Dřevo je jedním ze základních a nejzákladnějších pevných paliv. Dřevo je jedinečné, protože k jeho výrobě je zapotřebí nejméně zpracování, speciálních dovedností nebo průmyslu..
Podívejte se na níže uvedené video, kde se dozvíte, jak používat dřevo jako palivo do generátoru (anglicky):
https://www.brighteon.com/510ae822-ef02 ... 27be43dcab
VIDEO (anglicky): Jak používat dřevo jako palivo pro generátor
VIDEO (anglicky): Jak používat dřevo jako palivo pro generátor
Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím! Veškeré mé informace prosím, volně šiřte!! Protože jen v informovanosti tkví skutečná síla!!!
Re: VIDEO (anglicky): Jak používat dřevo jako palivo pro generátor
Asi mám pár let skluz. Začal jsem sbírat materiál. Do zimy ho chci mít zkonstruovaný. Asi tam bude pokus omyl ohledně kapacity. Jsem schopen to vytvořit pro šestiválcový motor s přesvedčivým objemem. Budu se muset ovládat a myslet na to,že to je pouze pro centrálu. Při nadměrné kapacitě výroby plynu a malém odběru plynu by zřejmě docházelo k udušení potřebného doutnání. Soláry jsou mi na chatě v lese k hounu. Elektřinu mám,účet umí motivovat. Z praxe. Čtvrt hodiny provozu centrály mi načerpá vodu na tři dny v tlaku-záchod,sprcha,vaření,nádobí (mám více tlakových nádob). A jednou týdně na hodinu praní včetně dalšího dočerpání vody. Za týden tedy hodina a čtvrt provozu elektrocentrály na nutné věci i s dobíjením svítilen,sledováním TV,tisku dokumentů atd. Zbytek dobiji provozem v autě. A nebýt závislý na benzínu vidím jako výhodu. Ne že bych ho měl málo v zásobě. Odhadem na rok.