoci Ukrajině ve výši 18 miliard EUR, za které má Brusel ručit Evropské centrální bance svým vlastním unijním rozpočtem v podobě tzv. garančního fondu, což znamená zaručení těchto peněz jednotlivými vládami 27 zemí EU, které tento úvěr potom budou splácet z daní, které zvýší vlastnímu obyvatelstvu, a to hlavně těm nejvíce zranitelným, článek viz:
https://aeronet.news/evropska-unie-pod- ... luhopisum/
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: "SKUTEČNÉ" zprávy z Ukrajiny + Výpovědi obyvatel! /pravidelně aktualizováno

Příspěvek od CZkotas »

Polská armáda už organizovaně bojuje na okrajině, nejde o jednotlivé žoldáky, ale celé organizované skupiny, např. 200 polských vojáků plní zadané úkoly na různých částech fronty apod.

Likvidace cca 10 poláků v obrněném voze, video: https://www.youtube.com/watch?v=EUvIFN7W6I4
A zde, reportér Patrick Lancaster, sedí na frontě s branci: https://www.youtube.com/watch?v=EbVRmRiZsrw
Metody, jak zatáhnout NATO do války stále pokračují..
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Odpovědět