https://sharylattkisson.com/2022/07/stu ... as-autism/
Na úvod dodám, že dva-tři roky zpět jsme si sami doma spočítali, že každé dítě dostane zrhuba 25 "povinných" dávek vakcín v průměru a to jen před dovršením pěti let (je už ale docela možné, že se počty dávek zvýšily). Udělejte si vlastní průzkum, otevřete si očkovací průkazy, porovnejte si, kolik "dávek" obdrží dnešní děti před dovršením pěti let..dvou-tří dávky naráz apod. Spočítejte si jednotlivé "dávky" a zamyslete se. My, jako rodiče jsme při dovršení tří let u našich dětí řekli DOST, naše děti jsou rok od roku zdravější.. A to je tady, ehm, PLANDEMIE. A v současné době se běžně používají desítky vakcín. Víme o nich však jen velmi málo. Jiné odborná studie očkovaných a neočkovaných dětí tzv - dětskými vakcínami ukázala, že očkované děti měly mnohem vyšší výskyt autismu a ADHD a častěji se u nich vyskytovaly alergie a ekzémy. Studie ukázaly, že neočkované děti častěji onemocněly lehkými dětskými nemocemi, ale očkované děti častěji trpěly zápalem plic a ušními infekcemi..
Zpět k tématu:
V současné době trpí ve Spojených státech poruchou autistického (PAS) spektra každé 30. dítě, v roce 2009 to bylo každé 91. dítě. Studie, kterou provedli výzkumníci z oblasti veřejného zdraví na Guangdongské farmaceutické univerzitě v Číně, vyhodnotila údaje z každoročního Národního průzkumu zdraví (NHIS), který provádí americké Centrum pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC). Mezi lety 2017 a 2020 došlo k 52% nárůstu počtu diagnóz poruchy autistického spektra u dětí a dospívajících. V té době bylo v USA diagnostikováno přibližně 2,46 procenta dětí a dospívajících s poruchou autistického spektra. V roce 2016 činil tento podíl 2,76%, poté v roce 2017 klesl na 2,29%. V roce 2020 se počet případů PAS u dětí a dospívajících vyšplhal na 3,49 procenta. CDC uvádí, že PAS má nyní každé 44. americké dítě. Tento odhad však vychází ze starších údajů. Podle nejnovějších údajů je mezi dětmi a dospívajícími jeden ze 30 případů autismu.
Je vystavení glyfosátu hlavní příčinou autismu u dětí?
Studie JAMA Pediatrics neuvádí žádné spekulace o příčinách tohoto nárůstu, i když jedním z faktorů by mohla být zvýšená informovanost veřejnosti. Mezi další faktory patří masivní nárůst chemického znečištění, včetně například postřiku potravinářských plodin herbicidem glyfosát (Roundup). "Glyfosát se zdá být hlavním původcem autismu," říká Dr. Joseph Mercola. (https://www.mercola.com/)
K dalším faktorům patří dětské vakcíny, jejichž počet se od zavedení oficiálního očkovacího kalendáře dramaticky zvýšil. Od svých počátků se oficiální očkovací schéma pro děti rozšířilo z pouhých několika injekcí na více než několik desítek - a stále přibývají další.
Pokud se široká veřejnost neprobudí a neuvědomí si, že mocní svými produkty otravují nás všechny, bude se míra autismu u dětí - mimochodem dětí, které se nakonec stanou dospělými - jen zvyšovat.
Dalším faktorem v rovnici autismu jsou zpracované potraviny nabité chemikáliemi poškozujícími mozek, jako je kvasnicový extrakt, což je jiný název pro glutaman sodný neboli MSG.
Děti, které konzumují velké množství uměle barvených cukrovinek s vysokým obsahem cukru nebo sodovkových nápojů s vysokým obsahem fruktózového kukuřičného sirupu (HFCS), mají větší pravděpodobnost, že budou trpět neurologickými problémy spojenými s autistickým spektrem.
"Existuje také aspartam a dietní limonády," "Aspartam je silný neurotoxin, který by mohl způsobovat, že nervový systém je obzvláště zranitelný vůči poškození z vakcín."
"Kromě chemických složek potravin mohou lidský nervový systém ohrozit také léky proti bolesti podávané při porodu, antidepresiva nebo léky na cukrovku podávané nastávajícím matkám, nebo dokonce vysoce toxické chemické látky, které se běžně vyskytují v přípravcích 'péče o dítě' používaných v nemocnicích po celém světě." "Mezi další faktory, které k tomu přispívají, patří mateřské protilátky spojené s autoimunitními chorobami, nadměrná aktivace imunitního systému matky a mitochondriální dysfunkce (typicky zahrnující nadměrnou aktivitu elektronového transportního řetězce). Předpokládá se, že mitochondriální abnormality se podílejí až na 80 % případů."
Hodně dobrý web je ROZALIO - vše kolem očkování, otázky a odpovědi apod., dost jsme jako rodiče čerpali o z něj, viz.:
https://rozalio.cz/
+ Autistů přibývá, příčina poruch stále není známa- Za padesát let vzrostla ve vyspělých zemích frekvence diagnózy poruch autistického spektra téměř padesátinásobně:
https://www.euro.cz/udalosti/sami-v-sob ... neni-znama
„Autismus je obrovské téma a lidé si neuvědomují, že v Česku je kolem 200 tisíc lidí s diagnózou autismus, a jejich počet stále velmi roste,“ uzavírá:
https://plus.rozhlas.cz/autiste-nemaji- ... -a-8716996
..článků se dá nalézt jen u nás několik desítek a nové alarmující výzkumy narůstají rok co rok...
Lékaři, farmaceutické společnosti, média a politici mnohem raději mluví o autismu než o poškození mozku, protože první termín naznačuje přirozenou nemoc, zatímco druhý naznačuje, že může existovat vnější příčina. Obávám se, že nevinní a zoufalí rodiče se s tímto nesmyslem spolčují, protože raději své děti označují za autisty než za děti s poškozeným mozkem. Farmaceutické společnosti (a lékaři, nemocnice a politici, kteří je podporují) stále na tuto utázku tvrdí, že mezi autismem a očkováním není žádná souvislost. (Ale to by přece udělaly, ne?). Tvrdí, že neexistují žádné přesvědčivé vědecké důkazy, které by souvislost mezi nimi prokazovaly. Na druhou stranu neexistují žádné přesvědčivé vědecké důkazy, které by souvislost mezi očkováním a autismem vyvracely. Čísla z jiných zemí skutečně ukazují, že výskyt autismu stoupá ve všech vyspělých zemích, a jak někdo může popírat možnost souvislosti mezi očkováním a autismem, je zcela mimo mé chápání. Epidemiologické důkazy jsou zdrcující. Pokud je známo, že vakcíny způsobují poškození mozku, není logické předpokládat, že mohou způsobovat i onemocnění, které je známé jako autismus, ale které by se podle mého názoru v mnoha případech správněji a poctivěji nazývalo poškození mozku?
Z internetu..:
Atypický? autismus
Náš Mareček se narodil řádně v termínu, vše v pořádku. Hned v porodnici dostal" jen" očkování proti TBC, pak nás propustili domů. Mareček se jevil zdravý, ale ve 2 měsících nás poslali cvičit "Vojtu" kvůli hypotonii. Pak ve sledu několika měsíců jsme zjistili, že Mareček je vývojově pozadu, nejen s motorikou, ale i s řečí. Reagoval špatně na změny, na hluk. Prošli jsme několika vyšetřeními a výsledek? Mareček má vývojovou dysfázii s receptivní složkou a atypický autismus.
Nyní je mu 5 let a jeho stav se docela lepší, chodí normálně do školky, naučil se jakž takž mluvit, ale bohužel - jeho začlenění do společnosti nebude lehké.
Moje intuice mi říká, že to celé zavinilo očkování. Ale kdo ví, třeba se pletu. Každopádně to už neřeším, kdo, proč...čí je to vina. Je to vůbec něčí vina?
Chci jen, aby byl můj chlapeček šťastný. Můj malý autíček.
Autíček
Bohužel, jsem si jako každá maminka myslela, že některé věci se mě zkrátka netýkají. ( spíš jsem v to doufala) Daliborek se narodil vyvolávaným porodem. Vše bylo v pořádku.
Vyvíjel se jako normální kojenec. Jeho první slova v 6.měsíci byla kouzelná - táta, teta, auto, papa... Do roka uměl tahle 4 slova. Ovšem po očkování v 15M nastalo TICHO. Vše, co se naučil, se rázem ztratilo v jeho malé hlavičce. Najednou přestal mluvit, přestal chodit na wc, přestal používat lžíci. Podle dr. byl syn jen rozmazlený, ale jako matka jsem věděla, že něco není v pořádku!
Nenechala jsem se odbýt a vynutila si žádanku na psychologické vyšetření. Po pár sezeních byl diagnostikován autismus! Hlavou mi proběhlo milion myšlenek a otázek, na které mi ale nikdo nedokázal odpovědět. Proč my? Proč se to stalo? Co bude dál??
Postupem času si člověk tuhle diagnózu prozkoumá a najednou zjistí, že se s tím dá žít. Ano, syn je jiný, ale žije! Ano, má své mouchy. Ale kdo nemá? Nezbývá nic než se s tím smířit a bojovat za lepší život.... Jeho život!