Stránka 1 z 1

Porovnání studií z r.1985, 1996 a 2002 o zjištění hodnotách minerálů a vitamínů v ovoci a zelenině

Napsal: 03 srp 2022, 12:14
od CZkotas
Vtamíny a minerály v ovoci a zelenině se snížily o 75% a to tam nejsou zahrnuty dnešní zjištění a výzkumy..
OVOCE A ZELENINA VČERA A DNES:
Porovnání studií z r.1985, 1996 a 2002 o zjištění hodnotách minerálů a vitamínů v ovoci a zelenině:

Obrázek
Důvody nedostatku vitamínů a minerálů v současných potravinách:
EROZE PŮDY, CHEMIZACE, ZNEČIŠTĚNÍ, SKLADOVÁNÍ, PŘEDČASNÁ SKLIZEŇ, URYCHLOVÁNÍ RŮSTU
A dnes bych ještě přidal: UMĚLE PĚSTOVANÉ DRUHY - TZV. GMO A CHEMTRAILS/PRÁŠKOVÁNÍ Z LETADEL = VYSOKÁ TOXICITA V PROSTŘEDÍ