Pár faktů, které zřejmě neví žádný novinář (nejen) v ČR! /již NEpravidelně aktualizováno

Vše o ukrajinském konfliktu
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Pár faktů, které zřejmě neví žádný novinář (nejen) v ČR! /již NEpravidelně aktualizováno

Příspěvek od CZkotas »

Dodám, že všechny zprávy z "konfliktu" mám sesbírány z internetu a nejedná se o můj vlastní text a informace předávám pouze dále. A je na vás, zda budete věřit médiím a vládě, která nás balamutila kolem ko*kovid histerie a masové psychózy skoro dva a půl roku, anebo budete dále číst alternativní informace a poskládáte si výsledný obrázek sami, jako puzzle, co dává větší smysl..
CZkotas
Pravda je neustále pod útokem, čtěte nezávislé (alternativní) zprávy, dokud ještě můžete!
Mainstreamoví novináři (TV, Seznam, idnes, centrum...) informují denně, aby jsme zamysleli nad válkou na Ukrajině.
Při pohledu na zprávy byste si mysleli, že Ukrajina je jediným problémovým místem na světě. Ale to byste se mýlili.
A to, co se děje na Ukrajině, ať se to někomu líbí a nebo nelíbí, nikterak nevybočuje z jiných konfliktů, co na světě probíhají prakticky každý den..
Obrázek

Zde je pár faktů, které zřejmě neví asi žádný novinář v České republice:
Fakt 1 Podle OSN je počet mrtvých civilistů na Ukrajině 760. Podle ukrajinského prezidenta je počet vojáků, kteří na Ukrajině zahynuli, 1 300.

Fakt 2 Podle OSN sedm let trvající válka v Jemenu zabila do konce roku 2021 odhadem 377 000 lidí - a nyní zabíjí více lidí než boje na Ukrajině.
Jemenská válka je označována za největší humanitární krizi na světě. Saúdové zasáhli do toho, co bylo v podstatě občanskou válkou.

Fakt 3 Válka v Sýrii trvá již deset let a předpokládá se, že v ní zahynulo 610 000 lidí. Proč média neinformují na podporu obyvatel Jemenu a Sýrie? Odpověď samozřejmě zní, že invaze na Ukrajinu byla zorganizována a zmanipulována "těmi" na Západě, aby pomohla prosadit nedostatek energie a potravin.. Takže teď je v přímém důsledku vykonstruované války všude nedostatek potravin.


..A Ukrajinci prchající před ruskou invazí se nyní objevují i na hranicích USA, když Biden ukončuje platnost hlavy 42..
"K hranicím USA však míří i další migranti, včetně mnoha Ukrajinců, kteří oprávněně prchají před válkou a útlakem a podle našich azylových zákonů mají větší právo na vstup do naší země než devět desetin migrantů z Ameriky. Jsou to skuteční uprchlíci."
"Bylo nám řečeno, že těmito dalšími lety dorazí asi 500 migrantů, takže by se to během dneška zvýšilo na dva tisíce," dodala podle CNN Inna Levien, dobrovolnice z kalifornského Orange County, která vede skupinu snažící se Ukrajincům pomoci.
Bílý dům oznámil, že Bidenův režim je ochoten přijmout pouze 100 000 ukrajinských uprchlíků, což je méně než počet barevných osob z třetího světa, které se každý měsíc objeví na hranicích USA. Jsou bílí křesťanští Evropané prchající před skutečnou válkou, kteří pravděpodobně neskočí na demokratické kulturní nesmysly, pro tento režim "špatnými uprchlíky"? Zdá se, že ano.
Naposledy upravil(a) CZkotas dne 21 črc 2023, 12:40, celkem upraveno 18 x.
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
MajkaB
Příspěvky: 7
Registrován: 09 dub 2022, 18:49
Jméno a příjmení: MajkaB.

Re: Pár faktů, které zřejmě neví žádný novinář v ČR

Příspěvek od MajkaB »

Mirec - a v důsledku čeho to tedy je? Prosím, napište svůj názor.
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: Pár faktů, které zřejmě neví žádný novinář v ČR

Příspěvek od CZkotas »

MajkaB píše:Mirec - a v důsledku čeho to tedy je? Prosím, napište svůj názor.
Nenapíše, protože podle mě je to cílený flame a možná od cempera či prostě nějakého šaška z vlády, nebo provokace od čučkařů, prostě od nějakého loutkovodiče. Nebo možná je to vážně naivní člověk, věřící dezinformatori.tečka.cz a vlada.tečka.cz ..atd.

A dodám toto:
1)) Otázka: “Kdo z těchto dvou způsobuje britskému lidu větší a trvalou škodu – Putin nebo média? Odpověď je snadná – a tady je nápověda: nezačíná na “P”
2) S NWO kolaborují převážně mladí lidé. Jsou to mladí, kteří nevidí žádný problém v tom, že se vzdávají soukromí. Jsou to mladí lidé, kteří rádi platí za věci svými mobilními telefony. Jsou to mladí lidé, kterým se líbí, že jejich životy řídí aplikace. Jsou to mladí lidé, kteří důvěřují počítačům. Jsou to mladí lidé, kteří důvěřují své vládě. Jsou to mladí lidé, kteří pro nás tuto válku prohrají.
3) Kontroloři faktů alias “fast čekrs” jsou dobře placeni za to, že zjišťují fakta a pak je odsuzují a lžou o nich.
4) Wikipedie, Google a YouTube jsou editovány a kontrolovány konspirátory a lháři a jejich účelem je sloužit zkorumpovaným.


5) Rodiče nechávají své děti doma, když je větrno. Vzpomínám si, jak já jsem se plahočil pár kilometrů do školy a ze školy ve sněhu, který byl tak hluboký, že mi sahal až přes špičku bot. A já jsem celý den seděl v promočených kalhotách. Ponožky se mi podařilo vysušit tak, že jsem je položil na topení, kde se celý den zapařovaly. V roce 1995 ještě nebylo vynalezeno globální oteplování, takže se všeobecně předpokládalo, že to bylo jen chladné počasí…
Naposledy upravil(a) CZkotas dne 10 dub 2022, 22:39, celkem upraveno 1 x.
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: Pár faktů, které zřejmě neví žádný novinář v ČR

Příspěvek od CZkotas »

Mirec píše:Takže teď je v přímém důsledku vykonstruované války všude nedostatek potravin. - To je zjevná lež. A kdo lže, nemá čestné úmysly.
Rekordní nárůst cen potravin v důsledku válečných konfliktů na Ukrajině:
https://abcnews.go.com/Health/wireStory ... s-83955372

"To je opravdu pozoruhodné," řekl Josef Schmidhuber, zástupce ředitele odboru FAO pro trh a obchod, o současné inflační situaci. "Je zřejmé, že tyto velmi vysoké ceny potravin vyžadují naléhavá opatření."

Nejhůře postiženou komoditou jsou rostlinné oleje, které za poslední měsíc zdražily o 23,2 %. Ukrajina je předním světovým vývozcem slunečnicového oleje, zatímco Rusko drží druhé místo, takže je pro nadřízené snadné obvinit jako viníka konflikt mezi těmito zeměmi.

"Došlo samozřejmě k masivnímu přerušení dodávek a toto masivní přerušení dodávek z oblasti Černého moře podpořilo ceny rostlinného oleje," řekl dále Schmidhuber novinářům v Ženevě.

Schmidhuber podle svých slov nedokáže přesně vyčíslit, do jaké míry způsobuje tyto finanční problémy válka, svou roli hrají také "logistické faktory" a špatné povětrnostní podmínky v některých zemích.

"V podstatě se nevyváží přes Černé moře a prakticky končí i vývoz přes Pobaltí," vysvětlil.

"Ne, nejdepresivnější je hloupost průměrných lidí, kteří si myslí jen to, co jim říkají jejich mobily. A zaručeně pravdivé zprávy skrze masmédia.. Stejně jako sedláci podporovali povinnou vakcinaci, protože 'Covid', sedláci teď podporují tyranii, protože 'Ukrajina'."

//EDIT 13.4.
Když NATO bombardovalo Libyi, označil to americký prezident za "kinetickou vojenskou operaci". Když USA a Spojené království zaútočily na Irák, bylo to popsáno jako preventivní sebeobrana, ačkoli žádná obrana nebyla potřeba.
Stíhačky (používané ve válkách) mohou spotřebovat necelých 18 000 litrů! (17 500 galonů) paliva za hodinu..
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: Pár faktů, které zřejmě neví žádný novinář v ČR

Příspěvek od CZkotas »

Zbrojní průmysl miluje válku!! Válka na Ukrajině je pro výrobce zbraní v USA velmi výdělečným podnikem. Ti jsou více než šťastní, že mohou i nadále nechat umírat ukrajinské vojáky na bojišti, dokud budou vlády celého světa financovat další zbrojní zakázky.. Západní vlády posílají na Ukrajinu zbraně, aby válka pokračovala..

Biden posílá na Ukrajinu 800 milionů dolarů, bezpilotní letouny a další vojenskou pomoc na eskalaci konfliktu. Bidenův režim a Kongres vstoupili do zástupné války s Ruskem, kterou voliči neschválili a o které s nimi nikdo nejednal a posílájí stále na Ukrajinu tolik zbraní, že se jejich vlastní zásoby nebezpečně vyčerpávají. Jde o to, že mnohé zbraně posílané do Kyjeva jaksi mizí v jakési černé díře, což mnohé vede k podezření, že je Ukrajinci možná prodávají za tvrdou měnu nebo je rozdávají silám, které je nikdy neměly povoleny mít.

Rusko v současné době zaměřuje raketové údery na ukrajinskou železniční infrastrukturu s cílem zabránit dodávkám zbraní ze západních zemí. Ukrajinské železnice používají široký rozchod kolejnic, který je nekompatibilní s většinou ostatních evropských států a to znamená, že NATO nemůže nahradit ukrajinské lokomotivy, protože šířky kol jsou nekompatibilní! A proto Ukrajinským jednotkám dochází munice a další zásoby a zoufale potřebují letecké krytí. Dodávky Ukrajině dalšího dělostřelectva, tanků a bezpilotních letounů od západních zemí skutečnou situaci na místě nijak nezlepší. Kromě toho Ukrajině také docházejí vojáci. Není pochyb o tom, že feťák Zelenskyj (https://rumble.com/v11ljzv-zfetovan-zel ... izelo.html a: https://drive.google.com/file/d/16wnyz4 ... q_0e_/view) je blízko kapitulaci, ale západní režim se tomu snaží zabránit, aby se pokusil zajistit, že ukrajinské laboratoře na výrobu biologických zbraní (a všechny jejich záznamy) nepadnou do rukou Putina..

A NATO... Bylo to NATO, které dotlačilo Rusko k invazi na Ukrajinu. Místo aby NATO bylo silou míru, ukázalo se jako síla zla.
Členové NATO nadále zaplavují Ukrajinu stále smrtonosnějšími zbraněmi, aby mohli čelit Rusku na východě i na jihu, kde obě země vedou spory již mnoho let. Německo například posílá na Ukrajinu protiletadlové tanky "Gepard", což je pozoruhodný posun v politice, který naznačuje, že situaci nevyhrocuje Rusko, ale NATO.

Wikipedie je démonizací pravdomluvných lidí zásadním a podceňovaným nástrojem při potlačování pravdy. Wiki se bohužel stala rejdištěm placených aktivistů jistých NGOs, upravujících hesla podle výkladů zadavatelů, kdy na ubohé Wiki vyšívají denně, a cokoliv s politickými, historickými, národními, ekonomickými či sociálními konotacemi se průběžně proměňuje v aktuálně požadovanou a jedině povolenou svatou pravdu..

Jem zděšen chováním tenistů. Wimbledon zakazuje ruským hráčům účast na turnaji jen proto, že jsou Rusové. Je to jistě čistý rasismus v akci?! A zdá se, že ostatní hráči nebudou protestovat. Nemají na to koule. Bylo by hezké si myslet, že diváci odmítnou sledovat ten zatracený turnaj s biflovací pálkou. Ale neudělají to...

A pokud Evropa chce sebevraždu a zbavovat se ruského plynu a ropy, tak doufám, že to vlády západních zemí občanům zaplatí a uhradí! A letos na podzim bude čím topit, protože lidé na plyn mít nebudou! A pečivo v pekárnách se peče na plynu..A neexistuje náhrada za ruský plyn a ropu...

A každé veřejné (mas média) prohlášení je informační operace, každý rozhovor, každé vysílání komika Zelenského vystoupení je informační operace... A obě země (UKR vs RUS) vedou spory již mnoho let!
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: Pár faktů, které zřejmě neví žádný novinář v ČR

Příspěvek od CZkotas »

ČT jako obraz války na Ukrajině používá fotografii z Mikulčic po loňském tornádu, stalo se tak 28. 4. 2022, zde odkaz, kde v čase 15:20 se můžete podívat sami:
https://www.ceskatelevize.cz/porady/101 ... sVlf43jYuw
A foto pro srovnání
Obrázek

A teď si uvědomte, že dezinformace skrze VŠECHNY masmédia běží 24h/7 A nezapomeňte, je to pořád v pozadí stejná skupina, která prosadila a propagovala poslední pLandemii, která zabila více než 6 milionů lidí na celém světě a bude zabíjet další miliony, a kontrolovala porodnost v důsledku očkování genovou terapií po celá desetiletí! Stejná skupina dosáhla toho, o co jim šlo, a nelitují těch, kteří zemřeli, a nemají žádné výčitky svědomí ohledně stovek milionů nevinných lidí, kteří zemřou při holocaustu v jaderné válce!!

Válka se blíží a spolu s ní přijde ekonomický kolaps, nedostatek potravin, blesková inflace, anarchie a chaos a násilí ve městech.
Ruské vedení nám dává KONEČNÉ VAROVÁNÍ. Jsou připraveni padnout v plamenech, a až se tak stane, neušetří svět, který po sobě zanechají.

Opravdu si někdo myslí, že hrdí Rusové půjdou tiše do noci a nechají vojska globalistů napochodovat do své země a sebrat jim bohatství?? To se nestane!!! Zničí Evropu a Ameriku, když půjdou ke dnu - a možná dokonce v posledním aktu zkázy odpálí jadernými bombami svá vlastní ložiska ropy a plynu hluboko v zemi. Po vyvržení radioaktivního prachu do atmosféry jim přeji hodně štěstí s výsadbou zahrad při teplotách pod nulou po dobu příštích 30 let.

Ale vždycky je tu rada Rudyarda Kiplinga, kterou můžeme my, odsouzení k záhubě, zvážit:
"Až budeš zraněný a zůstaneš na afghánských pláních a ženy přijdou rozřezat, co zbylo, jen se přikutálej k pušce, vystřel si mozek a jdi ke svému bohu jako voják."
Považuji od vzniku histerie kovid naši českou radu pro řízení dezinformací za Fialovu "propagandistickou ruku" a "ministerstvo pravdy! A sankce na Rusko jsou dokonalou příležitostí ukončit éru plynu a ropy v Evropě bez řevu veřejnosti, která má vymyté mozky nenávistí proti Rusku... Pácháme ekonomickou sebevraždu a nejde to zastavit, už je to v pohybu..

//EDIT:
3 a půl minuty na něco, co v TV neukážou - Rozhovor s Fialou ze dne 2.5.2022. Na hlavní otázku ani jednou neodpověděl, předvedl naučené fráze, gesta a grimasy výsměchu.. a především předvedl, že je mu úplně jedno, co se 8 let dělo na Ukrajině, ale nyní VÍ PŘESNĚ CO JE TŘEBA A ZCELA SE NEOMYLNĚ ORIENTUJE V DĚNÍ:
https://www.facebook.com/matous.svoboda ... 247718455/

Operace Zápalná oběť: Masakr v Oděse otevřel peklo po Majdanu. Oči Západu však zůstaly zavřeny. Osm let teroru pod vládou hrdlořezů. Kolomojského Zelenský a Pekelné kolony. Tohle podporujeme našimi zbraněmi?
https://protiproud.info/politika/6444-o ... ranemi.htm

"Dezinformace" znamená už prostě cokoli, co nechtějí, abyste řekli nahlas.. Minulost není nikdy zapomenuta! A "ve válce je pravda první obětí." ~ Aischylos

A mezitím všechny testy amerických hypersonických raket nadále selhávají, což zvyšuje zranitelnost Ameriky... USA přiznávají, že v rámci "zpravodajské války" s Ruskem zveřejňují falešné informace a vměšují se do rusko-ukrajinské války pomocí vymyšlených příběhů a naprostých lží:
Obrázek
Tři američtí představitelé však tento týden sdělili televizi NBC News, že neexistují žádné důkazy o tom, že by Rusko přivezlo do blízkosti Ukrajiny nějaké chemické zbraně. Uvedli, že USA zveřejnily tyto informace, aby Rusko odradily od použití zakázané munice. Dokonce už většina Čechů přestává důvěřovat vládě (akorát se o tom nesmí mluvit a každý drží hubu a krok i co se týče tohoto "konfliktu"). Vláda se několikrát po sobě ukázala, že už není důvěryhodná! Jsou to pořád ti stejná a ti samí lidé, kteří předstírají, že jsou "pro volbu", kdy požadovali povinné očkování a povinné masky pro všechny atd. Na to prosím nezapomínejme...

Nezávislý novinář tvrdí, že zprávy o ruských jednotkách kopajících "masové hroby" u ukrajinského města jsou falešné. Nezávislý novinář se vrací z Ukrajiny s důkazem dalšího "fake news hoaxu" MSM:
https://newspunch.com/independent-journ ... news-hoax/
Z rusko-ukrajinské války pochází spousta na první pohled děsivých příběhů, ale mnohé z nich se ukazují jako falešné, včetně toho o "masových hrobech" u obléhaného Mariupolu.
Podle dřívějších zpráv, které údajně vycházely ze satelitních snímků, pohřbila ruská vojska v "vrstveném" masovém hrobě nedaleko města téměř 10 000 ukrajinských občanů. Nezávislá novinářka, která oblast navštívila, však podle svého vyprávění z první ruky zveřejněného v NewsPunch tvrdí, že tyto zprávy nejsou pravdivé.
Kanadská nezávislá novinářka Eva Bartlettová se 23. dubna vydala do ukrajinského města Manguš, ale žádné masové hroby nenašla.
"To, co jsem viděla, byly nové, upravené hrobové parcely včetně několika dosud prázdných - rozšíření hřbitova, který na místě již existuje. Žádnou masovou jámu. Na mnoha hrobech byly cedulky se jmény a daty narození zemřelých, pokud byly k dispozici, a zbývající parcely byly očíslovány podle pohřbení," poznamenala.
"Protože média v podstatě kopírují ze stejného zdroje - bývalého starosty Mariupolu Vadyma Bojčenka (který je nyní, zdá se, daleko od města) - budu citovat z článku Washington Post," poznamenala dále Bartlettová a dodala: Boichenko, jak je uvedeno v článku, "nazval místo 'novým Babyn Jarem', čímž odkazoval na jeden z největších masových hrobů v Evropě nacházející se na předměstí Kyjeva, kde nacisté v roce 1941 během druhé světové války zabili 33 000 Židů". Starosta, který bílí neonacisty, kteří řádili v jeho městě - zejména ty z praporu Azov, kteří používali civilisty jako živé štíty, okupovali a militarizovali civilní infrastrukturu, bodově popravovali civilisty -, přirovnává údajný (neexistující) masový hrob k nacistickému masakru za 2. světové války.
"Kyjevský režim mezitím přepsal historii a z nacistů z 2. světové války a jejich kolaborantů udělal hrdiny národa. Nejznámějším příkladem je postava druhé světové války Stepan Bandera," pokračoval kanadský novinář.
"Dalším znepokojivým tvrzením Bojčenka bylo, že údajný 'masový hrob' je 'největším válečným zločinem 21. století'," pokračovala. "Je to teprve 22 let, ale už jsme viděli invazi a zničení Iráku pod vedením USA, srovnání syrské Rakky se zemí, pokračující válku Saúdské Arábie v Jemenu - to všechno jsou mnohem silnější soupeři než nikde nenalezené 'masové hroby' v Mangúši."
"Ve skutečnosti se na tomto místě nachází asi 400 jednotlivých parcel, včetně téměř 100 prázdných. Devět tisíc těl a 'největší válečný zločin 21. století' byla neověřená tvrzení starosty, který uprchl ze svého města, propagovaná médii, která dole na stránce přiznala, že nemohou tvrzení nezávisle ověřit - ale to už byla škoda napáchána," napsala s tím, že příběh se díky falešným zprávám rozšířil po celém Západě.
Když Bartlettová stránku navštívila, přistoupila k ní podle jejích slov dvojice mužů, kteří jsou zodpovědní za její údržbu, a ona se jich na tvrzení o "masových hrobech" přímo zeptala.
"Tohle není masový hrob a nikdo nehází těla do jámy," řekl jí jeden z mužů.
Poznamenala: "Nevím, jestli je to pravda: "Podle nich pohřbívají každou osobu v rakvi a v samostatném hrobě, podrobnosti jsou zaznamenány v márnici, a když jsou uvedeny nějaké dokumenty týkající se jména a věku, je pozemek označen tabulkou s těmito údaji. V opačném případě se používá číslo."

Jeden z mužů také poznamenal, že část místa se používá k pohřbívání ukrajinských vojáků. "I oni jsou lidé," řekl.
Bartlettová také nabídla důkazy svých tvrzení, včetně fotografií.
"Pro ty, kteří mají pochybnosti o místě, viz Romanova zpráva: jeho záběry z dronu ukazují, že jde o přesně stejné místo, jaké ukazují satelitní snímky používané západními médii," napsala.


//EDIT:
Soňa Peková (které si vážím, její vystoupení je PROKÁZANÝ FAKT a kdo tvrdí opak, ten lže!) - o biolaboratořích na Ukrajině:
https://rumble.com/v13mh23-soa-pekov-o- ... rajin.html

Dodám, že během vojenského stažení z Afghánistánu Bidenův režim zde zanechal vojenskou techniku za více než 10 miliard dolarů, včetně letadel, vrtulníků, obrněných vozidel, raket, munice, střelných zbraní... Jednalo se samozřejmě o záměrnou snahu vyzbrojit americké nepřátele a zároveň vyčerpat vlastní zásoby vojenské techniky.
Ukrajina je jen dalším plánem, v němž USA pod kontrolou komunistické Číny likviduje americkou munici tím, že ji dodává do "ruského mlýnku", kde jsou tyto zbraně zničeny na cestě do frontové linie na Ukrajině. Cílem tohoto postupu není pouze pomoci Ukrajině vyhrát válku, ale spíše vyčerpat americké zásoby zbraní ve snaze oslabit Ameriku dříve, než se rozběhne dlouho plánovaná čínská invaze?
Čína vše pozorně sleduje a čím více těchto zbraní bude posláno na Ukrajinu, tím slabší bude obrana USA :)
Následující video zaznamenává nasazení ruské termobarické bomby na Ukrajině na začátku března? Výbuch nezaznamenal žádnou radiaci, takže že se nejednalo o jadernou zbraň:
https://www.brighteon.com/b73afaf2-a186 ... 18b2d39076
= Západ neustále tlačí na Rusko k eskalaci odvetných opatření! A odvetnou zbraní, kterou by Putin zvolil k útoku na vojska USA a NATO umístěná v Polsku, je použití termobarické bomby?

Munice NATO, včetně té české, končí v rukách Rusů?
https://rumble.com/v12ck7b-munice-nato- ... h-rus.html
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: Pár faktů (a dezinformací), které zřejmě neví žádný novinář v ČR!

Příspěvek od CZkotas »

Rusko jsou nacisti a okupanti, Ukrajina je přece ta hodná...
Vyšetřovatelé lidských práv našli na Ukrajině neonacistickou mučírnu s mrtvolou
Obrázek
https://greatgameindia.com/neo-nazi-tor ... s-ukraine/
Čím déle tento "konflikt" pokračuje, tím více se dozvídáme o tom, jak odporná a zkorumpovaná Ukrajina ve skutečnosti je..
Vyšetřovatelé lidských práv našli v Ukrajině neonacistické mučírny a vypadá to, že byly dobře využity právě proti ruským vojákům. Toto "tělo," pravděpodobně ruského vojáka, bylo nalezeno ve sklepě kavárny 'Starý dub' u silnice M-14 v Zelenovce. Na těle jsou zbytky speciálního vojenského oděvu používaného ruskými ozbrojenými silami. Tělo nemá nohy, jeví známky mučení a má proříznutý hrtan," uvedl jeden z vyšetřovatelů podle Great Game India...Objev neonacistické mučírny přichází po dřívějších zprávách popisujících brutalitu ukrajinských nacistických praporů včetně Azova vůči ruským vojákům, z nichž většina byla odvedena do této války.
Mezinárodní válečné právo, jehož signatáři jsou Rusko i Ukrajina, zakazuje zabíjení zajatých bojovníků a požaduje, aby s nimi bylo zacházeno humánně a v případě potřeby jim byla poskytnuta lékařská péče. Popravy válečných zajatců jsou zakázány...

USA a NATO záměrně tlačí Rusko do globální termonukleární války. Jsme tak blízko globální termonukleární válce - nebo výbuchu EMP zbraně nad Evropou či Severní Amerikou - že první úder Ruska může přijít každým dnem, za pouhých několik minut (asi 200 sekund od odpálení do výbuchu nad evropskými městy, jako je Paříž, Berlín a Londýn). USA, EU a NATO se chovají, jako by byly vůči jaderné odvetě nezranitelné :( Demokracie je v mrtvá a svoboda slova byla téměř postavena mimo zákon. Rusko rozmělňuje Zelenského vojska odsouzená předem k zániku. Zelenskej mezitím nařídil svým ukrajinským jednotkám "držet linii" za každou cenu. Cena bude samozřejmě vysoká, protože tento rozkaz z nich dělá snadné cíle pro vysoce účinné ruské dělostřelectvo. Podle některých údajů ruské dělostřelectvo převyšuje ukrajinské dělostřelectvo v poměru 100:1. Rusko zdokonalilo svou metodu: 1) Použít bezpilotní letouny k identifikaci pevných nepřátelských pozic, 2) zasáhnout je nepřetržitě dělostřelectvem, aby došlo k 75% ztrátám. 3) Pošlete tanky na úklid. Pokud to nezabere, opláchnout a opakovat. Není pochyb o tom, že vojáci NATO budou přežvýkáni přesně stejným způsobem, protože NATO je také příliš hloupé a arogantní na to, aby na bojišti uplatňovalo něco, co by připomínalo udržitelnou taktiku. Vojáci NATO jsou sněhové vločky. Jsou slabí a měkcí, stejně jako americké vojenské vedení, které se více stará o podporu transgenderových operací pro vojáky, než o výcvik mužů, jak bojovat jako muži. NATO se nemůže rovnat vojenské síle Ruska. Není to ani zdaleka. A to ani nemluvím o tom, že Rusko by mohlo vystřelit jedinou EMP zbraň a uvrhnout celou západní Evropu do doby temna. A Evropa se ničí ekonomickou sebevraždou - vše pramení ze směšného a idiotského podvodu o "klimatických změnách"...nic co se děje, není náhoda!

VIDEO: Britská stanice ukončila přenos s ruským zástupcem v OSN, protože ukázal divákům fotku ze Zelenského webu
https://rumble.com/v148fy1-televize-sky ... tku-z.html
"Stálý zástupce Ruska v OSN Dmitrij Poljanský v rozhovoru pro britskou televizi Sky News ukázal fotku ukrajinského vojáka s nášivkou Tottenkopf. Fotku vystavil prezident Zelenský na sociálních sítích a připojil k tomu komentář, že takto si představuje boj proti fašismu. Sky News to nevydýchala a ukončila přenos."
Zmíněné foto Zelenského, které následně smazal:
Obrázek
A teď si vyhledejte obrázky "SS Totenkopf" a vyjde vám toto, čirý nacismus .. :
Obrázek

//EDIT: Pro zajímavost - tuto fotku použila už dříve (30.3.2022) dokonce i naše ČTK v článku “Ukrajinské ozbrojené síly zničily další kolonu nepřátelské techniky”
viz: https://www.ceskenoviny.cz/ukrinform/ce ... ?id=986854
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: Pár faktů (a dezinformací), které zřejmě neví žádný novinář v ČR!

Příspěvek od CZkotas »

Bulhaři vyšli do ulic PROTI vojenské pomoci Ukrajině:
https://www.youtube.com/watch?v=M6DoJh8R0kw
https://rusvesna.su/news/1652333708

//EDIT:
Nelžete našim dětem Rusko není hrozba: https://rumble.com/v14lc1v-nelete-naim- ... rozba.html
Manželky neonacistů z Azovu uvězněných v Azovstalu za ně orodují u papeže Františka: https://rumble.com/v14lbgh-manelky-neon ... ntika.html
+ FOTO:
Obrázek

České houfnice Dana jedou na Ukrajinu: https://rumble.com/v14l4xh-esk-houfnice ... ajinu.html
Lukašenko se staví proti světovým globálním elitám: https://rumble.com/v14laef-lukaenko-se- ... elitm.html
Bývalý slovenský premiér Robert Fico kritizuje zastavení dodávek 30 procent plynu ze strany Ukrajiny: https://rumble.com/v14l97n-bval-slovens ... plynu.html

Tak už i Skotové v Glasgow na demonstracích na protest proti válce na Ukrajině ... Požadujeme urychlené příměří ukončení nepřátelských akcí NATO po celém světě:
https://www.facebook.com/politickimagaz ... ted_videos

Na Ukrajinu dorazily české raketomety. RM-70 (česky raketomet vzor 1970 - 1970 model raketometu) je vícenásobný odpalovací raketový systém vyráběný v Československu. Československá verze sovětského BM-21 nebo Grad MLRS.
https://t.me/boris_rozhin/48388
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: Pár faktů, které zřejmě neví žádný novinář v ČR!!

Příspěvek od CZkotas »

„Vojenský analytik“ stanice MSNBC a čtyřhvězdičkový generál Barry McCaffrey v pondělí sdílel klip z videohry „Arma 3“ z roku 2015 a tvrdil, že jde o skutečné záběry ukrajinských sil, které sestřelily ruské letadlo! Jasně xD viz video: https://twitter.com/____Father_____/sta ... 1967434757

A foto že se jedná o hru ARMA III: Obrázek

Ukrajina v posledních měsících vydala už dva samostatné propagandistické videa k videohře ARMA III a lživě uváděla informace, že jde o skutečné záběry sestřelení ruských jednotek :D :lol:
No a tady dříve sestřelia videohra ARMA III (za ně) ruský vrtulník :lol: viz video: https://twitter.com/stillgray/status/15 ... 0518419458
Směju se dnes a denně jen další jiné propagadně, u kovidu jsem se se smát ještě nepřestal (viz můj oblíbený obrázek, ale už rok starý od vydání):
Obrázek

Lži, lži a lži, stejně jako u kovid, stejná média... A ukažte mi někdo Rusko, jak používá a zveřejňuje záběry z hraní videoher atd. :lol: :lol:
NATO a EU jsou hloupé. Jejich představitelé jsou více než nekompetentní. Jsou po lobotomii. Nazvat je "retardovanými" by bylo přílišným uznáním. Běhají po světě a ničí vše, co jim přijde pod ruku, a pak se diví, proč se věci ničí. Je to jako když kojenec s plamenometem zapálí rodinný dům a pak pláče a křičí, když hořlavé předměty vzplanou a kouř začne pálit oči.

//EDIT 19.5.: Už se "něco" začíná tušit, snímek za tisíc slov:
Obrázek
a zpráva: https://www.sott.net/article/467852-New ... in-Ukraine
"Tento víkend řádil v Buffalu na severu státu New York osamělý střelec, který údajně "pro záchranu bílé rasy" zabil deset černochů. Na jeho selfie na sociálních sítích jsou vyraženy stejné nacistické symboly jako na uniformách ukrajinských nacistů, kteří se v současnosti účastní "hrdinného" boje proti ruským silám. "

A kromě hraní videoher (a jejich záběrů k propagaci jak UA vyhrává na RF), tak hrají ještě paintball :D viz:
Obrázek
Začátkem tohoto týdne se agentura Reuters stala terčem širokého posměchu za zveřejnění fotografie, která údajně zobrazovala "statečné ukrajinské vojáky" v boji, jak zatlačují ruské síly, ale ve skutečnosti byla skupina "vojáků" zobrazená na obrázku "vyzbrojena" paintballovými zbraněmi.
"Ukrajina tvrdí, že odrazila ruský vpád do Sumské oblasti," uvedla agentura Reuters na Twitteru spolu s fotografií a odkazem na zprávu:
Samotný tweet: https://twitter.com/Reuters/status/1526185858411405312
= Amerika právě utratila 40 miliard dolarů za nákup paintballového vybavení pro Ukrajinu??? :lol:


//EDIT2:
Obrovské fronty na benzín v Oděse: https://rumble.com/v14z1t5-obrovsk-fron ... -odse.html
Na benzín se na Ukrajině čeká 9 hodin u benzínky několik kilometrů ve frontě: https://rumble.com/v14yyw5-na-benzn-se- ... front.html

Ukrajinský zrežírovaný cirkus pro západní média: https://rumble.com/v14zprd-ukrajinsk-zr ... -mdia.html
Výtržnosti Ukrajinců v Polsku měly za následek mrtvého Poláka: https://rumble.com/v14zwxc-vtrnosti-ukr ... polka.html
Hlas z Lotyšska - Rusko pomáhá všem: https://rumble.com/v14y4bb-hlas-z-lotys ... h-vem.html
Lotyšká policie hlídá provokatéry s logy praporu Azov: https://rumble.com/v14ywat-lotyk-polici ... -azov.html


Obrázek
Co loutka Zelensky dokázal za 3 měsíce:
1. Rekordně posílil rubl
2. Aktivně obírá Západ o peníze
3. Kromě Krymu ochotně věnoval Rusku i Donbas
4. Vypnul plyn v Evropě
5. Vyluxoval peněženky řidičům, zemědělcům, podnikatelům a výrobcům v EU a USA
6. Od zahájení "operace" opustili Rusko téměř všichni významní konkurenti a uvolnili místo ruským podnikatelům
7. Prosil o tolik zbraní, že i Scholz prohlásil že „Bundeswehru docházejí zbraně “
8. Shromáždil celou spodinu nacistické subkultury – potetované marginály, vrahy z Evropy i odjinud na jedno místo, kde je Rusové okamžitě eliminovali (AZOVSTAL)
9. Sjednotit ruský lid kolem Putina. Tak silnou podporu pro kroky prezidenta a jeho kabinetu Rusko za celou dobu jeho prezidentství nezažilo
10. Svými kroky zajistil stabilní základ pro doposud nesilnější a nejstabilnější spojenectví Ruska s Čínou
11. Ukrajinci prchají z EU v nově nakoupených automobilech za desetitisíce EUR a na hranicích kolaps a několikadenní kolony, ale v opačném směru z Ukrajiny do EU je klid, nikdo z Ukrajiny neprchá :) Zelensky minulý týden po vystřízlivění z kokainového mejdanu podepsal zákon, kterým se ruší dovozní clo a DPH na dovezené automobily z EU...
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: Pár faktů, které zřejmě neví žádný novinář (nejen) v ČR!! - pravidelné aktualizace

Příspěvek od CZkotas »

Laserové zbraně jsou nasazeny a připraveny EMP bomby:
https://de.technocracy.news/Blackout-Wa ... mben-baut/

Nastal čas na realitu a spousta lidí se z toho doslova po**re. A Začnou jim padat žluto-modré vlaječky i ze zrcátek v autech.
Už se to obrací - 3 měsíce o ničem ruském a pak toto:
KamAZ-6560M: Vysoce mobilní vozidlo pro přepravu vojáků a nákladu
https://tvujmagazin.cz/military/kamaz-6 ... -internetu
= toto by Seznam nikdy nepustil do vyhledávání, pokud by už nevěděli, že Ukrajina to projela :!:

A až to tam Rusové dorobí, budou se udělovat sankce na všechny země, které dodávali zbraně, které zabíjely jejich muže.

Ukázalo se, že jednotky ozbrojených sil Ukrajiny a nacionalistické prapory umístěné na Donbasu jsou zcela demoralizované a záložníci, které Kyjev posílá na frontu, odmítají zahájit protiofenzívu.
Rostislav Iščenko upozornil na skutečnost, že ozbrojené síly Ukrajiny čelí vážnému problému. Ukrajinští vojáci, kteří se dostali na frontu, odmítají držet zbraně v rukou a raději se vzdávají. Ukrajinská armáda na Donbasu byla zcela demoralizována. Tato situace souvisí s nezodpovědností úřadů. Kyjev nepřijímá žádná opatření, aby zásoboval ozbrojené síly Ukrajiny a poskytoval jim nezbytnou pomoc. Podle politologa se Kyjev pouze snaží napravit situaci tím, že na frontu posílá nepřipravené záložníky, kteří ovšem měli v plánu „sedět v týlu“ až do úplného konce. Kyjev s největší pravděpodobností v blízké budoucnosti zcela ztratí bojeschopnou armádu, což donutí ukrajinský režim souhlasit s diplomatickým řešením krize. Věří, že i ty nejbojovněji připravené nepřátelské jednotky budou brzy zcela demoralizovány pod neustálým bombardováním a raketovými údery.
„Protože když tě bombardují a nemůžeš nic dělat, tak den, dva, tři, týden, měsíc a pak si kdokoli začne myslet: „Co je to sakra za takovou válku. Nikoho jsem nezabil, ale kolem už jsou mrtvoly, nemáte čas je pohřbít,“ říká Isčenko. Expert se domnívá, že stažení ruských vojsk k západní hranici Ukrajiny se bude rovnat totální porážce Západu.
„Lidé v Rusku nevěří, že by speciální operace mohla být dokončena dříve než na západní hranici Ukrajiny. Jakékoli dřívější ukončení bude považováno za nepřesvědčivé vítězství,“ dokončil politolog svou myšlenku.
https://riafan.ru/23454426-isc
https://voennoedelo.com/ampposts/id2268 ... 8vnqwzvbsv

Členové Zelenského strany navrhli povolit zabíjení vojáků, aby se zabránilo hromadné kapitulaci a útěku z vojenských pozic. To umožní legální odstranění všech “nežádoucích osob”. Návrh zákona č. 7351 byl zveřejněn na oficiálních internetových stránkách Nejvyšší rady.
https://pbs.twimg.com/media/FThYXlFXEAEiu2x.jpg

A do doby, do kdy Rusové neuklidili do bezpečí rusky mluvící občany, kteří žili na Ukrajině, se Ruská armáda snažila minimalizovat ztráty u těchto lidí, jak materiální, tak lidské. I za cenu vlastních ztrát. Teď již takové ohledy brát nemusí a začali se logicky podle toho chovat. A čím budou postupovat dál na západ toho co zbylo z Ukrajiny, tak vědí, že tam jsou čím dál víc na západ koncentrovaní nacionální fanatici..

A oni na UA tam fakt mají kulomet z první světový, žádné jídlo, žádnou vodu, žádné zbraně, žádná podpora, nesmí ale opustit pozice. Pokud ano, jsou to dezertéři. Toto však není žádná vyjímka:
https://t.me/RVvoenkor/13635

Náčelník ukrajinské vojenské správy přiznal, že situace ukrajinské armády je kritická, více s odkazem uvnitř, zde:
https://rumble.com/v162wwp-nelnk-ukraji ... ick-a.html

Banderovci už začínají být hysteričtí :D
https://www.novinky.cz/zahranicni/evrop ... .seznam.cz


Trailer k filmu na “Edge of the Abyss” od Maxe Fadeeva. Film o útoku na Mariupol:
https://www.youtube.com/watch?v=tPLxoVhSOsw
Březen 2022. Byl vydán rozkaz dobýt Mariupol. Mezi hlavní síly byl vyslán prapor „Somálsko“, aby zaútočil na opevněné město. Na předměstí Mariupolu nikdo nevěděl, jaký rozsah katastrofy se ve městě v následujících týdnech odehraje, kdo z vojáků přežije a jakými zkouškami budou muset vojáci i civilisté projít. Během dvou měsíců těžkých bojů vyklízeli pracovníci útočné skupiny Sparrow dům po domě, ulici po ulici, čímž vytlačili početně nadřazeného nepřítele k Azovstalu. Spolu se Somálci, v čele útoků, se touto cestou vydal i Maxim Fadějev. Poté, co strávil více než čtyři týdny uprostřed útoku- stal se svědkem a kronikářem jedinečných událostí, dramatických scén, tragédií a vítězství, které se podrobně odráží v novém filmu “Na okraji propasti”

Ale podle “expertů” např. CNN Prima Fake News, ukrajinská armáda porazila předpotopní ruskou armádu už minulý měsíc..
Všechna média a TV hlásí, že prohrávají a Putin že umírá. Jenže je to přesně naopak. A Putin ne a ne umřít...

A zde se můžete podívat, co např. Slovensko a Česká republika poslali Ukrajině. Je to stránka Atlantické rady. Stačí kliknout na zemi a objeví se okno:
https://www.atlanticcouncil.org/blogs/n ... n-ukraine/

Obrázek
Naposledy upravil(a) CZkotas dne 30 kvě 2022, 22:03, celkem upraveno 1 x.
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Mery-Lou
Příspěvky: 3
Registrován: 25 kvě 2022, 23:00
Jméno a příjmení: Mery Louová

Re: Pár faktů, které zřejmě neví žádný novinář (nejen) v ČR!! - pravidelné aktualizace

Příspěvek od Mery-Lou »

Zdravím všechny, co ale víme my všichni je fakt, že té masivní tupotě napomáhají média - zejména sledování televize! Kdyby TV nebyla, pravda by se valila! Neboli lidé by začali používat selský rozum... ;)
arwi
Příspěvky: 24
Registrován: 09 dub 2022, 17:20
Jméno a příjmení: Josef Kodada

Re: Pár faktů, které zřejmě neví žádný novinář (nejen) v ČR!! - pravidelné aktualizace

Příspěvek od arwi »

Jenže odpojení je pro většinu lidí velký problém. Znamenalo by to přijmout zodpovědnost.
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: Pár faktů, které zřejmě neví žádný novinář (nejen) v ČR! /pravidelně aktualizováno

Příspěvek od CZkotas »

Ruské úřady již zahajují proces mapování hromadných hrobů, do kterých ukrajinská armáda pohřbívala lidi z etnicky začištěné oblasti Donbasu. A pamatujte, že Rusko nadále pečlivě shromažďuje všechny důkazy a informace. Na Kyjev vyplují v následujících měsících neuvěřitelná svinstva, nikdo si netroufá odhadovat, kolik etnických Rusů na ukrajinské straně DMZ na Donbasu pozabíjeli od roku 2014... oh, cože? Neveříte? Počkejte. Do té doby, milý seznam, prima, čt, nova, idnes (všimněte si, že píšu ty naše fake news média úmyslně malými písmeny) všechny strašte lidi nadále Ruskem a lžete stejně jako jste lhali s kovidem.

Něco jsem našel (internet) a zkopíruji i sem = nejedná se o můj text. Odkaz k tomu jsem našel, takže mohu tyto informace potvrdit: https://www.youtube.com/watch?v=HeVNPQKOkYI

Text:
"Ukrajinizace ČR běží na plné obrátky a ten český houf domácího, hospodářského zvířectva tomu jen tleská, mlaská u pomalu a jistě vysychajících koryt..
Jedna horká aktualita: údajně na srdeční slabost umřel por. David Kosadkin alias “chemik” z pluku AZOV, co zastřelil pplk. VSU za to, že uvažoval o vzdání se ruským silám při už ztracené obraně pobřeží Mariupolu a taky ranou do hlavy vojína 36. br.nám.pěchoty za liknavou obranu a uvažování o vzdaní se…
Jde o toho potetovaného haknkrajci, citáty z Mein Kampfu a Bafometem přes celá záda monstra, který na internetu sliboval Kadyrovi a jeho rodině smrt odřezáním hlavy a hozením sežrat prasatům… údajně po tom, co byl vypraven eskortou k vyjasnění co tím vším myslel přímo ke Kadyrovovi ho to štrejchlo, prý infarkt, nebo něco na ten způsob, ale už se nepíše, jakou ráži ten infarkt měl…nevím, třeba se opravdu toho, co by ho čekalo tak vylekal, že to raději zabalil…

Státní Duma RF navíc jedná, aby se zrušilo moratorium na trest smrti pro zahraniční žoldáky i v Rusku, neb v LNR a DNR je v platnosti a na všechny, co se nevztahují Ženevské konvence o zacházení s vál. zajatci, by se tím pádem pohlíželo jako na vrahy a teroristy. To se týká i těch našich 103 zblblíků, kterým dal před pár dny Moše Zeman požehnání, v případě, že padnou v plen Rusům, budou potřebovat štěstí a to v množství nikoliv malém a v té nejvyšší kvalitě, neb jim rozhodně půjde o život a to bez veškeré srandy…


//EDIT:
Ukrajina vyhazuje šéfa "lidských práv" kvůli smyšleným tvrzením o ruských vojácích, kteří nepřetržitě znásilňují - všechno je to fantazie (jako 99% zpráv)..
https://www.zerohedge.com/geopolitical/ ... pe-stories
Západní média již několik měsíců produkují divokou propagandu o tom, že se ruské jednotky dopouštějí extrémních zvěrstev vůči civilistům na Ukrajině. Jedno z nyní vyvrácených nepravdivých tvrzení tvrdilo, že existuje "systémová, koordinovaná kampaň sexuálního násilí" ruských vojáků vůči ukrajinským ženám.

Ukázalo se, že celá věc je falešná. A člověk, který tuto lež šířil, vrcholný ukrajinský představitel pro "lidská práva", byl za to nyní vyhozen. Lyudmyla Denisova si vymyslela příběh o 25 dospívajících dívkách, které údajně hromadně znásilnili ruští vojáci, v důsledku čehož devět z nich otěhotnělo. K falešnému incidentu mělo dojít ve sklepě v Buči. Starší ženy také tvrdily, že i ony byly znásilněny spolu s mladými chlapci.
Obrázek
Ukázalo se, že Denisová byla ústřední postavou, která západní média zásobovala obskurními historkami o znásilnění, které si zřejmě vymýšlela za pochodu. A nyní se Denisové vrátily slepice domů, protože byla odhalena za šíření lží o údajných válečných zločinech, které se nikdy nestaly.

Jaké další lži nám západní média o Rusku vykládají? "Zákonodárce Pavlo Frolov uvedl, že paní Denisovová byla rovněž obviněna z necitlivých a neověřitelných výroků o údajných ruských sexuálních zločinech a z toho, že během invaze trávila příliš mnoho času v západní Evropě."
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: Pár faktů, které zřejmě neví žádný novinář (nejen) v ČR! /pravidelně aktualizováno

Příspěvek od CZkotas »

!! Mrtvé děti na Donbasu rukama ukrajinských nacistů !!
https://rumble.com/v17auxt-mrtv-dti-na- ... acist.html

Projekt Nemesis. Každý neonacista je identifikován a čelí trestu:
https://rumble.com/v17b3tg-projekt-neme ... restu.html

Civilní objekty v Doněcku zasažené i českými raketami:
https://rumble.com/v17ap9x-civiln-objek ... etami.html


Rusko varuje Polsko: Polsko: Hleďte si svého, jinak budou vaše "současné hranice bezcenné".
V průběhu rozhovoru poslanec ruského parlamentu Oleg Matvejčev zvážněl... A současné hranice Polska mohou být bezcenné", k čemuž Skabejevová dodala, že nejen Polsko se musí stáhnout a hledět si svého.
"Nemluvila jsem jen o Polsku, ale hlavně o Velké Británii a Spojených státech," řekla Skabejevová a dodala, že "všichni jsou seřazeni do fronty".
"Není třeba spěchat," ozval se Avatkov. "Je tam fronta. Všechno má svůj čas!"
Polsko je podle Ruska prostě první na řadě, protože se prý chystá zabrat území na západní Ukrajině. Ruská vláda také tvrdí, že Polsko "aktivně pracuje na rozdělení Ukrajiny".
V ruské státní televizi moderátoři a vědátoři pravidelně označují Ukrajinu jako "území dříve známé jako Ukrajina". Diskutují také o záležitostech týkajících se "denacifikace" země, což je jeden z cílů ruské operace.
"Pro nás je speciální vojenská operace pouze prvním aktem, úvodem," řekl předseda výboru Státní dumy pro obranu Andrej Kartapolov v rozhovoru s Vladimírem Solovjovem v nedělním Večeru.
"Válka, která právě probíhá... není to jen ekonomická válka a informační válka, tato válka je o naší víře. Je to o našem právu jako lidí věřit v to, v co chceme věřit, milovat ty, které chceme milovat, a žít tak, jak by chtěli naši předkové, na naší půdě a podle našeho rodového práva."

//EDIT:
Nekonečný seriál - ukrajinští romové devastují okolí brněnského hlavního nádraží: https://rumble.com/v17k7o1-nekonen-seri ... -ndra.html
Tajné transporty zbraní na Ukrajinu projíždějí slovenskými Michalovcemi: https://rumble.com/v17kckf-tajn-transpo ... vcemi.html
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: Pár faktů, které zřejmě neví žádný novinář (nejen) v ČR! /pravidelně aktualizováno

Příspěvek od CZkotas »

Fialova vláda podporuje nacismus na Ukrajině:
https://rumble.com/v17n8ix-fialova-vlda ... rajin.html

V oblasti Severodoněmecka používají nacisté české raketomety RM - 70 MLRS na podvozku Tatry: https://rumble.com/v17m235-v-oblasti-se ... dvozk.html

Češi a Slováci dají Ukrajině vše zadarmo a na oplátku dostanou extrémně drahý plyn a extrémně drahou ropu. A navrch drahou elektřinu! A to se prý vyplatí! Proč? Protože solidarita! Brzy nebude benzín a nafta, protože po odstřižení od ruské ropy nikdo jinou ropu do EU nedoveze... Green Deal! A všechno je součástí plánu..

1) Nikdo z mainstreamových médií si nikdy nepoložil správné otázky. Možná proto, že se bojí, že uslyší špatné odpovědi.
2) Politici zapomněli (pokud to vůbec někdy věděli), že vlády existují proto, aby sloužily lidem - a ne naopak. Politika byla vždy o tom, že politici slibovali něco, co nehodlali dodržet. Zvláštní je, že voliči vědí, že sliby nehodlají dodržet, ale tváří se, že tentokrát by mohli. Neustálá lavina falešných slibů znamená, že poctiví politici nemají šanci..
3) Podle novináře z Financial Times (v článku nazvaném "Putin’s War Against Liberal Democracy"): "Ruský prezident je možná nejnebezpečnějším mužem, který kdy žil. Pro historiky, kteří vědí, že Stalin údajně zabil až 29 milionů lidí, Attila Hun má na svědomí 30 milionů mrtvých a Čingischánovi a Mao Ce-tungovi se připisuje 40 milionů mrtvých, to může být šok. (Čingischán také nechal postavit hlavy 70 000 svých obětí do minaretů.) A co Hitler, Idi Amin, Klaus Schwab, Rothschildové, Gates, farmaceutické společnosti...
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: Pár faktů, které zřejmě neví žádný novinář (nejen) v ČR! /pravidelně aktualizováno

Příspěvek od CZkotas »

Jeden z hlavních spojenců ruského prezidenta Vladimira Putina tento týden prohlásil, že Polsko se chystá vstoupit na část sousední Ukrajiny a anektovat ji, protože mu historicky patřila.
https://www.msn.com/en-us/news/world/pu ... ar-AAXVDg2
Dodal, že se domnívá, že "již existuje řada států, které aktivně pracují na rozdělení (Ukrajiny)", ale neupřesnil, o které země se jedná. Navzdory skutečnosti, že Ukrajina je jednou z nejzkorumpovanějších zemí na kontinentu, většina evropských zemí podporuje Kyjev v jeho boji proti ruským útočníkům, přičemž některé z nich, včetně Polska, poskytují humanitární a vojenskou pomoc..

Polský europoslanec na ukrajinské televizi vyzval USA a Velkou Británii, aby předaly Ukrajině jaderné hlavice na obranu před Ruskem:
https://rumble.com/v1882n1-polsk-europo ... rusku.html
Mohli se o tom v sobotu přesvědčit diváci ukrajinské internetové televize Espresso, která měla rozhovor s polským europoslancem a delegátem evropského výboru pro vztahy se Spojenými státy, křesťanským demokratem a členem nejsilnější evropské parlamentní frakce – Evropské lidové strany, a bývalým ministrem zahraničí Polska ve vládě Donalda Tuska v letech 2007 až 2014, Radoslawem Sikorským. Ten totiž v rozhovoru s moderátorem Antonem Borkovským prohlásil, že vzhledem k tomu, že Rusko porušilo Budapešťský protokol o garancích hranic Ukrajiny z roku 1994, by měly garanti této smlouvy, tedy USA a Velká Británie, předat Ukrajině jaderné hlavice, aby se země mohla bránit ruské agresi..

Poté, co Pentagon opakovaně popíral existenci ukrajinských biolaboratoří, nakonec přiznal, že jich provozuje 46.
Vzpomínáte si, jak nám na začátku roku tvrdily, že na Ukrajině nejsou žádné laboratoře na výrobu biologických zbraní, které by provozovaly Spojené státy? Nuže, historie se změnila a Pentagon nyní tvrdí, že ve skutečnosti na Ukrajině provozuje několik desítek biolaboratoří - přesněji 46 laboratoří:
https://greatgameindia.com/pentagon-adm ... s-ukraine/
Nově se uvádí, že tyto biolaboratoře jsou "mírovým úsilím o zlepšení jaderné a radiační bezpečnosti a zabezpečení, dohledu nad nemocemi, chemické bezpečnosti a zabezpečení a připravenosti reagovat na epidemie a pandemie, jako je COVID-19". Pentagon nyní přiznává, že posledních 20 let fungovaly americké biolaboratoře na Ukrajině za účelem ochrany veřejného zdraví, nikoliv za účelem vývoje biologických zbraní, jako je ko*kovid. A každý, kdo tvrdí opak, včetně Ruska a Číny, "šíří dezinformace a zasévá nedůvěru" o statečném a ctnostném úsilí Ameriky zbavit svět zbraní hromadného ničení (ZHN). :D
Pentagon trvá na tom, že USA "spolupracovaly na zlepšení ukrajinské biologické bezpečnosti, zabezpečení a dohledu nad nemocemi pro zdraví lidí i zvířat" tím, že v posledních dvou desetiletích poskytly podporu "46 mírovým ukrajinským laboratořím, zdravotnickým zařízením a místům pro diagnostiku nemocí". Rusko poskytuje důkazy, zatímco USA jen prázdná slova. Ne vše, co se dělo uvnitř biolaboratoří Pentagonu, se však dělo s mezinárodní podporou. Pentagon tvrdí, že aktivity byly "často" prováděny ve spolupráci se Světovou zdravotnickou organizací (WHO) a dalšími globalistickými subjekty. Důvod, proč je ruská verze událostí důvěryhodnější než verze USA-NATO, spočívá v tom, že ruská armáda nadále poskytuje skutečné důkazy o tom, že se Pentagon podílel na pochybných, nezákonných a vlastizrádných aktivitách, včetně "nelidských experimentů" na ukrajinských pacientech...

Jiří Černohorský v Brně na České na koni vyvěsil vlajku Československa a sundal ukrajinskou. Následovalo handrkování s asi 10 policajtami:
https://www.facebook.com/11124579489599 ... 0506895769
A zkuste v USA shodit jejich vlajku a pověsit tam ruskou, nedožijete rána... Tady jsou všude ukrajinské a české nikde. Ostuda Čechů, že si tohle nechají líbit. Nejsme Ukrajinci ani jsme válku s nimi nezačali, že tady visí vlajky vítěze a my jsme poražení?


//EDIT:
V ruské televizi se neustále hovoří o tom, že konflikt na Ukrajině je ve skutečnosti zástupnou válkou mezi Spojenými státy a Ruskem.
https://halturnerradioshow.com/index.ph ... ping-ahead
Ve státním televizním pořadu 60 minut moderátorka Olga Skabejevová prohlásila: „I když metodicky ničíme zbraně, které jsou dodávány [na Ukrajinu], ale množství, v jakém je Spojené státy posílají, nás nutí k určitým globálním závěrům. Možná je na čase uznat, že možná ruská speciální operace na Ukrajině skončila v tom smyslu, že začala skutečná válka: TŘETÍ SVĚTOVÁ VÁLKA. Jsme nuceni provést demilitarizaci nejen Ukrajiny, ale i celé aliance NATO.”
Bohužel má zcela pravdu v tom, že třetí světová válka nyní začala. Doufejme, že se podaří najít způsob, jak ji zastavit dříve, než přeroste v jadernou. Jaderná válka není téma, které by se příliš objevovalo na amerických zpravodajských kanálech, ale v Rusku je pravidelně navrhována jako potenciální možnost…
Vladimír Avatkov z Diplomatické akademie ministerstva zahraničních věcí: „Zmínila jste třetí světovou válku a způsob, jakým Američané a Poláci jednají na území Ukrajiny – vskutku, je třeba mít na paměti slova Vladimira Vladimiroviče Putina, který řekl, že každý, kdo se pokusí zasáhnout do speciální vojenské operace, zaplatí vysokou cenu.” Skabejevová ho přerušila: „Na tato slova Vladimira Vladimiroviče Putina nikdy nezapomínáme, ale ve frontě už stojí velké množství lidí, kteří se snaží zasahovat do ruské speciální operace na území Ukrajiny. Ukazuje se, že musíme jednat – ale ještě musíme vymyslet, jak můžeme jednat, aniž bychom provedli jaderný úder.”
Při čtení něčeho takového by vás mělo mrazit v zádech. Když ruští novináři a politici říkají takové věci, proč je nechceme brát vážně? Zrovna nedávno jeden významný ruský politik otevřeně hovořil o zničení obou pobřeží Spojených států mezikontinentálními balistickými raketami Sarmat…
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: Pár faktů, které zřejmě neví žádný novinář (nejen) v ČR! /pravidelně aktualizováno

Příspěvek od CZkotas »

Biden v tichosti prosí americké společnosti o nákup ruských hnojiv, aby vyřešily problém, který sám vytvořil..
https://consent.yahoo.com/v2/collectCon ... ef137ff103
Po uvalení sankcí, které vedly k prudkému snížení dodávek zemědělských vstupů spolu se stále rostoucí inflací, Bidenův režim nyní žádá zemědělské a přepravní společnosti, aby nakupovaly a držely více ruských hnojiv. Lidé obeznámení s touto záležitostí podle agentury Bloomberg v podstatě prosí americké společnosti, aby, i když v tichosti, nakupovaly a držely v zásobě ruská hnojiva s cílem podpořit domácí obchod s obilím.
Oficiální verze podle západních korporacemi kontrolovaných médií zní, že za krizi je zodpovědné Rusko, které ve své "speciální operaci" proti Ukrajině používá "potraviny jako zbraň". Rusko, jak nám bylo řečeno, zaútočilo na klíčové přístavy kolem Černého moře právě za tímto účelem. Rusko však toto vše popírá a viní z potravinové krize, která nyní probíhá po celém světě, sankce uvalené Spojenými státy a dalšími zeměmi spojenými s NATO.
Ruské komodity, na které je velká část světa závislá, jsou velmi nedostatkové, včetně zemního plynu a ropy potřebných k výrobě hnojiv a obilí. Ceny všech těchto položek od začátku invaze v únoru stále rostou..
Položme si otázku, komu budete věřit víc, Rusku, anebo těm stejným médiím a vládám, WHO, korporacím, big pharmas... která nás manipulovala a stále manipuluje a to už nejen kolem ko*kovid narativu??!
Během jednání ruský prezident Vladimir Putin obvinil Ukrajinu ze současné krize, protože tato země neodstraní miny z přístavů, které tam byly umístěny na obranu před možnými útoky ruských sil. Jinými slovy, Rusko nechce posílat lodě jen proto, aby na ně zaútočily ukrajinské zbraně. Na druhou stranu Ukrajina tvrdí, že není přesvědčena o tom, že Rusko neudeří, jakmile obrana padne, a dodává, že Rusko předtím před invazí slíbilo, že ani nenapadne.. A obrátit se na Rusko pro produkt, který si USA mohou snadno vyrobit a měly by si ho vyrábět samy. To, co máme s nedostatkem pohonných hmot a hnojiv, je problém, který jsme si sami (záměrně) způsobili. Vše se děje záměrně.

Ruský Gazprom snížil dodávky zemního plynu do Německa o 60 % = Evropa se dočká noční můry v podobě "zelené energie"..aneb GREEN DEAL!
https://abcnews.go.com/International/wi ... l-85407943
Ruská společnost Gazprom, která je většinově vlastněna státem, již druhý den po sobě snížila vývoz zemního plynu do Německa. V kombinaci s prvním snížením nyní Německo dostává prostřednictvím plynovodu Nord Stream 1 pouze 40 % běžného množství ruského zemního plynu, a to vše díky sankcím proti Rusku kvůli jeho invazi na Ukrajinu. "Snížení toků do dvou největších evropských dovozců ruského zemního plynu následuje po předchozím zastavení dodávek plynu z Ruska do Bulharska, Polska, Finska, Nizozemska a Dánska," uvedl server ABC News. To je skvělá zpráva pro Evropu, včetně česka, že? Slibují nám, že se postupně zbavíme zemního plynu a ropy ve prospěch velkých větrných turbín a solárních panelů.. Dělám si legraci, protože zemní plyn je důležitou součástí moderního života. Bez něj - a stejně tak bez benzinu - by se život, jak ho v současnosti známe, rozpadl na prach.

"Odmítnutí ruských energetických zdrojů znamená, že se Evropa stane regionem s nejvyššími náklady na energii na světě. To vážně naruší konkurenceschopnost evropského průmyslu, který již nyní ztrácí pozice ve srovnání s jinými částmi světa... Zdá se, že naši západní kolegové zapomněli na základní ekonomické zákony, nebo je prostě raději ignorují." - Vladimir Putin, prezident Ruské federace
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: Pár faktů, které zřejmě neví žádný novinář (nejen) v ČR! /pravidelně aktualizováno

Příspěvek od CZkotas »

Český těžký MLRS Uragán na bázi Tatry ve výzbroji ozbrojených sil Ukrajiny: https://rumble.com/v18xepq-esk-tk-mlrs- ... ajiny.html
Americký novinář - Dodávat ukrajincům zbraně je jako dodávat zbraně teroristům ISIS: https://rumble.com/v18wi30-americk-novi ... -isis.html
Německá televize lže o tom že za útokem na Doněck stojí Rusko, za což se později omluvili: https://rumble.com/v18wnia-nmeck-televi ... -omlu.html
Před velvyslanectvím USA v Moskvě vzniká náměstí DLR: https://rumble.com/v18wxbc-ped-velvysla ... t-dlr.html

Obrovské ztráty ukrajinských nacistů v Černihivské oblasti: https://rumble.com/v18wo6g-obrovsk-ztrt ... lasti.html
Ukrajinský pohraničník svědčí o zvěrstvech ukrajinských nacistů na ženách: https://rumble.com/v18x1s6-ukrajinsk-po ... -ench.html

Lovení ukrajinských "rekrutů" do války za kyjevské loutky:
https://rumble.com/v18x8ck-v-zakarpat-l ... -vlky.html
https://rumble.com/v18wvly-pokus-o-doru ... armdy.html
https://rumble.com/v18wmpe-loven-ukraji ... arkov.html

Zadržení ukrajinského aktivisty v Lotyšsku: https://rumble.com/v18xqh2-zadren-ukraj ... tysku.html
Utajený vojeský konvoj na Bratislavském dálničním okruhu směřující na Ukrajinu: https://rumble.com/v18xwia-utajen-vojes ... ajinu.html

VIDEO: Překlad rozhovoru ruského ministra zahraničí Sergeje Lavrova s redaktorem BBC na petrohradském fóru SPIEF 2022, kde se mluvilo nejen o českém ministrovi Lipavském. Rusy je dovoleno zabíjet, Rusům je možné zakazovat mluvit jejich rodným jazykem, Rusové se nesmí bránit nacistům na Ukrajině, Rusové nesmí kritizovat puč v roce 2014 v Kyjevě! Lavrov zakončil rozhovor výrokem a podezřením, že redaktor měl za úkol vymámit z ministra lítost nad spec-operací na Ukrajině, ale nepovedlo se! https://aeronet.news/video-nejaky-lipav ... pief-2022/


Miliardář a fetka Zelensky bude v pořádku. Je chráněn britskými a americkými jednotkami. Rodina údajně žije v izraelské haciendě za 8 milionů dolarů. Vlastní také vilu v Miami Beach za 34 milionů dolarů a další v Toskánsku..
Jak všichni víme, tak obyčejní Ukrajinci byli obelháni, okradeni a v mnoha případech zavražděni kyjevskou bandou, které předsedá - oligarchy, fanatiky z bezpečnostních služeb (SBU) a hlavně neonacisty.
A ti Ukrajinci, kteří zůstanou ve své vlasti (10 milionů jich již uprchlo), budou i nadále považováni za postradatelné.
A Putin mezitím vůbec nespěchá s ukončením tohoto obrovského dramatu, které ničí a rozkládá již tak rozpadající se Západ až do morku kostí. Proč by měl? Od roku 2007 se snažil udělat vše pro to, aby se dohodl se Západem.
Putin byl však naprosto odmítnut. Sledujte úpadek Západu..bohužel včetně nás...

Obrázek


EDIT: 23.6. = Tak z loga SEZNAM už zmizela ukrajinská trikolóra = to jde rychle :D
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: Pár faktů, které zřejmě neví žádný novinář (nejen) v ČR! /pravidelně aktualizováno

Příspěvek od CZkotas »

České tanky T - 72 ukořistěné U Charkova ruskou armádou: https://rumble.com/v19zyoh-esk-tanky-t- ... rmdou.html
Přesun českých vojáků a techniky na Slovensko: https://rumble.com/v1a0eap-pesun-eskch- ... ensko.html
Nespokojenost v ukrajinské armádě roste: https://rumble.com/v1a07st-nespokojenos ... roste.html
Ukrajinští demonstranti ve Švýcarsku nikoho nezajímali: https://rumble.com/v1a0kjf-ukrajint-dem ... jmali.html
Vyšetřovatelé Vyšetřovacího výboru RFzanamenávají každý ukrajinský zločin na civilistech v Donbasu: https://rumble.com/v1a0snd-vyetovatel-v ... stech.html
V osvobozeném Melitopolu stojí lidé ve frontě na ruské pasy: https://rumble.com/v1a06lh-v-osvobozenm ... -pasy.html
......A mezitím, ratlíci z mainstreamu neustále štěkají a je to velmi úsměvné...
Jak to bylo s raketovým útokem na Kyjev vs. verze kyjevské propagandy:
https://t.me/RVvoenkor/17421
Z překladače a neopravováno:
Kyjevský režim je stále více podobný teroristům ze syrské Jabhat al-Nusra nejen válečnými metodami, ale také vytvářením padělků v nejlepších tradicích Bílých přileb.
Kyjev začal aktivně rozptýlit “raketový útok na obytnou budovu” a zhroucenou ženu s pasem Ruské federace. Ale tady je to, o čem propagandisté nemluví:
1. Rána byla způsobena obrannému závodu Artem, který se nachází hned za tímto domem.
2. Postižený dům v obytném komplexu “Lvovská čtvrť” byl nebytový – nájemníci byli přesídleni poté, co 29. dubna utrpěl podobnou ránu jako rostlina.
3. Poškození samotného domu je pro dopad Kalibru příliš nevýznamné, tj. jedná se buď o fragmenty, nebo o výsledek pádu rakety protivzdušné obrany.
4. Na Kyjev bylo dnes vypáleno celkem 14 raket. Proč neukazují výsledky zásahů dalších 13 raket?
5. Jak měl propagandista Gerashchenko téměř okamžitě pas ženy pohřbené pod troskami? Zachránili záchranáři nejprve její pas?

Kolona s Vladimirem Putinem dorazila do Kremlu včera ve 23:00:
https://t.me/kedmi/19048

Ukrajina doplňuje bojové ztráty odsouzenými a ženami – zdroj RT:
https://www.rt.com/russia/557750-ukrain ... cts-women/
Říká se, že návrhy oznámení jsou předávány lidem na ulicích, v restauracích a na plážích uprostřed konfliktu s Ruskem. Uprostřed vojenského konfliktu s Ruskem probíhá na Ukrajině rozsáhlý hon na brance, řekl zdroj z kyjevské armády RT Russian. Ukrajina je údajně bezohledná, pokud jde o osoby, které jsou přijímány, a způsoby, jak jim doručit návrhy oznámení..

A proboha, kdo by chtěl položit život na frontě za “tohle”?
Obrázek

..A co teprve naše české “xxxxx”?
Obrázek
...česká imitace ministra je považována za provokačního psa Američanů proti Rusku..umanutý pohled Západu, že Rusko je agresor z principu a cokoliv spáchá nebo provede Ukrajina Rusům, je naprosto demokratické...A Fiala je loutka, ostatně jako všechny státy – jsou pouze divadlem.. Veškerá politika je divadlo.. Takže Rusko může za to, že jsou !civilisté! likvidováni západními zbraněmi. A kdo manipuluje takovými bezvýznamnými poskoky jako je Lipavský a kam nás zatahují..
A tohle platíme z našich koncesionářských poplatků (https://www.zbraneproukrajinu.cz/):
Obrázek
Stejně jako u nás, tak i na Slovensku mají ústavní krizi, kdy se slovenská vláda dopouští kriminální činnosti proti vlastním občanům. Mazurek jako vždy nazval věci pravými jmény a ukázal na nesmyslnost hry, že za všechno může Putin: https://youtu.be/5ZrQnBNsJRI

Rusko nemůže ani za to, že evropské země si nezajistily dlouhodobé fixované kontrakty plynu z Ruska za nízké ceny a raději nakupovaly za spot, který je vysoce rizikový, protože spot se obchoduje za živé ceny, které se mohou pohybovat nahoru i dolu o desítky nebo dokonce stovky procent za pár dní. Rusko nemůže za to, že diletanti z české vlády nechtějí zrušit prodeje české elektřiny českým domácnostem přes burzu v Lipsku, protože česká vláda je prolezlá mamutí korupcí, to zdaleka není jenom STAN, kdeže. Voda se vaří už i na další strany v pětikoalici.

Rusko nemůže ani za to, že si Ukrajinci jako debilové sami zaminovali své přístavy a jejich lodě tak nemůžou vyvážet obilí a vrchní zpracovatel koksu v Kyjevě má ještě tu drzost křičet ze svého feťáckého stanu, že za to může Rusko, když přitom pravda je taková, že Ukrajina může vyvážet obili přes Rumunsko, Slovensko, Polsko a Bělorusko úplně normálně, přičemž přeprava po silnici v kamionu je levnější než lodní přeprava, a zejména dnes, kdy ceny nafty, na kterou lodě fungují, je extrémně drahá a kamion v porovnání s lodí má mnohem nižší spotřebu.

Lodě z Oděsy mířící na komoditní burzu v Amsterdamu spálí mnohonásobně více nafty než kamiony se stejným obsahem nákladu, které to obilí v Evropě dovezou přímo zákazníkovi bez překládek v přístavech, protože v těch přístavech se stejně musí obilí naložit a vyložit v přístavech na kamiony, resp. z kamionů. Ukrajina ve skutečnosti ale potřebuje ty lodě k jinému účelu. Nechce obilí vyskladnit na burze v Amsterdamu, ne ne. Chce těmi loděmi obilí odvézt do USA jako platbu za americké zbraně. A pro dodávky koksu Zelenskému, který zpátky rovněž míří po moři.

Pokud by to šlo přes Evropu v krabicích v banánech jako posledně, byl by z toho průser. Zásilka banánů původně určená pro Ukrajinu skončila nakonec v ČR. Ruská televize o kauze informovala o víkendu, že bedny mířily na Ukrajinu. Někdo to prostě v Amsterdamu zvrtal, kde je kromě plynové burzy i komoditní burza a s ní spojené překladiště potravin, a rovněž i ovoce z Latinské Ameriky pro Evropu. Zelenský zůstal na suchu. Pojede teď asi český Pervitin..

Obrázek
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: Pár faktů, které zřejmě neví žádný novinář (nejen) v ČR! /pravidelně aktualizováno

Příspěvek od CZkotas »

Obrázek
Obrázek

Ruské organizace spolu s ruskou armádou se věnují dětem z Donbasu https://rumble.com/v1auwpt-rusk-organiz ... nbasu.html
První zahraniční nákladní loď opustila přístav Mariupol: https://rumble.com/v1auyiu-prvn-zahrani ... iupol.html
Před salvou Solntepec se nelze skrýt ani v zákopech a zemljankách: https://rumble.com/v1a2615-ped-salvou-s ... ankch.html

Britské TV ITV se povedlo, ale jinak, než očekávala, protože z vystoupení 91-letého miliardáře a zakladatele závodů Formule 1 Bernieho Ecclestona se vyklubal neuvěřitelný skandál, který teď televize řeší s britskými úřady pro podezření z propagace války a podpory Vladimira Putina.. :lol: Bernie Ecclestone totiž prohlásil, že by za Vladimira Putina klidně schytal kulku, obětoval by pro něj život, protože Putin je podle něho prvotřídní člověk.
Ecclestone zaútočil na Američany, že to je prostě pokaždé stejné, že Amerika vtrhne do nějaké země, se kterou nemá nic společného a začne v této zemi chystat válku a prodává do té války své zbraně, protože pro Američany je to kšeft. Ecclestone dále předvedl rýpanec do Volodymyra Zelenského, že má pocit, že ukrajinský prezident se rozhodl pokračovat v profesi komedianta, protože kdyby Zelenský měl skutečně roli státníka a prezidenta, určitě by dokázal válce zabránit a vedl by s Vladimirem Putinem intenzivní dialog. V tom okamžiku byla dvojice moderátorů už na ručník a moderátorka položila přímý dotaz, jestli si Bernie Ecclestone myslí, že tahle válka není Putinovou chybou, že ji mohl zastavit právě Zelenský? A Bernie na to odpověděl, že rozhodně! Kdyby Ukrajina chtěla ukončit válku, už dávno by to udělala..

VIDEO: (kde jde vidět, jak TV rozmazala všechny záběry s ruským prezidentem, aby neměla problémy s britským regulátorem kvůli propagaci ruské agrese :D ) https://rumble.com/v1alvq9-zakladatel-z ... utina.html
Bernie Ecclestone a Vladimir Putin během prezentace F1:
Obrázek
..+jedna z fotografií, kterou britská televize rozmazala:
Obrázek
Když neuvidíte Putina, jak zrovna vypadá, budete moci o něm šířit lži a dezinformace, že je na smrt nemocný, že už ani nedýchá, že brzy umře, že se rozpadá před očima, že už ani nemůže chodit atd.. :) A (včera) Vladimir Putin ve veselé náladě! A vysvětlil, proč vstup Finska a Švédska do NATO není totéž co vstup Ukrajiny: https://rumble.com/v1apwwd-vladimir-put ... tup-u.html
Ten rozdíl je v tom, že se skandinávskými zeměmi nemá Rusko až dosud žádné územní spory a ani v jedné z těchto dvou zemí neprobíhají státem řízené útoky a útisk proti ruskému obyvatelstvu..Finové a Švédové totiž nemají Stěpana Banderu, jeho krvavý odkaz a hordu nacistů v uniformách.

Zajatý ukrajinský voják podstupuje lékařskou prohlídku. Jeho tetování potvrzuje, jak důležitý je proces denacifikace Ukrajiny. Takovým lidem český protektorátní premiér Fiala dodává munici a zbraně:
Obrázek
Na Seznamu (a dalších sračkometech) už psali, že "ti" (jak je např. na fotce výše), nejsou žádní nacisti, že to jsou jen výplody ruské dezinformační propagandy, ale co se podepsal jako “Administrátor Seznamu”, nevysvětlil, proč mají haknkrajce i na zadku… :lol:

+ V Mykolajevské oblasti na Ukrajině už začal Zelenský kvůli nedostatku mužů povolávat k odvodu i ženy. Dokonce i těhotné, protože vojenské správy s tímto “detailem” jaksi nepočítají…
Obrázek

A Nový úder Putina západu - plynovod Sachalin-2 přechází do vlastnictvi RF: https://www.youtube.com/watch?v=lhiBFTzNv40
A Video, převzaté z ruské TV britským The Sun - odpověď na možný Johnsonův "odvetný jaderný útok"...: https://odysee.com/@Bokasanjo:6/video,- ... k%C3%BDm:6
A Rusko požaduje rubly za vývoz obilí. Moskva rozšířila seznam komodit, za které je nutné platit ruskou měnou: https://www.rt.com/business/558232-russ ... ts-rubles/

„Azovci“ zabili a poté spálili těla cizích žoldáků. Azovští bojovníci zabili zahraniční žoldáky a jejich těla pak spálili. Andrej Rudenko, vojenský zpravodaj Všeruské státní televizní a rozhlasové společnosti, o tom informuje na svém telegramovém kanálu: https://www.youtube.com/watch?v=kgxHQdGoL1g
„V jednom z bunkrů v továrně Azovstal jsme našli krematorium, kde bylo zničeno více než deset těl žoldáků. S největší pravděpodobností, když si uvědomili, že zajetí se nelze vyhnout, byl „Azovcům“ vydán příkaz, aby cizince zabili,“ hlásil korespondent. Podle jeho slov byly spáleny dokumenty a osobní věci zahraničních žoldáků, ale vzhledem k tomu, že se vše dělalo ve spěchu, zbytky papírů včetně pasu občana USA a další důkazy zůstaly zachovány. Rudenko také poznamenává, že nejde o jediný bunkr s nepříjemnými „překvapeními pro světovou komunitu“.


//EDIT:
A neustále objevují dezinformace o tom, že Kreml prý chystá v Rusku mobilizaci :lol: Tento nesmysl se pravidelně vrací v západních médiích, přičemž jde o neuvěřitelnou dezinformaci. V Rusku by došlo k mobilizaci až ve chvíli, kdy by Ruské armádě došli profesionální vojáci, kterých má Ruská armáda 1 057 000 podle informací ruského tisku, přičemž na Donbasu operuje v této chvíli 58 000 ruských vojáků. Ukrajina by musela pozabíjet celou Ruskou armádu i se zálohami, aby byla vyhlášena v Rusku mobilizace..
+ Americký senátor zanalyzoval situaci na bojišti a prohlásil, že Ukrajina válku prohrála, i když boje ještě pokračují de facto do posledního Ukrajince! Ukrajina má 12x vyšší ztráty než americká armáda ve Vietnamu a Rusové za den doručí na ukrajinské pozice 50 000 dělostřeleckých granátů, Ukrajinci opačným směrem jenom 5 000! Šance Ukrajiny vyhrát tuto válku se blíží nule:
https://rumble.com/v19q6t7-americk-sent ... ohrla.html
Rusové mají více tanků, než kolik Američané stíhají vyrobit Javelinů na jejich zničení. A nejde jen o tanky. Sovětská armáda byla založená na klasické válečné doktríně mohutné podpory dělostřelecké přípravy, která předcházela tankovému šturmu, za nímž na vozech pěchoty postupovala vojska, tedy sovětská pěchota. Vzdušný prostor zpracovaný dělostřelectvem potom dočišťovaly bitevníky SU-25 a útočné helikoptéry Mil Mi-24.. K těmto bojovým úkolům proto Sovětská armáda potřebovala obrovské množství dělostřelecké munice, která se pouze odhadovala, že může jít až o několik stovek milionů dělostřeleckých granátů, protože skutečná čísla a po ní ani Ruská armáda nikdy neodtajnila. Přestřílet Rusy v dělostřeleckém duelu je tudíž prakticky nemožné a vyloučené..
Dodám, že všechny zprávy z "konfliktu" mám sesbírány z internetu a nejedná se o můj vlastní text a informace předávám pouze dále. A je na vás, zda budete věřit médiím a vládě, která nás balamutila kolem ko*kovid histerie a masové psychózy skoro dva a půl roku, anebo budete dále číst alternativní informace a poskládáte si výsledný obrázek sami, jako puzzle, co dává větší smysl..
CZkotas
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: Pár faktů, které zřejmě neví žádný novinář (nejen) v ČR! /pravidelně aktualizováno

Příspěvek od CZkotas »

Francouzská televize přinesla reportáž z Lysyčansku z osvobození:
https://rumble.com/v1b7v4l-francouzsk-t ... z-osv.html
Takové záběry se dosud západní televize nedovažovaly natočit, natož odvysílat. Stanice France24 je podle všeho první západní televizí, která přinesla pravdivý popis situace v Lysyčansku. Lidé pláčou štěstím z osvobození.

Ruský ministr obrany Sergej Šojgu informoval v pondělí Vladimira Putina o osvobození Luhanské lidové republiky. V oficiálním vystoupení v Kremlu přednesl informace o dokončení operace v LLR:
https://rumble.com/v1b7v19-vladimir-put ... kraov.html
Putin poděkoval armádě za vynikající práci a rozhodl o tom, že skupiny intervenčních vojsk Střed s invazním označením “O” si mají odpočinout po zasloužené práci, zatímco intervenční skupiny Vostok s označením “V” a skupiny Západ s označením “Z” mají pokračovat v bojových operacích.

Vůdce Doněcké lidové republiky Denis Pušilin potvrdil, že jednotky DLR spolu s oddíly 2. armádního sboru LLR dostaly rozkaz k přesunu na bojové pozice do Doněcké oblasti, kde se během několika hodin odehraje zahájení úplně nové ruské ofenzívy, která bude vedena na dvě poslední zbývající ukrajinské obranně linie, a to Seversk – Bachmut a Slavjansk – Kramatorsk:
https://ria.ru/20220705/donbass-1800380619.html

Z obou linií se ozývá střelba, která pochází z ukrajinských obranných linií, kde probíhají popravy stovek vojáků denně, kteří se pokusili utéct na druhou stranu k Ruské armádě a vzdát se. Zelenský od 1. července nařídil na celé Ukrajině zákaz opouštění bydliště pro všechny muže ve věku od 18 do 60 let a oddíly SBU střílí Ukrajince na okrajích měst po celé zemi, všeho se dopouští válečných zločinů na vlastním obyvatelstvu, protože zabíjet civilisty za “dezerci”, když ještě nebyli ani úředně a formálně odvedeni, je prostě válečný zločin v době válečného stavu..
Zelenský tuší svůj konec i proto, že na něj byl v Doněcké lidové republice vypsán zatykač a po Zelenském jdou lovci lebek. Informace se o víkendu objevila v ruských médiích. Kontrakt údajně převzalo několik společností z Ruska, ale mimochodem i jedna z Izraele, která se specializovala v minulosti na lov nacistů v Jižní Americe. Zákaz opouštění bydliště se vztahuje na obvod aglomerace, lidé tedy mohou vycházet z domu, nebo chodit do práce, ale pouze v místě bydliště.

Dorůstající mládež v Lysyčansku vyvěšuje sovětský Prapor vítězství (rudý prapor vítězství nad fašismem):
Obrázek
a mezitím dole pod nimi……se shromáždění lidé na to dívají a tleskají jim:
Obrázek

Po vytlačení ukrajinské armády z Donbasu bude Speciální vojenská operace pokračovat, protože Vladimir Putin zopakoval, že proces demilitarizace a denacifikace se týká celé Ukrajiny. Očekává se proto, že po dokončení operací na Donbasu se pozornost přesune k Oděse a k Charkovu.

Jakou motivaci má násilně odvedený a odvlečený Ukrajinec na frontu, aby bojoval proti Ruské armádě v oblasti, kde místní obyvatelstvo jsou buďto etničtí Rusové, smíšení Rusové, anebo mluví rusky? Motivace je nulová. Ti ukrajinští vojáci vědí, že tam nemají co pohledávat. A v takové situaci se motivace k boji hledá opravdu těžko.

Proto i francouzská televize najednou dostala od Macrona povel, aby začala pouštět pravdivé zpravodajství o Donbasu. Blíží se podzim, mrazy, zima a Evropa bude potřebovat ruskou ropu a plyn. Postupně to začne kapat, po kapkách, více a více pravdivých informací o situaci na Donbasu. Nechtěl bych být ale v kůži Fialového klauna, až se některá česká firma fakt do tendru o obnovu Donbasu přihlásí, ale ono z toho nic nebude. Budou z toho nakonec arbitráže proti EU nebo ČR za klamavou investiční nabídku.
https://aeronet.news/video-sergej-sojgu ... odpocinek/
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: Pár faktů, které zřejmě neví žádný novinář (nejen) v ČR! /pravidelně aktualizováno

Příspěvek od CZkotas »

Zdravím čučkaře, politické loutky a veškerou MSM mediální hovinka.. Třeba se tady dovíte i nějaká fakta a skutečné zprávy...
Ruské jednotky zabavily v Lisičansku po útěku nacistů obrovské zásoby munice: https://rumble.com/v1bwh1x-rusk-jednotk ... unice.html
V osvobozeném Lisičansku uspořádala ruská armáda výstavu ukořistěných zbraní: https://rumble.com/v1bx5q9-v-osvobozenm ... zbran.html
Další oběť ostřelování Doněcka západními tedy i Fialovou vládou dodanými zbraněmi: https://rumble.com/v1bwrm7-dal-ob-ostel ... ranmi.html
Ukrajinská armáda pro zábavu střílí do budov kde pobývají civilistů!!: https://rumble.com/v1bwjmp-ukrajinsk-ar ... ilist.html
Německá novinářka o vraždění dětí ukrajinskými nacisty v Doněcku: https://rumble.com/v1bwmv3-nmeck-novink ... ncku.html
Profesionální americký bojovník MMA vysvětluje že kyjev a západ jsou agresory na Donbasu: https://rumble.com/v1bwo25-profesionln- ... -na-d.html

Bacha, AZOVáci nejsou nacisté, to se přece vylučuje s ofic. propagandou ne? A co je toto...Ukrajinští nacisté z praporu Azov:
https://rumble.com/v1bw7vd-ukrajint-nac ... -azov.html
https://rumble.com/v1bx6c7-velitel-kozc ... acist.html
https://rumble.com/v1bwto3-dokumenty-a- ... -naci.html

Ukrajina podpaluje úrodu obilí a lidé ji rychle sklízí za pomoci kombajnů: https://rumble.com/v1bx4mt-ukrajint-nac ... mbajn.html
Ukrajinský vrtulník Mi-24 záměrně podpaluje pole aby zničil úrodu lidem v Chersonské oblasti: https://rumble.com/v1bwqzf-ukrajinsk-vr ... rsons.html

První byty v nových domech v osvobozeném Mariupolu jsou připraveny k předání: https://rumble.com/v1bw36h-prvn-byty-v- ... -pedn.html
Obnova osvobozeného přístavu v Mariupolu běží na plné obrátky: https://rumble.com/v1bwxdz-obnova-osvob ... brtky.html

Slovensko odevzdalo Kyjevu 4 bojové vrtulníky MI 17: https://rumble.com/v1bw4hf-slovensko-od ... mi-17.html


Pokud jste neviděli zásadní video Vladimira Putina, ve kterém minulý týden oznámil konec světového řádu Pax Americana, tak to určitě napravte (viz viewtopic.php?f=6&t=12 příspěvek ze dne: 10 črc 2022, 20:40). V tomto videu totiž zaznělo, že proces přechodu světového řádu od americké unipolarity ke spravedlivé multipolaritě je nevyhnutelný proces a nelze mu zabránit, jakkoliv se o to budou západní partneři snažit. Zhlédnutí tohoto videa je klíčové k tomu, abyste pochopili, co se bude na globální scéně odehrávat v následujících dnech a týdnech.. Globální prediktor totiž začal provádět neuvěřitelné pořádky a doslova masakr motorovou pilou, který Evropa za celé dekády nepamatuje. Již dopředu jsem na to upozorňoval, že Henry Kissinger na povel Komise odstartoval proces, který postupně začne v celé Evropě odstraňovat od moci všechny politiky, kteří jsou nebo donedávna byli vazaly a poslušnými loutkami amerických elit a tzv. elitářů Pax Americana.
Obrázek
A Vladimir Putin podepsal dekret, kterým snadno získají ruské občanství všichni obyvatelé Ukrajiny. A nejen oni
Obrázek
Dekret od pondělí 11.7. umožňuje získat ruské občanství všem obyvatelům Ukrajiny, a to dokonce i lidem, kteří žijí na území Ukrajiny, ale nemají žádné občanství. A to je opravdu zásadní. Vladimir Putin tím umožní získat ruské občanství nejen Ukrajincům na západě Ukrajiny, ale dokonce i lidem, kteří žádné občanství neměli, což se týká především migrantů. Teoreticky by se mohlo jednat o dobrovolníky ze zakavkazských republik, kteří přišli ze Sýrie, z Libye a nyní bojují na ruské straně na Donbasu. Oficiálně nemají žádné občanství, takže tento dekret je namířen k tomu, aby mohli dostat ruské občanství. Dekret povede k široké institucionalizaci ruského občanství na Ukrajině mezi všemi Ukrajinci, kteří nebudou chtít bojovat proti Rusku.
Pokud Ukrajinec přijme ruské občanství, vyhne se tím automaticky odvodové povinnosti do ukrajinské armády. Reakce Kyjeva ale asi bude hodně vzteklá. Ze strany Kremlu se tak jedná o taktický krok, který má Ukrajině zkomplikovat případnou mobilizaci. Kyjev totiž ruské občany mobilizovat nebude. A pokud by je mobilizoval, byla by to de facto sebevražda pro Kyjev. Ovšem může přijít i jiná reakce a Kyjev začne lidi, kteří přijmou ruské občanství, zabíjet a likvidovat jako zrádce. To by však vyvolalo povstání v ukrajinských městech i tam, kde se ještě nebojovalo. A i to může být součást plánu. Globální prediktor tak dělá pořádky v Evropě a v USA, zatímco Rusko se ujímá role jedné z vůdčích zemí nové multipolární globalizace.
Celý článek zde: https://aeronet.news/vladimir-putin-pod ... zi-zmarit/
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: Pár faktů, které zřejmě neví žádný novinář (nejen) v ČR! /pravidelně aktualizováno

Příspěvek od CZkotas »

Rusko se na Ukrajině stále více prosazuje, zatímco USA a NATO dodávají zbraně, aby prodloužily nevyhnutelné..
https://www.naturalnews.com/2022-07-17- ... table.html
Většině lidí by již mělo být jasné, že válka na Ukrajině, která se rozbíjí po ruské invazi, má jen jeden nevyhnutelný závěr, a to vítězství Moskvy. Jediné, co zatím není známo, je, kolik lidí ještě zemře a kolik dalšího území Ukrajiny bude před ruským vítězstvím zcela zničeno. Ukrajinci bojovali obdivuhodně a mnohem urputněji, než jim většina vojenských expertů přisuzovala. Faktem však je, že Rusko má mnohem větší počet obyvatel a rozsáhlejší průmyslovou základnu, z níž může vyrábět válečný materiál, zatímco Kyjev musí být závislý na štědrosti jiných zemí. Navíc ukrajinské síly nemají schopnost přenést válku na ruské území; pokud by k tomu došlo, Moskva by pravděpodobně odpověděla přinejmenším taktickými atomovými zbraněmi...

A aby bylo jasno - o amerických zbraních: https://rumble.com/v1clwvn-aby-bylo-jas ... ranch.html
A v Severodoněcku přemalovali stélu u vjezdu do města v barvách ruské trikolóry: https://rumble.com/v1clybv-v-severodonc ... kolry.html
Humanitární pomoc z Moskevské oblasti do osvobozené obce Kirovskaje v Donbasu: https://rumble.com/v1cm0l9-humanitrn-po ... nbasu.html

//EDIT:
..A Ukrajinci budou svoji porážku ve válce s Ruskem klást za vinu Západu, EU..
Tohle chceme?? NÁS SE NIKDO NEPTAL CO MY CHCEME! O NÁS BEZ NÁS!!
Zůstanou v Evropě a budou si to vybírat zpět - viz nedávné události u nás v ČR, které v TV neuvidiíte! Video+článek:

https://aeronet.news/video-ukrajinsti-s ... neuvidite/

Západní média vydávají Bejrút po exlozi v přístavu za Moskvou rozbombardovaný Charkov:
https://rumble.com/v1cn1iz-zpadn-mdia-v ... harko.html

..aneb lže se 24h/7dní v týdnu, stejně jako s kovid, žádný rozdíl...

Ostřelování nádraží v Doněcku západními zbraněmi. Několik mrtvých: https://rumble.com/v1cps3b-ostelovn-ndr ... rtvch.html
Proces přeprodávání západních zbraní na Ukrajině. Zbraně nejdou na frontu, ale na černý trh: https://rumble.com/v1cn2jn-proces-pepro ... a-ern.html

Oslava nacismu v Ukrajinské televizi: https://rumble.com/v1cnh7f-oslava-nacis ... evizi.html
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: Pár faktů, které zřejmě neví žádný novinář (nejen) v ČR! /pravidelně aktualizováno

Příspěvek od CZkotas »

Neschopní z USA a NATO plní příkazy a záměrně se snaží vyprovokovat Rusko k jaderným úderům proti západním městům? Protože, způsob, jak toho dosáhnout, je jednoduchý: USA předají Ukrajině raketové systémy HIMARS. Již se tak stalo. Dále jim USA dají rakety dlouhého doletu, které s těmito systémy spolupracují. Ukrajina pak, jak slibují její vojenští představitelé, použije tyto rakety k útoku na ruské vojenské cíle na Krymu, který Rusko považuje za své území. V reakci na to Rusko zahájí jadernou odvetu proti západním městům, protože ví, že západní země mají nulovou obranu proti ruským vyspělým nosičům jaderných zbraní, jako jsou rakety RS-24 YARS, ukázané na videu:
https://www.brighteon.com/41fa1c41-196b ... b5a870953c

Západní země - vedené sebevražednými idioty - vyvolávají ruskou jadernou odvetu záměrně.
V rámci příprav na tuto jadernou válku s Ruskem nařídilo velvyslanectví USA na Ukrajině všem Američanům, aby co nejrychleji opustili ukrajinské území. V tomto oficiálním prohlášení velvyslanectví "vyzývá občany USA na Ukrajině, aby odjeli nyní s využitím soukromých dostupných možností pozemní dopravy, pokud je to bezpečné":
https://ua.usembassy.gov/security-alert ... n-ukraine/

+Bývalý ruský prezident Dmitrij Medveděv mezitím vydal Ukrajině a USA důrazné varování, v němž jim vzkazuje, aby přestaly být hloupými idioty, když vyhrožují úderem západními zbraněmi na ruské území. Medveděv varoval, že pokud vedení Ukrajiny zaútočí na Krym, Rusko odpoví masivním úderem.

V konečném důsledku však narativ nic neznamená, zejména když se třetina Ukrajiny stává ruským územím a celé jižní pobřeží Ukrajiny se vzdává ruským silám. Přesto se nám říká, že Ukrajina stále "vítězí" tím, že ustupuje z území a ztrácí další muže. Pokud je toto definice vítězství, pak ano, muži mohou také otěhotnět (Představte si západní propagandu jako "vojenský transgenderismus"). Západ je zcela neschopný jakkoli trvale bojovat proti Rusku. Například celá britská armáda je sotva schopna nasadit jediný prapor, a jak vysvětluje analytik Scott Ritter, tento prapor by v trvalé válce s Ruskem vydržel sotva týden..



Falešné zprávy: MSM hovinka překrucují nedávnou zprávu Ruska o amerických biolaboratořích na Ukrajině
https://www.infowars.com/posts/us-media ... -soldiers/
Zahraniční média překrucují nedávnou zprávu Ruska o amerických biologických laboratořích na Ukrajině a tvrdí, že Kreml věří, že tyto nelegální laboratoře vytvářejí zmutované supervojáky pro válečné úsilí..
"Rusko říká, že prohrává, protože Ukrajina má experimentální zmutované jednotky vytvořené v tajných biolaboratořích". Zesměšňující nepravdivý článek týdeníku Newsweek nese název "Rusko tvrdí, že ukrajinští vojáci byli tajnými experimenty přeměněni na 'monstra'", anebo např.: "Rusko tvrdí, že prohrává s armádou laboratorně vytvořených supervojáků"
Všechny tyto lživé články tvrdí, že podle nejnovější zprávy Ruska se v biologických laboratořích na Ukrajině, které financuje vláda Spojených států, provádějí tajné pokusy na ukrajinských vojácích, aby se z nich před odesláním na frontu staly "nejkrutější zrůdy", které jsou "zdrogovány".
"Tím, že média předkládají tento idiotský argument, že si Rusko myslí, že USA vytvářejí supervojáky typu Kapitána Ameriky, nejenže zesměšňují tento příběh, ale také odvádějí pozornost od skutečnosti, že USA provozují pochybnou síť biologických laboratoří po celé planetě," napsal novinář Kelen McBreen pro InfoWars.
"Chabá snaha médií shodit příběh o biologické laboratoři je nesmírně průhledná a ukazuje, že se obávají ruského vyšetřování, které by mohlo vést k vyšetřování OSN podle Úmluvy o zákazu biologických zbraní," napsal McBreen.
Úplná zpráva ruské vlády o Američany financovaných biolaboratořích na Ukrajině bude pravděpodobně zveřejněna na podzim, kde bude síť biolaboratoří "vyvedena ze stínu maskování a předložena celému mezinárodnímu společenství [jako] důkaz nebezpečného vojenského biologického projektu USA".


//EDIT:
Seznam.cz opět usvědčen z šíření dezinformací. Rusové prý na Ukrajinu přivezli balistické rakety Točka-U:
https://www.novinky.cz/valka-na-ukrajin ... -40402850
Dokládají to snímky z Twitteru, na kterých se “podařilo” zachytit původní opalovací vozidla (9P129). Bohužel, už jen letmým pohledem zjistíte, že jde o transportní verzi, v druhém případě o radiolokátor.
= Pissálkům zjevně stačí, že tvořily součást systému OTR-21 Točka. Raketu si každý domyslí…

+ jeden výborný odkaz - zpráva německého novináře z oblasti konfliktu: Rekonstrukce Mariupolu (+videa):
https://necenzurovanapravda.cz/2022/07/ ... olu-videa/
Obrázek
= Pilní jako včelky, sami se podívejte, doporučuji!
"Osvobození od nacistů stálo za to. Vše se nyní normalizuje. Řekl, že z Ruska jde dostatek humanitární pomoci, nikdo nemusel hladovět, všechno tam bylo. Voda, elektřina a plyn zatím nejsou dostupné ve všech částech města, ale věci jsou stále lepší a lepší." Tito lidé, se kterými jsem mluvil, nějak zpracovali, nebo alespoň úspěšně potlačili hrůzu, kterou zažili. A z těch, kteří zůstali a neodjeli do Ruska nebo na Ukrajinu, srší chuť do akce a optimismus, jaký jsem ještě nezažil.


//EDIT2:
Zelenský podepsal dekrety zbavující Igora Kolomojského a Petro Porošenka ukrajinských občanství v odvetě, že oba vydali souhlas Moskvě s jeho odstraněním z funkce, aby mohla začít mírová jednání s Rusy?
Obrázek
Na veřejnost unikl dokument, kde opravdu Porošenkovo jméno o zbavení občanství figuruje, jméno Kolomjského na dokumentu ale chybí, a to z důvodu, že podle ruských médií byl zbaven občanství již před několika dny, zatímco Porošenko a další teprve až dnes.
Více v článku, zde: https://aeronet.news/volodymyr-zelensky ... it-mirova/
Globální reset přesune systémy řízení z USA do Číny s jeho sociálním kreditem a Rusko se bude podílet na globalizaci podle plánu, ale ne podle toho Pax Americana. Vše ostatní poběží po ose globalizace. A pouze válka mezi Ruskem a USA na evropské půdě by to mohla změnit. To je výslednice a závěr dvou možností. Otázkou je, jestli je vůbec na co se ještě těšit, anebo dobře už bylo? Sami si odpovězte.
Na osvobozených územích Donbasu začala sklizeň obilí: https://rumble.com/v1dgi93-na-osvobozen ... -obil.html
Rozsáhlá akce ruské armády v Chersonu na likvidaci diverzních nacistikých skupin: https://rumble.com/v1dg8pr-rozshl-akce- ... kupin.html
A tohle si zapamatujte, uložte mimo internet, protože, nikdo trestu neunikne.. Fiala podporuje nacismus na Ukrajině: https://rumble.com/v1dg3q1-premir-r-pet ... rajin.html
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: Pár faktů, které zřejmě neví žádný novinář (nejen) v ČR! /pravidelně aktualizováno

Příspěvek od CZkotas »

Obrázek
Ruské vlaky plné zbraní smerujú k Ukrajine. Čaká nás eskalácia a atentát na Zelenského?
https://www.badatel.net/ruske-vlaky-pln ... elenskeho/
Táto masa novej techniky je doslova viac ako dvojnásobok toho, čo Rusko pôvodne poslalo na Ukrajinu pred začatím špeciálnej vojenskej operácie. Ak to všetko skutočne pôjde na Ukrajinu, potom sa sila ruskej armády na Ukrajine zvýši trojnásobne! Ukrajinci momentálne nezvládajú to, čo tam Rusko už má. Čo sa stane, keď toho bude trikrát viac? Nech je to tak či onak už to pocítime a bude nás to Bolieť ale nech už to trápeni Rusi ukončia a BOH nás Ochraňuj a dúfam že tie naše Vládne Podrž tašky si to vypijú do Dna...

Odporúčania:
1. Ak žijete v USA alebo vo Veľkej Británii, pripravte sa na možný útok.
2. Ak žijete v ktorejkoľvek krajine na ruskom zozname „nepriateľských krajín“, pripravte sa na masívny nedostatok všetkého a chaos.
3. Nech žijete kdekoľvek, začnite sa pripravovať TERAZ.

+ Bývalý vojenský analytik NATO Scott Ritter k neschopnosti západních armád vést válku s Ruskem, video, 2min/CZ tit.:
https://rumble.com/v1dksa5-bval-vojensk ... t-vlk.html

+ VIDEO: Sergej Lavrov prohlásil, že geografické cíle Ruské armády se vzhledem k dodávkám amerických raketových komplexů dlouhého doletu Ukrajině podstatně rozšířily a Rusko proto bude muset obsadit větší území Ukrajiny, než bylo původně plánováno, 1,5min/CZ tit.:
https://rumble.com/v1d4h0z-sergej-lavro ... mnily.html
= to by vysvětlovalo i ty ohromné kolony vojenské techniky v přeloženém článku výše od slovenských bratrů..

+ Soudce, který je bratrem poslance za KDU-ČSL bojujícího proti ruským dezinformacím, v rozsudku o blokaci webů prohlásil, že jednotlivec v ČR nemá subjektivní právo na přijímání informací z konkrétní internetové stránky, a proto zablokování “některých” stránek nepředstavuje porušení práv jedince + jak je možné, že o žalobě na blokování tzv. dezinformačních webů rozhodoval právě soudce, který je bratrem poslance, který se angažuje právě v boji proti dezinformacím? Článek+informace, zde:
https://aeronet.news/soudce-ktery-je-br ... informaci/
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: Pár faktů, které zřejmě neví žádný novinář (nejen) v ČR! /pravidelně aktualizováno

Příspěvek od CZkotas »

Jelikož sračkomety nesleduju, tak jsem narazil na toto, co tam zaznělo, dve zkrácené videjka s M. Kollerem a nahrál jsem je na webshare (např. uloz.to automaticky zablokval, protože pravda se nesmí říkat), každé má cca 2min a řekl to tak, jak to je, ale “lehčí” formou, jinak by ho asi hned zavřeli, vážím si podobných lidí, kteří mají odvahu a které vůvec pustí do sračkometu pro ovce promluvit veřejně..
https://webshare.cz/#/file/cqCfmQY9vT/m ... ler-1-mp4
https://webshare.cz/#/file/x3EcjD3z5b/m ... ler-2-mp4
Američané se právě teď snaží o rozpoutání dvou nových válek, na Taiwanu a na Balkánu, protože jedna krize na Ukrajině zjevně nestačí k indukci opravdu masivní světové Superkrize.
A ČR spolu s USA, Británií a Slovenskem jsou na ruské listině nepřátelských zemí, které ohrožují suverenitu a bezpečnost Ruské federace. Na to nezapomeňte. Jak jsem nejednou psal, rozhodují "O NÁS BEZ NÁS" ..
A dalším krokem bude zřejmě vyhlášení nezávislosti Taiwanu...

Obrázek
„Končíme se Západem. Bez ohledu na výsledek na Ukrajině.“ Rusko se právě rozhodlo. 3.8.2022 2:14 odp., PARLAMENTNÍ LISTY:
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/m ... dlo-710353
Obrázek
Američané chtějí vyprovokovat Čínu k invazi za každou cenu a čínský prezident zase riskuje, že ztratí tvář a projeví slabost, pokud Čína nezaútočí? Čínská armáda se shromažďuje v provincii Fujian v ulicích i na plážích, videozáběry ze dne 02.08.2022 v provincii Fujian ve městě Xiamen:
https://rumble.com/v1ejfvp-nsk-armda-se ... otech.html
V čínských městech zněly večer po setmění letecké sirény a čínští vojáci jako na povel někam volali, zřejmě domů svým blízkým
Čínské vojenské cvičení okolo Taiwanu od 4. do 7. srpna 2022:
Obrázek
Uvidíme, jak se situace bude vyvíjet. V noci zasedá čínský generální štáb, účastní se ho i Xi Jin Ping...
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: Pár faktů, které zřejmě neví žádný novinář (nejen) v ČR! /pravidelně aktualizováno

Příspěvek od CZkotas »

V Česku nyní žije kolik, 400 000 – 600 000 Ukrajinců? Nikdo je nekontroluje, nikdo z nich není nejprve umístěn v uprchlickém táboře. Nikdo o těchto lidech nic neví. To je hezké. Ale jaká je TO cena pro národ? Ptám se jen proto, že desítky tisíc starších občanů, kteří platí daně, si v Česku nemohou dovolit jíst a nebudou si moci dovolit se v zimě ohřát. V důsledku toho zemřou. Západní vlády utrácejí miliardy za válku na Ukrajině. Naše vlády tuto válku pomohly vyvolat. A nyní vytváříme dlouhodobé náklady na uprchlíky, které si nemůžeme dovolit…

Pět tureckých bank přijalo ruský platební systém Mir, uvedl turecký prezident Recep Tayyip Erdogan po návratu z jednání s prezidentem Vladimirem Putinem v černomořském letovisku Soči. Turecko se zdrželo k připojení americkým a evropským sankcím vůči Rusku. Turecké banky se připojují k ruskému platebnímu systému:
https://english.alarabiya.net/business/ ... em-Erdogan

Maďarský premiér Viktor Orbán, který tvrdě hájí hranice, jazyk a kulturu své země, ve čtvrtek vystoupil s třicetiminutovým projevem před tisícovkami amerických obdivovatelů v Dallasu na konferenci Conservative Political Action Conference. Vykreslil obraz Ameriky a Maďarska, které stojí na dvou frontách v boji proti liberalismu, globalistům, komunistům a „falešným zprávám“. „Západ je ve válce sám se sebou, ať jdou globalisté k čertu“, hřměl Orbán v Texasu:
https://www.independent.co.uk/independe ... 38871.html


//EDIT:
Doněčtí novináři ukázali miny rozházené po celém městě ukranskými nacisty: https://rumble.com/v1esq7t-dont-novini- ... cisty.html
Osmileté ukrajinské děti trénují s kalašnikovy v nacistických táborech: https://rumble.com/v1eschx-osmilet-ukra ... orech.html
Obrovská fronta ukrajinských občanů, kteří chtějí vstoupit na ruskem osvobozené území Záporoží: https://rumble.com/v1esioz-obrovsk-fron ... zem-z.html
Na osvobozených územích Donbasu objevila ruská armáda celou síť bilogických laboratoří USA: https://rumble.com/v1ert45-na-osvobozen ... borat.html
Ozbrojené síly Ukrajiny si na svá auta dávají poznávací značky EU: https://rumble.com/v1es7lt-ozbrojen-sly ... ky-eu.html
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: Pár faktů, které zřejmě neví žádný novinář (nejen) v ČR! /pravidelně aktualizováno

Příspěvek od CZkotas »

Úřad vysokého komisaře OSN pro uprchlíky uveřejnil statistiku: https://data.unhcr.org/en/situations/ukraine
kdy největší počet uprchlíků z Ukrajiny uprchl nikoliv do zemí EU, ale do Ruské federace.
Téměř 2 miliony Ukrajinců prchly do Ruska, ale Česko je naprosto nepochopitelně po Rusku, Polsku a Německu na 4. místě s více jak 400.000 uprchlíky z Ukrajiny.
Proč tolik Ukrajinců prchá do země údajného agresora?
Obrázek
V Rusku aktuálně necelých 2.000.000 ukrajinců (v ČR přes 400.000).
Ano, do země údajného agresora utekly téměř 2 miliony Ukrajinců..
S velkým odstupem následuje Polsko, kam uteklo něco před 1,2 milionu Ukrajinců, potom Německo s více jak 900 000 migranty z Ukrajiny a na 4. místě se usadilo Česko, které podle vysokého komisaře OSN přijalo už více jak 400 000 uprchlíků z Ukrajiny. Na Ukrajině mluví rusky celkem 53% obyvatel a k ukrajinskému původu se hlásí jen 43% obyvatelstva, většina se hlásí k ruskému, zbytek potom k maďarskému, polskému, tatarskému, rumunskému a přibližně 2% k židovskému původu.
A proč Fiala přijímá tak moc Ukrajinců? Proč se nesmí v ČR konat demonstrace proti Ukrajincům? Když už nejsou k dispozici noví voliči ODS, přivezeme je z Ukrajiny a překreslíme volební elektorát! Rakušanovo ministerstvo vnitra dalo nedávno pokyn pro zatčení dvou českých občanských aktivistů, kteří chtěli uspořádat demonstraci proti přílivu ukrajinských migrantů, se kterými si v takovém objemu už vláda neví rady. Fialova vláda se snaží organizátory demonstrací proti ukrajinské migraci umlčet, protože s migranty má Fialova vláda obrovské plány do budoucna.
A česká vláda udělila všem migrantům z Ukrajiny uprchlické statusy ve zrychleném řízení bez standardního a několikaměsíčního prověřování bezpečnostními službami.
A mezi Ukrajinci jsou velmi pravděpodobně i vysoce postavení členové ukrajinských mafií, kteří se odsunuli z Ukrajiny z bezpečnostních důvodů. Ukrajinci tak neskončili v uprchlických zadržovacích táborech v ČR, ale byli rovnou s papíry o azylu vypuštěni do českých měst mezi českou veřejnost. Většina těch migrantů se v ČR usadí natrvalo a získá v dohledné době česká občanství. Následně budou volit ODS a strany “pětidemolice” Tito Ukrajinci si budou pamatovat, kdo za ně nejvíce bojoval, budou si pamatovat Petra Fialu a jeho ODS. Není v tom nic jiného než politický kalkul vytvoření nového volebního elektorátu pro upadající ODS...
Článek k tomuto tématu, ze kterého jsem čerpal, zde: https://aeronet.news/urad-vysokeho-komi ... hly-do-ru/

Игорь Шиянов - Я РУССКАЯ ДУША / Видео версия /
Igor Šianov - Jsem ruská duše / Video verze /
https://www.youtube.com/watch?v=ELbXz36oYsI


//EDIT:
Americký herec a Putinův přítel Steven Seagal navštívil trosky zajatecké ubytovny Jelenovka. Na vlastní oči spatřil místo činu, kam dopadla raketa HIMARS a pozabíjela 50 zajatců z oddílu Azov, kteří svědčili proti Zelenskému, video:
https://rumble.com/v1fikif-americk-here ... ovny-.html
Azováci začali mluvit o Zelenském a jeho zločinech
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: Pár faktů, které zřejmě neví žádný novinář (nejen) v ČR! /pravidelně aktualizováno

Příspěvek od CZkotas »

Ukrajinci na Václavském náměstí reagují na jízdu českých vlastenců, video:
https://rumble.com/v1fj9jr-ukrajinci-na ... stenc.html


Obrázek
Ukrajina má pravdu, ať dělá cokoli. Stačí si dát na auto ukrajinskou vlajku – a budete vyvolení. Schvaluje to Brusel = Evropské hodnoty. Tak vypadá dvojí metr v praktickém provedení. Jedním je povoleno své názory propagovat skoro bez omezení. Mohou klidně zabydlet na Staromáku nebo Václaváku. Mohou vyřvávat hesla jako “Save Azov!” a hajlovat do bezvědomí – vše dovoleno.
Obrázek
Obrázek
A napadat Čechy do nekonečna. A policie nemá problém. Ale ojedinělí oponenti Tušl s Čermákem jsou momentálně zajištěni ve vazbě, protože se nepodvolili uctívání všeho ukrajinského – zejména stínového premiéra Ukrajiny Fialy. Dnes kdo má nad sebou nesprávnou vlajku – tedy českou. A také se opovažuje pouštět nesprávnou hymnu – českou je podporovatelem Putina. Tak dnes vypadá naše demokracie a rovnoprávnost.
Naposledy upravil(a) CZkotas dne 28 srp 2022, 20:56, celkem upraveno 4 x.
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: Pár faktů, které zřejmě neví žádný novinář (nejen) v ČR! /pravidelně aktualizováno

Příspěvek od CZkotas »

Rusko procesu "Total Control" která se nyní odehrává po celém světě odolává, ale pozor - některé procesy kopíruje = např. vakcinace, kovidové pasy a QR kódy svého času. Na to opravdu pozor, Rusko není jednolitý segment vlastenectví, je to obrovský útvar s mnoha tenzory mocenských procesů. Ovšem i s nimi je Rusko pořád normální zemí, kde lidé milují vlast, prezidenta, netrpí zimou, mají co nalít do nádrží aut, mají kde bydlet, mají za co bydlet, mají co jíst a pít, mají normální život. A chtít dnes normální život je prostě na Západě pomalu zločin...

Raketový úder ukrajinských nacistů na Záporožskou jadernou elektrárnu: https://rumble.com/v1fmrqt-raketov-der- ... trrnu.html
Vina Kyjeva na vraždě zajatých Azovitů v Jelenovce byla prokázána. Kyjevě znal souřadnice pro HIMARS: https://rumble.com/v1fmoqh-vina-kyjeva- ... l-sou.html

Ukrajinci záměrně zasáhli dálnici, kterou využívají civilisté. Zemřela matka s dcerou: https://rumble.com/v1fmgor-ukrajinci-zm ... cerou.html
Ruská armáda získala Fialovou vládou na Ukrajinu dodaný samopal Bren: https://rumble.com/v1fmex5-rusk-armda-z ... -bren.html
Zelenskyj vyváží vše, co umí na západě nabídnout zemím, které mu dodávají zbraně: https://rumble.com/v1fjg5t-zelenskyj-vy ... zbran.html
Týlové jednotky skupiny V poskytují vojákům vše, co při speciální vojenské operaci potřebují: https://rumble.com/v1fj5s7-tlov-jednotk ... i-pot.html
Ukrajinští uprchlíci přijeli do Polska v Lamborghini: https://rumble.com/v1fj9yr-ukrajint-upr ... ghini.html
Mariupol osvobozený od ukrajinských nacistů se vrací k normálnímu životu: https://rumble.com/v1flv75-mariupol-osv ... ivotu.html
Sklizeň na Ukrajině, opravdový boj o úrodu. Ruská armáda pomáhá zamědělcům na osvobozených územích: https://rumble.com/v1fewnp-sklize-na-uk ... bozen.html

Ruský velvyslanec v Radě bezpečnosti OSN varoval před jadernou katastrofou v Evropě. Pokud bude ukrajinská armáda pokračovat v ostřelování Záporožské jaderné elektrárny, může se to stát větší katastrofou, než byl Černobyl. Uvedl to Vasilij Nebenzja v Radě bezpečnosti OSN:
https://rumble.com/v1frkof-rusk-velvysl ... -v-ev.html

Těmito americkými houfnicemi M777 střílí ukrajinská armáda na Záporožskou jadernou elektrárnu:
Obrázek
Ukrajina se stala v podstatě evropským Afghánistánem, kde si západní partneři a Izrael udělali hřiště a zkušební polygon, kde je dovoleno hrát bez pravidel. A Kreml invazí někomu překazil sakra výnosné businessy. Businessy s vakcínami, s výrobou plutonia, s výrobou biologických zbraní.

Oleksej Arestovič odhalil zákulisní revanšismus Francie, Švédska i Německa! Dobijte Rusy! Vrchní propagandista Kyjeva a poradce Zelenského si pustil ústa na špacír a prozradil, co říkají ministři obrany Francie, Švédska a Německa zástupcům Ukrajiny. Obrovský protiruský revanšismus za dávné porážky ve válkách s Ruskem:
https://rumble.com/v1fznfx-oleksej-ares ... ijte-.html
V nejhorším případě se prý jen nepovede podzimní ofenzíva a ukrajinská armáda bude muset v zákopech přezimovat (nezmínil se o tom, jak přezimuje ukrajinské obyvatelstvo bez ruského plynu, protože tentokrát EU nebude moci už Ukrajině plyn poslat ze západu) a na jaře prý už bude mít Ukrajina dostatek komplexních a pokročilých amerických a západních zbraní a vynese Rusy v zubech z Ukrajiny.

Jakmile zbraně přijdou do zákopů a na pozice, vojáci se okamžitě obrátí na předem dohodnuté překupníky, že mají k dispozici rakety, které “jako” nefungují, je to “jako” na odpis a jedna raketa Javelin je za pouhých 100 EUR. Celý komplex s navigátorem za 1 000 EUR. To je cena, za kterou vojáci prodávají munici přímo ze zákopů zpátky do týlu. Bedny se odepíšou jako nefunkční a zamíří “jako” zpátky k opravě Američanům, ale ve skutečnosti míří ze zákopů zpátky do Polska k překupníkům, kde se startéry znovu namontují a jsou z nich funkční kousky pro černý trh. Ty se potom prodávají na Darknetu za násobně vyšší peníze. Vojáci si vydělají na pozicích okolo 1 000 EUR za jeden “nefunkční” komplex, překupníci v Polsku po rekompletaci a zfunkčnění zbraně ji prodávají přes Darknet za cca. 30 000 EUR/USD. Zájem je značný, na Darknetu se již podle amerických médií prodalo přes dvě stovky Javelinů, které skončí bůhví kde. Pro mnoho Ukrajinců jsou americké zbraně cestou k opravdovému zbohatnutí.
Dvě skupiny zbraní na Ukrajině: Šrot a zboží na kšeft
Proč by stříleli takové cenné zboží na ruská bévépéčka a zastaralé tanky, když mohou raketové komplexy prodat na černém trhu přes polské překupníky? Zbraně z Ukrajiny putují na Kavkaz, na Balkán a na Blízký Východ. Odtamtud potom turečtí překupníci zbraně posunují dále do zemí Sahelu a rovníkové Afriky, kde jednotlivým bojůvkám poskytují vojenskou výhodu nad soupeři. Válka na Ukrajině je důsledkem rozpadu Sovětského svazu, který držel na uzdě neonacistické ukrajinské nálady a hnutí, které v roce 2014 převzaly po Majdanu kontrolu nad většinou Ukrajiny.

Nabídka protitankového komplexu Javelin z Ukrajiny za 30 000 USD na Darknetu:
Obrázek
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: Pár faktů, které zřejmě neví žádný novinář (nejen) v ČR! /pravidelně aktualizováno

Příspěvek od CZkotas »

Informace od člověka, který se právě vrátil z Ruska..:

Vrátil jsem se zrovna z Ruska. Moskva-Dagestán-Čečna-Ingušsko-Osetie atd. Tak jen pár postřehů:
1. Většině Rusů je nějaká “válka” u pr*ele.
2. Většině Rusů jsou nějaké sankce u pr*ele. Poradili si ve všech oblastech. Co se plateb týče jsou na tom s e-platbami o sakra kus dál než my. Obchody se spotřebním zbožím jsou narvané – západním, východním, převážně však ruským zbožím.
3. Benzin stojí jako láhev vody. Plyn mám pocit kolem 5 Kč/litr (LNG).
4. Ani jednou jsem neviděl žádné zfanatizované výlepky, vývěsky, plakáty atd. proti Ukrajině, nezažil žádné nenávistné projevy proti jinému národu (na rozdíl od nás).
5. Všudypřítomné odkazy k historii. Žádné mrtvé pomníky (jako u nás), ale živoucí památníky na hrdinské činy. Na Elbrusu je pomník k VVV, fotily se u něj celé rodiny s dětmi i s vlajkami, které si donesly, u kremelského Hrobu neznámého vojína se střídají stovky lidí, mnozí se klaní před pomníky Město-hrdina:
Obrázek
6. Obecně jsou těžce nad věcí a v koutku duše se jen chechtají (viz plyn) a kroutí hlavou.
7. Hodnotový žebříček začíná trochu jinak: rodina, silný stát…
8. Jsme to my, kdo je těžce v pr*eli a teprve bude.
Když jsem si otevřel Seznam se svou ruskou sim kartou, vybaflo na mě povedené upozornění:
Obrázek

Vrchní propagandista a poradce prezidenta Zelenského Oleksej Arestovič odhalil zákulisní revanšismus Francie, Švédska i Německa! Dobijte Rusy! Zvukový podmaz kvílející sirény zpovzdálí hlásící letecký poplach dodával Arestovičovu fantazírování při procházce ulicí bizarní nádech šílenství, které celému rozhovoru dodávalo opravdu děsivý rozměr, video záznam:
https://rumble.com/v1fznfx-oleksej-ares ... ijte-.html

Ruská federace minulý týden varovala evropské a světové orgány jaderné bezpečnosti s informací, že kyjevský režim chystá přímý ozbrojený útok na jaderné bloky Záporožské jaderné elektrárny. Moskva publikovala i počítačovou animaci, jakým směrem by se šířila radiace z elektrárny při současném počasí a při známém proudění vzduchu:
https://aeronet.news/wp-content/uploads ... ap.mp4?_=1

Putin nařídil zvýšit armádu na více než 2 miliony: https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/put ... 2-miliony/
Obrázek

Ruská FSB odhalila pachatele atentátu na dceru ruského analytika Alexandera Dugina! Bombový útok provedla důstojnice ukrajinské tajné služby Natalia Vovk s operativním krytím své vlastní dcery! Cílem útoku byla Darja i její otec dohromady, příkaz k provedení atentátu přišel i poté, co agentka zjistila, že v autě Dugina sedí jen jeho dcera! Agentka přijela do Ruska na vozidle Mini Cooper a použila na něm celkem 3 různé registrační značky pro zakrytí identity! Po příjezdu si obarvila vlasy a stala se z ní bruneta, ubytovala se ve stejném domě, kde bydlela Darja!
Článek zde: https://aeronet.news/video-ruska-fsb-od ... tni-dcery/

Ruské protiteroristické sankce proti Česku by položily průmysl i domácnosti v ČR. Papež atentát na Darju odsoudil, Černochová její vraždu schvaluje. A na Donbas míří teroristé vycvičení v Česku spolu s bombami. Jak dlouho myslíte, že bude Rusům trvat, než dají ČR na dosud prázdný seznam teroristických zemí? Minulý rok se ČR spolu s USA jako první dvě země dostaly na obdobný a čerstvý seznam nepřátelských zemí.

VIDEO: Česká republika byla obviněna, že na svém území cvičí důstojníky ukrajinských tajných služeb k provádění teroristických útoků v DLR! Jeden z agentů dezertoval a předal úřadům DLR bombu sestavenou v Česku a podrobný plán na provedení teroristického útoku během konání referenda o připojení DLR k Rusku! Podle ruského ministerstva zahraničí je to další důkaz, že se Praha stává “státním sponzorem” světového terorismu! Ministryně obrany ČR se za slova o Darje Duginové neomluví a nadále schvaluje teroristický útok, který Darju zabil! Moskva zvažuje, že zařadí ČR na seznam teroristických zemí!
Článek zde: https://aeronet.news/video-ceska-republ ... dlr-bombu/

+ Info od "pozorovatele":
Dlouhodobě se snažím sledovat situaci na frontě, a ztráty UA odhaduju na zhruba 250 000. Počítám do toho mrtvé a zraněné, kteří jsou trvale nebo dočasně vyřazeni z boje. Na straně RF to odhaduju na maximálně 50 000, ale spíš to bude něco kolem 40 000.

Dalším důležitým prvkem je trend ztrát, kdy zatímco ztráty Ukrajiny jsou dlohodobě vysoké a +- konstantní, tak ztráty RF se od začátku invaze prudce snižily. To bylo dáno charakterem boje v první fázi invaze – rychlé průniky do týla nepřítele s nedostatečným zajištením vlastních jednotek, kdy i Rusové měli ztráty vysoké. V současné (druhé) fázi se Rusové přizpůsobili charakteru pozičních bojů, a válcujou Ukrajince v jejich obraných liniích dělostřelectvem. Na Telegramu jsou stovky videí naštvaných a zoufalých UA vojáků, kteří si stěžují že je velení pošle na frontu, cca do týdne mají ztráty 50 až 60% (mrtví a ranění), aniž by za celou dobu viděli jediného Rusa, na kterého by mohli vystřelit.

Rusové navíc tímhle “delostřeleckým válcem” pomalu ale jistě Ukrajince na Donbasu vytlačují z opevněných pozic, které si Ukrajinci po válce s Opolčenci budovali roky, a až je z těch pozic Rusové vytlačí úplně nebo se podaří rozsáhlý průlom (odhad je cca do konce září), tak Ukrajinci už nebudou mít žádné sofistikované obranné linie do kterých by mohli ustoupit. Poslední silná obranná linie je Slavjansk-Družkovka-Dzeržinsk-Avdějevka. Až tahle linie padne, začne nejsíš třetí fáze invaze, která bude opět daleko víc mobilní a v té Ukrajina zkrátka nemá šanci se dlouhodobě držet.


"Ukraine War Veterans on How Kiev Plundered U.S. Aid, Wasted Soldiers, Endangered Civilians, and Lost the War!
Veteráni z války na Ukrajině o tom, jak Kyjev plundroval americkou pomoc, plýtval vojáky, ohrožoval civilisty a prohrál válku
https://www.strategic-culture.org/news/ ... -lost-war/
“Zbraně jsou ukradeny, humanitární pomoc je ukradena a nemáme ponětí, kam zmizely miliardy poslané do této země,” stěžoval si Ukrajinec pro The Grayzone.
Na videu odeslaném přes Facebook messenger v červenci je Ivan* vidět, jak stojí vedle svého auta, modelu SUV Mitsubishi z počátku 2010. Ze zadního okna se valí kouř. Ivan se směje a natáčí kamerou svého telefonu po celé délce vozidla a ukazuje díry po kulkách. “V mém autě zemřelo turbodmychadlo,” řekl a namířil telefon směrem k přední části vozidla. ” Můj velitel říká, že bych měl zaplatit za opravu sám.” Abych mohl ve válce používat vlastní auto, musím si za své peníze koupit nové turbodmychadlo.“
Ivan otočil kameru směrem k obličeji. “No, vy zasraný sráči členové parlamentu, doufám, že se navzájem poserete.” Čerti. Přál bych si, abys byl na našem místě,“ řekl.
Minulý měsíc si ukrajinskí poslanci odhlasovali zvýšení platů o 70 % . Záznamy naznačují, že navýšení bylo umožněno a podpořeno miliardami dolarů a eur pomoci, která se nahrnula z USA a Evropy.
” My, ukrajinští vojáci, nemáme nic,” řekl Ivan. „Věci, které vojáci dostali k použití ve válce, pocházely přímo od dobrovolníků. Pomoc, která jde naší vládě, se k nám nikdy nedostane.” ...


+připomenutí: NIKDY NEZAPOMÍNEJME NA JUGOSLÁVII
Obrázek
Obrázek
Před třiadvaceti lety byla Jugoslávie 78 dní v řadě vystavena bombardování ze strany tehdy 19členné Severoatlantické aliance. Mnoho rodin v Bělehradě, Novém Sadu a Niši denně uprchlo do protileteckých krytů během leteckého náporu. Trvalé trauma způsobené milionům civilistů, zejména dětí, se snad ani nedá spočítat. A to bylo popíráno nebo ignorováno Evropou a světem. Stejně zapomenuté jako úlomky kazetových bomb a ochuzený uran, které po sobě zanechala „humanitární intervence NATO“. Leteckou válku ospravedlňoval americký prezident Bill Clinton, britský premiér Tony Blair a generální tajemník NATO Javier Solana jako ušlechtilou křížovou výpravu k zastavení „nejhorší genocidy od dob Hitlera“ v srbské provincii Kosovo. Operace Spojenecká síla začala přívalem řízených střel Tomahawk odpálených z lodí a ponorek v Jaderském moři. Celkem více než 1 000 vojenských letadel NATO provedlo 30 000 bojových vzletů nad zemí s o něco více než 10 miliony obyvatel, z toho dva miliony v Kosovu; vojenský blok, jehož celková populace v té době byla asi 850 milionů a který zahrnoval tři světové jaderné mocnosti. Celkem bylo na území bývalé Jugoslávie svrženo 23 000 bomb, 2 500 střel s plochou dráhou letu.
Obrázek
Zleva: Hashim Thaçi – válečný zločinec a prezident uloupeného Kosova, Bernard Kouchner – židovský administrátor OSN pro Kosovo a také spoluzakladatel pašerácké organizace Lékaři bez hranic, britský generál Michael Jackson – velitel KFOR, Agim Ceku – terorista UÇK, americký generál Wesley Clark – velitel NATO.
S touto brutální akcí, kterou NATO provedlo bez souhlasu OSN souvisí i jeden nehorázný výrok Václava Havla. Ten v rozhovoru s francouzským novinářem pro Le Monde použil výraz: „Nálety, bomby nejsou vyvolány hmotným zájmem. Jejich povaha je výlučně humanitární.” Více ve třetí části pořadu Válka proti Jugoslávii: NATO, Pentagon a žoldáci v Kosovu: https://odysee.com/@radiosvstudiotapinr ... slavie-3:1
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: Pár faktů, které zřejmě neví žádný novinář (nejen) v ČR! /pravidelně aktualizováno

Příspěvek od CZkotas »

Byl spáchán atentát na šéfa ministerstva vnitra Luhanské lidové republiky Askyara Laisheva:
https://twitter.com/officejjsmart/statu ... 1211588608
“Stejný rukopis jako v případě vraždy ruské novinářky, se kterou Ukrajina prý neměla nic společného.”

Ukrajinští veteráni podrobně popisují, jak Kyjev plundroval americkou pomoc a zároveň plýtval vojáky a ohrožoval civilisty. Ukrajina ještě formálně "neprohrála" válku s Ruskem po invazi Moskvy na konci února, ale podle několika vojenských veteránů je jen otázkou času, kdy se tak stane. "Zbraně jsou rozkradeny, humanitární pomoc je rozkradena a my nemáme tušení, kam se poděly miliardy, které byly do této země poslány," řekl jeden z válečných veteránů v rozhovoru pro The Gray Zone, když podrobně popisoval, co se děje s masivní pomocí, která je Ukrajině poskytována díky americkým daňovým poplatníkům:
https://thegrayzone.com/2022/08/18/ukra ... diers-war/
"Podle dokumentů nám tu vláda postavila bunkr," poznamenal na videu. "Ale jak vidíte, nad hlavami máme jen několikacentimetrový dřevěný kryt, který nás má chránit před tankovou a dělostřeleckou palbou.
"Rusové nás ostřelují celé hodiny. My jsme si ty zákopy vykopali sami. Máme tady dva AK-47 mezi pěti vojáky a ty se neustále zasekávají kvůli všemu tomu prachu," vypověděl.
Za deset dní tu zemřelo patnáct vojáků, všichni na následky ostřelování a střepin. Zeptal jsem se velitele, jestli bychom mohli přivézt nějakou těžkou techniku, abychom mohli postavit lepší bunkr, a on odmítl, protože prý by ruské ostřelování mohlo techniku poškodit. Copak mu nevadí, že tu zemřelo 15 našich vojáků?" zeptal se voják.
"Kdybyste se pokusil vysvětlit situaci, v níž se nacházejí ukrajinští vojáci, americkému vojákovi, myslel by si, že jste se zbláznil," řekl Ivan. "Představte si, že byste americkému vojákovi řekli, že ve válce používáme naše osobní auta, a navíc jsme zodpovědní za placení oprav a pohonných hmot.


Ukrajinská junta zneužila fotografii zavražděných dětí z Beslanu a pytle s jejich tělíčky označila za zabité ruské vojáky odvezené k identifikaci do Rostova na Donu. Ukrajinská junta v pátek začala na sociálních sítích šířit haox a dezinformaci v podobě fotografie, která zachycuje stovky pytlů s lidskými těly na parkovišti a podle ukrajinských médií jsou to prý mrtvoly ruských vojáků převezených do ruského Rostova na Donu k identifikaci. Jenže, jedná se o podvrh. Fotografie totiž pochází z roku 2002 a nezachycuje dospělé lidi, ale dětské oběti z masakru ve škole v Beslanu, kterou spáchala teroristická jednotka na pokyn čečenského islamistického vůdce Šamila Basajeva, kterého podporovala americká administrativa, Madeleine Albright a CIA s cílem odtrhnout Čečnu od Ruska destabilizovat celý Kavkaz.
Obrázek
Dezinformace ukrajinských médií

Kyjev se nezdráhá zneužít fotky zavražděných dětí z Beslanu k šíření dezinformací a hoaxů. To je pořád jako na běžícím páse. Nejprve Duch Kyjeva z počítačové hry ARMA, potom nafingovaná Buča a teď prý mrtví ruští vojáci v Rostově. Ukrajina opravdu nemá nic, co by mohla ukázat, nějaký úspěch, nějaké skutečné záběry vítězství a vytlačení Ruské armády z nějakého strategického místa, prostě nic takového Kyjev nemá, a tak používá podvržené fotografie.
Obrázek
Skutečná fotografie agentury AP. Těla zabitých školáků v Beslanu

+
Obrázek
V posledních několika hodinách se na české Wikipedii začala odehrávat neuvěřitelná mela. Skupinka českých aktivistů podporujících Ukrajinu se snaží přepsat historickou linku v profilu bývalého generálního tajemníka Ústředního výboru Komunistické strany Sovětského svazu, předsedy prezídia Nejvyššího Sovětu a člena Nejvyššího politbyra ÚV KSSS Leonida Iljiče Brežněva a chtějí z něho udělat Rusa.
Česká verze Wikipedie se totiž snaží neustále přepisovat a redefinovat Brežněvovu národnost. Podle internetového archivu tato snaha sahá zpátky až do roku 2017, kdy se na Wikipedii uvádělo, že Brežněv měl ukrajinskou a ruskou národnost současně. V roce 2018 na české Wikipedii už bylo uvedeno, že Brežněv byl “ruský Ukrajinec” a v pátek došlo k dalšímu posunu a Brežněv se stal Rusem..
Pokračování zde: https://aeronet.news/jen-par-dni-po-21- ... -i-ruskou/


//EDIT:
A Banderovští aktivisté se pokusili zmařit akci “Jízda Svobody” věnovanou hrdinům druhé světové války. V Banské Bystrici se okrajinští vetřelci za souhlasu gestapo pokusili zmařit slavnostní kladení věnců u Památníků hrdinů Rudé armády. Vykřikovali „Heil Bandera“ a další protiruská hesla. Účastníkům to však nezabránilo uspořádat ceremoniál:
https://www.facebook.com/SlovanskeNebe/ ... 107710061/
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: Pár faktů, které zřejmě neví žádný novinář (nejen) v ČR! /pravidelně aktualizováno

Příspěvek od CZkotas »

Na Ukrajině neexistuje přece žádný nacimus, Putin lže a manipuluje (taak určitěěě)
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: Pár faktů, které zřejmě neví žádný novinář (nejen) v ČR! /pravidelně aktualizováno

Příspěvek od CZkotas »

Ruský systém jaderné obrany "Mrtvá ruka" dokáže autonomně vyslat stovky atomových bomb i po prvním jaderném úderu: https://www.rbth.com/science-and-tech/3 ... ear-system

Pokud by Evropa nebo Spojené státy někdy vyrazily proti Rusku s jadernými zbraněmi a vypálily první výstřely, ruský systém jaderné obrany je navržen tak, aby samostatně zničil nepřátele i poté, co se země promění v pustinu. Ruský systém jaderné obrany se skládá ze 700 "nosičů" jaderných zbraní - strategických bombardérů, jaderných ponorek a sil pro mezikontinentální balistické rakety - které jsou připraveny vypustit stovky autonomních jaderných střel, a to i v případě, že země je již vyhlazena jaderným útokem a není k dispozici žádná lidská obsluha. Tento autonomní systém "Perimetr" se nazývá "Mrtvá ruka" a byl vytvořen po skončení studené války jako bezpečný systém odvetné obrany k odvrácení jaderných hrozeb ze strany Západu. Ruský systém "Mrtvá ruka" zajišťuje totální zničení světa, pokud budou proti Rusku použity jaderné zbraně.
Poté, co Spojené státy v roce 1945 vyzkoušely dvě jaderné střely nad japonskými městy Hirošima a Nagasaki, sovětské vojenské velení lépe pochopilo možnosti Západu a jeho neomalený způsob vedení války.
K odvrácení potenciálního jaderného úderu na ruské území potřebovalo sovětské vojenské velení systém protiraketové obrany, který by mohl fungovat i v případě, že by jeho vlastní lidská obsluha byla vyřazena. Ke zničení velitelského stanoviště by stačila jediná nepřátelská jaderná střela, která by vyřadila celý provoz jejich jaderných zařízení. Stejně tak pokrok v radioelektronickém boji ohrožoval standardní řídicí kanály, což mohlo ohrozit celý jaderný arzenál země. Proto sovětská armáda vyvinula odvetný systém jaderné obrany, který by mohl zasáhnout všechna sila mezikontinentálních raket bez lidské obsluhy.
To vedlo k vývoji mezikontinentální balistické rakety (ICBM). V případě totální jaderné války by mohl být odpálen náboj, který by aktivoval stovky sil s atomovými projektily po celém ruském území. Toto hlavní silo bylo zkonstruováno v polovině 70. let a bylo výslovně navrženo tak, aby odolalo přímému jadernému zásahu. Bylo vybaveno souřadnicemi letu a rádiovým vysílacím zařízením, které mohlo během letu aktivovat všechny ostatní rakety po celé zemi.
V osmdesátých letech předvedli sovětští inženýři prototyp mezikontinentální balistické rakety UR-100N. Tehdy dokázala urazit vzdálenost 4 500 kilometrů ve výšce 4 000 metrů, přičemž během letu vysílala rádiové signály ostatním raketám. Pět let po jejím prvním vypuštění sovětská armáda celý obranný systém podrobila zkoušce. Úspěšně předvedli, že nová zbraň dokáže během svého letu otevřít skutečné silo a vyslat další jadernou střelu na určené místo. Rusové se zapsali do historie, když v listopadu 1984 vypustili svou velitelskou raketu z Běloruské SSR a úspěšně vyslali povel k odpalovacímu silu poblíž Bajkonuru v Kazachstánu. Povel aktivoval ICBM R-36M ze sila a přivolal ji do přesně určené oblasti na zkušebním polygonu Kura na Kamčatce. Tato mise byla dokončena poté, co povelová raketa procestovala celé sovětské území, a prokázala, že může vyslat více povelů různým raketám po celé zemi. Ruská armáda přijala systém Mrtvá ruka v roce 1985 a používá se dodnes.
Od jeho přijetí byl nový systém vybaven radary, které monitorují obvod ruského území. Do sofistikovaného monitorovacího systému jsou integrovány také družice z vesmíru. V současné době komplexní počítačový systém monitoruje úroveň radiace, seismické aktivace a údaje z raketových výstražných systémů po celé zemi. Tento systém využívá radary třídy Voroněž, které jsou schopny detekovat odpálení raket až do vzdálenosti 7 000 kilometrů, takže v případě potřeby může připravit autonomní nouzové protiúdery. Dnešní hlavice jsou také vybaveny systémy obrany proti elektronickému boji, které chrání před rušením radiového signálu nebo úplným vypnutím.
Ivan Konovalov, ředitel vývoje Nadace pro podporu technologií 21. století, uvedl, že rakety Mrtvá ruka jsou v současné době vybavovány hyperzvukovými raketovými bloky, které jim umožňují vystřelit rychlostí 5-7 kilometrů za sekundu. "Nové rakety budou začleněny do armády spolu s novými ICBM třídy Sarmat. Posledně jmenované rakety budou do armády zařazeny v polovině roku 2020. Vedle nich se tedy objeví modifikovaná hyperzvuková verze raket 'Mrtvá ruka'," říká Konovalov.

S raketami Mrtvá ruka jsou Rusové připraveni na jadernou válku, jejich obranný systém Mrtvá ruka je navržen tak, aby zmařil scénář konce světa, ale systém je připraven i na pravý opak - ukončit svět, jak ho známe, pokud bude Rusko napadeno.


Obrázek
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: Pár faktů, které zřejmě neví žádný novinář (nejen) v ČR! /pravidelně aktualizováno

Příspěvek od CZkotas »

Zelenina v tichosti smazal fotku svého bodyguarda s prohitlerovskou nášivkou:
Obrázek
https://thegrayzone.com/2022/09/15/zele ... ler-patch/
Ukrajinský prezident na svých sociálních sítích zveřejnil fotografii, na níž je jeden z členů jeho ochranky s nášivkou odkazující na jednotku osobní stráže Adolfa Hitlera.
Fotka nášivkou smazána: https://web.archive.org/web/20220914123 ... y_official
Obrázek Obrázek
Zelenina se 13. září vydal do města Izjum v Charkovské oblasti, aby se zde vyfotografoval. Během návštěvy byl vyfotografován voják, který Zelenského hlídal a měl na uniformě nášivku inspirovanou nacisty. Když snímek vyvolal kritiku na sociálních sítích, oficiální účty ukrajinského prezidenta na Telegramu a Facebooku jej v tichosti smazaly. V Izyumu se Zelenskij 14. září zúčastnil slavnostního vztyčení vlajky za zvuků ukrajinské hymny a pořídil si selfie s místními civilisty a vojáky. Ačkoli většina mužů na scéně měla na sobě oficiální vojenské uniformy, nebylo těžké poznat, kteří z nich jsou z nedostatku lepšího výrazu pracovní, a kteří se akce prostě zúčastnili.

A nyní Rusko mobilizuje 300 000 lidí a slibuje obranné použití jaderných zbraní, zatímco psychopatičtí západní vůdci prosí o zničení.
V současné době je již dobře známo - ačkoli západní země nadále popírají zjevné skutečnosti - že ukrajinské vojenské ofenzívy jsou řízeny jednotkami NATO, využívají satelity NATO, výcvik a vybavení. Rusko v podstatě již bojuje s NATO v kontinentální válce a Rusko si uvědomuje, že západní národy se nespokojí s ničím menším než s úplným vyhlazením Ruska jako suverénního národa.
Čtyři republiky v oblasti Donbasu hlasují v referendu o oficiálním připojení k Rusku. Ukrajinská vláda vyhrožuje až pětiletými tresty vězení pro každého, kdo se těchto voleb vůbec zúčastní, což dokazuje, že Ukrajina nemá žádný zájem o demokracii nebo sebeurčení lidu. Přesto se tato hlasování konají a je velmi pravděpodobné, že se tyto republiky připojí k Rusku, čímž se stanou součástí ruského území.
Jakmile se tak stane, bude Rusko považovat jakýkoli útok proti těmto nově připojeným regionům (které byly samozřejmě kdysi součástí Sovětského svazu a kde většinu obyvatel tvoří etničtí Rusové, kteří mluví rusky a kteří se skutečně chtějí připojit k Rusku) za útok na Rusko samotné. Takové útoky by mohly vyvolat obranné reakce Ruska, které mohou zahrnovat všechny typy zbraní, jež má ruská národní obrana k dispozici, včetně jaderných zbraní, připomněl nedávno Putin světu.
Exkluzivní překlad televizního vystoupení Vladimira Putina s vyhlášením částečné mobilizace Ruské armády a plné mobilizace ruského vojensko-průmyslového komplexu:
https://rumble.com/v1kygqt-vladimir-put ... rnmi-.html
Západní média a státy se snaží vyprovokovat jaderný holocaust prvním úderem. Západní média, která nyní lžou ještě vehementněji než kdy Pravda, tvrdí, že jde o Putinovu hrozbu prvního použití jaderných zbraní. To je samozřejmě lež, ale je to pohodlná lež, kterou západní média používají k tomu, aby vyzvala Západ k preventivnímu jadernému úderu proti Rusku s cílem zastavit "ruskou agresi".
A zatímco Putin zřejmě jedná racionálně z vlastního národního zájmu, západní lídři se chovají jako psychopati, kteří jsou zcela odtrženi od rozumu a reality. Dokonce si ani nepřipouštějí skutečnost, že jejich vlastní hospodářské sankce proti Rusku rozpoutaly katastrofální hospodářskou mizérii a energetickou krizi, které západní Evropa bezprostředně čelí (s masovým hladomorem a průmyslovým kolapsem, který bude brzy následovat). Zdá se, že vedoucí představitelé Německa, Spojeného království nebo USA vůbec neuznávají, že vyprovokování Ruska k jaderné výměně dopadne pro Západ strašlivě špatně (a pravděpodobně by znamenalo konec západní civilizace).
A dodám, že Ukrajina, která je mimochodem sama policejním státem, je jen záminkou a nešťastným pěšákem, kterého zločinecká neoliberální elita využívá, aby se dostala k Rusku a pokusila se zbavit Putina. Je to tak jednoduché..
Mobilizace Ruské armády proti vojskům NATO na Ukrajině
Zde je titulkované video s klíčovým středečním rozhovorem ruské televize s ministrem obrany Sergejem Šojgu, který doplňuje zásadní vystoupení Vladimira Putina ze stejného dne (které je uvedeno výše), ve kterém oznámil částečnou mobilizaci a plnou mobilizaci vojensko-průmyslového sektoru. Vystoupení Sergeje Šojgu se dostalo do stínu vystoupení prezidenta:
https://rumble.com/v1l4b4v-sergej-ojgu- ... e-na-.html
Po připojení Donbasu, Záporoží a Chersonu k Rusku budeme opravdu jednou nohou v jaderné válce. Rusko totiž už nemá kam couvnout.


+Na odlehčení, kdy ukrajinci jsou posedlí nenávistí alá idioti:
Obrázek
To nevymyslíš: Ukrajinec zmlátil vo Francúzsku dve Ukrajinky, myslel si, že sú to Rusky, tie ho nahlásili miestnej polícii, mysleli si, že útočník bol Rus: :)
https://twitter.com/XavierBonhomme1/sta ... wsrc%5Etfw
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: Pár faktů, které zřejmě neví žádný novinář (nejen) v ČR! /pravidelně aktualizováno

Příspěvek od CZkotas »

Ruská generální prokuratura a její Ústřední výbor pro vyšetřování se začal zabývat masakrem, ke kterému došlo v pondělí 26. 9. 2022 na škole č. 88 v Iževsku, kde ozbrojený útočník podle posledních informací postřílel 15 lidí, z toho 7 dětí a 6 dospělých. Útočník po spáchání činu spáchal sebevraždu, většina žáků a učitelů se schovala nebo případně ze školy utekla.
Podle uniklých záběrů z internetu měl střelec na sobě černé oblečení, kuklu a na sobě měl mikinu s červeným hákovým křížem, nakresleným ovšem obráceně s konci ramen kříže zalomenými proti směru hodinových ručiček, což je indický symbol štěstí. Vyzbrojen byl malorážkovou pistolí. Přestože motiv střelce ještě ruská média nepotvrdila, na ruských sociálních sítích se už od lidí z Iževska objevují první možné reálné obrysy motivů pachatele. Již bylo potvrzeno, že šlo o bývalého žáka této školy, ale průběh střelby byl opravdu děsivý.
Ozbrojenec totiž na místě zastřelil oba bezpečnostní strážce ve škole, kteří mají školu hlídat právě před takovými útoky. Přestože unikla již informace, že jde o bývalého žáka školy, ruská oficiální média stále totožnost nepotvrdila, i když jméno už uniklo. Podle zatím neoficiálních zpráv byl útočníkem muž ve věku lehce přes 30 let, kterého úřady označily jako Arťoma Kazanceva.

Zásobníky střelce s nápisy “Nenávist”
Obrázek Obrázek
+ video útočníka: https://aeronet.news/wp-content/uploads ... dy.mp4?_=1

Ruský Vyšetřovací výbor, který se zabývá závažnými trestnými činy, uvedl, že se zabývá podezřením na pachatelovy vazby na neonacisty. “V současné době vyšetřovatelé provádějí prohlídku jeho bydliště a zkoumají osobnost útočníka, jeho názory a okolní prostředí,” uvedl výbor v prohlášení. “Prověřuje se jeho příslušnost k neofašistickým názorům a nacistické ideologii.” Ruští vyšetřovatelé zatím odmítli potvrdit nebo vyvrátit, jestli Kazancev dostal nebo nedostal povolávací rozkaz k mobilizaci, což by mohlo určit vodítko jeho motivu.


VIDEO: Děti se skrývaly během střelby, kde se dalo - Autentické děsivé záběry natočené žáky ve škole v Iževsku během řádění střelce:
VIZ: https://rumble.com/v1lmlzf-autentick-ds ... telce.html

Každopádně navlečení do mikiny s hákovým křížem a pomalování zásobníků s nápisem “Nenávist” ukazuje spíše na možnost teroristického činu řízeného z neonacistické scény, která je v Rusku v podsvětí poměrně silná, ale je možné uvažovat i o napojení na mnohem aktivnější ukrajinskou neonacistickou scénu.
A neonacistické symboly lze chápat dvěma způsoby. Jednak odporem vůči Rusku a vývoji po II. sv. válce a rovněž jako odpor vůči válce na Ukrajině. Mohl být rovněž naverbován ukrajinskou tajnou službou k provedení tohoto útoku. A existuje ještě jedna možnost. A o té se nyní mluví na ruských sociálních sítích nejvíce. Ruské a ukrajinské rodiny jsou neuvěřitelným způsobem propleteny a propojeny. A dokonce i ruská FSB několikrát varovala, že ruská speciální vojenská operace na Ukrajině by mohla vést k domácímu terorismu ze strany těch Rusů, kteří přijdou na Ukrajině o blízkého příbuzného, který padl na ukrajinské straně v řadách ukrajinské armády.

+ Ruská generální prokuratura zahájila vyšetřování masakru ve škole v Iževsku, video 1min:
zde: https://rumble.com/v1lm4yd-rusk-generln ... evsku.html
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: Pár faktů, které zřejmě neví žádný novinář (nejen) v ČR! /pravidelně aktualizováno

Příspěvek od CZkotas »

Zástupci Doněcké lidové republiky, Luhanské lidové republiky, Samosprávné oblasti Chersonu a Samosprávné oblasti Záporoží podepsali v pátek 30. září 2022 po 14 hodině v Kremlu s prezidentem Vladimirem Putinem dekrety o přistoupení těchto 4 bývalých regionů Ukrajiny do státního svazku s Ruskou federací. Vladimir Putin přinesl poté i projev na ceremoniálu v Kremlu u příležitosti historického aktu přístupu 4 oblastí Ukrajiny do státního svazku s Ruskou federací.
Současné s tím se Ukrajina ve stejném okamžiku stala okupační mocností, protože její vojska jsou stále přítomna na části Doněcké lidové republiky a rovněž na částech území Chersonské a Záporožské oblasti. Dmitrij Peskov jako mluvčí Kremlu už před několika dny uvedl, že ukrajinská armáda bude po připojení 4 oblastí Ukrajiny k Rusku považována za okupační a intervenční armádu, proti které bude moci Rusko použít veškeré zbraně, které má Ruská armáda k dispozici.
Doněcká, Luhanská, Záporožská a Chersonská oblast se tedy oficiálně staly součástí Ruské federace. Za Ruskou federaci podepisoval prezident Vladimir Putin, za Doněckou oblast Denis Pušilin, za Luhanskou oblast Leonid Pasečnik, za Záporožskou oblast Jevgenij Balickij a za Chersonskou oblast Vladimir Saldo. Podpis dokumentů byl zakončen ruskou státní hymnou a po jejím skončení došlo k zajímavé události.
Všech 5 politiků se sestoupilo dohromady a spojili ruce dohromady, načež z publika se začalo skandovat “Rossija! Rossija!” a všech 5 vrcholných politiků se přidalo.
VIDEO:
https://rumble.com/v1m5rfy-skandovn-v-k ... feder.html
Obrázek
Celý otitulkovaný projev Vladimira Putina k příležitosti přistoupení 4 oblastí Ukrajiny k Ruské federaci,
zde:
https://rumble.com/v1ma61m-projev-vladi ... 4-obl.html
Zde pár vět z projevu:
Rusko je velkou tisíciletou mocností, civilizační zemí, a nehodlá žít podle takto zmanipulovaných, falešných pravidel.
Nazývali nás přáteli a partnery, ale ve skutečnosti s námi zacházeli jako s kolonií – v rámci nejrůznějších schémat z naší země odčerpávali biliony dolarů.
chceme mít v naší zemi, v Rusku, místo “máma a táta” “rodiče číslo jedna”, “číslo dvě”, “číslo tři” – to jsme se úplně zbláznili?
Dnes bojujeme za to, aby nikoho nenapadlo, že by Rusko, náš národ, náš jazyk, naše kultura mohly být vymazány z dějin.


Billboardy v Doněcku: “Ursulo, vypij pohár hořkosti až do dna!”
Obrázek
Další “Děkujeme dědovi za naše vítězství!”
Obrázek

VIDEO: Děkujeme dědovi Bidenovi za naše vítězství a Ursula si má vypít kalich hořkosti až do dna!
https://rumble.com/v1m1a4o-dkujeme-ddov ... -a-do.html

NATO předtím ve čtvrtek šláplo na plyn eskalace a vydalo prohlášení, že tvrdě odpoví na poškozování plynovodů a infrastruktury členských zemí NATO! Toto bizarní prohlášení znamená, že Američané hrozí Rusku odvetou za to, že jim Američané vyhodili do povětří plynovody Nord Stream, které jsou kvůli evropské směrnici o energetické bezpečnosti v majetku Německa, resp. Wintershall Holding AG. Německá tajná služba má další problém, netuší totiž, jak má Němcům vysvětlit neustále unikající plyn ze zničených plynovodů, když Rusko do trubek nic nepumpuje.. Když Ruko nechce zaútočit na území NATO, tak se vyhodí do povětří německý plynovod s ruským plynem a za útočníka se označí Rusko, které prý zaútočilo na území NATO, resp. na majetek jeho členské země. Takhle je to vymyšlené! A německá BND je úplně v háji a neodkáže vysvětlit, proč z poškozených potrubí pořád uniká plyn, když Rusko do trubek nic neposílá? VIZ:
Obrázek
Letecký záběr na unikající plyn z plynovodu Nord Stream

A co na okrajině a Zelensky? Ten mezitím provedl bizarní ceremoniál, který se odehrál údajně na vyprázdněné ulici v Kyjevě, která opět při pozorném sledování připomíná CGI fotomontáž na zeleném plátně, přičemž Zelenský měl před sebou stoleček a na kameru oznámil, že podepisuje žádost Ukrajiny o zrychlený vstupu do NATO. Potom dokument podepsal. Bizarní ceremoniál bez hostů a bez novinářů působil jako truc-podnik proti ceremoniálu v Kremlu, což pouze podtrhuje zoufalost celé situace.
VIDEO VIZ: https://rumble.com/v1m5rie-zelensk-na-s ... iny-d.html

Referenda o připojení k Rusku se konala ve čtyřech regionech od 23. do 27. září. V DLR tento návrh podpořilo 99,23% hlasujících účastníků, v LLR – 98,42%, v Chersonské oblasti – 87,05% a v regionu Záporoží – 93,11%. Na regulérnost voleb dohlédly desítky zahraničních pozorovatelů a o výsledku se nepochybovalo, protože všechny tyto oblasti tvoří v drtivé a absolutní převaze obyvatelé ruského etnického původu.

Pozvaní hosté v sále Sv. Jiří v Kremlu:
Obrázek
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: Pár faktů, které zřejmě neví žádný novinář (nejen) v ČR! /pravidelně aktualizováno

Příspěvek od CZkotas »

Vladimir Putin označil Ukrajinu za teroristický stát a pohrozil mohutnými údery, včerejší video 3min/cz titulky, viz:
https://rumble.com/v1neu0q-vladimir-put ... -dery.html

A bez výbuchu na Krymském mostě by měl dodnes Kreml svázané ruce.

+ Alexander Lukašenko oznámil vytvoření skupiny spojeneckých vojsk na území Běloruska, 2min/cz tit.:
https://rumble.com/v1neu6k-alexander-lu ... ruska.html

Běloruská fronta bude čelit jaderné agresi Polska a konvenční agresi teroristického státu Ukrajiny

Začíná další fáze ruské války proti Ukrajině - do Běloruska, spojence Moskvy, proudí vlaky s vojáky:
https://www.msn.com/en-us/news/world/ru ... 144d2a75e3
Začátkem tohoto měsíce byly na sociálních sítích zveřejněny fotografie ruského těžkého dělostřelectva a obrněných vozidel, jak se přesouvají na území spojence Moskvy. Tato technika byla do Běloruska přesunuta rovněž vlakem. "Nebude to jen tisíc vojáků," řekl Lukašenko svému vrchnímu vojenskému velení během zasedání, když oznamoval rozsáhlý příjezd ruských jednotek. "Buďte připraveni přijmout tyto lidi v blízké budoucnosti a umístit je tam, kde je to nutné, podle našeho plánu," dodal podle New York Times.


Lukašenko si musel vybrat stranu. A tou stranou je ruská židle. Je naprosto jasné, že dohoda o rozmístění či jen uskladnění amerických jaderných zbraní v Polsku, která je na spadnutí, znovu zvýší bezpečnostní eskalaci a znovu v Moskvě posílí přesvědčení, že NATO chystá jaderný úder na Rusko a i na Bělorusko. A pokud to zajde takto daleko, nemůže být Ukrajina v NATO. A nemůže být už ani neutrální. Změna statusu Ukrajiny na teroristický stát totiž mění scénář ruského angažmá, ale i samotné cíle speciální operace na Ukrajině.

A tajemník NATO - Stoltenberg varoval, že pokud Putin vyhraje na Ukrajině, bude to pro NATO porážka:
https://rumble.com/v1njvxm-stoltenberg- ... porka.html

A jak uvedl např. JD Hayes .. Vzpomínám si, jak říkal, že Rusům došly i řízené střely!
No mně to tak nepřipadá. A válečná hra teprve začíná.
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: Pár faktů, které zřejmě neví žádný novinář (nejen) v ČR! /pravidelně aktualizováno

Příspěvek od CZkotas »

1) USA budovaly více jak 8 let Ukrajinskou armádu s cílem zaútočit na Rusko!
2) Na Ukrajině proti Rusku válčí personál NATO!
3) USA s Londýnem velí Zelenskému, co má dělat, a co nemá dělat!
Závěr si každý udělá sám…

Douglas Macgregor je plukovník armády Spojených států ve výslužbě, politolog, vojenský teoretik:
https://journalistenwatch.com/2022/10/1 ... j-am-ende/
Cituji některé podstatné odpovědi z rozhovoru:
…I když to nikdo na Západě nechce přiznat, prezident Putin se v posledních sedmi měsících extrémně zdráhal použít svou vojenskou sílu. Nikdy jsme na Ukrajině neviděli více než 20 procent ruských pozemních jednotek. A mnoho pravidelných pozemních jednotek bylo postupně staženo po prvních čtyřech měsících, poté, co byla ukrajinská armáda, kterou jsme budovali několik let, z velké části zničena.
…Ukrajinci mají smrtelné ztráty asi 100 000 mužů a možná 200, 300 – nebo dokonce 400 000 zraněných. To byla kdysi armáda 600 000 mužů. Pamatujte: tuto armádu jsme budovali více než 8 let s cílem zaútočit na Rusko. To je to, k čemu byl tvarován. Proto na ně Rusové zaútočili. Chtěli jsme také rozmístit rakety na východní Ukrajině, kterými bychom mohli ohrozit Rusko.
…Ale pokud opustíte to, čemu říkáme taktická úroveň, a podíváte se na vyšší hodnosti, najdete tam personál NATO, který bude dělat všechna kouzla. Lidé z Francie, Británie, Spojených států a dalších zemí vypracovávají strategie a navrhují, co by se mělo stát dál.
….To, co se v současné době děje v Kremlu, je podle mého názoru to, že Putin a jeho poradci si uvědomují, že neexistuje žádná šance ukončit tento konflikt vyjednáváním. Ale pravděpodobně se této naděje držel i v dubnu, kdy jsme s Londýnem zakázali Zelenskému přijmout jakékoli kompromisy, jako je neutralita.

+Proč není zastropovaná cena amerického plynu, když to může být u ruské ropy a plynu?...

„Oběti“ ruských úderů v Kyjevě natřené červeným sirupem zachycené na videu”:
https://youtube.com/shorts/gg9hkY7vMQQ?feature=share
Ukrajina nadále šíří lži o speciální vojenské operaci v Rusku. Krátce po raketových útocích na množství objektů v Kyjevě se na sociálních sítích objevilo video s takzvanými „oběťmi“.
Vedle vojáka stojí starší muž a žena. Jsou ovinuti obvazy. V rukou – nádoba s nějakou červenou tekutinou, pravděpodobně sirupem nebo džemem. Z pohybů ženy je vidět, že se právě touto tekutinou natřela jako obvázaný muž. Žena se pak někoho ptá: „Odfoť mě, Andrej Andrejevič! Teď udělám fotku. Pošlu své sestře do Ruska.” Muž ve vojenské uniformě pomáhá ženě správně držet mobil v ruce, aby vyfotil všechna její takzvaná „zranění“.
Takto se vyrábějí oběti informační války. Počet civilních obětí v ukrajinských městech po raketových útocích je minimální, jinak by ukrajinské úřady nemuseli přistupovat k takovým padělkům. Smrt člověka je tragédie. Toto nejsou skutečné záběry z masového hrobu s obyvateli Kupjanska mučenými ukrajinskými nacisty, „tohle je jiné“. Je překvapující, že ukrajinští propagandisté ​​dokonce neváhají natáčet taková videa na veřejnosti, tedy je jim naprosto jedno, že to může někdo natočit zvenčí a poslat do sítě jako důkaz lží kyjevského režimu.
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: Pár faktů, které zřejmě neví žádný novinář (nejen) v ČR! /pravidelně aktualizováno

Příspěvek od CZkotas »

https://t.me/DmitriySteshin/6182
První veřejné prohlášení generála Sergeje Surovikina:
“Už nechci obětovat ruské vojáky v partyzánské válce proti hordám fanatiků vyzbrojených NATO.
Máme dostatek sil a technických prostředků, abychom přivedli Ukrajinu k úplné kapitulaci.”
Zatím se tato slova neodchylují od činů.

Первое публичное заявление генерала Сергея Суровикина:
«Я не желаю больше жертвовать российскими солдатами в партизанской войне против полчищ фанатиков, вооруженных НАТО. У нас достаточно сил и технических средств, чтобы привести Украину к полной капитуляции»
Пока эти слова не расходятся с делом.



https://t.me/OpenUkraine/28758
“Hlavním iniciátorem použití jaderných zbraní je Polsko.”
Lukašenko v rozhovoru pro NBC označil polský režim za hlavního podporovatele rozpoutání války, v níž “nebudou žádní vítězové”.
«Главный инициатор применения ядерного оружия – Польша».
Лукашенко в интервью NBC назвал польский режим главным сторонником развязывания войны, в которой «победителей не будет».
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: Pár faktů, které zřejmě neví žádný novinář (nejen) v ČR! /pravidelně aktualizováno

Příspěvek od CZkotas »

Rusko identifikovalo nad ukrajinským přístavním městem Cherson bezpilotní letadla vybavená kontejnery schopnými rozprašovat BIOAGENTY.
Objevily se důkazy, které naznačují, že na Ukrajině a v jejím okolí skutečně probíhají operace s biologickými zbraněmi pod vedením USA a NATO a že cílem ruského úsilí je tuto biologickou hrozbu pro svět zlikvidovat:
https://russiaun.ru/en/news/271022_nb

Stálý zástupce Ruska při OSN Vasilij Nebenzia ve svém nedávném projevu odhalil znepokojivé informace o tom, co popsal jako "bezpilotní letadla vybavená 30litrovými kontejnery a zařízením, které lze použít k rozprašování biologických látek". Tři taková vozidla byla identifikována již 9. března v přístavní oblasti Cherson na Ukrajině. Přibližně o měsíc později bylo v oblasti Kachovky spatřeno dalších 10 stejných bezpilotních letounů.
"Tyto skutečnosti mají zvláštní význam vzhledem k potvrzenému požadavku ukrajinské strany na výrobce bezpilotních letounů Bayraktar o maximální nosnosti bezpilotních letounů Bayraktar Akinci (dolet až 300 km) a možnosti vybavit je systémem generování aerosolu o objemu přes 20 litrů," vysvětlil Nebenzia.
Obrázek

Ukázalo se, že od 3. března 2015 existuje patent Spojených států č. 8 967 029 B1 spojený s těmito podivnými zbraněmi, které by potenciálně mohly převážet biologické zbraně na Ukrajinu:
https://patents.google.com/patent/US8967029B1/en
Zmíněný patent hovoří o "vzdušném vypouštění infikovaných komárů, tj. pro zařízení (jednotku) určené k použití jako technický prostředek pro doručení a použití biologické zbraně". Takové biologické zbraně zahrnují "imunobiologické látky, bakterie a viry", včetně "vysoce nakažlivých" odrůd každé z nich, "které by mohly vyhladit 100 % nepřátelských vojsk".

Jinými slovy se zdá, že se Spojené státy možná snaží vypustit nad ruskými jednotkami letecké biologické zbraně, aby je zabily a zabránily "speciální operaci" Vladimira Putina na Ukrajině dosáhnout vítězství.
"Podle popisu takové bezpilotní letadlo přepravuje kontejner s obrovským množstvím komárů přenášejících infekce, aby je vypustilo v určené oblasti," vysvětlil dále Nebenzia. "Napadení lidé se prostřednictvím komářího kousnutí nakazí vysoce nakažlivými chorobami."

"V popisu se jasně uvádí, že nakažená armáda nebude schopna splnit zadaný úkol, proto 'může být nemoc cennějším vojenským nástrojem, než nejmodernější vojenské zbraně a vybavení'. Uvádí se, že 'infikování živé síly nepřítele tímto způsobem by mělo významný vojenský efekt'."
Ukrajina tyto systémy biologických zbraní před veřejností skrývá
Ukrajina příhodně nezmínila žádnou z těchto aktivit ani výzkum zahrnující takové programy a projekty, které se datují od roku 2016. Patří sem také využití technologií UP-4, Flu-Flyway a P-781. Mezi konkrétní části BTWC, které Ukrajina a USA zřejmě porušují, patří články 1 a 4.
"V současné době je návrh projednáván na expertní úrovni a počítáme s jeho rychlým schválením a přijetím," dodal Nebenzia.
Tyto laboratoře financované USA na Ukrajině jsou využívány k výzkumu patogenů infekčních chorob, "které mohou být použity k vytvoření nebo modernizaci biologických zbraní".

VE ZKRATCE:
Rusko identifikovalo přesně takový druh dronů (s kapacitou 20 l kapaliny plus schopností aerosolového rozptylu), které používá ukrajinská vláda a které jsou plně schopné rozprašovat biologické zbraně na ruské vojáky nebo civilisty. Viz článek na serveru NewsTarget.com:
https://www.newstarget.com/2022-11-04-r ... gents.html
Tento systém dodávek biologických zbraní z dronů může být vybaven aerosolovými jedovými peptidy, které mohou kdykoli svrhnout toxiny na libovolné obyvatelstvo v libovolném městě a předstírat tak pandemickou epidemii (bez nutnosti viru).
A tento systém vypouštění biologických zbraní ze vzduchu pomocí dronů znamená, že je možné předstírat pandemii tím, že se na obyvatelstvo ze vzduchu vypustí chemické toxiny, aniž by existoval jakýkoli virus. Jakmile obyvatelstvo toxiny přijme, je pod vlivem mediálního strachu nuceno prosit o vakcíny. Tyto "vakcíny" jim pak vpraví do těla instrukce mRNA, které mohou naprogramovat jejich buňky tak, aby v jejich těle syntetizovaly proteiny jedových peptidů, což vyvolá ještě více příznaků a způsobí "vylučování" / šíření jedových peptidů na ostatní v jejich okolí. Tomu se pak říká "epidemie" šíření viru, i když ke vzniku tohoto procesu není virus vůbec potřeba. "Teorie jedu" se ukázala jako správná, protože vědci potvrdili přítomnost desítek jedových peptidů u obětí covidu-19. A vypuknutí virové epidemie lze předstírat shazováním jedovatých peptidů na populaci..


A cílem porážky je první na řadě celá EU, kdy Ukrajina je až na druhém místě..EU začne v zimě na úkor občanů zemí EU přesměrovávat plyn a elektřinu z EU směrem na Ukrajinu.
A proto Rusové opravdu nikam nepospíchají, i když Ukrajinci ustupují po délce celé fronty a Rusové postupují po celé čáře doteku. Jenže Rusové se nikam neženou a zakopávají se na každém kroku. Nehodlají porazit Ukrajinu co nejdříve, naopak se zdá, že cílem porážky je hlavně EU a Ukrajina je až na druhém místě.
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: Pár faktů, které zřejmě neví žádný novinář (nejen) v ČR! /pravidelně aktualizováno

Příspěvek od CZkotas »

Co se odehrálo v posledních dnech? Polsko v úterý v podvečer oznámilo, že na jeho území dopadly dvě ruské taktické rakety a zabily dva lidi.

A jak to je:
Moskva obvinění odmítla a objevily se fotografie trosek raket z místa události, které potvrzují, že nejde o ruské rakety Kaliber, které byly použity pro údery na ukrajinský Lvov, ale jedná se o zbytky ukrajinských raket protivzdušného systému S-300, které netrefily letící Kaliber a namísto toho rakety dopadly na území Polska.
Fragmenty trosek dokazují, že jde o spodní část raket S-300
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
A podle informací trosky obou raket dokazují, že pochází z raketového motoru typu 48D6 ze série 5V55 ukrajinské varianty PVO systému S-300.
Polsko již aktivovalo v úterý večer článek 4 Washingtonské smlouvy NATO a svolalo na středu krizové zasedání zástupců NATO, kde se bude jednat o obraně Polska. Článek 4 je předstupněm pro aktivaci článku 5 o kolektivní obraně.

Ruské ministerstvo reaguje na informace o ruských raketách v Polsku. Ruské ministerstvo obrany se vyjádřilo k informacím polských médií o dopadu ruské rakety na území Polska:
Prohlášení polských médií a úředníků o údajném sestřelení „ruských“ raket u obce Przewodów jsou záměrnou provokací s cílem vyhrotit situaci.
V blízkosti ukrajinsko-polské státní hranice nedošlo k žádným úderům ruských zbraní na cíle.
Trosky, které polská média zveřejnila po incidentu v Przewodówě, nemají nic společného s ruskými zbraněmi.
Provokace Varšavy přichází přesně ve chvíli, kdy Ruská armáda spustila mohutné raketové údery na Ukrajinu s cílem uklidnit doma ruskou veřejnost, která je rozzuřena stažením Ruské armády z Chersonu koncem minulého týdne. Mohutné údery na ukrajinskou infrastrukturu mají za úkol vypnout ukrajinskou energetickou soustavu před nadcházející zimou. Údery jsou rovněž vedeny na věže mobilních operátorů, aby Kyjev nemohl mezi obyvatelstvo šířit dezinformace a lživý informační obsah. Tohle je forma blokování ukrajinských webů na ruský způsob.

Kroky Varšavy jsou teď naprosto klíčové, jestli požene situaci do extrému, na místě po dopadu raket zůstali 2 mrtví.
A Moskva právě vehementně popřela, že by měla s útokem na Polsko cokoliv společného a uniklé obrázky s fragmenty raket prý neodpovídají ruským raketám, nejde o rakety pocházející z ruské výzbroje.
A pokud si Varšava bude stát za tím, že raketa byla ruská a zabila dva lidi, je to opravdu velmi vážné, protože jakmile v kauze figurují mrtví Poláci, tak pro vládu ve Varšavě bude nepřípustné, aby to skončilo v tichosti a v klidu bez reakce.
A to ve chvíli, kdy se Rusové stáhli z Chersonu, ukázali slabost, generální štáb ukázal slabost, Surovikin a Šojgu ukázali slabost v televizi, protože nemluvili jako vojevůdci, ale jako strašpytlové, kteří se bojí o životy svých vojáků. Sice to může vypadat mediálně sympaticky ze strany Surovikina a Šojgu, ale na straně druhé je to projev slabosti vojevůdců, kteří se bojí ztrát životů ruských vojáků. Jak myslíte, že by dopadla Rudá armáda za II. sv. války, kdyby se Stalin bál o životy svých vojáků?

Velké bitvy, které Ruskou armádu čekají, si vyžádají obrovské oběti na straně Ruské armády, ale pokud se tyto bitvy ani neodehrají, protože Ruská armáda se raději bez boje stáhne a ustoupí, aby ušetřila životy ruských vojáků, potom je celá operace ztracena. Pokud NATO vstoupí na Ukrajinu, Vladimir Putin svůj úkol o denacifikaci a demilitarizaci Ukrajiny již nikdy nesplní. Ruská armáda nepůjde do války s NATO, a přesně s tím Varšava a NATO počítají. Ani NATO nechce jít do války s Ruskem, ale ústupy Ruské armády a slabost odhalená generálním štábem v televizi vedou NATO k přesvědčení, že když NATO na Ukrajinu vstoupí, Ruská armáda před ní raději ustoupí, aby Kreml ušetřil životy ruských vojáků, především těch mobilizovaných.-

Raketa pravděpodobně nebyla vypálena z Ruska, zní z USA:
Americký prezident Joe Biden uvedl, že raketa, která zasáhla vesnici v Polsku nedaleko ukrajinských hranic, pravděpodobně nebyla vypálena z Ruska, což může omezit riziko výrazné eskalace napětí kvůli tomuto incidentu.
„Pokud Rusko říká, že chce ukončit tuto válku, nebo to alespoň tvrdí, musí to dokázat činy,“ řekl Zelenskyj v projevu na zasedání skupiny G-20.
Na otázku, zda raketa, která v úterý zasáhla vesnici v Polsku, byla vypálena z Ruska, Biden odpověděl, že „existují předběžné informace, které to zpochybňují“.
Vzhledem k trajektorii rakety je nepravděpodobné, že by byla odpálena z Ruska, dodal, „ale uvidíme“. Prezident hovořil s novináři na Bali, kde se účastní summitu skupiny 20 zemí.
NATO uvedlo, že ve středu uspořádá mimořádnou schůzku svých vyslanců, na které se bude jednat o explozích v Polsku. Schůzka již byla naplánována, ale aliance ji v úterý večer charakterizovala jako mimořádné setkání.

+Malá analýza způsobu práce našeho mainstreamu.
AP napíše, že na polský traktor zřejmě dopadla ruská raketa, idnes zprávu převezme:
Obrázek

AP napíše, že raketu vystřelili Ukrajinci, idnes zprávu převezme:
Obrázek

Asi nemá smysl srovnávat úroveň titulků, které si titulkář přiohnul pokaždé podle svého přesvědčení; včera bylo přece jasné, že za to můžou Rusové, zatímco dnes by to možná mohlo být jinak, ale nevíme, zkoumáme, uvidíme, a ostatně to není náš názor, ale Spojených států. Co je ještě pikantnější, je fakt, že idnes nahradila svou včerejší dezinformaci novým obsahem, přičemž diskuzi ponechala původní. Tisíce přihlouplých příspěvků tak v kontextu článků vyznívá ještě přihloupleji, než včera. Za zmínku možná stojí ještě článek noční směny idnes “Trollové se aktivovali. Za raketu v Polsku může kdokoli, jen ne Rusko”.
Mimochodem, už včera večer jsem projížděl pár západních i polských zpravodajských webů. Kupodivu všude jsem narazil na relativně opatrné hodnocení situace. A můžu říct, že ani ten polský mainstreamový mediální prostor není tak zdegradovaný nenávistnou protiruskou propagandou a ohýbáním reality, jako je tomu u nás, kde se ve většině mainstreamu jede akorát válečná ukrajinská propaganda. Smutné.
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: Pár faktů, které zřejmě neví žádný novinář (nejen) v ČR! /pravidelně aktualizováno

Příspěvek od CZkotas »

1) Na úvod Malá a zdokumentovaná kronika nevyhlášené ukrajinské agrese..
1. 2. března – Ukrajinská střela vypálená systémem protivzdušné obrany S-300 zničila rumunskou stíhačku MiG-21. Pilot je mrtvý.
2. 2. března – Ukrajinská protivzdušná obrana sestřelila rumunský vojenský transportní vrtulník Mi-8, který vyletěl hledat stíhačku MiG-21 sestřelenou Ukrajinou. Posádka zemřela.
3. 3. března – Estonská hromadná loď Helt byla vyhozena do vzduchu ukrajinskou námořní minou u pobřeží Oděsy. 4 lidé se pohřešují.
4. 10. března – Ukrajinský UAV Tu-141 “Swift” zaútočil na Záhřeb. Naštěstí nikdo nezemřel.
5. 13. března – Ukrajinský Volkssturm sestřelil v regionu Irpeň auto amerického novináře z New York Times Brenta Rena, který podle íránských zpravodajských služeb pracoval jako důstojník CIA v Iráku.
6. 9. září – Rumunská minolovka byla vyhozena do povětří ukrajinskou námořní minou u Constanty. Naštěstí nedošlo k žádnému úmrtí.
7. 9. listopadu – U tureckého pobřeží ukrajinská námořní mina vyhodila do vzduchu tureckou loď. Naštěstí nikdo nezemřel.
8. 15. listopadu – Ukrajinský systém protivzdušné obrany S-300 zaútočil na Polsko a zničil 2 polské občany a tahač.

2) A co bude skrze zimu až do jara následovat? Armageddon na Ukr a současně v Evropě!
Šéf ukrajinského energetického kolosu DTEK Maxim Tymčenko před 3 dny v tiskovém prohlášení doporučil všem Ukrajincům, kteří mají peníze nebo příbuzné v EU, aby zvážili odjezd z Ukrajiny přes zimu, aby se ušetřila elektrická energie pro klíčová odvětví jako je zdravotnictví a především nemocnice, protože se očekává, že přes zimu bude akutní nedostatek elektřiny. A právě včera tuto žádost zopakoval i Zelenský, aby Ukrajinci zvážili odjezd ze země před zimou, protože na Ukrajině přes zimu nebude dostatek elektřiny a plynu pro vytápění civilních budov.
A podle odhadů Světové zdravotnické organizace (WHO) se zimní exodus bude týkat 2 až 3 milionů Ukrajinců, kteří prchnou z Ukrajiny, ale nejen před zimou, ale i před hladem, protože na Ukrajině začíná kolabovat zásobování potravinami.
Podle názorů velitelů v NATO se jedná o dosud nevídaný, ale o to děsivější plán generála Surovikina na evakuaci obyvatel Ukrajiny do EU kvůli zimě, a poté bude následovat mnohem silnější bombardování již vyprázdněných ukrajinských měst, aby se ti Ukrajinci už neměli na jaře kam vrátit a zůstali tak natrvalo v EU, což povede k vypuknutí ekonomického, kulturního, sociálního a hlavně bezpečnostního kolapsu uvnitř Evropské unie.
Podle ruského gen. Surovikina se EU dokáže o tato kvanta uprchlíků postarat krátkodobě po dobu několika měsíců, ale ne dlouhodobě. Dlouhodobý pobyt povede v zemích EU k výbuchu sociálního napětí a k nárůstu nenávisti vůči Ukrajincům. Jednotlivé vlády EU se budou snažit Ukrajince chránit, čímž se hněv veřejnosti obrátí z Ukrajinců i proti vládám zemí EU.
Obrázek
Podle ruských novinářů chce Surovikin na Ukrajině zahájit koncepci tzv. neobyvatelné země, kam se nepůjde vrátit, protože se tam nebude dát žít. Nepoteče voda, protože k tečení vody a k tlakování trubek ve městech je potřeba čerpadel na elektřinu. A to samé platí pro čističky odpadních vod a přečerpávání kalů. Bez elektřiny se v městech nedá vařit jídlo, protože sporáky v panelácích fungují na elektřinu. Tam, kde se topí plynem, to bude stejné, protože plyn nebude. Města se stanou neobyvatelnými, doslova městy duchů, obraz připomínající Armageddon. Ti, kteří mohou, se přestěhují na venkov na Ukrajině, kde se dá topit dřevem a chalupy mají studny a rozvody vody neexistují, protože nejsou potřeba, voda se nosí v kýblech a v konvích.

Ukrajinská města bez obyvatelstva, které se nebude mít kam vrátit a zůstane v EU, zatímco Ruská armáda bude moci na města sypat úplně všechno, ve dne i v noci
Vyprázdněná města se stanou terči bombardování od Ruské armády. Obsazení takových měst již nebude zpomalováno přítomností civilních obyvatel v bytech. Surovikin bude mít otevřené ruce a bude moci srovnat města se zemí, pokud se v nich bude nacházet ukrajinská armáda.
V těch městech nebudou splněny podmínky pro život civilních obyvatel. Nebude v nich elektřina, tím pádem ani voda a ani plyn. Právě proto Zelenský v neděli nařídil evakuaci veškerého obyvatelstva z Chersonu, ve kterém není elektřina, není tam plyn, a neteče tam voda..
A co to znamená z hlediska plánování Ruské armády., Prázdná města bez civilistů naplněná jen vojáky nepřítele. To je Surovikinova doktrína “Armageddonu” a myšlenka je v tom, že tento exodus Ukrajinců z měst bude mířit hlavně do EU
Fialenko usiluje v ČR o schválení válečného stavu a proč všichni z jeho vlády ronili slzy, když se nepodařilo minulý týden zatáhnout NATO do války na Ukrajině proti Rusku, protože se ukázalo, že útok na polský traktor a valník měly na svědomí dvě ukrajinské a nikoliv ruské rakety. To zklamání bylo o to silnější, že když teď přijde obrovská migrační vlna z Ukrajiny, tak se všechno zkomplikuje a bez válečného stavu to budou mít vlády ČR a Polska moc těžké..
A Fialova vláda je ochotna jít až na hranici 1 milionu Ukrajinců v ČR!
Pokud bude Armageddon na Ukrajině spuštěn důkladně a nejen přes zimu, vyžene to do EU postupně v několika vlnách ne 3, ale podle odhadů novinářů 12 až 15 milionů Ukrajinců. S otevřenou náručí Polska už nelze natolik počítat, protože v Polsku už vypukají protesty proti ukrajinským migrantům a Morawieckého vláda se obává nepokojů. Varšava tak nebude moci přijmout tolik Ukrajinců jako na jaře, tentokrát budou muset Ukrajinci hledat útočiště jinde. Jenže krize přijde na jaře, až se ukáže, že se není kam vrátit, protože ukrajinská města jsou neobyvatelná po ruské zimní raketové operaci. Surovikin bude usilovat o to, aby se Ukrajinci po zimě nemohli vrátit. Na tom se shodují nejen ruští novináři, ale i generálové v NATO, jak zaznělo o víkendu na německé televizi.
A cílem Ruska a Kremlu je totiž válka proti Kolektivnímu Západu, a ta válka má prý hybridní formu a spočívá v rozvratu Evropy zevnitř v důsledku migrační krize z Ukrajiny. Když se Ukrajinci na jaře nebudou moci vrátit, budou muset v zemích EU zůstat a Fialenkova a Morawieckého vlády začnou na jaře hledat cesty, jak ty Ukrajince nastrkat Čechům a Polákům do jejich nemovitostí..
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: Pár faktů, které zřejmě neví žádný novinář (nejen) v ČR! /pravidelně aktualizováno

Příspěvek od CZkotas »

Z INTERNETU:
Kdo by to do ruských švábů řekl ?
https://www.1tv.ru/news/2022-10-31/4406 ... _k_holodam
https://www.1tv.ru/news/2022-11-16/4416 ... h_kotelnoy
https://www.1tv.ru/news/2022-11-11/4413 ... sentr_mchs

Stále více obyvatel Mariupolu dostává klíče od nových bytů:
https://www.1tv.ru/news/2022-11-21/4419 ... yh_kvartir
+ Líbí se Vám také nový Mariupol?
https://www.1tv.ru/news/2022-11-21/4419 ... _mariupole

V Emerice a na Zachodě výstavba též vzkvétá:
https://www.youtube.com/watch?v=YB6gwOBClwE
https://www.youtube.com/watch?v=wl7lkfLbY0E
https://www.youtube.com/watch?v=FF2TN396IMA
https://www.youtube.com/watch?v=P2rZfgChsyk
https://www.youtube.com/watch?v=GHo_K3vYiP4
https://www.youtube.com/watch?v=csa2terQwoU
Ovšem samozřejmě …. špína, svrab, neštovice, švábi a líná hovada jsou na Východě 🥶
+ z diskuse:
Od začátku invaze i přes počáteční prookrajinské nadšení v ČR jsem říkal, že přijde doba kdy většina občanů ČR budou Okrajince nakonec nenávidět, a budou nenávidět i vládu, která bude Okrajincům bezhlavě podkuřovat. A za sebe bohužel musím říct jen houšť a větší kapky, protože jedině prázdným žlabem se mlčící stádo v ČR může probrat, a vypráskat kolaborantskou vládu zmrdů od koryt. Nás “vidoucích” může teď na náměstích řvát sto tisíc, ale dokud to nebude milion a víc, tak se nic nezmění. Takže joooo, jen ať sem Fialenko s Rybím Vokem lifrujou další statisíce Okrajinců, ať nestíhá zdravotnictví a školství, ať se zvyšuje kriminalita, ať praská státní rozpočet a hroutí se průmysl. Čím dřív to všechno padne, tím dřív bude revoluce a bude se účtovat. A pokud ani z toho revoluce nebude, tak si to chystané otroctví jako národ asi holt zasloužíme.

A přidám i jednu radu pro nás, co tušíme k čemu to povede – pokud se připleteme k nějakému násilí páchané Okrajinci (to bude logicky narůstat) tak se snažme nezasahovat. Vím že je to težké a budu i nejspíš označen za zbabělce, ale nemá smysl aby kdokoliv z nás skončil s kudlou v pajšlu nebo zavřený v base, a to “jenom” pro záchranu někoho cizího z mlčícího stáda. Ano, ta napadená osoba může být i jedním z nás, ale statisticky s větší pravděpodobností to bude buď někdo z mlčícího stáda, a nebo rovnou sluníčkář. A ti budou muset zažít “léčbu šokem”, aby měli šanci zase začít přemýšlet. Díky nim jsme de fakto tam kde jsme, tak to jsou holt oni, kdo hlavně musí nést následky. My “alternativci” musíme zůstat naživu, při zdraví a na svobodě do doby, než to celé rupne. Tehdy budeme nejplatnější, protože budeme vědět o co jde.

Obrázek
Ukrajina – bezedná jáma?
Obrázek
https://www.pokec24.cz/nezarazene/ukraj ... edna-jama/
„Spočítáno 17. listopadu 2022.. kolik miliard mezitím v souvislosti s Ukrajinou odteklo:
Únor 500 000 000 eur
Březen 10 500 000 000 eur
Duben 17 500 000 000 eur
Květen 500 000 000 eur
Červen 30 600 000 000 eur
Červenec 5 700 000 000 eur
Září 5 000 000 000 eur
Říjen 3 500 000 000 eur

Listopad Návrh na 1 500 000 000 eur měsíčně na rok 2023

Ukrajinci jsou na tom špatně… Nebude trvat dlouho a Ukrajincům dojdou potraviny. Nebude trvat dlouho a zmrznou… Udělali vše, co od nich můžeme rozumně očekávat. Je čas vyjednávat…. před zahájením ofenzívy, protože jakmile začne, nebude mezi Moskvou a Kyjevem žádná další diskuse, dokud neskončí ke spokojenosti Rusů.“ Plukovník Douglas MacGregor, War in Ukraine; Quiet Before the Storm (Válka na Ukrajině; klid před bouří).
Přesně řečeno, ještě jsme nic nezačali.“ Ruský prezident Vladimir Putin.
https://www.topcz.net/putinovo-kladivo-plus-video/


Vláda v pátek uvedla, že ruské raketové údery ochromily téměř polovinu ukrajinského energetického systému, a úřady v hlavním městě Kyjevě varovaly, že s příchodem zimy by město mohlo čelit „úplnému vypnutí“ energetické sítě.
S klesajícími teplotami a prvním sněhem v Kyjevě se úředníci snažili obnovit dodávky elektřiny po nejtěžším bombardování ukrajinské civilní infrastruktury za posledních devět měsíců války.
Organizace spojených národů tvrdí, že nedostatek elektřiny a vody na Ukrajině hrozí tuto zimu humanitární katastrofou.
Rusko bohužel pokračuje v raketových úderech na civilní a kritickou infrastrukturu Ukrajiny. Téměř polovina našeho energetického systému je vyřazena z provozu, uvedl premiér Denys Šmyhal…..
Připravujeme se na různé scénáře, včetně úplného vypnutí,“ uvedl v televizním komentáři Mykola Povoroznyk, zástupce šéfa kyjevské městské správy.“ („Ukrajina tvrdí, že polovina jejího energetického systému je ochromena ruskými útoky, Kyjev by mohl „vypnout„, Reuters).



Podle nejnovějších údajů Světové banky (SB) se chudoba na Ukrajině od vypuknutí války USA/NATO-Rusko zvýšila více než desetkrát. Oficiálně je nyní chudých 25 procent obyvatel země, přičemž před únorem 2022 to byla údajně pouhá 2 procenta… Vzhledem k tomu, že úředníci předpovídají, že by míra chudoby mohla v příštím roce vzrůst až na 60 a více procent, objevuje se na Ukrajině taková míra deprivace, jakou evropský kontinent nezažil od konce druhé světové války.
Nezaměstnanost nyní dosahuje 35 procent a platy některých kategorií pracovníků klesly během jara a léta až o 50 procent. … podle Mezinárodního měnového fondu se veřejný dluh Ukrajiny vyšplhal na 85 procent HDP….. Nedávno zveřejněná společná studie Světové zdravotnické organizace a ukrajinského ministerstva zdravotnictví zjistila, že 22 procent lidí na Ukrajině nemá přístup k základním lékům. V případě 6,9 milionu vnitřně vysídlených obyvatel země se toto číslo zvyšuje na 33 procent.
…Léky, které jsou nejhůře dostupné – ty, které léčí krevní tlak, srdeční potíže a bolest, stejně jako sedativa a antibiotika – ukazují na populaci, která se potýká s desetiletími špatného zdravotního stavu způsobeného chudobou a fyzickými a psychickými traumaty z války.
Zatímco představitelé USA a NATO jsou schopni vyslat na ukrajinské frontové linie obrovské množství palebné síly během několika týdnů, dodávky životně důležitého humanitárního zboží jsou zdánlivě nemožným logistickým úkolem.“ („„Chudoba na Ukrajině raketově stoupá“, World Socialist Web Site)

Válka na Ukrajině není jen konfliktem mezi Moskvou a Kyjevem, prohlásil nedávno ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov. Je to „zástupná válka“, v níž nejmocnější vojenská aliance světa … používá Ukrajinu jako beranidlo proti ruskému státu. Lavrov se nemýlí. Rusko je nyní cílem jedné z nejbezohledněji účinných zástupných válek v moderních dějinách.


CIA dohlíží na tajný intenzivní výcvikový program v USA pro elitní ukrajinské jednotky speciálních operací a další zpravodajský personál, tvrdí pět bývalých zpravodajských a národně bezpečnostních úředníků, kteří jsou s touto iniciativou obeznámeni. Program, který začal v roce 2015, sídlí v nezveřejněném zařízení na jihu USA, podle některých z těchto úředníků…..
„Spojené státy cvičí povstalce,“ řekl bývalý pracovník CIA a dodal, že program naučil Ukrajince „jak zabíjet Rusy“.
…CIA a další americké agentury by mohly podpořit ukrajinské povstání, pokud by Rusko zahájilo rozsáhlý vpád.
… „Cvičíme tyhle lidi už osm let. Jsou to opravdu dobří bojovníci. …představitelé obou zemí se také domnívají, že Rusko nebude schopno udržet nové území donekonečna kvůli tuhému odporu ukrajinských povstalců, jak tvrdí bývalí úředníci.
Pokud Rusové zahájí novou invazi, „najdou se lidé, kteří jim znepříjemní život,“ řekl bývalý vysoký představitel zpravodajských služeb…
Všechny věci, které se nám staly v Afghánistánu, řekl bývalý vysoký zpravodajský důstojník, mohou očekávat, že se s nimi setkají v plné parádě. („CIA vycvičené ukrajinské polovojenské jednotky mohou hrát hlavní roli, pokud Rusko provede invazi„, Yahoo News).

V budoucnu nás čeká velmi masivní o ... d bouří“.)
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Marťas
Příspěvky: 16
Registrován: 19 dub 2022, 22:32
Jméno a příjmení: Martin Sušovský

Re: Pár faktů, které zřejmě neví žádný novinář (nejen) v ČR! /pravidelně aktualizováno

Příspěvek od Marťas »

Nedostatek léků není jen na Ukrajině!
Minulý týden jsem byl s dcerou u lékaře a byla jí předepsána antibiotika - na angínu - něco podobného, jako penicilin - ten ale prý už není.
S receptem jsem se vydal do lékárny, kde mi bylo sděleno, že tento lék nikde není, ani ve velkoobchodních skladech.
Nakonec mezi lékárnicí a doktorkou došlo telefonicky vyloženě "k handlu" - máme to, to a to - co si vyberete?
Doktorkou vybrané antibiotika jsem donesl domů a jelikož slepě nevěřím - a doktorům už vůbec ne - přečetl jsem si příbalový leták.
Mezi častými nežádoucí účinky, jež se projevují u "zanedbatelných" 10-ti procent pacientů, je hned jako první uvedeno:
"plísňové infekce (jako například kvasinkami rodu Candida)"
Další řádky u těchto častých nežádoucích účinků jsou tyto drobnosti: bolest hlavy, závratě, průjem, pocit na zvracení, bolest břicha, zvýšený počet určitého typu bílých krvinek (eozinofilie) a zvýšení určitých enzymů tvořených játry.
Méně časté a "další" nežádoucí účinky již vypisovat nabudu - je jich ještě 12.
No, tak jsme bolení v krku vyléčili kloktáním slivovice.
Ještě se trápíme s kašlem, ale to taky zvládneme. Holt se budeme muset znova naučit léčit se sami doma za pomoci bylinek.
Pořídil jsem si k tomu podrobný návod:
https://www.jasminka.cz/kniha/janca-zen ... 7-dil.html
Až se stanu lidovým léčitelem - dám vědět ;)
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: Pár faktů, které zřejmě neví žádný novinář (nejen) v ČR! /pravidelně aktualizováno

Příspěvek od CZkotas »

Marťas píše: 27 lis 2022, 09:05....Minulý týden jsem byl s dcerou u lékaře a byla jí předepsána antibiotika - na angínu - něco podobného, jako penicilin - ten ale prý už není....
S receptem jsem se vydal do lékárny, kde mi bylo sděleno, že tento lék nikde není, ani ve velkoobchodních skladech...Ještě se trápíme s kašlem, ale to taky zvládneme. Holt se budeme muset znova naučit léčit se sami doma za pomoci bylinek..

Za mě, na krk, vyhubení breberek a imunitu: JOX kloktadlo, případně voda s ČISTOU MOŘSKOU solí (né ten sajrajt za pár Kč s umělým jodem aspol.), jedlá soda. Dále z bylin zmíním silný antivirový čas cistus incanus, užívat isoprinosine (my kupujeme v PL s dopravou za 6-7E tady odsud: https://abcapteka.pl/pl/search.html?text=isoprinosine) + dá se dohledat léčebný protokol od MUDr. Berana k němu, dále je dobrý i čaj jeden litr vody+oloupané a pokrájené jablko+střední cibule+trochu kmínu s majoránkou. Normálně ve studené vodě dát vařit a po uvaření přikrýt a nechat ještě cca 10min odstát. Po zchladnutí přidat med+citron. Je toho hodně, ale na toto jsem si urychleně vzpoměl.. A bylinné čaje mají sílu ve smíchání vícero dohromady, to se účinky znásobují.. + Zkuste něco přečíst i o "vyklíčeném česneku" klíčky a na jeho účinky na zdraví ;)

Mezitím zpět k tématu:
„Rád bych jen připomněl, že každý jako jednotlivec máme něco jako svobodnou vůli. Osobně bych odmítl jít bojovat za tento fašistický stát, samozřejmě s vědomím, že si za to ponesu i následky. A toto může udělat každý. Obecně se dá říct, že války skončí až toto udělají všichni. Až odmítnou bojovat za zájmy politiků. Jestli chce někdo z velení armády a z vlády jít bojovat, nikdo jim v tom nebrání. Můžou klidně hned odjet Péťovým expresem do Kyjeva, s generálem trpaslíkem z barbershopu v čele.“
„Tak co národe, těšíte se? Kdo máte syny v jatečném věku? Také se nemůžete dočkat pokrokového rozkazu jako na Ukrajině, že všichni muži nad osmnáct let nesmějí opustit zemi? Těšíte se na rozdávání dobrovolně povinných povoláváků? Také se těšíte, až malé holčičky budou líbat fotku svého tatínka na vojenském hřbitově? Jste nadšeni, jak vaše těžce vypiplané děti rozstřílejí dělostřelbou někde na východní frontě, aby Černochová dostala pochvalu od Bidena a Nobelovu cenu míru?“
https://www.litterate.cz/proc-nereknete ... ukrajinci/

A zeptejte se americanu, jak to delali ve vsech tech jejich valkach ve jménu zapadnich hodnot, které jsou bruselskym tak drahé! Delali to uplne stejne! Vrazdili, palili, nicili infrastruktury …a aby tomu nasadili korunu, tak jeste sypali na civilisty agent orange a napalmové pumy!
Obrázek
EU a vsichni tihle “vazeni” idioti spolu s evropskou komisi dovedou Evropu na samé dno. A vubec neni bez zajimavosti, ze Fialuv vladni slepenec je ve vsem papezstejsi nez sam papez. A prezident? Ten je bud zalezly ve svém zimnim brlohu, nebo ho vladni nosici odnesou prednaset nesmysly na nejakou slavnostni ceremonii pro “lepsi” lidi.
Obrázek

V éře nacistického Německa se vystřídalo pět hlavních leitmotivů propagandy:
1. Zvítězíme.
2. Musíme zvítězit!
3. Nezvítězí!!
4. Nesmí zvítězit!!!
5. Živé nás nedostanou!!!!



TOTO NIKTO NEČAKAL! Putina podporia elitní afganskí vojaci, vycvičení NATO:
https://www.hlavnydennik.sk/2022/11/26/ ... iceni-nato
Správa o tom, že Vladimíra Putina podporia elitní afgánski vojaci, vycvičení NATO, prešla jednotkami NATO ako nárazová vlna. Rusko regrutuje elitných afganských vojakov – vycvičených samotným NATO, na výcvik ktorých USA počas vojny v Afganistane vynaložili nemalé peniaze. Na špeciálny výcvik bolo uvoľnených v tom čase údajne 90 miliárd amerických dolárov. USA museli odviesť dobrú prácu, keď vycvičili 20 000 až 30 000 elitných vojakov...
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: Pár faktů, které zřejmě neví žádný novinář (nejen) v ČR! /pravidelně aktualizováno

Příspěvek od CZkotas »

Nigerijský prezident: zbraně z Ukrajiny „pronikají“ do Afriky.
Nigerijská vláda tvrdí, že zbraně dodané ze Západu ukrajinské vládě se začaly šířit v západoafrickém regionu. Podle nigerijského prezidenta se tyto nelegální zbraně začaly „filtrovat“ do regionu.
Naléhavé varování nedávno vydal sám prezident Muhammadu Buhari. V oficiálním prohlášení zveřejněném na internetových stránkách úřadu nigerijského prezidenta se uvádí, že Buhari „vyzval k větší ostražitosti a zpřísnění bezpečnosti kolem hranic a upozornil na obrovský zvýšený počet zbraní, munice a dalších zbraní dodávané západem z Ukrajiny v povodí Čadského jezera“.
Jde o zatím nejjasnější potvrzení, že zbraně určené pro ukrajinské síly opouštějí zemi ve velkém množství, přesně jak se mnozí pozorovatelé obávali vzhledem k miliardám dolarů, které byly do země v průběhu devítiměsíční války napumpovány.
„Tento nelegální pohyb zbraní do regionu zvýšil šíření ručních palných a lehkých zbraní, které nadále ohrožuje náš kolektivní mír a bezpečnost v regionu. Je proto naléhavě nutné, aby naše pohraniční kontrolní orgány a další bezpečnostní služby urychleně podnikly společné kroky k zastavení oběhu všech nelegálních zbraní v regionu,“ poznamenal Buhari.
V říjnu začalo Finsko varovat, že i ono je svědkem toho, jak se většina zbraní dodávané Západem na Ukrajinu dostávají do různých zemí a padají do rukou zločineckých gangů.
„Zbraně odeslané různými zeměmi na Ukrajinu byly nalezeny také ve Švédsku, Dánsku a Nizozemsku...“


=Nikdy zde nešlo o žádnou ukrajinu a stejně jakou u kovid podvodu nešlo nikdy o zdraví=
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Marťas
Příspěvky: 16
Registrován: 19 dub 2022, 22:32
Jméno a příjmení: Martin Sušovský

Re: Pár faktů, které zřejmě neví žádný novinář (nejen) v ČR! /pravidelně aktualizováno

Příspěvek od Marťas »

Dnes mi byly doporučeny tyto webovky:
https://www.michalapetr.com/
Taky zajímavé čtení.

A již vyšlo čtvrté číslo velmi kvalitního časopisu - články jsou až "chorobně odzdrojovány"
https://eshop.nassmer.cz/
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: Pár faktů, které zřejmě neví žádný novinář (nejen) v ČR! /pravidelně aktualizováno

Příspěvek od CZkotas »

Přiznám se, že toto komediální téma už mě přestává den ode dne bavit .. ALe něco sem stejně dodám, i když už mě to nudí:
Zalužnyj: Rusové cvičí dalších 200 000 mužů a znovu zaútočí na Kyjev
https://archive.ph/x2Za7
Rusko bude muset ukončit válku co nejdříve a silově, což se neobejde bez zimní ruské ofenzívy. A nově tyto informace potvrdil už i náčelník ukrajinského generálního štábu gen. Valerij Zalužnyj. V rozhovoru pro časopis The Economist mimo jiné uvedl, že nemá naprosto žádných pochyb o tom, že ruská armáda spustí v průběhu zimy, zřejmě na horizontu února až března 2023, mohutnou invazi ze severu směrem na Kyjev. Invaze bude vedena z Běloruska, kde se podle jeho slov právě cvičí 200 000 vojáků z několika zemí, kromě Rusů a Bělorusů jde o dobrovolníky z bývalých sovětských republik..
Zalužnyj dokonce nevylučuje, že by invaze a nová ofenzíva ruské armády mohla být vedena i z jihu, a to směrem na nedávno vyklizený Cherson a dále na Nikolajev a Oděsu, a rovněž na Krivoj Rog a Dněpropetrovsk. Podle Zalužného má Moskva v záloze 1,2 až 1,5 milionu rezervistů připravených k válce, kteří by se pouze reaktivovali a uvedli do služby. Ruské rezervy jsou složené z bývalých vojáků základní vojenské služby a rovněž z řad aktivních záloh.

Lidé se vzbouří. Nebudou už mít co ztratit a vláda jim nic nedá. Kromě bezcenné ideologie. Dokonce i v Číně se začali lidé bouřit. Je to příjemné překvapení, už jsem si myslel, že toho nejsou schopni. Zatím máme vánoční světýlka a vánoční atmosféru, ale ta brzy pomine a my se probereme do tvrdé, šedé reality. A tuhle aktuální politiku ideologie naší vlády začínají pociťovat střední a vyšší vrstvy, tedy všichni, kromě vlády a jejích lidí. A to je něco jiného. Tyto vrstvy jsou schopni vyvolat a zorganizovat revoluci. Potenciál tu je.

Už i představitel německého investičního kolosu řekl pravdu. To ještě před nedávnem bylo nemyslitelné. To něco znamená. Takový člověk má velký vliv, to není jako když si na Facebooku lidé sdělují a přeposílají své obavy i zkušenosti, jak jsou odíráni. Změna přijde brzy. Dobrou zprávou je, že Rusko na ukrajinské frontě vítězí, zatímco Ukrajina inkasuje drtivou porážku. Presstituti mají plné ruce práce, aby tuto pravdu zakryli propagandou a nesmysly o tom, jak Ukrajinská armáda vítězí a zveličováním drobných neúspěchů Ruska. Jsem zvědavý, co budou dělat, až Rusko vyhraje válku na Ukrajině. Vyhraje ji brzy. Nedávno se k němu přidal mocný spojenec. Zima. A Ruské vítězství výrazně pomůže k pádu EU, Washingtonu a jeho loutek, tedy i naší a slovenské vlády a dalších vlád svých satelitů.
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Uživatelský avatar
CZkotas
Příspěvky: 591
Registrován: 09 dub 2022, 13:08
Jméno a příjmení: Jméno a příjmení

Re: Pár faktů, které zřejmě neví žádný novinář (nejen) v ČR! /pravidelně aktualizováno

Příspěvek od CZkotas »

Fialova vláda si půjčí u Evropské investiční banky bezmála 5 miliard korun na zdravotní péči o ukrajinské migranty v ČR!
Rozhodla o tom těsně před Vánoci..
Co to má znamenat, Fialo? Když nemáš na uprchlíky peníze, tak jich tolik nepřijímej a nezadlužuj republiku!
Neuvěřitelný skandál, který odhaluje, že Fialova vláda pomáhá Ukrajině už nejen za své peníze, ale dokonce už i na dluh!
Vláda schválila i vyslání 1 200 českých vojáků do Pobaltí a Polska, přičemž do České republiky přijede prvních 800 vojáků ze zemí NATO a ministr financí dostal za úkol vyčlenit peníze pro Síly rychlé reakce k nasazení mimo území ČR!

Naše redakce dostala od našeho externího zdroje několik dokumentů odsouhlasených vládou Petra Fialy a nestačili jsme se divit. Fialova vláda totiž podle všeho těsně před Vánoci, když mají lidé úplně jiné starosti, úplně zešílela a rozhodla se, že Česko snese fšecko a schválila usnesení č. 1044 ze dne 14. prosince 2022, že si Česká republika půjčí 200 milionů EUR, což je v přepočtu zhruba 4,83 miliardy korun, na úhradu zdravotní péče pro ukrajinské migranty v ČR!
Fialova vláda dočista zešílela. Jedna věc je pomáhat Ukrajině za své peníze, za peníze vlády, za peníze vlastního rozpočtu a rezerv, ale úplně jiná věc je, když Fialova střelená vláda přijímá jako šílená na dluh další a další tisíce a tisíce ukrajinských uprchlíků, z nichž mnoho jich utíká z Ukrajiny před 6. vlnou mobilizace v důsledku postupu Ruské armády, takže náklady na zdravotní péči o tyto migranty lezou do astronomických čísel, a to zejména v zimním období...


POKRAČOVÁNÍ ZDE:
https://aeronet.news/fialova-vlada-si-p ... nat-fialo/


Ručit bude český Honza a česká Mařka, protože mají asi tolik peněz, že neví co s nimi, takže rádi zaručí Ukrajině 18 miliard EUR nebo třeba úvěr na zdravotní pojištění pro půl milionu, nebo třeba celý milion ukrajinských běženců, to podle toho, kolik těch Ukrajinců ještě Fialova vláda přijme “na dluh” během roku 2023.

Tohle samozřejmě není jediná pomoc na úvěr a na dluh, protože koncem minulého roku se evropské země zavázaly za záruky mamutího úvěru pro Ukrajinu na evropské úrovni. Jedná se o úvěr ve výši 18 miliard EUR pro Ukrajinu a úvěr vyjednalo evropské předsednictví Petra Fialy, přičemž za tento úvěr, který poskytne Evropská centrální banka, budou ručit členské země EU.

Takže si představte, že když dojde ke zhroucení Zelenského vlády v Kyjevě a ke státnímu převratu na Ukrajině, který se očekává dříve či později v důsledku neochoty Ukrajinců dál bojovat v beznadějné válce, tak ten úvěr přijde do defaultu, Ukrajina se dostane do insolvence a evropské státy budou muset ten úvěr za Ukrajinu sanovat ze svého. A toto je velmi reálná pravděpodobnost, protože Ukrajina po konci války se zredukuje pouze na Kyjevskou Ukrajinu, která bude mít s Moskvou ustanovenou garanční smlouvu, tzv. garanční bumážku. Bez souhlasu Moskvy nebude moci Kyjev nic splácet....


+ Ruská média si v úterý nemohla nechat ujít výbušné video, které natočil šéf a zakladatel americké žoldácké organizace Mozart Group, která vznikla jako americká odezva na ruskou žoldáckou organizaci Wagner Group a v současné době cvičí ukrajinskou armádu.
https://rumble.com/v22nrjw-zakladatel-a ... lidmi.html
Ukrajina je podle jeho názoru země, která je zkorumpovaná, je úplně v hajzlu a řídí ji skupina zku*vených lidí. Ukrajinští vojáci se dopouští zvěrstev na ruských zajatcích v rozporu s Haagskou konvencí o válečných zajatcích, všechna ta zvěrstva si natáčí, aby ukrajinská média měla co vysílat. Informace od šéfa Mozart Group nelze zpochybnit jako ruskou propagandu, protože to jsou slova šéfa americké firmy, která cvičí ukrajinské vojáky. Dochází tím totiž k potvrzení toho, co už dlouho tvrdí ruská média o zvěrstvech Ukrajinců páchaných na ruských zajatcích. Podle Milburna jeho americká organizace pomáhá Ukrajině nikoliv z lásky k Ukrajině, ale kvůli globálním normám, tedy z hlediska obecně vnímané pomoci zemi, která byla napadena, což ale nijak tu napadenou zemi nedělá o nic lepší. Korupce je v zemi obrovská a slova, jakými se Milburn vyjadřuje o vedení Ukrajiny, to opravdu nepotřebuje komentář. V rámci vojenských operací tak dochází k tomu, že i američtí žoldáci jsou svědky toho, co se děje na Ukrajině a mění to jejich pohled na Ukrajinu. Je to forma deziluze z Ukrajiny..

Rozmístění amerických laboratoří na území bývalé Ukrajiny:
Obrázek
Kdo se u nás účastnil kovid cirkusu, měl privilegia. Kdo se neúčastnil, byl zavřený. Znalost genomu všech lidí poskytne netušené možnosti pro biotechnologické firmy, od farmaceutických firem po výrobce nanobotů ve vojensko-průmyslovém komplexu. A jak varovala Ruská armáda, na Ukrajině byly objeveny laboratoře, ve kterých Američané testovali ruský genom pro vojenské účely, tedy snaha o výrobu biologických zbraní útočících jen proti vybranému etniku. A kde sehnat vzorky genomů na jednom místě až od 100 různých etnik? V Izraeli!
https://rumble.com/v22t074-benjamin-net ... dna-v.html
Benjamin Netanyahu přiznal, že udělal z Izraele laboratoř Pfizeru a chce i DNA všech Izraelců
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Odpovědět