Není nic horšího, než neustálé rozvrácení rodinných vztahů, sousedů okolo, atd.atd.. Cokoli, co jsem kdy komu pronesl/nadnesl/vynesl ze cvých úst či psaného slova, okamžitě většina chápe jako jakýsi "útok" a že to jsou doslova "píč**iny" apod. Nikoho prostě nezajímali a doteď asi nezajímají "problémy" kolem situace se zásobování (kolapsu) potravin, paliva, inflace s hyperinlfací a vše kolem..
Nikam to nevede, přijde mi, že 100% ovakcinovaných lidí jsou jakýmsi zvráceným způsobem ovládáni a že jejich výpady, včetně agresivního jednání, ať už od (bývalých) přátel, rodinných příslušníků, sousedů - kdy paradoxně jsou to právě všichni ti, kteří se nechali "očkovat" proti lživému narativu "kovid", a šokuje mě, jak agresivní se stali… jsou ze všeho naštvaní. A prskají kvůli všemu - podle mě za to může Sprotein, co jde do mozku, a způsobuje prionové onemocnění. Prionové onemocnění znamená, že proteiny se chovají abnormálně atp.
“Ovakcinovaní” jedinci genovou terapií však mají mnohem větší pravděpodobnost, že padnou, než ti, kteří jsou čistí a geneticky neupravení jedinci.
Upozorním zde na jednu dle mě docela zásadní informaci, na kterou jsem v jedné diskusi narazil a to, že:
"Od 24.1.2023 může většina potravin v našich supermarketech obsahovat i prášek z cvrčků.
Tento prášek obsahuje chytin, který naše střeva neumí zpracovat, je to však velmi chutný polysacharid pro rakovinu, parazity, plísně a téměř cokoliv co způsobuje onemocnění. Hmyz také obsahuje metamorfní steroidy, zejména ekdysteron.
Dobrou chuť! Vaše EU."
viz odkaz na pdf. v češtině:
https://eur-lex.europa.eu/legal-content ... 32023R0005
A aby toho nebylo málo, kdy se všichni se pohybujeme na hranici smrti, tak:
Mezitím, např. Skotsko – vládní trolové tam navrhují celonárodní “dvacetiminutové čtvrti” – kde je omezeno, jak daleko mohou lifé cestovat z domu, aby “zachránili planetu” před globálním (podvodem) oteplováním.
A jako perlička k výše uvedenému Skotsku: zelení (GREEN DEAL) chtějí regulovat emise oxidu uhličitého každého člověka – už žádné dýchání… pro planetu!
A ještě, jakýsi Hans Joachim Schellnhuber, je přesvědčen, že k “záchraně planety” před “změnou klimatu” musí být emise oxidu uhličitého (CO2) každého člověka omezeny a regulovány vládou. Prostě pan hans šůlin doslova řekl, že každý člověk by měl mít v denním životě stanoven limit tří tun emisí CO2 ročně. Ti, kteří toto množství překročí, by podle něj měli být nuceni platit pokutu
= Vzhledem k tomu, že při každém nádechu člověk vydechuje CO2 výměnou za kyslík, muselo by být regulováno i dýchání. Ti, kteří chtějí zůstat pod třítunovým limitem, budou možná muset dýchat méně atd.
A ještě - spol. Alibaba vyvíjí “individuální sledování uhlíkové stopy”, aby mohla sledovat emise CO2 lidí…
„Závazek k lepšímu cestování – Vytváříme hnutí miliónů lidí, kteří se zavázali cestovat zodpovědně“
+ ten do očí bijící chemtrails co ten týpek má nad hlavou, je k nezaplacení , viz:
Stále mě pořád zajímá, jak se budou všechny ty solární panely, větrné turbíny atd. recyklovat, až skončí jejich životnost? Klimatické idioty asi nezajímá, že solární panely a větrné turbíny jsou energeticky negativní (na jejich stavbu a provoz se spotřebuje více energie, než vyrobí), ALE CO se stane se všemi těmi solárními panely a větrnými mlýny, až budou vyhozeny? (Stejně jako u elektromobilů, CO se stane se všemi těmi bateriemi, až budou vybité.).
A celý ten zelený vtip spočívá i v tom, že si zatím ti blázni nevšimli, že na světě dochází měď, nikl a další základní nerostné suroviny potřebné k výrobě jejich tolik oblíbených elektromobilů a projektů takzvané „obnovitelné energie“.
=Od března 2020 začíná KONEC homo-sapiens? A vítejte v homo-borg-genisis…?!=